Draagbare luchtreiniger met oplaadbare batterij + wasbare luchtfilter | Tegen stof en pollen voor schone binnenlucht

Foto door de auteur

Patrick

Luchtreiniger met batterij
- 16,91 €
Luchtreiniger voor slaapkamer met aromatherapie, Morento HEPA...*
 • Verbeterd 3-in-1-filtersysteem: het HEPA-filter werkt samen met het voorfilter en het zeer efficiënte actieve koolfilter om zwevende deeltjes in de lucht te elimineren.
 • 360° luchtinlaatontwerp: deze mini-luchtreiniger voor de slaapkamer maakt gebruik van 360° luchtinlaat om elke hoek van de kamer te bereiken.
 • Aromatherapie: U kunt 2-3 druppels van uw favoriete etherische olie (niet inbegrepen) toevoegen aan het aromakussen bovenop deze luchtreiniger voor...

Draagbare luchtreiniger met batterij

De UETSNOR Luchtreiniger bevrijdt de kamerlucht van rook, stof, pollen en dierenharen. Vooral voor mensen met een allergie is dit een grote opluchting, maar het loont ook voor alle anderen om voor een betere luchtkwaliteit te zorgen. De filtratieprestaties zijn inbegrepen 99,9 procent, Door de wasbaar filter van de kamerluchtreiniger heeft het product een lange levensduur en is daarmee een duurzame investering in een uitstekende, gezonde luchtkwaliteit.

De Luchtreiniger voor mensen met allergieën heeft een capaciteit van tot 80 kubieke meter per uur. Hierdoor kan ook in grotere ruimtes schone lucht worden gerealiseerd. Het kan worden gebruikt in huis, slaapkamer, kantoor, keuken, auto, camping, camper en bijna overal. Het is bijzonder geschikt voor babykamers, omdat schone lucht de gezondheid en de slaapkwaliteit van het kind bevordert. Aangezien dit een draagbare kamerluchtreiniger met batterij handelingen, kan het worden getransporteerd naar de plaats waar het nodig is.

Luchtfilter met batterij
label

 • 99,9% filtratie-efficiëntie
 • wasbaar filter - geen afval
 • portable
 • batterij met USB-connector C
 • tegen rook, stof, pollen, dierenhaar en nog veel meer.

Details | Luchtreiniger met batterij

De lucht die we gedurende de dag inademen bevat een groot aantal deeltjes, zoals rook, fijnstof, pollen, dierenhaar, kookluchtjes, formaldehyde en nog veel meer. Met de draagbare luchtreiniger over zijn 99% filterde dit deeltje uit de lucht. Dit is een 3-in-1 elektronisch filter, die de hele dag door zorgt voor frisse, schone en vooral gezonde lucht. De luchtreiniger met batterij heeft: twee verschillende reinigingsmodi - de handmatige modus en automatische modus. U kunt dus kiezen tussen verschillende reinigingssnelheden schakel heen en weer, afhankelijk van wat er op dat moment nodig is.

Het enige wat u hoeft te doen om over te schakelen naar de automatische modus is het adempictogram twee keer kort aangeraakt zullen. De sensor detecteert vervolgens automatisch de luchtkwaliteit en selecteert vervolgens automatisch de gewenste sterkte. De luchtreiniger voor mensen met een allergie vereist daarom geen speciale kennis en is eenvoudig in gebruik. Het past zich individueel aan uw behoeften en de ruimtelijke omstandigheden aan en levert zo altijd een optimaal resultaat.

Luchtreiniger met batterij
Modus 1 normale luchtzuivering
Luchtreiniger met batterij
Modus 2 automatische detectie van luchtvervuiling binnenshuis en modusselectie
Luchtreiniger met batterij
Modus 3 sterke snelle reiniging van de kamerlucht

Onderhoudsvriendelijk en veelzijdig

De Luchtfilters zijn wasbaar, dus vervanging is niet nodig. Dit maakt de luchtreiniger bijzonder gemakkelijk te gebruiken voor mensen met allergieën en levert geen afval op. De kamerluchtreiniger wordt geleverd met uitwasbare filterlagen en deze zijn zeer eenvoudig schoon te maken. Het apparaat is daardoor bijzonder duurzaam en de kwaliteit van de luchtzuivering gaat niet achteruit gedurende de gebruiksperiode.


Wat de luchtreiniger ook zo praktisch maakt voor mensen met allergieën, is dat: het is draagbaar en heeft een oplaadbare batterij bevat. Dit onderscheidt het duidelijk van de bekabelde concurrerende producten. De luchtreiniger bestaat uit een compacte behuizing en heeft een uitklapbare handgreep. Dit maakt het gemakkelijk om overal mee naartoe te nemen. Hij wordt opgeladen met een normale oplader voor mobiele telefoons via de USB-connector C in rekening worden gebracht. Hij kan dus zowel bij de stopcontact evenals op Computerop de Powerbank of op Autolader enz. zijn geladen. De luchtreiniger heeft dan een reinigingsduur van 13 naar 26 uur afhankelijk van de mate van vervuiling. Deze eigenschappen maken het apparaat bijzonder handig en gebruiksvriendelijk.

Instructies voor het luchtfilter met batterij zijn alleen in het Engels bijgevoegd, maar zijn relatief begrijpelijk en eenvoudig gehouden.

Instructies voor luchtfilter
Gebruiksaanwijzing

Test: luchtreiniger met batterij

De luchtreiniger ziet er voor mij erg stijlvol uit en heeft een compact ontwerp waardoor hij zeer draagbaar is voor mijn doeleinden. Mijn zoon blijft worstelen met allergieën en pollen. Daarom is dit kleine luchtfilter praktisch om je kamer of onderweg of de tuin wat draaglijker te maken om te slapen.

Hier kun je zien hoe groot of compact het luchtfilter is voor mijn hand.

Luchtreiniger met batterij
maatweergave

Voor het slapengaan wordt de luchtreiniger voor mensen met allergieën gedurende 2 uur op het hoogste niveau ingeschakeld. Als je dan de kamer binnenkomt, zul je merken dat de lucht in de kamer anders is en ik hoop dat het schoon en beter is. Natuurlijk moet u bij allergieën andere maatregelen nemen, maar dit mag alleen over de kamerlucht gaan.

Afhankelijk van welke luchtfiltersterkte is ingesteld, heeft dit ook invloed op de accu en het geluidsniveau. In de minimale stand is het erg stil en hoor je alleen een zacht gezoem, ik weet niet of iedereen daar kan slapen. Zet je hem wat verder weg in de kamer, dan kan de een of de ander dit luchtfilter zeker de lucht laten blijven reinigen terwijl je slaapt.

De USB-C-connector is geweldig en tegenwoordig standaard eenvoudig.

De De bediening is heel eenvoudig je hebt er maar één aanraakgevoelige knop – u tikt deze slechts kort of iets langer aan voor de betreffende functie (inschakelen, instellingen of uitschakelen). Een LED-lampje toont u de geselecteerde modus en een LED-display toont numeriek de batterijcapaciteit in procenten. Een kind kan deze super zelf bedienen.

Luchtfilter met batterij
Batterij indicator

Het verwijderen van het luchtfilter en de demontage is zeer eenvoudig en snel gedaan. Het monteren en weer in gebruik nemen gaat snel en eenvoudig.

Opmerking: Houd er rekening mee dat dit apparaat geen HEPA-filter bezit!

Ik vind de mobiliteit praktisch, opladen en bedienen via een stopcontact of een powerbank. Ik zal zien hoe het luchtfilter met batterij zichzelf blijft bewijzen in het dagelijks leven en voor een kinderkamer en het gebruik ervan en de luchtkwaliteit in de kamer, maar de eerste paar weken gaven me een positief gevoel en of het kind rustiger slaapt vanwege een beetje minder vervuilde kamerlucht tijdens het slapen, dat is het Goed.

Dit is iets om in gedachten te houden bij het kopen van een kamerluchtreiniger

Als je hebt besloten een luchtreiniger te kopen zodat je in de toekomst schone, gezonde en frisse lucht kunt inademen, dan zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden bij je aankoop - zodat je er zeker van kunt zijn dat je het product vindt dat het beste past bij uw behoeften.

Ten eerste moet je ervoor zorgen dat welke soorten deeltjes filtert de kamerluchtreiniger uit de lucht en of de stoffen die voor u als allergiepatiënt problemen veroorzaken, zijn opgenomen. Er is ook Luchtreinigers die ook geurtjes bestrijden en anderen die dat op hun beurt niet doen. Ook het type batterij maakt verschil.Als het voor u belangrijk is om het apparaat flexibel te kunnen vervoeren, gebruikt u er een oplaadbare batterij neerzetten. Een ander relevant aspect is natuurlijk de Akkulaufzeit. Gewicht en grootte spelen ook een rol - hoe compacter, hoe praktischer. U moet echter ook Volume dat binnen een uur is gefilterd will, om er zeker van te zijn dat het apparaat ook jouw kamer kan schoonmaken. Misschien is deze hier gepresenteerde en geteste luchtreiniger met batterij wel iets voor uw wensen of ideeën.

- 16,91 €
Luchtreiniger voor slaapkamer met aromatherapie, Morento HEPA...*
 • Verbeterd 3-in-1-filtersysteem: het HEPA-filter werkt samen met het voorfilter en het zeer efficiënte actieve koolfilter om zwevende deeltjes in de lucht te elimineren.
 • 360° luchtinlaatontwerp: deze mini-luchtreiniger voor de slaapkamer maakt gebruik van 360° luchtinlaat om elke hoek van de kamer te bereiken.
 • Aromatherapie: U kunt 2-3 druppels van uw favoriete etherische olie (niet inbegrepen) toevoegen aan het aromakussen bovenop deze luchtreiniger voor...


* Productafbeeldingen en links | Bron: Amazon PA API | Laatste update op 28.05.2024-XNUMX-XNUMX | * = Aangesloten links | De prijzen op deze website zijn mogelijk gewijzigd. De werkelijke prijs van een product is te vinden op de website van de verkoper. Real-time updates zijn technisch niet mogelijk. Prijzen inclusief BTW plus verzendkosten


 

Foto door de auteur

Patrick

Voor mij speelt informatie een cruciale rol bij de aanschaf van nieuwe producten. Daarom wijd ik mij intensief aan het lezen en onderzoeken op internet. Op mijn website, Ehrliche-tests.de, deel ik artikelen over onderwerpen en producten die mijn interesse wekken, evenals mijn ervaringen met producten die ik heb gekocht en geprobeerd. Mijn producttests, tips en aanbevelingen kunnen handig zijn bij het doen van een aankoop of als je vragen hebt over een specifiek onderwerp. Als je vragen hebt over een van mijn berichten, producten of onderwerpen, aarzel dan niet om een ​​reactie achter te laten of mij een e-mail te sturen.

0 gedachten over “Draagbare luchtreiniger met batterij + wasbaar luchtfilter | Tegen stof en pollen voor schone binnenlucht”

Laat een bericht achter