Leisteen platen | Serveren en decoreren met leisteenplaten

leisteen

Elegante zwarte leisteen platen

Als je het leuk vindt om te versieren of eten te bereiden, kun je met leistenen borden omgaan. Slates voor foodporno of foodblogs zien er erg goed uit. Waarschijnlijk heb je sushi gezien op mooie zwarte leistenen borden. Hier krijg je mijn indruk van.

Wat zijn leien precies?

Slate is een natuurproduct!

Leisteen ontstaat door warmte, druk en beweging. De samenvloeiing van massa's kleislib en druk uitgeoefend op het oppervlak stolde de kleisteen. De latere vorming van de bergen heeft ertoe bijgedragen dat de leisteen eruitziet zoals we die nu kennen door zijdelingse druk. Door kristallisatie onder druk uit aardwarmte zijn hoogwaardige, plaatjesvormige mineralen ontstaan. Als gevolg hiervan heeft het oorspronkelijke kleigesteente nieuwe structuren ondergaan, de foliation is na enkele 1000 jaar nog steeds te zien in de rotsen van vandaag.

** Als u meer wilt weten over de vorming van schalie en de verschillende soorten, raden we dit aan Slate Bericht. **

Leistenen tegels van BonAura 

BonAura® ARDESIA set van 6 leien 20x30cm - leisteen...
# Voorbeeld Product waardering prijs
1 BonAura® ARDESIA set van 6 leien 20x30cm - leisteen... BonAura® ARDESIA set van 6 leien 20x30cm - leisteen...* Momenteel geen beoordelingen €32,99

Je kunt de leisteen bij Amazon krijgen en natuurlijke randen hebben. Deze geven het gerecht of uw ideeën bij gebruik een nobele, elegante en rustig volle uitstraling. 

De leisteenplaten uit de 6-set zijn veelzijdig.

- als serveerschalen voor voorgerechten, hoofdgerechten of desserts

- als onderzetter

- voor decoratieve ontwerpen of placemats

De leisteenplaten als buffetborden zijn hittebestendig en wasbaar met warm water. Door het oneffen oppervlak kunnen schalen niet wegglijden. De kleine voetjes onder de leien beschermen het oppervlak van de tafel en laten de leisteen gemakkelijk drijven.

PRODUCT DETAILS:
Materiaal: 100% natuurlijke leisteen
Afmetingen: L: 30cm x B: 20cm x H: 0,5cm
Kleur: Zwart
Bijzonderheid: geschikt natuurlijk leisteenvoer

De leien zijn goed verpakt aangekomen. Elke lei was verpakt in 2 noppenfolie. Elke lei is anders gestructureerd aan de rand en heeft kleine verschillen in dikte. Het is een natuurlijk product. De leien hebben allemaal 4 kleine voetjes.

Ideeën voor het gebruik van leien

  • Je hebt gasten uitgenodigd voor het diner en kunt de natuurleien gebruiken om het eten op een andere en stijlvolle manier te ordenen. 
  • De leien als Schalen serveren gebruiken bij het kijken naar films.
  • Heb je een foodblog of gebruik je productfotografie?
  • Gebruik de zwarte leisteen tegels voor uw producten. Ze zien er eleganter en eleganter uit.
  • Bouw zelf een kleine fotoset voor productfotografie, waarbij je de ondergrond, achtergrond en zijwand neerzet als fotobox met leistenen vellen.
  • U kunt de leien gebruiken voor informatie. Label de lei met krijt of soortgelijke wasbare pinnen.
  • Gebruik leisteen tegels voor uw deco-ideeën als onderzetter of achtergrond in uw huis of woning.

Bestel leien online

Er is momenteel een kortingsactie die loopt tot eind december 2019. U kunt 10% besparen met de code "ETests10" of direct hier bestellen. [affcoups id = "120946"]

BonAura® ARDESIA set van 6 leien 20x30cm - leisteen...

Conclusie - leisteenplaten

Ik denk dat ze kunnen worden verduisterd of gebruikt waar ze voor hen bedoeld zijn. Als cadeau-idee ook een geweldig ding, want zeker niet veel van dergelijke borden hebben in het huishouden.


* Productafbeeldingen en links | Bron: Amazon PA API | Laatste update op 1.12.2022-XNUMX-XNUMX | * = Aangesloten links | De prijzen op deze website zijn mogelijk gewijzigd. De werkelijke prijs van een product is te vinden op de website van de verkoper. Real-time updates zijn technisch niet mogelijk. Prijzen inclusief BTW plus verzendkosten


 

1 gedachte over “platen leisteen | Schikken en decoreren met leien "

Laat een bericht achter