Test: Lefant T700 vacuümrobot met dweilfunctie

Lefant T700 stofzuigerrobot met dweilfunctie

Een reeds gestofzuigde en gedweilde woonkamer als je na het werk thuiskomt - dat wil iedereen! De Lefant T700 stofzuigerrobot met dweilfunctie doet precies deze klus. Tegels, laminaat en nog hogere tapijten zijn geen uitdaging voor deze zelfopladende robotstofzuiger met hoge zuigkracht. Deze stofzuiger wordt momenteel aangeboden vanaf € 229, -.

Hoe betrouwbaar is de Lefant T700 vacuümrobot met dweilfunctie in vergelijking met andere? Ik heb het getest en rapporteer over mijn ervaringen.

- 1,00 €
MIKONG vervangende accessoirekit voor LEFANT T700 M201 M520 M571 M501-B...
MIKONG vervangende accessoirekit voor LEFANT T700 M201 M520 M571 M501-B...*

Het is gemaakt van milieuvriendelijke materialen. Het is duurzaam en eenvoudig te installeren.
€22,99 - € 1,00 €21,99 Amazon Prime

Robotstofzuiger met dweilfunctie in vergelijking

Lefant stofzuigerrobot met wisfunctie, 2200Pa WLAN stofzuiger...Lefant vacuümrobot met dweilfunctie, compatibel met Alexa, wifi...yeedi k650 vacuümrobot met dweilfunctie, stofzuigen en dweilen ...yeedi k701G vacuümrobot, visuele navigatie, schakelbare vacuüm...Proscenic M6 PRO WLAN vacuümrobot, vacuümrobot met wisfunctie,...Roborock E4 vacuüm- en vloerdweilrobot (zuigkracht 2000Pa, 150min...Ultenic D5s Pro vacuümrobot met wisfunctie, 2500Pa sterker...Blaupunkt vacuümrobot BlueBot Xtreme - vacuümrobot met...360 S7 Pro stofzuigerrobot met wisfunctie, stofzuigerrobot met...
€299,99Controleer prijs€649,99€239,99Controleer prijsControleer prijs€219,99€399,00Controleer prijsControleer prijs
Lefant vacuümrobot met wisfunctie, 2200Pa WLAN...*Lefant vacuümrobot met veegfunctie, compatibel...*yeedi k650 vacuümrobot met dweilfunctie, stofzuigen ... *yeedi k701G vacuümrobot, visuele navigatie,...*Proscenic M6 PRO WiFi robotstofzuiger, robotstofzuiger met ... *Roborock E4 robot stofzuigen en dweilen (zuigkracht ... *Ultenic D5s Pro vacuümrobot met dweilfunctie, ... *Blaupunkt vacuümrobot BlueBot Xtreme - vacuümrobot...*360 S7 Pro vacuümrobot met...*
◼️ 🏠 【Intelligente reiniging】 Talloze botsingen en ...◼️ Nvt◼️ De eerste dweilrobot met zelfreiniging op de...◼️ [Zuigkracht van 3000 Pa] Met een zuigkracht van 3000 Pa en...◼️ APP-besturing en spraakbesturing: gebruik de ...◼️ Zuigfunctie met een hoge zuigkracht van 2.000 Pa◼️ 【Supersterke zuigkracht】: met een zuigkracht van ...◼️ VERMIJD OBSTAKELS: De Blaupunkt robotstofzuiger met...◼️ Nvt

Slimmere laadstationnavigatie: in plaats van ...

◼️ 👍 【Multifunctioneel reinigingssysteem】 Dankzij de ...◼️ Nvt◼️ Twee grote watertanks: yeedi dweilstation heeft 2...◼️ [Runtime van 200 min] De 5200 mAh-batterij biedt een runtime...◼️ Lasernavigatie: dankzij sondescans kan de vacuümrobot ...◼️ Wisserfunctie met watervolume van 180 ml en twee niveaus ...◼️ 【Vacuüm en veeg en 2-in-1】: je hebt alleen tussen ...◼️ NO-GO ZONES: Met de Bluebot-app kun je de XTREME...◼️ Nvt

Zonereiniging: gecontroleerd door jou. Doel...

Amazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon Prime
KopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingen
€299,99Controleer prijs€649,99€239,99Controleer prijsControleer prijs€219,99€399,00Controleer prijsControleer prijs
AanbiedenAanbiedenAanbiedenAanbiedenAanbiedenAanbiedenAanbiedenAanbiedenAanbieden
Laatst bijgewerkt op 24 maart 2023 20:47 Links naar Amazon.de | Bron/foto: Amazon API

Technische gegevens: Lefant T700 vacuümrobot met wisfunctie

 • Hoge zuigkracht: tot 2200pa
 • energiebesparende: met slechts 25 watt
 • Stof capaciteit: 0,6 liter
 • Item dimensie: 32 x 32 x 8cm
 • gewicht van het product: 2,8 kg
 • Lautstärke: 50 dB
 • accumulator: Lithium-ion
 • WLAN

Levering:

1 x rolborstel en 1 x stofafscheider
1 x zijborstels en 2 x schoonmaakborstels
1 x waterbak en 4 x doeken
1 x afstandsbediening
Daarnaast zijn de instructies, het laadstation en het garantiecertificaat aanwezig.

- 1,00 €
MIKONG vervangende accessoirekit voor LEFANT T700 M201 M520 M571 M501-B...
MIKONG vervangende accessoirekit voor LEFANT T700 M201 M520 M571 M501-B...*

Het is gemaakt van milieuvriendelijke materialen. Het is duurzaam en eenvoudig te installeren.
€22,99 - € 1,00 €21,99 Amazon Prime

Bouw & inbedrijfstelling | Lefant T700 stofzuigerrobot met dweilfunctie

De robotstofzuiger is vanzelfsprekend in elkaar te zetten, alleen de rol- en zijborstels hoeven vastgeklikt te worden en de robotstofzuiger is klaar voor gebruik. Vooraf moet het laadstation echter wel passen bij het in-house WLAN verbonden zijn, wat eigenlijk geweldig is gewoon met een druk op de knop werkt. De stofzuiger maakt dan automatisch verbinding met het laadstation. De wifi-verbinding wordt gebruikt om enerzijds de stofzuiger via een app te kunnen bedienen en deze zelfstandig naar het laadstation te rijden als de accu bijna leeg is.

Er zijn twee containers, een voor de stofzuiger en een voor de wiscontainer. Het water wordt eenvoudig in de tank gevuld en de poetsdoek wordt met klittenband bevestigd. Deze twee containers zijn ook heel eenvoudig met één klik te verwisselen. Naast de rolborstel, die stof en vuil opzuigt, is er ook een zuigaansluiting die bijzonder goed is voor de ontharing geschikt is. Maar daarover later meer.

U kunt kiezen tussen een lage, gemiddelde en hoge zuigkracht. Als hij klaar is, komt hij terug zelfstandig terug naar het laadstation.

Wanneer het batterijniveau laag is, lichten de leds rood op, tijdens het opladen knipperen ze blauw en na het opladen gaan alle leds uit en is het apparaat weer klaar voor gebruik.

Gebruik en resultaat | Lefant T700 stofzuigerrobot met dweilfunctie

Zuigproces

Ik heb een paar tapijten van verschillende hoogtes in de woonkamer en slaapkamer. Ik was benieuwd of de Lefant-vacuümrobot de test zou doorstaan ​​en deze hindernis zou overwinnen.

De stof- en dweilrobot kan dat ook zelfstandig, via afstandsbediening of app gecontroleerd worden. Ik liet hem in eerste instantie zelf beslissen door op de startknop te drukken. De stofzuiger startte toen. De Volume met 50db is luider dan verwacht, maar nog steeds niet het vermelden waard. Na ongeveer 10 minuten kon ik zien dat de robotstofzuiger op zichzelf werkte verschillende modi rijdt er doorheen, dus niet alleen vooruit en achteruit, maar ook regelmatig bochten en andere patronen. Ik vond dat heel opmerkelijk, aangezien hij dezelfde was in alle hoeken komt.

Met de afstandsbediening heb ik vervolgens verschillende instellingen uitgeprobeerd, zoals de edge-modus of de fixed point-modus. Het is heel interessant en zelfs leuk om de Lefant T700 vacuümrobot met dweilfunctie met het fineer te besturen tot waar het vuil zit. Ik denk dat de app meer het vermelden waard is, als je hem überhaupt wilt gebruiken. kanttekening: Noch de afstandsbediening, noch de app zijn vereist voor basisgebruik. Het reinigt zichzelf door op de startknop te drukken. De app kan ook worden gebruikt om timers en zelfs starttijden in te stellen. Ik vind dit erg indrukwekkend vanwege deze eigenschappen werken echt goed.

Lefant T700 stofzuigerrobot met dweilfunctie

Het stofzuigen van de tapijten was briljant onder de knie en de stofzuiger reed zelfs op hogere en zeer zachte tapijten. Dankzij gevoelige sensoren worden meubels omzeild en niet gestoten of aangeraakt.

Na ongeveer 3 uur - ja, zo lang ging de batterij eigenlijk mee - de Lefant T700 vacuümrobot met dweilfunctie reed terug naar het station. Daarna heb ik de stofbak geleegd. Deze zat enorm vol, wat spreekt voor een grote zuigkracht met hoge zuigkracht. Ik vond er zelfs het Lego-onderdeel van mijn zoon in, waanzin!

- 1,00 €
MIKONG vervangende accessoirekit voor LEFANT T700 M201 M520 M571 M501-B...
MIKONG vervangende accessoirekit voor LEFANT T700 M201 M520 M571 M501-B...*

Het is gemaakt van milieuvriendelijke materialen. Het is duurzaam en eenvoudig te installeren.
€22,99 - € 1,00 €21,99 Amazon Prime

afvegen functie

Nadat de Lefant T700 vacuümrobot met dweilfunctie weer was opgeladen, wilde ik het dweilproces proberen. Voor een prijs van € 229 had ik veel verwacht.

Eerst wordt de watertank gevuld en wordt een doek over klittenband bevestigd. Dan begint het al.

Opgemerkt moet worden dat de zuigfunctie altijd is ingeschakeld, dus ook tijdens het vegen, alleen dat er tijdens dit proces water wordt afgegeven.

Het was heel interessant om door de sporen van water te zien welke paden de stofzuiger, die nu als wisser fungeert, gaat.

Helaas waren er tijdens het vegen herhaaldelijk akoestische aanwijzingen dat de stofzuiger in werking was vast tijdens het afvegen heeft bijvoorbeeld met het tapijt. Ik moest toen het apparaat van het tapijt halen en het opnieuw opzetten. Nadat het de derde keer in ongeveer 10 minuten was gebeurd, heb ik het wisproces geannuleerd.

Naar mijn mening moeten tapijten en andere verhogingen in ieder geval opzij worden gelegd tijdens het vegen (niet tijdens het stofzuigen!).

Het veegproces was daarom niet optimaal.

Reinigen en opladen

Het schoonmaken: de borstels en de behuizing werkten weer heel eenvoudig en ongecompliceerd. De borstels kunnen worden verwijderd door te klikken en gemakkelijk schoon te maken. Vooral bij de rolborstel konden na enkele zuigprocessen een enorme hoeveelheid haar en andere deeltjes worden teruggevonden. Daarom moet regelmatig worden schoongemaakt.

Hetzelfde geldt voor de poetsdoeken, ook al gebruik ik het poetsproces niet vaak, ik heb ze in de wasmachine laten reinigen, wat goed werkt.

Lefant T700 stofzuigerrobot met dweilfunctie

Het opladen: duurt ongeveer 3 uur om volledig op te laden. Voor kleinere ruimtes kan het natuurlijk van tevoren worden gebruikt. Voor kamers met een grootte van ongeveer 60 vierkante meter moet de stofzuiger echter volledig worden opgeladen, wat - zoals ik al zei - ongeveer 3 uur duurt.

- 1,00 €
MIKONG vervangende accessoirekit voor LEFANT T700 M201 M520 M571 M501-B...
MIKONG vervangende accessoirekit voor LEFANT T700 M201 M520 M571 M501-B...*

Het is gemaakt van milieuvriendelijke materialen. Het is duurzaam en eenvoudig te installeren.
€22,99 - € 1,00 €21,99 Amazon Prime

Hij kan het goed doen Kattenhaar en hondenhaar zuigen?

Dierenhaar is voor de robot geen probleem​ Ik heb zelf een kat en de vloeren zijn overal schoon. Haar is gemakkelijk te verwijderen, zelfs van het tapijt en de zuigkwaliteit is anders, vooral als het gaat om dierenhaar, gewoon geweldig.

De kat was aanvankelijk een beetje sceptisch en bang, omdat het geluid onbekend is, maar nu wordt de speen geaccepteerd. De lage snelheid helpt ook.

Dus als u dieren in uw huishouden heeft, krijgt u met dit apparaat waar voor uw geld.

Video | Leftant T700

YouTube

Door de video te downloaden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Meer weten?

Laad video

- 1,00 €
MIKONG vervangende accessoirekit voor LEFANT T700 M201 M520 M571 M501-B...
MIKONG vervangende accessoirekit voor LEFANT T700 M201 M520 M571 M501-B...*

Het is gemaakt van milieuvriendelijke materialen. Het is duurzaam en eenvoudig te installeren.
€22,99 - € 1,00 €21,99 Amazon Prime

Die Voordelen en nadelen heeft de Lefant T700 een vacuümrobot met dweilfunctie?

Voordelen

 • bijzonder hoge zuigkracht
 • verschillende zuigvarianten
 • Rijden rond meubels
 • ook geschikt voor hoge tapijten
 • onafhankelijk laden
 • eenvoudige bediening
 • geschikt voor dierenhaar

Nadelen

 • een beetje luid
 • De wisfunctie is niet volledig ontwikkeld
 • loopt relatief snel vast in kabels
 • onaangenaam piepsignaal wanneer "vastzit"

Tips voor de Lefant T700 robotstofzuiger met dweilfunctie

Ik kan het gebruiken als een vacuümrobot absoluut aan te bevelen, de zuigkracht is echt vooral opmerkelijk! Als dweil gebruik ik het echter helemaal niet meer omdat het resultaat en de moeilijkheden met tapijten mij te omslachtig lijken.

Ik had soms kabels achter de bank van elektrische apparaten, waar de stofzuiger vaak aan vastloopt en een akoestische pieptoon laat horen, dus de stofzuiger moet opnieuw worden uitgelijnd. Ik raad daarom de vloer aan vrij van "obstakels" houden.

Pas op voor kleine onderdelen, zoals speelgoed voor kinderen en dieren. De stofzuiger zuigt alles weg wat door de borstels wordt opgepakt en is niet te groot voor de opvangbak. Ik heb er al Lego-onderdelen, geld en paperclips in gevonden.

- 1,00 €
MIKONG vervangende accessoirekit voor LEFANT T700 M201 M520 M571 M501-B...
MIKONG vervangende accessoirekit voor LEFANT T700 M201 M520 M571 M501-B...*

Het is gemaakt van milieuvriendelijke materialen. Het is duurzaam en eenvoudig te installeren.
€22,99 - € 1,00 €21,99 Amazon Prime

Conclusie: Lefant T700 stofzuigerrobot met dweilfunctie

Ik kan er een doen voor de Lefant stof- en dweilrobot duidelijke koopaanbeveling uitspreken. Afgezien van de onrijpe wisfunctie was ik vooral onder de indruk van de zuigkracht. Zelfstandig stofzuigen en opladen kost tijd en moeite. De prijs van 229 euro is marktconform en lijkt mij echt oké voor de kwaliteit. Het apparaat heeft de mijne Test absoluut geslaagd.

Ik zou het meteen weer kopen.

Aanbevolen lectuur: Roborock, iRobot en Xiaomi Mi Robotstofzuiger Pro

andere robotstofzuigers met dweilfunctie

Vind in de Top🔟 de beste en best verkochte robotstofzuigerproducten 2022 op Honest Tests

Geweldig🔟🔥Aanbiedingen🔥 🆕Online
- 50,99 €1. Topverkoper
Tikom stofzuigerrobot, G8000 stofzuigerrobot met veegfunctie,...*
 • 2 in 1 vegen & vegen: G8000 vacuümrobot maakt gebruik van de nieuwste wistechnologie, uitgerust met een elektronisch gestuurde waterpomp ...
 • Gyroscope Smart Navigation: G8000-robotstofzuigers reinigen uw huis grondiger door een efficiënt zigzagpad te volgen in vergelijking met...
 • 2700PA zuigkracht en zelfopladend: 2700pa sterke zuigkracht kan moeiteloos stof en haren van huisdieren aan en biedt een perfecte ...
- 92,00 €2. Topverkoper
Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2S vacuüm- en vloerdweilrobot (2200Pa...*
 • Alles-in-één station: automatisch zelfreinigend, zelfledigend in 10 seconden (2,5 liter stofzak), zelfdrogend in 2 uur en...
 • S-Cross AI: AI + 3D obstakelvermijding voor object- en scèneherkenning, geavanceerde 360° LDS-lasernavigatie, 3D-kaartweergave
 • Verbeterd zuig- en veegsysteem: geavanceerde tapijtdetectie met automatisch optillen van de moppad, twee roterende moppads voor een ...
3. Topverkoper
Laresar vacuümrobot met wisfunctie, robotstofzuiger met...
2.291 beoordelingen
Laresar stofzuigerrobot met veegfunctie, robotstofzuiger met...*
 • 💡【45 dagen handsfree schoonmaken met 3L automatische stofafscheider】 Robotstofzuiger is uitgerust met een ...
 • 🌀 【Hoge reinigingsefficiëntie met 3000 Pa sterke zuigkracht en TOF-sensor】 De verbazingwekkende zuigkracht is tot 3000 Pa, kan ...
 • 🏠【Vegen, stofzuigen en dweilen 3 in 1】 In tegenstelling tot andere stofzuigerrobots met slechts één functie, heeft onze Laresar-stofzuiger ...
- 40,00 €4. Topverkoper
MEDION vacuümrobot met wisfunctie E32 SW (model 2021, 2in1...*
 • Stofzuigerrobot E32 SW (MD 18503) voor het reinigen van stof, haren en pollen, met programmeerfunctie, 120 min. Looptijd en automatisch opladen.
 • Vervangt stofzuiger en dweil: je hebt de vrije keuze uit zuig- en dweilfunctie voor echt schone vloeren.
 • Levensduur van de batterij: met een gebruiksduur tot 120 minuten per oplaadbeurt is de robot bijzonder efficiënt (30% meer dan zijn voorganger - afhankelijk van...
5. Topverkoper
Roborock S7 Pro Ultra vacuümrobot met wisfunctie afzuigstation...*
 • 【Uitgerust met Almachtig zuigstation】 Om een ​​volledig handsfree reinigingservaring mogelijk te maken, is de S7 Pro Ultra ...
 • 【Volledig geüpgraded bij stofzuigen en dweilen】 Roborock S7 Pro Ultra heeft een superzuigkracht van 5100PA, wat meer dan twee keer zo ...
 • 【Automatische hef- en wismodule】 Roborock S7 Pro Ultra met een slimmere automatische hef- en wismodule tilt de pallet op ...
6. Topverkoper
Stofzuigerrobot, Laresar Grande 2 stofzuigerrobot met...*
 • 💡【Vegen, stofzuigen en dweilen in één】 Deze veegrobot kan de vloer vegen, stofzuigen en dweilen, één robot staat gelijk aan drie...
 • 🏡 【3000 Pa zuigkracht en 3200mAh batterij】 Met een zuigkracht tot 3000 Pa kan het effectief stof, haar, haren van huisdieren en fijn stof verwijderen ...
 • 🔰 【30+ sensoren en ultraplatte behuizing】 De robotstofzuiger is uitgerust met meer dan 30 sensoren die het hele lichaam bedekken ...
- 62,16 €7. Topverkoper
ZOOZEE Z70 robotstofzuiger met wisfunctie 3500Pa LiDAR laser ...
5 beoordelingen
ZOOZEE Z70 vacuümrobot met wisfunctie 3500Pa LiDAR Laser...*
 • Intelligente LIDAR-navigatie - De vacuümrobot is uitgerust met een LIDAR-navigatiesysteem en 28 sensoren, een zeer nauwkeurige ...
 • 2-in-1 stofzuigen en vegen - de vacuümrobot heeft een intelligent veegsysteem dat automatisch de hoeveelheid water in de app aanpast ...
 • 3500 Pa super zuigkracht - De Z70 stofzuigerrobot heeft een sterke zuigkracht tot 3500 Pa en vier instelbare ...
- 70,01 €8. Topverkoper
Stofzuigerrobot, ZOOZEE Z50 stofzuigerrobot met wisfunctie,...
854 beoordelingen
Stofzuigerrobot, ZOOZEE Z50 stofzuigerrobot met wisfunctie,...*
 • Sterke zuigkracht: de Z50 stofzuigerrobot heeft een sterke zuigkracht van 3000 Pa, twee opzetborstels en eenvoudige verwijdering ...
 • 5200 mAh hoogwaardige lithiumbatterijen: ZOOZEE WLAN robotstofzuiger Met tot 290 minuten werktijd, ca. 350 vierkante meter leefruimte en een ...
 • App- en Alexa-besturing: eenvoudige bediening via Alexa-spraakbesturing, smartphone (alleen 2,4 GHz) en afstandsbediening / flexibele instelling van ...
- 20,00 €9. Topverkoper
Stofzuigerrobot met veegfunctie 2 in 1, Tikom G8000 Pro stofzuiger...*
 • [2 in 1 vegen & vegen]: de G8000 Pro-vacuümrobot maakt gebruik van de nieuwste veegtechnologie en is uitgerust met een elektronisch gestuurde ...
 • [4500PA sterke zuigkracht]: in vergelijking met andere producten maakt deze vacuümrobot met zijn sterke zuigkracht van 4500Pa het gemakkelijker ...
 • [150 minuten gebruikstijd en zelfopladend]: grotere batterijcapaciteit kan 150 minuten werktijd ondersteunen, het gebruikt verschillende ...
10. Topverkoper
Stofzuigerrobot Imou L11Pro met automatisch zuigstation 45 dagen...*
 • 【Vegen, vegen en stofzuigen 3in1】 De veegrobot van Imou is uitgerust met een stofcontainer van 300 ml en een watertank van 250 ml, zodat hij ...
 • 【2700 Pa sterke zuigkracht】 Met een uitstekende zuigkracht van 2700 Pa, drie zuigniveaus en een extra sterke automatische tapijtmodus ...
 • 【State-of-the-art LDS-lasernavigatie】 Imou-vacuümrobot met afzuigstation gebruikt LDS-navigatietechnologie om volledig ...
- 50,99 €aanbod
- 92,00 €aanbod
Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2S vacuüm- en vloerdweilrobot (2200Pa...
Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2S vacuüm- en vloerdweilrobot (2200Pa...*
Virtueel huis: ondersteuning voor iOS/Android app-bediening & Google en Alexa
€299,00 - € 92,00 €207,00
- 40,00 €aanbod

Leestips: coole DIY Projecten | Fitness | Je houdt van testen van het product lezen?


* Productafbeeldingen en links | Bron: Amazon PA API | Laatste update op 25.03.2023-XNUMX-XNUMX | * = Aangesloten links | De prijzen op deze website zijn mogelijk gewijzigd. De werkelijke prijs van een product is te vinden op de website van de verkoper. Real-time updates zijn technisch niet mogelijk. Prijzen inclusief BTW plus verzendkosten


 

Laat een reactie achter

user review
 • behandeling
  Verzending
 • processing
  Verzending
 • product verwachting
  Verzending
 • Prijs-prestatie verhouding
  Verzending
 • aanbevelenswaardig
  Verzending

🕹️🎮 Koop Sony PlayStation®5-console 🕹️🎮
🔥PS5™-console🔥
kijk naar*