Gids: Landmann gasbarbecue | Tot 5 gasbranders voor perfect grillen


Landmann_Gasgrill_Avalon_Erfahrungen-dfa13fdd

Heb je zelfs een boerengasgrill nodig?

Over barbecuen zijn de meningen verdeeld. Sommigen grillen het eten liever met een houtskoolgrill, anderen grillen het liever met een gasgrill. De resulterende aroma's spelen een belangrijke rol.

De klassieke houtskoolgrill is snel opgezet, maar het duurt behoorlijk lang voordat de houtskool op temperatuur is en het grillen kan worden gestart. De overnamekosten zijn echter lager en daarom een ​​populaire optie. De houtskoolgrill is flexibel te vervoeren en de functie is voornamelijk puur mechanisch. De houtskoolgrill is verkrijgbaar in verschillende maten en varianten (BBQ, smoker etc.).

Het gasgrill zijn ook verkrijgbaar in verschillende maten en verschillende aantallen branders, afhankelijk van uw wensen. De aanschaf is meestal duurder, maar grillen kan veel sneller. In tegenstelling tot de houtskoolgrill wordt de gasgrill verwarmd met gas, wat in vergelijking veel sneller werkt. Hier zitten ook extra functies bij, zoals zijbranders en roterende grillspiesjes.

Volgens mij overweldig de voordelen van een gasbarbecue. Met name de snelle grilltijd en de traploos instelbare branders maken ontspannen grillen mogelijk ongeacht het weer. De temperatuur kan worden geregeld als het voedsel alleen wordt gekookt. De gasgrill biedt ook uitbreidingen voor het bereiden van bijvoorbeeld pizza.

Gasgrill in vergelijking

LANDMANN gasbarbecue Triton cook PTS 4.1 | Premium gasbarbecue met...LANDMANN Rexon cook PTS 4.1 gasgrill | 4+1 traploos instelbaar...LANDMANN Pantera 1.0 - Compacte gasbarbecue | 1 continu...LANDMANN Pantera 3.0 gasbarbecue | 3 traploos instelbare ...Landmann gasgrill Triton 3.1 zilverLandmann gasgrill Avalon PTS + 3.1 grill, RVS / grijsLANDMANN gasbarbecue Triton PTS 3.0 | Premium gasgrill met ...ACTIVA Dakota gasgrill-grillwagen Gas-grillwagen 4 branders +...Nexgrill 5B Classic gasgrill I 5 + 1 pits gasgrill met 800°...ACTIVA Halifax lavasteen gas grill grillwagen inclusief ...
668,90 €439,00 €309,00 €624,29 €548,00 €549,00 €449,00 €239,99 €688,00 €119,00 €
LANDMANN gasbarbecue Triton cook PTS 4.1 | Premier...*LANDMANN Rexon cook PTS 4.1 gasgrill | 4+1...*LANDMANN Pantera 1.0 - Compacte gasbarbecue | 1...*LANDMANN Pantera 3.0 gasbarbecue | 3 traploos ... *Landmann gasgrill Triton 3.1 zilver *Landmann gasbarbecue Avalon PTS + 3.1 grill, ... *LANDMANN gasbarbecue Triton PTS 3.0 | Premium ... *ACTIVA Dakota Gasgrill Grillwagen...*Nexgrill 5B Classic gasbarbecue I 5 + 1 pits gas ... *ACTIVA Halifax lavasteen gas grill grillwagen ... *
◼️ TRITON - de alleskunner is perfect voor de...◼️ REXON - Het ideale grillmodel voor degenen onder u die...◼️ MOBILITEIT - Modern design in combinatie met de hoogste ...◼️ 3.0 BRANDER - De 3 continu verstelbare roestvrijstalen branders ...◼️ Nvt◼️ Met deze premium gasgrillwagen van LANDMANN ...◼️ 3 ROESTVRIJSTALEN BRANDERS - De roestvrijstalen branders zijn traploos ...◼️ 🔥 KWALITEIT - De Activa-gasgrill wordt bediend met vier ...◼️ GOURMET PLUS: naast de gietijzeren grill, deze ...◼️ KWALITEIT - De Activa-gasgrill wordt bediend met een ...
◼️ 4.1 ROESTVRIJ STALEN BRANDER - De 4 roestvrijstalen branders zijn traploos ...◼️ 4.1 ROESTVRIJ STALEN BRANDER - De 4 roestvrijstalen branders zijn traploos ...◼️ VEILIGHEID - Veilige, gemakkelijke bediening dankzij elektronische ...◼️ DUURZAAM EN PRAKTISCH - Met de lichtgevende ...◼️ Nvt◼️ Alle branders zijn traploos instelbaar en maken zo ...◼️ TEMPERATUUR - Dankzij het dubbelwandige deksel van de Triton-grill ...◼️ 🔥 GRILLS - De twee meegeleverde grillroosters zijn ...◼️ DIVERSITEIT: Vier de diversiteit van grillen en verwarm je ...◼️ GRILLS - Het meegeleverde grillrooster en de ...
KopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingen
Landmann gasbarbecue Landmann gasbarbecueLandmann gasbarbecue Landmann gasbarbecueLandmann gasbarbecue Landmann gasbarbecueLandmann gasbarbecue Landmann gasbarbecueLandmann gasbarbecue Landmann gasbarbecueLandmann gasbarbecue Landmann gasbarbecueLandmann gasbarbecue Landmann gasbarbecueLandmann gasbarbecue Landmann gasbarbecueLandmann gasbarbecue Landmann gasbarbecueLandmann gasbarbecue Landmann gasbarbecue
499,00 €159,00 €
668,90 €439,00 €309,00 €624,29 €548,00 €549,00 €449,00 €239,99 €688,00 €119,00 €
naar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbod
Laatste update op 24 mei 2022 12:24 Links direct naar Amazon.de | Bron / foto: Amazon API

Wat maakt de Landmann gasbarbecue zo bijzonder?

De Avalon gasbarbecue van Landmann is een met 5 traploos instelbare RVS branders Elke krachtige gasbarbecue van 3,8 kW, die geschikt is voor elk weer. In vergelijking met andere gasgrills heeft de Avalon er een Infrarood achterbrander evenals een ingebouwde ingebouwde infrarood zijbrander. De Landmann gasbarbecue Triton heeft tevens 5 gasbranders Grillen met infrarood heeft als voordeel dat het te grillen voedsel sneller en tegelijkertijd sappiger te bereiden is.

De RVS gasgrill met de afmetingen 64 x 143 x 120 cm en een gewicht van 89 kg is een zeer robuuste en stabiele grill.

De infrarood-achterbrander zorgt voor een optimale bereiding van eten op de grillspies, een extra, verzonken infrarood zijbrander voor het bereiden van bijgerechten.

Tevens heeft de gasbarbecue een gesloten onderkast met dubbelwandige deuren en handgrepen van RVS, welke geschikt is voor het opbergen van de gasfles en de bijbehorende gasleiding. De Onderkast biedt voldoende opslagruimte voor verdere opslag.

Een mooi gebouwd exemplaar temperatuurvertoning zorgt voor nauwkeurige kook- en grilltijden. De elektronische ontsteking met accu is eenvoudig en handig in gebruik.

De Avalon gasbarbecue van Landmann is zo bijzonder door zijn veelzijdigheid, hij heeft namelijk ook een motoraangedreven grillspies.

Afbeeldingen | Landmann gasgrill

Landmann gasgrill Triton 3 branders

YouTube

Door de video te downloaden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Meer weten?

Laad video

- 40,00 €

Landmann gasbarbecue Rexon Select PTS 3.1

YouTube

Door de video te downloaden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Meer weten?

Laad video

Landmann gasbarbecue Triton 4.1

YouTube

Door de video te downloaden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Meer weten?

Laad video

Kostenvergelijking

De Avalon gasbarbecue van Landmann is momenteel verkrijgbaar voor 999 euro. De grootte en het aantal branders zijn bepalend voor de prijs. De Landmann gasbarbecue is te koop vanaf een aantal van 3 branders. De prijs wordt navenant verlaagd. Ook de omvang van de accessoires, bijvoorbeeld de zijbranders, spelen hier een rol.

De prestaties van de grill zijn ook interessant. Dit is vooral belangrijk bij regelmatig gebruik en bij het grillen buiten. Zelfs als de afzonderlijke branders afzonderlijk kunnen worden aangestuurd en gebruikt, is een royaal vermogen belangrijk. Om deze reden stijgt de aanschafprijs met het aantal branders.

Voordat u een Landmann gasbarbecue koopt, moet u dit daarom doen persoonlijk gebruik wordt in twijfel getrokken en de maat wordt dienovereenkomstig geselecteerd.

In vergelijking met andere modellen scoort de Landmann gasbarbecue qua prijs erg goed. De prijs-prestatieverhouding past in dit geval.

Smaaktest | Landmann gasgrill

De eerste nekbiefstuk met fijne kruiden werd vol verwachting bereid. Met de continu regelbare brander heb ik het ideale kookpunt kunnen bereiken. Door de temperatuurweergave heb je altijd een goede controle.

de Geur was van tevoren al erg lekker. De gasgrill rookt net als andere modellen, dit is logischerwijs niet te vermijden en hoort op de een of andere manier bij het grillen. Ik heb ook mijn eigen worstjes en gebakken aardappelen in de grill voor de kinderen gemaakt.

de Vlees was vrij snel klaar, De worsten duurden een paar minuten langer en ik liet de gebakken aardappelen op half vuur koken. Deze waren na ongeveer 20 minuten klaar. Als bijgerecht heb ik een groentespies met courgette, paprika en kalkoenvlees op de grill toegevoegd.

de Neck steak zelf is super succesvol, het is niet verbrand en het kookpunt is ideaal. De smaak is echt geweldig! Hetzelfde geldt voor de worsten.

de Groentespies goed gegrild met de zijbranderomdat ik het vuur te laag heb gezet. Dit betekent dat ze niet aan het rooster blijven plakken en ideaal zijn geworden.

de Gebakken aardappel was lekker zacht en superleuk met een goede kwark of iets dergelijks.

Hierdoor ben ik absoluut overtuigd van de smaak, alles was perfect en de bediening is prima voor veel verschillende producten!

Beste reiniging voor een Landmann gasbarbecue

De Landmann gasbarbecue wordt geleverd met een - ik noem maar op - Truc. Zet hiervoor alle branders op het hoogste niveau, sluit de grillkap en laat ongeveer 15 minuten de hoogste warmte ontwikkelen. Op deze manier verbrandt de gasgrill door zijn enorme kracht vanzelf etensresten en vetten.

Dan borstel je de verbrande resten eenvoudig en handig weg met de grillborstel. Het grillrooster is dan weer klaar voor gebruik. Geweldige oplossing!

Verder kan het oppervlak worden voorzien van een conventionele reiniger en een doek worden schoongemaakt.

Is een gasbarbecue toegestaan ​​op het balkon?

Gasgrills & elektrische grills zijn toegestaan ​​op het balkon, tenzij anders vermeld in een huurovereenkomst! Omdat hier niet zo'n sterke rookontwikkeling is als bij een houtskoolgrill. Lever gasflessen nooit in direct zonlicht!

Voor- en nadelen van de Landmann gasbarbecue

Voordelen

 • Zeer hoge prestaties
  5 branders voor optimale temperatuurregeling
  Zijbrander voor groenten en spiesjes
  Visueel stijlvol
  Eenvoudig in gebruik

Nadelen

 • Hoog prijssegment

Conclusie: Landmann gasgrill

De Landmann gasbarbecue - hier het Avalon-model - heeft me absoluut overtuigd. Deze gasbarbecue genereert snel warmte, waardoor je niet lang hoeft te wachten om op de juiste temperatuur te komen. Elke brander is afzonderlijk aan te sturen als je maar een klein beetje wilt grillen en dus gas wilt besparen.

De smaak was absoluut overtuigend en het uiterlijk is erg mooi. Het is een absolute eyecatcher in de tuin!

De prijs zit in het hoge prijssegment, wat echter de kwaliteit en het resultaat rechtvaardigt.

Vanwege de veelzijdigheid en snelle gebruiksklaar raad ik altijd een gasbarbecue aan.

Aanbevolen lectuur: Koopgids voor uw grill hier! Grill op hoge temperatuur hier! Grillen met de Tefal Optigrill hier!

Vind in de top 10 de best & best verkochte Landmann gasbarbecue producten 2022 op eerlijke tests

Hoogste Verkoper% besparing % Nieuwe uitgaven
1. Topverkoper
LANDMANN Rexon cook PTS 3.1 gasgrill | 3+1 traploos instelbaar...
25 beoordelingen
LANDMANN Rexon cook PTS 3.1 gasgrill | 3+1 traploos instelbaar...*
 • REXON - Het ideale grillmodel voor degenen onder u die slechts af en toe grillen, maar graag afwisselen: de Rexon-grill van...
 • 3.1 ROESTVRIJSTALEN BRANDER - De 3 roestvrijstalen branders zijn traploos instelbaar en hebben elk een vermogen van 3,5 kW, zodat een perfecte ...
 • LANDMANN PTS-SYSTEEM - De afkorting staat voor "Power Thermal Spreading": deze innovatieve LANDMANN-technologie zorgt voor een optimale...
2. Topverkoper
LANDMANN gasbarbecue Triton maxX PTS 4.1 | Premium gasgrill met ... *
 • PREMIUM GASGRILL - De LANDMANN Triton-serie is de instap in de absolute premiumklasse van gasbarbecues. Zo wordt een BBQ date een feest:...
 • PTS 4.1 - Het LANDMANN - PTS systeem zorgt voor een optimale, gelijkmatige warmteverdeling tijdens het grillen. Met de 4 traploze ...
 • maxX-ZONE - In de maxX-Zone bevindt zich een keramische infraroodbrander. Vlammen ontstaan ​​door duizenden gelijkmatig verdeelde openingen...
3. Topverkoper
LANDMANN-GRILLCHEF compacte gasbarbecue 39 cm | Draagbare gasbarbecue met...*
 • COMPACT - Deze gasbarbecue van GRILLCHEF kan door zijn kleine afmetingen gemakkelijk worden vervoerd.
 • HOGE KWALITEIT - De grill heeft een geëmailleerd grillrooster en een geëmailleerde branderafdekking.
 • BRANDER - De brander is gemaakt van gealuminiseerd staal en heeft een vermogen van 3,5 kW.
4. Topverkoper
Landmann gasbarbecue Triton 4.1 zilver/zwart*
 • Stevig dubbelwandig deksel dat de warmte langer vasthoudt inclusief temperatuurweergave
 • Gesloten onderkast met stabiele dubbelwandige deuren met designgrepen van RVS
 • Duurzaam geëmailleerd gietijzeren kookrooster, gemakkelijk schoon te maken, piëzo-ontsteking
5. Topverkoper
6. Topverkoper
7. Topverkoper
Landmann Midas gasbarbecue, zwart *
 • Temperatuurweergave in het deksel
 • Geëmailleerde kap en vuurschaal
 • opwarmrek
8. Topverkoper
LANDMANN gasbarbecue Triton PTS 2.0 | Premium gasgrill met ... *
 • Compacte gasgrillwagen met twee traploos verstelbare RVS branders (elk 3,5 kw) en handige piëzo-ontsteking
 • Gelijkmatige temperatuurverdeling dankzij het innovatieve PTS-systeem en temperatuurweergave in het deksel voor optimale temperatuurregeling
 • Geëmailleerde gietijzeren roosters (grilloppervlak: ca. 48 x 44 cm) en geëmailleerd warmhoudrek met een lange levensduur en voor een comfortabele...
9. Topverkoper
GrillChef lavasteen gasgrill, zwart, 48,6 x 37,6 cm *
 • Lavasteen gasgrillwagen met twee traploos instelbare branders van gealuminiseerd staal (ca. 5,5 kw)
 • Dubbele regelbare gastoevoer en chromen grill en lavasteenrooster (ongeveer 48,5 x 37,5 cm)
 • De lavastenen zorgen voor het speciale grillaroma en slaan de warmte optimaal op
10. Topverkoper
LANDMANN gasbarbecue Triton PTS 3.0 | Premium gasgrill met ...
29 beoordelingen
LANDMANN gasbarbecue Triton PTS 3.0 | Premium gasgrill met ... *
 • 3 ROESTVRIJSTALEN BRANDERS - De roestvrijstalen branders zijn traploos instelbaar en hebben elk een vermogen van 3,5 kW
 • TEMPERATUUR - Dankzij de dubbelwandige deksel van de Triton grill kan de temperatuur optimaal op peil worden gehouden. Daarnaast is in de...
 • HOGE KWALITEIT - De grillroosters zijn gemaakt van geëmailleerd gietijzer en creëren een perfecte grill-branding door de warmteopslag.

Leestips: coole DIY Projecten | GESCHIKTHEID | Je houdt van testen van het product lezen?


* Productafbeeldingen en links | Bron: Amazon PA API | Laatste update op 25.05.2022-XNUMX-XNUMX | * = Aangesloten links | De prijzen op deze website zijn mogelijk gewijzigd. De werkelijke prijs van een product is te vinden op de website van de verkoper. Real-time updates zijn technisch niet mogelijk. Prijzen inclusief BTW plus verzendkosten


 

Laat een bericht achter