Gids: Landmann gasbarbecue | Tot 5 gasbranders voor perfect grillen

Landmann_Gasgrill_Avalon_Erfahrungen-dfa13fdd

Heb je zelfs een boerengasgrill nodig?

Over barbecuen zijn de meningen verdeeld. Sommigen grillen het eten liever met een houtskoolgrill, anderen grillen het liever met een gasgrill. De resulterende aroma's spelen een belangrijke rol.

De klassieke houtskoolgrill is snel opgezet, maar het duurt behoorlijk lang voordat de houtskool op temperatuur is en het grillen kan worden gestart. De overnamekosten zijn echter lager en daarom een ​​populaire optie. De houtskoolgrill is flexibel te vervoeren en de functie is voornamelijk puur mechanisch. De houtskoolgrill is verkrijgbaar in verschillende maten en varianten (BBQ, smoker etc.).

Het gasgrill zijn ook verkrijgbaar in verschillende maten en verschillende aantallen branders, afhankelijk van uw wensen. De aanschaf is meestal duurder, maar grillen kan veel sneller. In tegenstelling tot de houtskoolgrill wordt de gasgrill verwarmd met gas, wat in vergelijking veel sneller werkt. Hier zitten ook extra functies bij, zoals zijbranders en roterende grillspiesjes.

Volgens mij overweldig de voordelen van een gasbarbecue. Met name de snelle grilltijd en de traploos instelbare branders maken ontspannen grillen mogelijk ongeacht het weer. De temperatuur kan worden geregeld als het voedsel alleen wordt gekookt. De gasgrill biedt ook uitbreidingen voor het bereiden van bijvoorbeeld pizza.

Gasgrill in vergelijking

LANDMANN gasbarbecue Triton cook PTS 4.1 | Premium gasbarbecue met...LANDMANN Rexon cook PTS 4.1 gasgrill | 4+1 traploos instelbaar...LANDMANN Pantera 1.0 - Compacte gasbarbecue | 1 continu...LANDMANN Pantera 3.0 gasbarbecue | 3 traploos instelbare ...Landmann gasgrill Triton 3.1 zilverLandmann gasgrill Avalon PTS + 3.1 grill, RVS / grijsLANDMAN | Gasgrill 3 branders | gietijzeren rooster | Grilloppervlak: ca.ACTIVA Dakota gasgrill-grillwagen Gas-grillwagen 4 branders +...Nexgrill 5B Classic gasgrill I 5 + 1 pits gasgrill met 800°...ACTIVA HALIFAX lavasteen gasgrill grillwagen inclusief...
€629,99€479,99€314,85€499,00€548,00€399,00€469,00€249,99€698,00€159,99
LANDMANN gasbarbecue Triton cook PTS 4.1 | Premier...*LANDMANN Rexon cook PTS 4.1 gasgrill | 4+1...*LANDMANN Pantera 1.0 - Compacte gasbarbecue | 1...*LANDMANN Pantera 3.0 gasbarbecue | 3 traploos ... *Landmann gasgrill Triton 3.1 zilver *Landmann gasbarbecue Avalon PTS + 3.1 grill, ... *LANDMAN | Gasgrill 3 branders | gietijzeren rooster |...*ACTIVA Dakota Gasgrill Grillwagen...*Nexgrill 5B Classic gasbarbecue I 5 + 1 pits gas ... *ACTIVA HALIFAX lavasteen gasgrill grillwagen...*
◼️ TRITON - de alleskunner is perfect voor de...◼️ REXON - Het ideale grillmodel voor degenen onder u die...◼️ MOBILITEIT - Modern design in combinatie met de hoogste ...◼️ 3.0 BRANDER - De 3 continu verstelbare roestvrijstalen branders ...◼️ Stevige dubbelwandige deksel die de warmte langer vasthoudt ...◼️ Met deze premium gasgrillwagen van LANDMANN ...◼️ GASGRILL MET 3 BRANDERS: De gasgrill met 3 traploze ...◼️ 🔥 KWALITEIT - De Activa-gasgrill wordt bediend met vier ...◼️ GOURMET PLUS: naast de gietijzeren grill, deze ...◼️ ✔ Krachtige 5,5 kW hoofdbrander en 2,5 kW...
◼️ 4.1 ROESTVRIJ STALEN BRANDER - De 4 roestvrijstalen branders zijn traploos ...◼️ 4.1 ROESTVRIJ STALEN BRANDER - De 4 roestvrijstalen branders zijn traploos ...◼️ VEILIGHEID - Veilige, gemakkelijke bediening dankzij elektronische ...◼️ DUURZAAM EN PRAKTISCH - Met de lichtgevende ...◼️ Gesloten onderkast met stevige dubbelwandige deuren ...◼️ Alle branders zijn traploos instelbaar en maken zo ...◼️ 2 OPVOUWBARE BIJZETTAFELS: De twee bijzettafels aan de linkerkant en ...◼️ 🔥 GRILLS - De twee meegeleverde grillroosters zijn ...◼️ DIVERSITEIT: Vier de diversiteit van grillen en verwarm je ...◼️ ✔ Traploos instelbare RVS branders en dubbele...
KopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingen
€629,99€479,99€314,85€499,00€548,00€399,00€469,00€249,99€698,00€159,99
AanbiedenAanbiedenAanbiedenAanbiedenAanbiedenAanbiedenAanbiedenAanbiedenAanbiedenAanbieden
Laatste update op 6 juni 2023 23:17 Links leiden naar Amazon.de | Bron / foto: Amazon API

Wat maakt de Landmann gasbarbecue zo bijzonder?

De Avalon gasbarbecue van Landmann is een met 5 traploos instelbare RVS branders Elke krachtige gasbarbecue van 3,8 kW, die geschikt is voor elk weer. In vergelijking met andere gasgrills heeft de Avalon er een Infrarood achterbrander evenals een ingebouwde ingebouwde infrarood zijbrander. De Landmann gasbarbecue Triton heeft tevens 5 gasbranders Grillen met infrarood heeft als voordeel dat het te grillen voedsel sneller en tegelijkertijd sappiger te bereiden is.

De RVS gasgrill met de afmetingen 64 x 143 x 120 cm en een gewicht van 89 kg is een zeer robuuste en stabiele grill.

De infrarood-achterbrander zorgt voor een optimale bereiding van eten op de grillspies, een extra, verzonken infrarood zijbrander voor het bereiden van bijgerechten.

Tevens heeft de gasbarbecue een gesloten onderkast met dubbelwandige deuren en handgrepen van RVS, welke geschikt is voor het opbergen van de gasfles en de bijbehorende gasleiding. De Onderkast biedt voldoende opslagruimte voor verdere opslag.

Een mooi gebouwd exemplaar temperatuurvertoning zorgt voor nauwkeurige kook- en grilltijden. De elektronische ontsteking met accu is eenvoudig en handig in gebruik.

De Avalon gasbarbecue van Landmann is zo bijzonder door zijn veelzijdigheid, hij heeft namelijk ook een motoraangedreven grillspies.

Afbeeldingen | Landmann gasgrill

Landmann gasgrill Triton 3 branders

YouTube

Door de video te downloaden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Meer weten?

Laad video

Landmann gasbarbecue Rexon Select PTS 3.1

YouTube

Door de video te downloaden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Meer weten?

Laad video

- 39,90 €

Landmann gasbarbecue Triton 4.1

YouTube

Door de video te downloaden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Meer weten?

Laad video

Kostenvergelijking

De Avalon gasbarbecue van Landmann is momenteel verkrijgbaar voor 999 euro. De grootte en het aantal branders zijn bepalend voor de prijs. De Landmann gasbarbecue is te koop vanaf een aantal van 3 branders. De prijs wordt navenant verlaagd. Ook de omvang van de accessoires, bijvoorbeeld de zijbranders, spelen hier een rol.

De prestaties van de grill zijn ook interessant. Dit is vooral belangrijk bij regelmatig gebruik en bij het grillen buiten. Zelfs als de afzonderlijke branders afzonderlijk kunnen worden aangestuurd en gebruikt, is een royaal vermogen belangrijk. Om deze reden stijgt de aanschafprijs met het aantal branders.

Voordat u een Landmann gasbarbecue koopt, moet u dit daarom doen persoonlijk gebruik wordt in twijfel getrokken en de maat wordt dienovereenkomstig geselecteerd.

In vergelijking met andere modellen scoort de Landmann gasbarbecue qua prijs erg goed. De prijs-prestatieverhouding past in dit geval.

# Voorbeeld Product waardering prijs
1 Landmann Triton 4.1 gasgrill zilver/zwart Landmann gasbarbecue Triton 4.1 zilver/zwart* Momenteel geen beoordelingen €599,00
2 LANDMANN gasbarbecue Triton maxX PTS 4.1 | Premium gasgrill met ... LANDMANN gasbarbecue Triton maxX PTS 4.1 | Premium gasgrill met ... * Momenteel geen beoordelingen €679,00
3 Landmann gasgrill Triton 4.1 zilver Landmann gasgrill Triton 4.1 zilver * Momenteel geen beoordelingen €599,00

Smaaktest | Landmann gasgrill

De eerste nekbiefstuk met fijne kruiden werd vol verwachting bereid. Met de continu regelbare brander heb ik het ideale kookpunt kunnen bereiken. Door de temperatuurweergave heb je altijd een goede controle.

de Geur was van tevoren al erg lekker. De gasgrill rookt net als andere modellen, dit is logischerwijs niet te vermijden en hoort op de een of andere manier bij het grillen. Ik heb ook mijn eigen worstjes en gebakken aardappelen in de grill voor de kinderen gemaakt.

de Vlees was vrij snel klaar, De worsten duurden een paar minuten langer en ik liet de gebakken aardappelen op half vuur koken. Deze waren na ongeveer 20 minuten klaar. Als bijgerecht heb ik een groentespies met courgette, paprika en kalkoenvlees op de grill toegevoegd.

de Neck steak zelf is super succesvol, het is niet verbrand en het kookpunt is ideaal. De smaak is echt geweldig! Hetzelfde geldt voor de worsten.

de Groentespies goed gegrild met de zijbranderomdat ik het vuur te laag heb gezet. Dit betekent dat ze niet aan het rooster blijven plakken en ideaal zijn geworden.

de Gebakken aardappel was lekker zacht en superleuk met een goede kwark of iets dergelijks.

Hierdoor ben ik absoluut overtuigd van de smaak, alles was perfect en de bediening is prima voor veel verschillende producten!

Beste reiniging voor een Landmann gasbarbecue

De Landmann gasbarbecue wordt geleverd met een - ik noem maar op - Truc. Zet hiervoor alle branders op het hoogste niveau, sluit de grillkap en laat ongeveer 15 minuten de hoogste warmte ontwikkelen. Op deze manier verbrandt de gasgrill door zijn enorme kracht vanzelf etensresten en vetten.

Dan borstel je de verbrande resten eenvoudig en handig weg met de grillborstel. Het grillrooster is dan weer klaar voor gebruik. Geweldige oplossing!

Verder kan het oppervlak worden voorzien van een conventionele reiniger en een doek worden schoongemaakt.

Is een gasbarbecue toegestaan ​​op het balkon?

Gasgrills & elektrische grills zijn toegestaan ​​op het balkon, tenzij anders vermeld in een huurovereenkomst! Omdat hier niet zo'n sterke rookontwikkeling is als bij een houtskoolgrill. Lever gasflessen nooit in direct zonlicht!

Voor- en nadelen van de Landmann gasbarbecue

Voordelen

 • Zeer hoge prestaties
  5 branders voor optimale temperatuurregeling
  Zijbrander voor groenten en spiesjes
  Visueel stijlvol
  Eenvoudig in gebruik

Nadelen

 • Hoog prijssegment

Conclusie: Landmann gasgrill

De Landmann gasbarbecue - hier het Avalon-model - heeft me absoluut overtuigd. Deze gasbarbecue genereert snel warmte, waardoor je niet lang hoeft te wachten om op de juiste temperatuur te komen. Elke brander is afzonderlijk aan te sturen als je maar een klein beetje wilt grillen en dus gas wilt besparen.

De smaak was absoluut overtuigend en het uiterlijk is erg mooi. Het is een absolute eyecatcher in de tuin!

De prijs zit in het hoge prijssegment, wat echter de kwaliteit en het resultaat rechtvaardigt.

Vanwege de veelzijdigheid en snelle gebruiksklaar raad ik altijd een gasbarbecue aan.

Aanbevolen lectuur: Koopgids voor uw grill hier! Grill op hoge temperatuur hier! Grillen met de Tefal Optigrill hier!

Vind in de top🔟 de beste & best verkochte Landmann gasgrillproducten 2022 op Honest Tests

Geweldig🔟🔥Aanbiedingen🔥 🆕Online
- 39,90 €1. Topverkoper
LANDMANN Rexon cook PTS 3.1 gasgrill | 3+1 traploos instelbaar...
30 beoordelingen
LANDMANN Rexon cook PTS 3.1 gasgrill | 3+1 traploos instelbaar...*
 • REXON - Het ideale grillmodel voor degenen onder u die slechts af en toe grillen, maar graag afwisselen: de Rexon-grill van...
 • 3.1 ROESTVRIJSTALEN BRANDER - De 3 roestvrijstalen branders zijn traploos instelbaar en hebben elk een vermogen van 3,5 kW, zodat een perfecte ...
 • LANDMANN PTS-SYSTEEM - De afkorting staat voor "Power Thermal Spreading": deze innovatieve LANDMANN-technologie zorgt voor een optimale...
2. Topverkoper
Landmann Rexon PTS 3.0 gasbarbecue | 3 traploos instelbaar ... *
 • 3.0 ROESTVRIJSTALEN BRANDERS - De 3 roestvaststalen branders zijn traploos regelbaar en hebben elk een vermogen van 3,0 kW.
 • TEMPERATUUR - Dankzij het dubbelwandige deksel van de Rexon-grill kan de temperatuur optimaal worden gehandhaafd. Het deksel bevat ook...
 • HOGE KWALITEIT - De grillroosters zijn gemaakt van geëmailleerd gietijzer en creëren een perfecte grill-branding door de warmteopslag.
3. Topverkoper
LANDMANN gasbarbecue Triton maxX PTS 4.1 | Premium gasgrill met ... *
 • PREMIUM GASGRILL - De LANDMANN Triton-serie is de instap in de absolute premiumklasse van gasbarbecues. Zo wordt een BBQ date een feest:...
 • PTS 4.1 - Het LANDMANN - PTS systeem zorgt voor een optimale, gelijkmatige warmteverdeling tijdens het grillen. Met de 4 traploze ...
 • maxX-ZONE - In de maxX-Zone bevindt zich een keramische infraroodbrander. Vlammen ontstaan ​​door duizenden gelijkmatig verdeelde openingen...
4. Topverkoper
Landmann gasbarbecue Triton 4.1 zilver/zwart*
 • Stevig dubbelwandig deksel dat de warmte langer vasthoudt inclusief temperatuurweergave
 • Gesloten onderkast met stabiele dubbelwandige deuren met designgrepen van RVS
 • Duurzaam geëmailleerd gietijzeren kookrooster, gemakkelijk schoon te maken, piëzo-ontsteking
5. Topverkoper
Landmann gasgrill Avalon PTS + 3.1 grill, RVS / grijs
1 beoordelingen
Landmann gasgrill Avalon PTS + 3.1 grill, RVS / grijs *
 • Met deze premium gasgrillwagen van LANDMANN koopt u een hoogwaardige grill die in alle situaties aan uw behoeften voldoet....
 • Alle branders zijn traploos regelbaar en maken zo een nauwkeurige temperatuurregeling mogelijk. Wat net voor lange klussen als voor spareribs & pulled...
 • Daarnaast heeft de gasgrill de gebruikelijke kenmerken van de Avalon-serie: dubbelwandig deksel met thermometer // grillrooster van...
6. Topverkoper
Landmann gasgrill Triton 4.1 zilver *
 • Stevig dubbelwandig deksel dat de warmte langer vasthoudt inclusief temperatuurweergave
 • Gesloten onderkast met stabiele dubbelwandige deuren met designgrepen van RVS
 • Duurzaam geëmailleerd gietijzeren kookrooster, gemakkelijk schoon te maken, piëzo-ontsteking
7. Topverkoper
Grillchef grillset voor gasbranders | Verchroomd kookrooster,...*
 • EXTRA - Aanvullende set voor gasbranders, bestaande uit: Verchroomd rooster, branderdeksel en vetopvangbak van roestvrij staal voor een ...
 • GESCHIKT - Geschikt voor alle twee- en driepits gasbranders.
 • GRILLGEBIED - ca. 59 x 46 cm
8. Topverkoper
LANDMANN gasbarbecue Triton maxX PTS 2.1 | Premium gasgrill met ... *
 • PREMIUM GASGRILL - De LANDMANN Triton-serie is de instap in de absolute premiumklasse van gasbarbecues. Zo wordt een BBQ date een feest:...
 • PTS 2.1 - Het LANDMANN - PTS systeem zorgt voor een optimale, gelijkmatige warmteverdeling tijdens het grillen. Met de 2 traploze ...
 • maxX-ZONE - In de maxX-Zone bevindt zich een keramische infraroodbrander. Vlammen ontstaan ​​door duizenden gelijkmatig verdeelde openingen...
9. Topverkoper
LANDMANN gasbarbecue Triton PTS 3.0 | Premium gasgrill met ... *
 • 3 ROESTVRIJSTALEN BRANDERS - De roestvrijstalen branders zijn traploos instelbaar en hebben elk een vermogen van 3,5 kW
 • TEMPERATUUR - Dankzij de dubbelwandige deksel van de Triton grill kan de temperatuur optimaal op peil worden gehouden. Daarnaast is in de...
 • HOGE KWALITEIT - De grillroosters zijn gemaakt van geëmailleerd gietijzer en creëren een perfecte grill-branding door de warmteopslag.
10. Topverkoper
LANDMANN gasbarbecue Triton cook PTS 4.1 | Premium gasbarbecue met...*
 • TRITON - de allrounder is perfect voor de dagelijkse griller. Met de Triton grill van LANDMANN ben je voorbereid op elke soort honger...
 • 4.1 ROESTVRIJSTALEN BRANDER - De 4 roestvrijstalen branders zijn traploos instelbaar en hebben elk een vermogen van 3,0 kW, zodat een perfecte ...
 • LANDMANN PTS-SYSTEEM - De afkorting staat voor "Power Thermal Spreading": deze innovatieve LANDMANN-technologie zorgt voor een optimale...
- 39,90 €aanbod

Leestips: coole DIY Projecten | Fitness | Je houdt van testen van het product lezen?


* Productafbeeldingen en links | Bron: Amazon PA API | Laatste update op 7.06.2023-XNUMX-XNUMX | * = Aangesloten links | De prijzen op deze website zijn mogelijk gewijzigd. De werkelijke prijs van een product is te vinden op de website van de verkoper. Real-time updates zijn technisch niet mogelijk. Prijzen inclusief BTW plus verzendkosten


 

Laat een reactie achter

user review
 • behandeling
  Verzending
 • processing
  Verzending
 • product verwachting
  Verzending
 • Prijs-prestatie verhouding
  Verzending
 • aanbevelenswaardig
  Verzending

🕹️🎮 Koop Sony PlayStation®5-console 🕹️🎮
🔥PS5™-console🔥
kijk naar*