Test: optrekstang van Pullup & Dip | Wandmontage & Afneembaar | Binnen buiten

Foto door de auteur

Patrick

PULLUP & DIP Premium optrekstang en dipstang, verrijdbaar voor...*
 • ✅ 100% FLEXIBILITEIT VOOR JE TRAINING: Wereldwijd unieke mobiele optrekstang voor wandmontage voor beginners en professionals. Trein...
 • ✅ MEER DAN 35 OEFENINGEN & INCL. OEFENINGGIDS: Multifunctionele optrekstang met dipbars voor pull-ups, dips, muscle-ups, leg raises en meer dan 35 ...
 • ✅ VERANDEREN IN SECONDEN & VEILIG TRAINEN: Dankzij het unieke schuine ontwerp kun je binnen enkele seconden wisselen door simpelweg te draaien...

Optrekstang - train flexibel vanuit huis

Ben je al lang op zoek om vanuit huis effectief en op verschillende manieren te trainen en doe je niet altijd dezelfde oefening? Wil je eindelijk spiermassa opbouwen en heb je hiervoor de juiste apparatuur nodig? Dan eindigt je zoektocht hier. Want met de Pullup & Dip bar voor wandmontage de thuistraining wordt intenser en gevarieerder dan ooit tevoren.

Allereerst is er natuurlijk de fundamentele vraag. Waarom een ​​optrekstang? Met de Optrek- en dipstang je krijgt compleet nieuwe mogelijkheden en opties voor je HomeGym, waarmee je je training veel professioneler en veelzijdiger kunt maken. Het kan je nieuwe trainingen en trainingen geven. Kan in een paar seconden worden gemonteerd en stoort je niet als je hem niet gebruikt of als je weinig ruimte hebt.

Inbegrepen bij de pullup & dip bar

Optrekstang - Pullup & Dip
De complete set voor wandmontage

Het pakket kwam snel aan en alles was goed verpakt.

1x muurbevestigingsplaat
1x stempel - afneembaar
2 x multibar voor pull-ups en dips - afneembaar
7 x Fischer schroeven + pluggen 10 x 80 mm + boorsjabloon + handleiding

Verdere technische details en afmetingen vindt u direct op de Store-pagina naar het product >> Optrek- en dipstang

Optrekstang - Pullup & Dip
Promo
Optrekstang - Pullup & Dip
De giek verwijderbaar + pin voor zekering
Optrekstang - Pullup & Dip
muur steun plaat
Optrekstang - Pullup & Dip
Multihandvatten en bevestigingsschroeven voor aan de muur
Optrekstang - Pullup & Dip
Boorsjabloon voor eenvoudige montage van de wandmontageplaat

Wat doet deze optrekstang? heel speciaal?

Allereerst moet u zich daar prettig bij voelen grootste voordeel van de pullup en dip bar vertrouwd gemaakt worden. Dit is 's werelds enige optrekstang die verwijderbaar is. Verder biedt het u de mogelijkheid om: Zowel binnen als buiten de mobiele houder repareren. Het maakt niet uit of het een woonkamer, kelder of huismuur is. De optrekstang voor wandmontage is flexibel gebruik, Met de mobiele montageplaat voor onderweg, je kunt bomen of pilaren gebruiken om de optrekstang te bevestigen. De complete set is gemaakt van staal en gepoedercoat. De pullup & dip bar is zeer stabiel en van hoge kwaliteit. Je kunt het geheel tot 130 kg belasten. Dus ook voor zware jongens.

Durch sterven verwijderbare optrekstang geheel nieuwe en vooral uitgebreide opleidingsmogelijkheden gaan voor u open. Met een paar eenvoudige bewegingen transformeert de optrekstang namelijk in één dipbar en verandert niet alleen hun uiterlijk, maar natuurlijk ook hun bruikbaarheid. Je hebt de mogelijkheid om je training op verschillende spiergroepen te richten en je hoeft je niet te beperken tot saaie pull-ups. En dat niet alleen: met de "optrekstang verwijderbaar" kunt u gemakkelijk effectieve full body workout besef, waarmee je je zeker niet snel zult vervelen.

Installatie van de verwijderbare optrekstang

De montage-instructies zijn zeer goed ontworpen, welk product u ook heeft, het is ontworpen voor alle varianten en is gemakkelijk te begrijpen. De instructies zijn in het DUITS & ENGELS

De montage is eenvoudig met de instructies, maar mijn zoontje hielp graag een handje . Met behulp van de boorsjabloon en een waterpas hebben we de hoogte en de horizontaal bepaald. Vervolgens hebben we de boorgaten gemarkeerd met een spijker en het gips een beetje voorgeschuurd zodat de boor niet zou wegglijden.

Optrekstang - Pullup & Dip
De boorsjabloon is erg handig
Optrekstang - Pullup & Dip
markeer gaten

Vervolgens werden de 7 boorgaten geboord met een steenboor voor de muurbeugel. Mijn zoon kon toen gemakkelijk alle Fischer-pluggen met een hamer tot aan de aanslag erin steken.

Optrekstang - Pullup & Dip
Fischer pluggen houden het geheel in de muur

De muurplaat werd vervolgens met de schroeven bevestigd, dit kost zeker wat meer kracht. Een ratelsleutel doet dit sneller dan een steek- of ringsleutel. De optrekstang was perfect uitgebalanceerd met een goede voorbereiding en uitlijning.

Optrekstang - Pullup & Dip
Schroeven zijn ingeschroefd
Optrekstang - Pullup & Dip
Perfect in schalen
Optrekstang - Pullup & Dip
Klaar - eenvoudig en ongecompliceerd!

Met behulp van de veiligheidspin kunt u de giek beveiligen tegen uitglijden. Om te verwijderen kan de pen worden gedraaid en blijft deze open en vast. Als je de giek eenmaal hebt gedraaid en aan de muurplaat hebt bevestigd, draai je de pen en hij vergrendelt zichzelf weer in de plaat en voorkomt dat hij eruit glijdt.

IMG 20220528 132615


Flexibel en tijdbesparend met je homegym

Met de optrekstang train je gemakkelijk, flexibel en tijdbesparend. In het stressvolle dagelijkse leven heb je vaak niet de tijd om naar de sportschool te gaan, daar te trainen en weer naar huis te gaan. Je hebt hier een goede 2-3 uur voor nodig. Met thuis trainen kunt u uw tijd effectief gebruiken en een snelle en vooral winstgevende training opzetten.

Niet iedereen oefent om dezelfde redenen. Er zijn talloze redenen waarom mensen hun lichaam dagelijks laten zweten. Van de drive om af te vallen, tot het doel om spieren op te bouwen, tot training voor de lol. Je kunt dit allemaal doen met de optrek- en dipstang en je lichaam op de proef stellen.

Aanbevolen lectuur: fitness handdoek

Pullup & Dip Bar-video

YouTube Video

Trainingen met de pullup & dip bar

Trainingen in de fitness- en gezondheidssector gaan vaak over het voorkomen van toekomstige blessures die kunnen optreden. Of om de huidige probleemgebieden met behulp van gerichte oefeningen te behandelen en rondom te versterken met spieropbouw.

De rugspieren zijn een centrale spiergroep in ons lichaam. Het veroorzaakt vaak problemen voor veel mensen, vooral door de jaren heen. Het gevolg is vervelende en langdurige rugpijn. Nogmaals, de pullup- en dip-balk kan helpen. Met waarschijnlijk de meest elementaire oefening van elke optrekstang, de optrekstang, versterk je niet alleen je rug, maar voorkom je ook verdere blessures. Bovenal worden de tussenwervelschijven ontlast en als de oefening correct wordt uitgevoerd, kan ook een ongunstige houding worden gecorrigeerd.

Bij het trainen met de pull-up en dip bar ligt de focus op meerdere spiergroepen. Beginnend natuurlijk met de rugspieren, die je kunt trainen met een variatie aan pull-ups. De focus ligt met name op de grippositie. Met de Multi-Grip Bar je kunt verschillende grepen testen en zo compleet nieuwe trainingsprikkels creëren. Daarnaast zorgt dit voor een variabiliteit in je training die ervoor zorgt dat je je niet zo snel gaat vervelen.

Een andere belangrijke spiergroep die je voornamelijk kunt trainen door de optrekstang om te zetten in de dip-balk, is de borstspieren. Met oefeningen als dips en schuine push-ups krijg je de ideale stimulans. Nog een toevoeging aan de dips. Om hier de maximale opbrengst uit te halen en alle focus op de borstspieren te leggen, moet je ervoor zorgen dat je je romp naar voren leunt, je benen naar achteren buigt en je ellebogen opzij houdt.

Daarnaast ligt de focus op het trainen van de triceps, vooral met de variatie van de dipbar. Dips rechtop, triceps extensions en dips in een L-Sit zijn de centrale oefeningen van elke tricepstraining op de dipbar.

Ten slotte moet de focus liggen op een spiergroep waar je misschien niet meteen aan denkt als je aan een optrekstang denkt. de abs. Met simpele oefeningen zoals leg raises, toes to bar, around the world en L-hang train je naast je buikspieren eenvoudig je core-spieren, die vooral worden gebruikt voor algemene stabiliteit.

YouTube Video

Nog meer oefeningen

Hier wil ik je nog meer tips laten zien voor het gebruik van de pullup & dip bar. Doe je oefeningen op een fitnessband of TRX-systeem? Aan deze optrekstang kun je natuurlijk alles ophangen om andere workouts of trainingsapparatuur te gebruiken.

IMG 20220528 133015
Veelzijdige training

De optrekstang heeft een mooie verlenging voor het ophangen van een bokszak. Het beste van alles is dat je eenvoudig alles van de muurplaat kunt verwijderen en op elk moment kunt opbergen.

Conclusie: pull-up bar – pull-up & dip bar

Het idee om een ​​vast gemonteerde optrekstang verwijderbaar te maken heeft een aantal voordelen zonder aan stabiliteit in te boeten. Door de pull-up bar om te toveren in een dipbar komen er nog meer sportieve mogelijkheden. Deze 2 punten maken van deze sportuitrusting iets bijzonders en daarom echt een aanrader. De uitbreiding voor een mobiele optrekstang en uw wensen maakt het gebruik buitenshuis nog flexibeler. Met een TRX-systeem (sling-systeem) of bokszak breid je je atletische trainingen en oefeningen nog meer uit. De veelzijdigheid maakt deze pull-up & dip-bar ongelooflijk waardevol voor een thuisgymnastiek. Bovenkant! Als je meer wilt weten over dit stuk sportuitrusting of meer wilt ontdekken, neem dan een kijkje pullup-dip.de voorbij.

PULLUP & DIP Premium optrekstang en dipstang, verrijdbaar voor...*
 • ✅ 100% FLEXIBILITEIT VOOR JE TRAINING: Wereldwijd unieke mobiele optrekstang voor wandmontage voor beginners en professionals. Trein...
 • ✅ MEER DAN 35 OEFENINGEN & INCL. OEFENINGGIDS: Multifunctionele optrekstang met dipbars voor pull-ups, dips, muscle-ups, leg raises en meer dan 35 ...
 • ✅ VERANDEREN IN SECONDEN & VEILIG TRAINEN: Dankzij het unieke schuine ontwerp kun je binnen enkele seconden wisselen door simpelweg te draaien...
PULLUP & DIP Premium optrekstang en dipstang, verrijdbaar voor...*
 • ✅ 100% FLEXIBILITEIT VOOR JE TRAINING - INDOOR & OUTDOOR: Wereldwijd unieke mobiele optrekstang voor aan de muur voor thuis en buiten...
 • ✅ MEER DAN 35 OEFENINGEN & INCL. OEFENINGGIDS: Multifunctionele optrekstang met dipbars voor pull-ups, dips, muscle-ups, leg raises en meer dan 35 ...
 • ✅ VERANDEREN IN SECONDEN & VEILIG TRAINEN: Dankzij het unieke schuine ontwerp kun je binnen enkele seconden wisselen door simpelweg te draaien...
PULLUP & DIP Premium optrekstang en dipstang, verrijdbaar voor...*
 • ✅ 100% FLEXIBILITEIT VOOR JE OUTDOOR TRAINING: Wereldwijd unieke mobiele optrekstang zonder schroeven voor buitengebruik. Trein...
 • ✅ MEER DAN 35 OEFENINGEN & INCL. OEFENINGGIDS: Multifunctionele optrekstang met dipbars voor pull-ups, dips, muscle-ups, leg raises en meer dan 35 ...
 • ✅ VERANDEREN IN SECONDEN & VEILIG TRAINEN: Dankzij het unieke schuine ontwerp kun je binnen enkele seconden wisselen door simpelweg te draaien...


* Productafbeeldingen en links | Bron: Amazon PA API | Laatste update op 15.04.2024-XNUMX-XNUMX | * = Aangesloten links | De prijzen op deze website zijn mogelijk gewijzigd. De werkelijke prijs van een product is te vinden op de website van de verkoper. Real-time updates zijn technisch niet mogelijk. Prijzen inclusief BTW plus verzendkosten


 

Foto door de auteur

Patrick

Voor mij speelt informatie een cruciale rol bij de aanschaf van nieuwe producten. Daarom wijd ik mij intensief aan het lezen en onderzoeken op internet. Op mijn website, Ehrliche-tests.de, deel ik artikelen over onderwerpen en producten die mijn interesse wekken, evenals mijn ervaringen met producten die ik heb gekocht en geprobeerd. Mijn producttests, tips en aanbevelingen kunnen handig zijn bij het doen van een aankoop of als je vragen hebt over een specifiek onderwerp. Als je vragen hebt over een van mijn berichten, producten of onderwerpen, aarzel dan niet om een ​​reactie achter te laten of mij een e-mail te sturen.

Laat een bericht achter