Keukenweegschaal: keukengadget voor in de keuken

Digitale keukenweegschaal, Yomisee Digitale keukenweegschaal 10kg / 1g digitale weegschaal Hoge precisie huishoudweegschaal met LCD-display, roestvrijstalen weegoppervlak, tarrafunctie

Vooral degenen die in de keuken koken en bakken volgens het recept en de instructies zijn afhankelijk van de handige hulpmiddelen van de keukenweegschaal. Je zult op een gegeven moment een keukenweegschaal moeten kopen. Hier zit een hele ontwikkeling achter, als je je de keukenweegschalen herinnert uit vervlogen tijden. Deze mechanische keukenweegschaal was zeer eenvoudig van constructie.

Het bestond uit een basis die naar beneden ging wanneer een kom of container werd opgesteld. Het gewicht van de hoeveelheid kon dan op de bijbehorende schaal worden afgelezen en dienovereenkomstig worden aangepast.

Amazon-merk - Eono digitale keukenweegschaal, premium ...Meromore digitale keukenweegschaal, 5kg (1-g-nauwkeurigheid) digitale weegschaal ...Digitale professionele keukenweegschaal van Etekcity, Wonderful...Soehnle Page Profi 200, digitale keukenweegschaal zilver gemaakt van ...Farsaw 1g tot 10kg Touch Control Digitale Keukenweegschaal, USB...ACCUWEIGHT digitale keukenweegschaal huishoudweegschaal digitale weegschaal ...NBPOWER digitale keukenweegschaal, keukenweegschaal 10KG grijs...LOFter digitale keukenweegschaal, keukenapparatuur 2 batterijen...Monzana keukenweegschaal 8kg veerkrachtig LCD-scherm sensor ...Digitale keukenweegschaal Elektronische weegschaal 1g tot 15 kg / 33lb ...
€10,49€14,99€14,99€30,99Controleer prijs€12,99€24,99Controleer prijs€10,95€12,99
Amazon Brand - Eono digitale keukenweegschaal, ... *Meromore digitale keukenweegschaal, 5kg (1-g-exact) ... *Digitale professionele keukenweegschaal van Etekcity ... *Soehnle Page Profi 200, digitale keukenweegschaal ... *Farsaw 1g tot 10kg Touch Control Digitaal...*ACCUWEIGHT digitale keukenweegschaal huishoudweegschaal ... *NBPOWER keukenweegschaal digitaal,keukenweegschaal 10KG...*LOFTer digitale keukenweegschaal, keukenapparatuur 2...*Monzana keukenweegschaal 8kg veerkrachtig LCD-scherm ... *Digitale keukenweegschaal Elektronische weegschaal 1g tot 15 ... *
◼️ 【NAUWKEURIGE METINGEN】 Eono voedselweegschaal met 4 nieuwe, ...◼️ NAUWKEURIGE METING: Met behulp van de precisiesensoren kan deze ...◼️ Zeer nauwkeurig: verbeterde sensoren zorgen voor directe metingen ...◼️ Ongevoelig weegoppervlak - dankzij hoogwaardig roestvrij staal met ...◼️ Milieuvriendelijke functie met drie laders: de elektronische ...◼️ Hoge precisie: uitgerust met zeer nauwkeurige sensoren ...◼️ 【Nauwkeurige meting】 De digitale keukenweegschaal met vier...◼️ Nvt◼️ LADEN TOT 8KG: Met de keukenweegschaal van MONZANA ...◼️ ⚖️ 【Nauwkeurige meting】 Het weegbereik van de ...
◼️ 【EENVOUDIGE BEDIENING】 Eenvoudige bediening met slechts twee ...◼️ TARE FUNCTIE: U kunt een kom, kopje of ...◼️ Uitgebreide unit-conversie: naast de ...◼️ Exacte weging - heeft een max. draaggewicht van 15 ...◼️ Volledig weegbereik: de elektronische weegschaal weegt 1 g tot 10 ...◼️ Multifuncties: met de functie voor optellen kunt u ...◼️ 【Multifunctioneel】 Met deze keukenweegschaal kun je ...◼️ Nvt◼️ VERSCHILLENDE WEEGEENHEDEN: Naast ...◼️ ⚖️ 【Hoog laadvermogen】 De multifunctionele digitale ...
KopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingen
Keukenweegschaal KeukenweegschaalKeukenweegschaal KeukenweegschaalKeukenweegschaal KeukenweegschaalKeukenweegschaal KeukenweegschaalKeukenweegschaal KeukenweegschaalKeukenweegschaal KeukenweegschaalKeukenweegschaal KeukenweegschaalKeukenweegschaal KeukenweegschaalKeukenweegschaal KeukenweegschaalKeukenweegschaal Keukenweegschaal
€10,49€14,99€14,99€30,99Controleer prijs€12,99€24,99Controleer prijs€10,95€12,99
naar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbod
Laatst bijgewerkt op 26 september 2022 18:17 AM Links naar Amazon.de | Bron/foto: Amazon API

Mechanisch of digitaal?

De uit het verleden bekende mechanische keukenweegschaal kwam met een ronde of vierkante kunststof behuizing. Soms was er al een plastic of roestvrijstalen kom geïntegreerd, zodat je niet langer het gewicht van de container hoefde af te trekken om de exacte hoeveelheid ingrediënten te krijgen.

Dit is nodig voor modellen zonder kom. Eerst moest de kom gewogen worden. Dan de kom met zijn inhoud. Deze mechanische keukenweegschaal heeft een klassieke retro charme en is tegenwoordig natuurlijk nog steeds in grote aantallen te vinden. Deze kun je tegenwoordig nog voor 15 tot 40 euro kopen en een stukje nostalgie in de keuken brengen.

De innovatie en technische vooruitgang is te zien op de digitale keukenweegschaal. Met tal van functies en accessoires maken deze apparaten koken en bakken gemakkelijker. De body van de digitale keukenweegschaal is beduidend platter dan die van de mechanische. Deze is glad en bestaat uit kunststof, metaal, glas of hout. Digitale keukenweegschalen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en aantrekkelijke designs.

Alles is inbegrepen, van felgekleurd tot monochroom tot het gebruik van een glazen waterpas. Het kleine display meet zeer nauwkeurig en toont de kok de exacte hoeveelheid. Handig is dat alleen de inhoud van het ingrediënt kan worden gemeten met de tarratoets. De gebruikte kom is letterlijk niet relevant. Afhankelijk van de fabrikant, uitvoering en features kost de digitale keukenweegschaal tussen de 10 en 100 euro.

YouTube

Door de video te downloaden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Meer weten?

Laad video

Conclusie over de keukenschaalmodellen

Wil je een mechanische of digitale keukenweegschaal? Voor nostalgici en retroliefhebbers kan het de klassieke, mechanische keukenweegschaal zijn. Dit ziet er veel uit en springt in het oog. Je weet wat voor keukenapparaat het is. Helaas nemen mechanische keukenweegschalen meestal behoorlijk wat ruimte in beslag in de keuken.

Door de hogere opbouw is het opbergen minder ruimtebesparend dan een digitale keukenweegschaal. Een voordeel van mechanische keukenweegschalen is echter dat ze geen batterijen nodig hebben. Dat bespaart geld en ontziet ook het milieu. In bedrijf is de mechanische keukenweegschaal goedkoper dan een digitaal model.

Voor hobbykoks en gepassioneerde bakkers is de digitale keukenweegschaal een echte aanwinst. Vooral mensen die veel koken en graag koken doen met deze variant goed raad. De aansprekende motieven - bloemen, ornamenten, figuren en terugkerende patronen - zijn niet alleen aantrekkelijk, maar verheugen de gebruiker ook bij het gebruik van de digitale keukenweegschaal.

Een ander voordeel van de digitale keukenweegschaal is de geringe hoogte. Dankzij het platte lichaam kan het bijna overal worden ondergebracht en kan het zelfs zijn plaats vinden in de lade.

Waar keukenweegschalen kopen

Veel discounters bieden keukenweegschalen in de brochure aan. Dit zijn veelal digitale keukenweegschalen die tussen de 10 en 40 euro kosten. Dit zijn platte dessins, die vaak voorzien zijn van kleurrijke motieven. Goed gesorteerde supermarkten, warenhuizen en elektronicawinkels bieden digitale keukenweegschalen aan.

De prijzen liggen tussen de 15 en 100 euro, afhankelijk van de uitvoering en fabrikant. Ook de vergelijking op het gebied van online aankopen is de moeite waard. Hier heeft u de mogelijkheid om het bijbehorende en favoriete model te bekijken en met één klik te bestellen.

de digitale keukenweegschaal komt comfortabel per pakket thuis en kan zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen worden geretourneerd. In de vier muren van je huis heb je de mogelijkheid om de digitale keukenweegschaal op de proef te stellen. Vind je de keukenweegschaal leuk? Of liever niet?

Dit kan thuis worden besloten. Met de verschillende modellen die op de markt zijn en een veelvoud aan ontwerpen en merken, moet men bijzondere aandacht besteden aan de subtiliteiten van de functie van een keukenweegschaal. Vooral de minimale en maximale weegeenheden spelen hierbij een belangrijke rol.

 • Hoeveel gram geeft de weegschaal aan als de kleinste eenheid?
 • Wat is het maximale laadvermogen?

Deze functie moet soms de kleinste hoeveelheden kunnen bepalen - bijvoorbeeld in het geval van vanillestokjes. Daarom is het, afhankelijk van het beoogde gebruik, belangrijk welk milligramnummer wordt genoemd. Het maximale draagvermogen van keukenweegschalen is gemiddeld 5 kg. Meer is in de meeste gevallen niet nodig. Diverse keukenweegschalen bieden ook een hogere maximale belasting van 15 en meer kilogram.

Een andere belangrijke factor is het weegoppervlak. Vaak zijn er schalen van verschillende afmetingen in de keuken, wat de keuze als het gaat om een ​​klein weegoppervlak aanzienlijk beperkt. De kom mag niet kantelen of wiebelen op de basis, omdat dit het eindresultaat vervormt. Het ontwerp van het weegoppervlak kan anders worden ontworpen.

Hier hangt het af van de persoonlijke smaak van de gebruiker. De zogenaamde tarrafunctie of optelweegfunctie is een praktisch aspect. Vooral als je de ingrediënten snel achter elkaar nodig hebt, kun je op de tarratoets drukken en een exact, onvervalst resultaat krijgen. Na bakplezier is eenvoudig schoonmaken een onmiskenbaar detail.

Het gladde oppervlak kan eenvoudig worden ontdaan van meel en co. Met een zachte doek en een beetje water. Vaak kan de kom zelfs in de vaatwasser. Het keukengerei kan dan gemakkelijk worden opgeborgen voor het volgende gebruik.

Waarom heb je een keukenweegschaal nodig?

Vooral voor hobbybakkers is de keukenweegschaal een belangrijk hulpmiddel om de verschillende ingrediënten precies af te wegen. Bij het bakken heb je bloem, suiker, boter, melk en andere kleine ingrediënten nodig. Voordat deze met elkaar worden gemengd, heb je de exacte hoeveelheid nodig. Een verkeerde mengverhouding of onnauwkeurige weging kan soms een fatale invloed hebben op de uiteindelijke smaak.

De digitale keukenweegschaal met tarrafunctie is daarom een ​​perfecte metgezel. Zo kunt u de afzonderlijke ingrediënten exact afwegen zonder dat u iets apart hoeft af te trekken. De taart of het gebak is zeker een succes. Zonder keukenweegschaal zou deze inspanning veel inspannender zijn en zou u de meeste meeteenheden in uw hoofd moeten hebben. Hier is een klein voorbeeld:

 • 1 theelepel (theelepel), gelijk aan 4g suiker, 5g zout of 3g bakpoeder
 • 1 el (eetlepel), opgehoopt, staat voor 25g bloem, 30g suiker of 25g zout

Zelfs met de kleinste veranderingen kan het gebeuren dat het kook- of bakproject niet werkt zoals bedoeld.

Vind in de top 10 de beste & best verkochte keukenweegschalen 2022 op eerlijke tests

Hoogste Verkoper% besparing % Nieuwe uitgaven
- 1,00 €1. Topverkoper
ETEKCITY keukenweegschaal, digitale keukenweegschaal 5KG met grote...*
 • HOGE PRECISIE: het is uitgerust met 4 zeer nauwkeurige sensoren, met een capaciteit van 5kg / 11lb, tot 1g / 0. 04oz precies nauwkeurig, ...
 • ROBUUST ROESTVRIJ STAAL: Het gladde roestvrijstalen platform en de anti-vingerafdruktechnologie zijn handig voor eenvoudige reiniging en langdurig ...
 • DUIDELIJKE RESULTATEN: Met de TARE-functie kan het gewicht van de weegschaal in een handomdraai op nul worden gezet; Snelle eenheidsconversie en...
 • DELICATE DESIGN: De afmetingen van 18 x 14 x 1 cm, het gewicht van 5 g, overal op te bergen om ruimte te besparen; Automatische uitschakeling...
- 6,00 €2. Topverkoper
Soehnle Page Compact 300 witte, digitale keukenweegschaal tot 5 kg...*
 • Hoog draagvermogen - De moderne huishoudweegschaal heeft een maximaal draagvermogen tot 5 kg. Het gewicht wordt gebruikt voor nauwkeurig wegen...
 • Gemakkelijk af te lezen - de keukenweegschaal is digitaal en dankzij het LCD-display zijn de cijfers gemakkelijk af te lezen. Dankzij het platte ontwerp is het...
 • Comfortabel wegen - Dankzij de praktische tarraweegfunctie is het voor de gramweegschaal gemakkelijk om verschillende ingrediënten in één kom te wegen ...
 • Eenvoudig te gebruiken - De voedselweegschaal is ontworpen voor gemakkelijke bediening en eenvoudige reiniging van het weegoppervlak met de gepatenteerde ...
- 4,96 €3. Topverkoper
Clatronic KW 3626 keukenweegschaal tot 5 kg, extra plat,...*
 • Nauwkeurige resultaten - Weeg uw ingrediënten en voedsel - de digitale keukenweegschaal KW 3626 ondersteunt u daarbij. Let op je...
 • Retro-look — een bijzondere blikvanger in uw keuken. Zet nieuwe accenten met het stijlvolle retro design. Het toestel wordt geleverd in roze, mintgroene...
 • Tarrafunctie — Met de tarrafunctie kunt u een willekeurig aantal ingrediënten afzonderlijk wegen in stappen van 1 g.
 • Topkenmerken — Vier antislipvoetjes zorgen ervoor dat het apparaat stevig staat. Met zijn bijzonder platte ontwerp kan de weegschaal...
- 1,00 €4. Topverkoper
ADORIC digitale weegschaal Professionele elektronische weegschaal, ... *
 • Uitgerust met 4 uiterst nauwkeurige sensoren om u een nauwkeurig gewicht te geven; Capaciteit van 5 kg / 11 lb, verdeling van 0.01 oz / 1 g, perfect voor de...
 • 18/8 roestvrijstalen platformontwerp: ontworpen met een glad roestvrijstalen platform en anti-vingerafdruktechnologie voor eenvoudige reiniging en...
 • Gebruiker: Een nauwkeurige TARE-functie kan het huidige gewicht op de weegschaal resetten naar nul, snelle apparaatconversie, volumemeting...
 • Petite design: maak je geen zorgen meer! Voor eenvoudige opslag en draagbaarheid
- 2,00 €5. Topverkoper
Amazon-merk - Eono digitale keukenweegschaal, premium ...
14.747 beoordelingen
Amazon-merk - Eono digitale keukenweegschaal, premium ... *
 • 【NAUWKEURIGE METINGEN】 Eono-voedselweegschaal met 4 nieuwe, zeer nauwkeurige sensoren weegt tot 5 kg, stappen van 1 g, aanbevolen minimumgewicht ...
 • 【GEMAKKELIJK TE GEBRUIKEN】 Eenvoudig te gebruiken met slechts twee knoppen, snelle tarra en eenvoudige conversie tussen de meeteenheden g, oz, ml en ...
 • 【EENVOUDIGE REINIGING】 De keukenweegschaal heeft een gladde roestvrijstalen plaat zodat vingerafdrukken, spatten en voedselresten gemakkelijk zijn ...
 • 【HANDIGE OPSLAG】 Door de lichte maar stabiele constructie en het compacte formaat van 18 x 14 cm kan de digitale weegschaal ...
6. Topverkoper
Digitale keukenweegschaal, 10KG keukenweegschaal met LCD display en tarra...
919 beoordelingen
Digitale keukenweegschaal, 10KG keukenweegschaal met LCD-display en tarra...*
 • 1. U kunt deze multifunctionele keukenweegschaal gebruiken om vast, vloeibaar en poedervormig voedsel te meten. Deze digitale weegschaal wordt gebruikt voor...
 • 2. De digitale Letron-keukenweegschaal met 4 ingebouwde zeer nauwkeurige laadsensoren, weegt tot 10 kg in stappen van 1 g, aanbevolen ...
 • 3. Met de handige TARE-knop kunt u het gewicht van de plaat of container aftrekken om gemakkelijk de exacte ...
 • 4. De keukenweegschaal is gemaakt van gladde 304 roestvrijstalen plaat, zodat vingerafdrukken, gemorste etenswaren en voedselresten gemakkelijk kunnen worden weggeveegd, plus ...
7. Topverkoper
Digitale keukenweegschaal, professionele digitale weegschaal 5KG - op 1g...*
 • 【NAUWKEURIGE METINGEN】 Verwijder voor gebruik de blauwe beschermfolie van de keukenweegschaal. Het weegbereik van de keukenweegschaal varieert van 1 ...
 • 【Multifunctioneel】 Keukenweegschaal heeft 6 gewichtseenheden: g / kg / lb / oz / ml / melk, lees de hoeveelheid melk, vlees en koffie precies af ...
 • 【SMART DISPLAY EN ENERGIEBESPAREND】 Tarrafunctie, gemakkelijk te gebruiken Auto uit om de levensduur van de batterij te verlengen.Overbelastingsvermelding en ...
 • 【GEMAKKELIJK TE REINIGEN EN OP TE SLAAN】 Het slimme en lichtgewicht roestvrijstalen meetplatform is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Kan bij...
- 28,27 €8. Topverkoper
Soehnle Page professionele digitale weegschaal voor max. 15 kg, digitale ... *
 • Doordacht extra - de innovatieve hold-functie bevriest de gewichtsweergave van de Soehnle keukenweegschaal gedurende 10 seconden. lang aan: ideaal als het display...
 • Exact wegen - Deze elektronische keukenweegschaal heeft een maximaal draaggewicht van 15 kg. Bovendien kan de weegschaal met een nauwkeurigheid van 1 g wegen:...
 • Groot oppervlak - De digitale keukenweegschaal maakt indruk met zijn extra grote weegoppervlak. Daarnaast is hij voorzien van een praktische...
 • Eenvoudig in gebruik - dankzij de hoogwaardige sensor-aanraaktechnologie kan de voedselweegschaal moeiteloos worden ingesteld met een zachte aanraking van de ...
9. Topverkoper
Amazon Brand - Eono digitale keukenweegschaal, roestvrijstalen kookweegschaal ...
4.779 beoordelingen
Amazon Brand - Eono digitale keukenweegschaal, roestvrijstalen kookweegschaal...*
 • 【NAUWKEURIGE METINGEN】 Eono voedselweegschaal met 4 nieuwe, zeer nauwkeurige sensoren weegt tot 5 kg, schaalverdeling 1 g / 0,1 oz., ...
 • 【GEMAKKELIJK TE GEBRUIKEN】Snelle tarrafunctie voor eenvoudig gebruik met andere containers; eenvoudige eenheidsconversie tussen g, oz, ml...
 • 【DRIE VERSCHILLENDE MODI】 De Eono digitale keukenweegschaal kan het gewicht van droge ingrediënten en het volume van vloeistoffen meten ...
 • 【PRAKTISCH KOM】 Grote uitneembare mengkom van gemakkelijk schoon te maken RVS, diameter 21 cm / hoogte 10 cm.
- 12,66 €10. Topverkoper
WMF digitale keukenweegschaal bakweegschaal huishoudweegschaal zwart...*
 • Inhoud: 1x platte, elektrische digitale weegschaal incl. 2x batterijen, 23x15x2cm - artikelnummer: 0608736040
 • Materiaal: hoogwaardig veiligheidsglas en kunststof
 • Gewichtseenheden: ml, g, fl.oz, lb:oz. Weegt ook het volume van vloeistoffen. Draagvermogen 5 kg, fijne verdeling in stappen van 1 g.
 • Met batterijniveau-indicator en automatische uitschakeling. Groot, stabiel weegoppervlak. Optimale bediening door bijzonder grote toetsen - royale...
- 1,00 €aanbod
ETEKCITY keukenweegschaal, keukenweegschaal digitaal 5KG met grote...
ETEKCITY keukenweegschaal, digitale keukenweegschaal 5KG met grote...*
KOOP MET VERTROUWEN: 2 x AAA-batterijen al inbegrepen
€11,99 - € 1,00 €10,99
- 4,96 €aanbod
- 1,00 €aanbod
ADORIC digitale weegschaal Professionele elektronische weegschaal, ...
ADORIC digitale weegschaal Professionele elektronische weegschaal, ... *
Je hebt ook: 2 x AAA-batterijen (meegeleverd)
€9,49 - € 1,00 €8,49
- 2,00 €aanbod
Nieuw!
Taartweegschaal met LCD-keukenweegschaal Digitale kleine digitale weegschaal...
Taartweegschaal Met LCD Keukenweegschaal Digitale Kleine Digitale Weegschaal...*
Nauwkeurige digitale zakweegschaal voor keuken, sieraden, goud, laboratorium.; Voedsel Voeding Postweegschaal Weegschaal Meetschaal LED Elektronische Weegschaal
€78,86

Leestips: coole DIY Projecten | Fitness | Je houdt van testen van het product lezen?


* Productafbeeldingen en links | Bron: Amazon PA API | Laatste update op 26.09.2022-XNUMX-XNUMX | * = Aangesloten links | De prijzen op deze website zijn mogelijk gewijzigd. De werkelijke prijs van een product is te vinden op de website van de verkoper. Real-time updates zijn technisch niet mogelijk. Prijzen inclusief BTW plus verzendkosten


 

Laat een bericht achter