Elektrische Japanse Teppanyaki bakplaat voor braden en grillen

Japanse teppanyaki grillplaat
- 34,96 €

Wie kent het probleem niet: de schaal te klein is, de vis tijdens de bereiding enorm stinkt en de hele keuken bespat met olie? Ik had deze problemen lang totdat ik de elektrische Japanse teppanyaki bakplaat tegenkwam. Dit biedt een groot braadoppervlak en maakt grillen en braden.

De Japanse bakplaat met 2000 watt is makkelijk in gebruik en kan ook binnen en buiten gebruikt worden.

Maar hoe presteert de grillplaat in de praktijktest? Ik heb ze getest, je kunt nu lezen over mijn ervaringen.

elektrische Japanse grillplaten in vergelijking

Bestron elektrische tafelgrill, plancha/teppanyaki grillplaat...Princess Tafelgrill Premium XXL, Extra Grote Teppanyaki...AMT Gastroguss Klaus grills Gastronorm - grillplaat GN 1/1 van,...Bestron elektrische tafelgrill, XXL Teppanyaki grillplaat in...Princess Table Chef XXL – 4 mm dikke teppanyaki grillplaat, 60...MAISON HUIS elektrische grillplaat met grillplaat met antiaanbaklaag...Tefal Maxi Plancha elektrische tafelgrill CB690D | extra groot |...Tristar BP-2984 Teppan Yaki XXL bakplaat met 90x 23 cm...Tristar tafelgrill - 2000 watt, antiaanbaklaag,...Royal Catering grillplaat elektrische elektrische grill gastronomie...
€25,99€69,99€199,00€48,49€77,77Controleer prijs€144,99€42,99€57,99€289,00
Bestron elektrische tafelgrill,...*Princess tafelgrill Premium XXL, extra groot...*AMT Gastroguss Klaus grills Gastronorm -...*Bestron elektrische tafelgrill, XXL Teppanyaki...*Princess Table Chef XXL – 4 mm dik...*MAISON HUIS elektrische grillplaat met antiaanbaklaag...*Tefal Maxi Plancha elektrische tafelgrill CB690D |...*Tristar BP-2984 Teppan Yaki XXL bakplaat met...*Tristar tafelgrill - 2000 watt,...*Royal Catering grillplaat elektrische elektrische grill...*
◼️ Grote grillplaat (47,5x25,5cm) om samen te bereiden...◼️ Een extra grote teppanyaki grillplaat voor grote gezinnen...◼️ Professioneel kookgerei van AMT Gastroguss - koken zoals "Klaus...◼️ Extra grote grillplaat (90x23cm) in Azië design voor...◼️ De teppanyaki grillplaat is 4 mm dik en daardoor...◼️ 【Snel opwarmen】 Grillplaat met antiaanbaklaag warmt op in ...◼️ Elektrische tafelgrill met gladde,...◼️ De Tristar bakplaat heeft een bijzonder groot kookoppervlak...◼️ Groot bakoppervlak van 49 x 27 cm◼️ Ideaal voor diverse gerechten, geschikt voor...
◼️ Hoogwaardig oppervlak met antiaanbaklaag voor vet-...◼️ Geniet van een familiediner met 6 tot 8...◼️ 53 x 33 cm, 2 cm diep◼️ Grilloppervlak met antiaanbaklaag om te delen...◼️ Razendsnel opwarmen dankzij de bijzonder hoge prestaties van...◼️ 【Non-stick】 Barbecue elektrische grill anti-aanbaklaag, voor ...◼️ Grill en braad dankzij 2300W vermogen naast...◼️ Met 90 x 23 cm biedt het grilloppervlak voldoende ruimte voor...◼️ Handgrepen worden niet warm.◼️ perfect gebakken gegrilde gerechten, dankzij volautomatische bediening...
Amazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon Prime
KopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingen
€25,99€69,99€199,00€48,49€77,77Controleer prijs€144,99€42,99€57,99€289,00
AanbiedenAanbiedenAanbiedenAanbiedenAanbiedenAanbiedenAanbiedenAanbiedenAanbiedenAanbieden
Laatste update op 4 juni 2023 17:58 Links leiden naar Amazon.de | Bron / foto: Amazon API

Eerste indruk / bediening

Allereerst: De Japanse Teppanyaki-grillplaat is binnen verschillende maat beschikbaar. De afmetingen van de elektrische grillplaat zijn hierbij bepalend en de fabrikant maakt onderscheid tussen de maten S, L, XL en XXL. Naar behoefte kan de juiste maat worden gekocht.

In mijn geval heb ik daarvoor gekozen Maat L besloten daar bijvoorbeeld over 3-4 stukken vlees moet erop passen.

Uitgepakt heb je de volledig gemonteerde grillplaat al in je hand. Het bestaat alleen uit de plaat met een afmeting van Maat: 47,5 x 25,5 cm en de bijbehorende stekker.

de grillplaat zelf is voorzien van kleine rubberen voetjes, dus je kunt er altijd een hebben veilige en stevige basis hebben. tevens de Oppervlak met antiaanbaklaag voor het vet- en olievrij grillen van vlees, worstjes, groenten, aardappelen, eieren, pannenkoeken en nog veel meer.

Ik vind het geweldig dat de plaat een kleine A . heeftafdruiprek beschikbaar, waardoor vervuiling van de tafel wordt voorkomen.

De bediening lijkt supergemakkelijk, aangezien het apparaat alleen volledig kan worden in- of uitgeschakeld en de thermostaat spreekt voor zich. Door simpelweg te draaien is de temperatuur regelbaar tot 227 °C.

Japanse teppanyaki grillplaat

Wat kan ik met de Japanse Teppanyaki bakplaat?

De elektrische Japanse Teppanyaki bakplaat biedt diverse mogelijkheden voor binnen en buiten. Er kan een groot aantal gerechten mee worden bereid, waarbij functies als braden en grillen mogelijk zijn.

Dienovereenkomstig, voedingsmiddelen zoals, Vlees, worstjes, vis, gebakken aardappelen, gyros, garnalen, champignons en groenten in korte tijd voorbereid zijn.

Speciaal voor de Bereiding van gebakken aardappelen en vlees Ik vind het bord geweldig omdat het gewoon enorm groter is dan een conventionele pan. Dit betekent dat gebakken aardappelen bijvoorbeeld aan beide kanten gelijkmatig bruin worden. Bovendien kunnen er meer aardappelen tegelijk worden bereid.

Wat ik ook bijzonder prettig vind, is dat de Teppanyaki bakplaat ook buiten gebruikt kan zijn. Het enige wat u hoeft te doen is de stekker in het stopcontact te steken en u kunt aan de slag. Zo bespaar je jezelf een sterk ruikende keuken, evenals de schoonmaak achteraf.

Ook degenen die spontaan een braadworst willen grillen en niet veel tijd op de gasgrill of houtskoolgrill willen doorbrengen, komen met dit apparaat aan hun trekken. Het bord is snel op temperatuur en ook het gegrilde eten is in ongeveer 10 minuten klaar om te eten. De Japanse Teppanyaki bakplaat kan dus gebruikt worden voor braden en grillen.

 

Voor wie is de Japanse Teppanyaki grillplaat geschikt?

De elektrische bakplaat is eigenlijk geschikt voor: elk huishoudendie spontaan of uitgebreid willen braden of grillen. Het grote bord heeft ook als voordeel voor grotere gezinnen dat er meer tegelijk bereid kan worden. Het kan bijvoorbeeld in maat L zijn 4 schnitzels tegelijk zijn gebakken, in mijn conventionele pan zijn er maar 2. Dit betekent dat alle gezinsleden echt tegelijkertijd warm kunnen eten.

Naar mijn mening is de bakplaat er zeker een Alternatief tot de klassieke elektrische grill die met water moet worden gevuld. De grillplaat is direct klaar voor gebruik, zonder water en bereidingen. Een scheutje olie is voldoende om volledig te braden en te grillen.

De opslag is ook door rechtop te staan ruimte te besparen en gemakkelijk. Zo kan het apparaat optimaal in de kast worden opgeborgen.

Video's | Teppanyaki XXL grillplaat

YouTube

Door de video te downloaden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Meer weten?

Laad video

Bestron elektrische tafelgrill
- 6,96 €
Bestron elektrische tafelgrill, XXL ...
Bestron elektrische tafelgrill, XXL ... *
€59,95 - € 6,96 €52,99 Amazon Prime

Schoonmaken - Japanse Teppanyaki bakplaat

De reiniging is het enige minpuntje dat ik opmerkte in de test. De lekbak vangt de meeste olie en sap op, maar net als de bakplaat zelf, met de hand schoongemaakt zullen. Het is niet geschikt voor de vaatwasser en moet daarom zorgvuldig worden afgespoeld zodat de grillplaat niet beschadigd.

Het resterende vet kan echter snel en eenvoudig worden afgespoeld. Het apparaat zelf schoonmaken kost tijd slechts een paar ogenblikken en het droogt goed.

Voordelen en nadelen 

Voordelen – Japanse Teppanyaki grillplaat

 • Super prijssegment
 • Eenvoudige bediening
 • Selecteerbare grillplaatformaten
 • Voor gebruik binnen en buiten
 • Beveiligde stand
 • Opvangbak voor restvloeistoffen aanwezig
 • Geweldig smaak resultaat

Nadelen – Japanse Teppanyaki grillplaat

 • Netsnoer een beetje kort
 • Niet geschikt voor de vaatwasser
Teppanyaki_Grillplatte_Grill_kaufen-a981698d

Japanse teppanyaki gegoten platen voor fornuis en grill

Als je geen extra elektrische grill of elektrische Teppanyaki-grillplaat wilt hebben, kun je een Teppanyaki-gietplaat voor het fornuis en de grill gebruiken. Je kunt deze op je fornuis of grill zetten en op dezelfde manier gebruiken.

Rosenstein & Sons grillplaat: set van 2 gietijzeren ...
Rosenstein & Sons grillplaat: set van 2 gietijzeren ... *
Ook ideaal voor de oven • Praktische handgrepen; Aan beide zijden bruikbaar: gegroefde en gladde zijde • Hittebestendig tot 230 ° C
€43,99

Conclusie: Elektrische Japanse Teppanyaki-bakplaat

In mijn testtijd tot nu toe de elektrische Japanse teppanyaki grillplaat super bijgesneden en ik ben erg blij gezien de prijs. De verwerking van het apparaat is tot het minimum beperkt en maakt zo een snel en eenvoudig braden en grillen.

Het apparaat kan worden gebruikt voor: binnenkant en buitenkant zodat ik hem soms als elektrische grill gebruik en nu veel vaker spontaan worstjes en vlees bereid. Gebakken aardappelen zijn gewoon geweldig en beter dan in een pan.

Met name het grote grilloppervlak biedt plaats aan iedereen en vervangt bijna een klassieke pan.

Met de prijs van 30,94 euro kan ik een duidelijk koopadvies geven.

Vind in de top🔟 de beste & best verkochte elektrische teppanyaki bakproducten 2022 op Honest Tests

Geweldig🔟🔥Aanbiedingen🔥 🆕Online
- 34,96 €1. Topverkoper
Bestron elektrische tafelgrill, plancha/teppanyaki bakplaat...*
 • Grote grillplaat (47,5x25,5cm) voor gezamenlijke bereiding en direct genieten aan tafel, geschikt voor binnen, op het balkon of in de tuin
 • Hoogwaardig oppervlak met antiaanbaklaag voor het vet- en olievrij grillen van vlees, worstjes, groenten, aardappelen, eieren, pannenkoeken...
 • Eenvoudig in gebruik met uitneembare temperatuurregelaar (max. 227°C) en indicatielampje, veiligheid door warmte-geïsoleerde handgrepen en...
- 14,96 €2. Topverkoper
Bestron elektrische tafelgrill, XXL Teppanyaki grillplaat in...*
 • Extra grote grillplaat (90x23cm) in Azië design voor gezamenlijk genieten direct aan tafel, geschikt voor binnen of gezellige barbecues in de ...
 • Grilloppervlak met antiaanbaklaag voor het samen grillen van vis, vlees, groenten en aardappelen, incl. lekbak
 • Eenvoudige temperatuurinstelling dankzij de uitneembare temperatuurschakelaar met indicatielampje, handgrepen van bamboe
- 12,45 €3. Topverkoper
Princess Tafelgrill Premium XXL, Extra Large Teppanyaki...*
 • Een extra grote teppanyaki bakplaat voor grote gezinnen of voor het serveren van snacks
 • Geniet van een familiediner voor 6 tot 8 personen op het grote grilloppervlak van 60 x 36 cm
 • De teppanyaki grillplaten warmen gelijkmatig en snel op dankzij het dubbele verwarmingselement
4. Topverkoper
Aigostar Teppanyaki tafelgrill elektrisch, antiaanbaklaag...*
 • 【extra grote capaciteit】 - koken voor het hele gezin! de elektrische bakplaat met een kookoppervlak van 50 x 27 cm is geschikt voor...
 • 【Kookoppervlak met antiaanbaklaag】- Het duurzame kookoppervlak met antiaanbaklaag zorgt voor een grillplezier zonder stijfheid van de bakplaat. gemakkelijk...
 • 【instelbare thermostaat】 - de afneembare sonde kan de temperatuur binnen 180℃ - 220℃ aanpassen, voor de ideale warmte ...
5. Topverkoper
Samger elektrische tafelgrill 3000W Teppanyaki plaat inductie...*
 • 🥩 INGEBOUWDE SPLASH GUARD: de elektrische grill is uitgerust met een spatscherm dat de olie overal beschermt tegen spatten ...
 • 🥩STERKE PRESTATIES: 300 W barbecuegrill met een grilloppervlak van 55 x 36 cm, dat een groter oppervlak biedt om verschillende soorten voedsel te koken ...
 • 🥩DUURZAAM VOOR GEBRUIK: met de CE-certificering biedt de 8 mm dikkere roestvrijstalen verwarmingsplaat een snellere warmtetoepassing en ...
6. Topverkoper
Hingpit tafelgrill elektrisch, regelbare thermostaat,...*
 • Bijgewerkt 2 in 1 XL grilloppervlak - tafelgrill met tweedelig oppervlak. Glad voor groenten/eieren - Geribbeld voor vlees/worsten. 46x26cm...
 • Uitstekende verwarmingstechnologie - 1800W verwarmingsvermogen en geïntegreerd verwarmingselement garanderen een snellere en meer gelijkmatige verwarming in korte tijd....
 • Top aluminium grillplaat - 4 mm non-stick gecoate grillplaat (PFOA-vrij) heeft een goede warmtegeleiding, laag warmteverlies en ...
- 22,95 €7. Topverkoper
Bestron AG2000BB Teppanyaki grillplaat met bamboe behuizing,...*
 • Plancha met grote grillplaat (47x26cm) in Azië design om samen van te genieten aan tafel, Geschikt voor binnen of buiten met...
 • Teppanyaki-stijl met glad grilloppervlak en gegroefde plaat met antiaanbaklaag voor het vet- en olievrij grillen van vis, vlees,...
 • Eenvoudige temperatuurinstelling dankzij de verwijderbare temperatuurschakelaar met indicatielampje (niveau 1 ca. 180°C, 2 ca. 200°C, 3 ca. 220 °C, 4 ca....
8. Topverkoper
BIYLL elektrische grillplaat, staande grill binnen en...*
 • - Het handvat van hoge kwaliteit is brandwerend en duurzaam, en de olieopvangbak van het ladetype is veilig, flexibel, handig en mooi.
 • -Vijf graden temperatuuraanpassing, hoogwaardige gelegeerde verwarmingsbuis; hoog thermisch rendement, snelle verwarming, lange levensduur...
 • - Geïmporteerde rookvrije en antiaanbaklaag van voedselkwaliteit wordt gebruikt en het oliegeleidingskanaal kan overtollig vet gemakkelijk afvoeren.
- 35,70 €9. Topverkoper
Tefal tafelgrill Malaga TG3918 | Elektrische grill | Instelbaar ... *
 • Grillplaat met antiaanbaklaag: 1.300 cm² grilloppervlak, waarvan 2/3 met grillstaven en 1/3 plat als teppanyaki
 • Veelzijdige elektrische grill: grill steaks, groenten, vis en nog veel meer snel en gemakkelijk
 • Hoog comfort: regelbare thermostaat, snelle verwarming en afneembare kabel
10. Topverkoper
Tristar BP-2970 grillplaat - bakoppervlak: 70 x 23 cm - ... *
 • De Tristar bakplaat heeft een bijzonder groot kookoppervlak en koelblijvende handvatten
 • Met een grilloppervlak van 70 x 22 cm biedt hij genoeg ruimte voor maar liefst acht personen.
 • Dankzij de antiaanbaklaag plakt het eten niet aan en is de grillplaat makkelijk schoon te maken.
- 34,96 €aanbod
- 14,96 €aanbod
- 12,45 €aanbod
Princess Tafelgrill Premium XXL, Extra Grote Teppanyaki...
Princess Tafelgrill Premium XXL, Extra Large Teppanyaki...*
Een extra grote teppanyaki bakplaat voor grote gezinnen of voor het serveren van snacks
€91,99 - € 12,45 €79,54 Amazon Prime
Nieuw!
Nedis contactgrill | 2000W | 29x23cm | Verstelbare...
Nedis contactgrill | 2000W | 29x23cm | Instelbaar...*
Krachtige contactgrill van 2000 watt; afmeting bord 29 x 23 cm; Afneembare, vaatwasmachinebestendige grillplaten
€110,38
Nieuw!
Kookrooster, duurzaam, verdikte, gelijkmatige verwarmingsplaat...
Kookrooster, duurzaam, verdikte, gelijkmatige verwarmingsplaat...*
DIK EN DUURZAAM: Gietijzer uit één stuk, met hoogwaardig ijzer, met de hand gepolijst.
€73,30
Nieuw!
Manhj Non-stick elektrische BBQ-grill 6 temperatuurregeling...
Manhj elektrische BBQ-grill met antiaanbaklaag 6 temperatuurregeling...*
2000 W. Hoog vermogen, kan 1-8 personen tegelijk grillen.; S korte verwarmingsbuis. Snellere en meer uniforme verwarming, niet gemakkelijk te verbranden.
€84,70

Leestips: coole DIY Projecten | Fitness | Je houdt van testen van het product lezen?


* Productafbeeldingen en links | Bron: Amazon PA API | Laatste update op 4.06.2023-XNUMX-XNUMX | * = Aangesloten links | De prijzen op deze website zijn mogelijk gewijzigd. De werkelijke prijs van een product is te vinden op de website van de verkoper. Real-time updates zijn technisch niet mogelijk. Prijzen inclusief BTW plus verzendkosten


 

Laat een reactie achter

user review
 • behandeling
  Verzending
 • processing
  Verzending
 • product verwachting
  Verzending
 • Prijs-prestatie verhouding
  Verzending
 • aanbevelenswaardig
  Verzending

🕹️🎮 Koop Sony PlayStation®5-console 🕹️🎮
🔥PS5™-console🔥
kijk naar*