Plan verjaardagsfeest voor kinderen thuis

Plan verjaardagsfeest voor kinderen thuis
Plan verjaardagsfeest voor kinderen thuis

Plan verjaardagsfeest voor kinderen thuis

Verjaardagsfeestje voor kinderen - ideeën en tips voor het plannen

Wanneer de verjaardag van uw nageslacht nadert, begint voor u een stressvolle tijd. Verjaardagsfeestje voor kinderen thuis plannen. Alle mogelijke voorbereidingen moeten worden getroffen zodat het verjaardagsfeestje van uw favoriet een geweldige ervaring wordt. Het is lang geleden dat je een kind was en je weet misschien een beetje verloren als het gaat om het plannen van het verjaardagsfeestje voor kinderen. Om ervoor te zorgen dat u uw hoofd niet verliest, hebben we een paar suggesties en suggesties samengesteld. - Plan een verjaardagsfeestje voor kinderen thuis

Een gelukkige verjaardag plannen voor kinderen - kinderspel met onze tips.
Het maken van lijsten heeft zichzelf bewezen. Dit geeft je een overzicht van de dingen die je moet regelen. Schrijf alles op wat je moet doen en wanneer. Als u aan het betreffende punt heeft voldaan, kunt u dit aanvinken.

De uitnodiging

Allereerst moet u overwegen hoeveel kinderen uw kind bij u thuis kan uitnodigen. Wie kan er komen? Samen met uw kind kunt u aan uw lijst toevoegen welke vrienden voor het feest zijn uitgenodigd.

Hoe moet de uitnodigingskaart eruit zien? Heeft u de tijd en zin om samen met uw kind kaartjes te maken? U kunt natuurlijk ook uitnodigingskaarten kopen. Deze worden gelabeld en aan de vrienden van uw kind gegeven. Het is belangrijk dat de tekst de tijd en plaats van het verjaardagsfeestje bevat! Overhandig de uitnodigingen ruim voor de viering, dus ongeveer een week van tevoren. Zo hebben de vriendjes van uw kind genoeg tijd om een ​​cadeautje te krijgen.

Heeft elk kind een uitnodiging ontvangen? Voer het dienovereenkomstig in de lijst in.
U kunt de acceptatie of afwijzing van vrienden aanvinken.

De maaltijden

Bij het plannen van een verjaardag voor kinderen speelt eten natuurlijk een grote rol. De verjaardag van de kinderen vindt meestal 's middags plaats. Als dat ook bij jou het geval is, ben je waarschijnlijk 's middags en' s avonds verantwoordelijk voor de catering voor de kleintjes.

De volgende overwegingen helpen u bij de planning:

Koffietijd

Welke taart vindt uw kind het lekkerst? Misschien geven ze ook de voorkeur aan muffins of ander gebak? Je kunt ook koekjes, pudding of ijs serveren - of een beetje van alles. Of je kunt van tevoren een heerlijk wafelbeslag maken, dat je in het wafelijzer kunt bakken als de kinderen er al zijn. Het hoeft niet altijd schattig te zijn. U kunt ook iets hartigs aanbieden. Looggebak is populair bij kinderen, maar ook een bordje verse groente of fruit kan tussen de snoepjes verloren gaan.

Het is vooral leuk als alles liefdevol is versierd. Voor Gebak en muffins kaarsen bieden zichzelf aan. Je kunt de tafel versieren met confetti, plastic bloemen of slingers.

Getränke

En wat drinken de kinderen? Moet het limonade, sap, water of thee zijn? Het is het beste om thuis verschillende drankjes te drinken, zodat elk kind iets kan drinken dat het lekker vindt.

Abendessen

Bij het avondeten moet u ook bedenken wat u en de andere kinderen bijzonder lekker vinden. Maar de inspanning die bij de bereiding komt kijken, is ook belangrijk om te beslissen of u het eten zelf gaat bereiden. Gerechten die kunnen worden geserveerd vóór het eigenlijke verjaardagsfeestje zijn zeer geschikt. Voorbeelden van bij kinderen populaire diners die in relatief korte tijd of van tevoren kunnen worden bereid.

Tip: Als u beide maaltijden plant, moet u van tevoren duidelijk maken of een van de jongere gasten allergieën of voedselintoleranties heeft! Vraag het maar aan de andere ouders.

Hoe moet het pand worden ingericht?

Ballonnen, slingers of een slinger maken van je huis een gezellige locatie voor een kinderfeestje. Je kunt ook confetti uitdelen of een gezellige sfeer creëren met een kleurrijke lichtslinger. Een kroon kan een goede accessoire zijn voor de jarige. Deze kunt u zelf maken of kopen.

Schrijf een boodschappenlijst. Hier moet u alles wat u moet kopen opschrijven:

 • welke ingrediënten heb je nodig voor maaltijden?
 • Decoratie voor de kamers en de tafel
 • Verrassingen en kleine attenties voor de gasten
 • Uitnodigingen
 • eventueel papieren borden / plastic bekers / servetten
# Voorbeeld Product waardering prijs
1 Premium herbruikbare verjaardagsdecoratie - feestdecoratie,... Premium herbruikbare verjaardagsdecoratie - feestdecoratie,...* Momenteel geen beoordelingen €15,99 €12,99Amazon Prime
2 Verjaardagsdecoratie meisje 6 jaar, ballon 6e verjaardag roze,... Verjaardagsdecoratie meisje 6 jaar, ballon 6e verjaardag roze,...* Momenteel geen beoordelingen €9,99Amazon Prime

Producten: Kinderspellen!

# Voorbeeld Product waardering prijs
1 Ravensburger 21556 - Lotti Karotti, bordspel voor kinderen vanaf 4... Ravensburger 21556 - Lotti Karotti, bordspel voor kinderen vanaf 4...* 12.682 beoordelingen €25,99 €19,99Amazon Prime
2 Leuke oude kinderspellen: ideeën voor kinderen van alle leeftijden Leuke oude kinderspellen: ideeën voor kinderen van alle leeftijden * Momenteel geen beoordelingen €7,99Amazon Prime
3 Ravensburger 26424 - Sagaland - Bordspel voor kinderen... Ravensburger 26424 - Sagaland - Gezelschapsspel voor kinderen...* Momenteel geen beoordelingen €34,99 €21,99Amazon Prime

Games en entertainment

Plan verjaardagsfeest voor kinderen thuis

Maar de kleintjes komen niet in de eerste plaats om te eten. Om een ​​verjaardag voor kinderen te plannen, moet je ook voor entertainment zorgen.

De spelletjes die je als kind waarschijnlijk op verjaardagsfeestjes speelde, hebben hun waarde bewezen. Een selectie met een korte beschrijving voor het geval je bent vergeten hoe je het moet doen:

Oppotten

Jij hebt nodig: Een pot, sjaal, doek of iets dergelijks. En voor ieder kind een cadeautje.
Een kind wordt geblinddoekt, zodat hij niets kan zien.

Bij de andere kinderen wordt een pot in de kamer gezet. Daaronder verberg je een verrassing. Dit kan bijvoorbeeld een klein pakje smarties of gummibeertjes zijn, of een ander klein cadeautje. Nu krijgt het geblinddoekte kind een houten lepel. Hij gaat op handen en voeten en tast met de houten lepel door de kamer om de pot te vinden.

De andere kinderen geven feedback of het kijkende kind de goede kant op kijkt (ze roepen "warm" ... tot "heet" als de pot bijna ontdekt wordt). Evenzo, als het kind in de verkeerde richting beweegt ("koel" ... "koud" ... "ijskoud")…. Als de pot wordt gevonden, krijgt het kind zijn cadeau. Alle kinderen mogen een voor een zoeken.

zaklopen

Jij hebt nodig: Voor ieder kind een zak, liefst een jutezak, eventueel een slaapzak of oud dekbedovertrek.

Alle kinderen staan ​​op een rij. Iedereen stapt in zijn zak en houdt hem vast. Op jouw bevel springen de kinderen eraf. Degene die het snelst het doel bereikt, heeft gewonnen.

Ei loopt

Jij hebt nodig: Een lepel en een rauw ei voor elk kind, plus een paar eieren in reserve.

De kinderen gaan naast elkaar staan. De eieren worden op de lepels gelegd en mogen niet worden vastgehouden. Nu rennen de kinderen op jouw commando, ze moeten de eieren in evenwicht houden en degene die het doel het eerst bereikt, heeft gewonnen.

Zich verstoppen

Vangen

Alternatieven

Misschien overweegt u de verjaardag van uw kind niet bij u thuis te vieren. In de zomer kun je buiten feesten. Als u geen tuin heeft, kunt u vergaderen in een openbaar park. Een picknick- of barbecuemiddag zijn hier ideaal voor catering. En er is genoeg ruimte voor allerlei bewegingsgames. Als u bij slecht weer of in de winter een verjaardag voor kinderen plant, zijn er verschillende alternatieven.

U kunt ruimte huren voor de viering, bijvoorbeeld in een familiecentrum. Daar zijn spelletjes en cateringmogelijkheden. Of je bent van plan om met de kinderen een activiteit te doen. Wat vindt je kind vooral leuk: misschien wil je naar een poppentheater, naar de bioscoop of keramiek schilderen. Of toch liever iets sportiefs? Minigolf, bowlen of een bezoek aan de ijsbaan kunnen interessant zijn.

Op sommige plaatsen zijn er ook binnenspeeltuinen waar de kleintjes bij slecht weer stoom kunnen afblazen.

Wat u ook kiest - er zijn een paar dingen die u van tevoren moet overwegen:

Is het budget voldoende voor entree en catering voor alle gasten? Zo nee, is er dan een goedkoper alternatief? Is de locatie van het verjaardagsfeestje voor alle gasten goed te bereiken? Heeft u ondersteuning nodig voor het toezicht op de kinderhorde? Sommige van de andere ouders zullen er zeker blij mee zijn. Is er beheer op de plaats van keuze? Moet ik van tevoren iets bestellen? Kunt u iets meenemen?

Goed gepland, de verjaardag van je lieveling wordt zeker een geweldige ervaring! Onze tip: verlies je hoofd niet en schrijf alles op!

YouTube

Door de video te downloaden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Meer weten?

Laad video

Producten voor: het plannen van een verjaardagsfeestje voor kinderen thuis

1. Topverkoper
9 stuks kleurrijke eenhoorn armband meisjes eenhoorn armbanden...*
 • Pakket dat je kunt krijgen: Het wordt geleverd met 9 eenhoornkralenarmbanden met in totaal 9 verschillende stijlen en kleuren, die in...
 • Schattig ontwerp: deze eenhoornarmbanden zijn geregen met kralen en er zat een eenhoornhanger aan, het heeft elastisch touw...
 • Maatinformatie: de omtrek van de eenhoorn armband is ca. 16 cm / 6,5 inches, de diameter van elke kraal is 8 mm, rekbare maat voor...
2. Topverkoper
Pirate zeedieren verjaardagsdecoratie set, piratenschip haai...*
 • 🏴‍️ Piraten verjaardagsdecoratieset: De set bevat 1 piratenballon (60 x 90 cm), 1 piratenschipballon (70 x 85 cm), 1 haaienballon...
 • 🎈 Eenvoudig in gebruik: er wordt een rietje meegeleverd voor eenvoudig pompen. Onze folieballonnen en latexballonnen kunnen gevuld worden met helium of lucht...
 • 🦈 Coole cadeaus: deze ballonnen en taarttoppers zullen feestgangers verrassen en gelukkige herinneringen geven. Vieren...
3. Topverkoper
4. Topverkoper
5. Topverkoper
FT-SHOP pailletten portemonnee hartvormige kinder portemonnee...*
 • Pakket omvat: 6 stuks verschillende kleuren hartvormige pailletten mini schoudertas met rits. Rood, paars, roze, veelkleurig,...
 • Minimaat: 12 x 11,5 cm (L x B). Bandlengte: 50 cm. Ontworpen voor: kleine meisjes die munten, sleutels, kaarten, snoepjes, snacks...
 • Creatief ontwerp: pailletten voorkant, pluche achterkant, polyester binnenkant. Gewoon een handbeweging, pailletten verwisselen...
- 8,01 €6. Topverkoper
nickknack feestartikelen voor kinderen, 120 stuks carnaval...
489 beoordelingen
nickknack feestartikelen voor kinderen, 120 stuks carnaval...*
 • Diverse toepassingen: feestzakjesvullers, piñata, klasprijzen, kousenvullers, carnavalsprijzen voor geluk, kousen,...
 • Multi Varieties Party Favor Pack: 16 soorten feestartikelen zoals de afbeelding laat zien.
 • Bespaar tijd en energie voor ouders en leerkrachten: los de moeilijkheid op om klein speelgoed of prijzen te vinden voor kinderverjaardagsfeestjes en...
7. Topverkoper
Hoiny 12 stuks LED oplichtend speelgoed Feestartikelen voor kinderen, LED...
591 beoordelingen
Hoiny 12 stuks LED oplichtend speelgoed feestartikelen set voor kinderen, LED...*
 • MATERIAAL : Premium materiaal, huidvriendelijk en geurloos. ontwerp met dubbele gesp Twee gespen op de armbanden zorgen ervoor dat je een ...
 • DRIE FLITSMODI: Er zijn drie flitsmodi beschikbaar die beurtelings met verschillende kleuren knipperen. Als je één keer op de schakelaar drukt,...
 • WAT JE KRIJGT: 12 Pack Kids LED-flitslichtarmband. Verschillende vormen en kleuren, helder schijnend brengen meer plezier.
8. Topverkoper
KASZOO papieren zakjes, 40 stuks Kleurrijke cadeauzakjes met 84...*
 • Deze papieren snoepzakjes zijn elk 24 cm x 13 cm x 8 cm groot en er zijn 4 zakjes voor elke kleur. De volgende kleuren zijn inbegrepen:...
 • 84 stickers in het Duits: Er zijn 84 stickers met verschillende patronen en gezegden inbegrepen. Grootte van de ronde sticker:...
 • Hoogwaardig materiaal: de papieren zak is gemaakt van goed kraftpapier met een lange levensduur, dus ons product is herbruikbaar, ...
9. Topverkoper
Melissa & Doug 10474 Scratch Art Bladwijzer Feestpakket,...
4.464 beoordelingen
Melissa & Doug 10474 Scratch Art Bookplate Party Pack,...*
 • Meerdere pak- en knutselmaterialen voor 12 projecten
 • Bevat 21 boekenleggers, 12 linten, 12 houten stokjes en instructies.
 • Regenboog achtergrond
10. Topverkoper
50 stuks dinosaurus cupcake wrappers, dinosaurus taarten ... *
 • 🧁Dinosaur Cupcake Combinatie: Pakket bevat 50 stuks Dino Cupcake Wrappers (10 verschillende stijlen), perfect voor je dinosaurussen...
 • 🧁Brede toepassing: gebruikt als decoratie voor muffins, koekjes, cakes, fruit, brownies, ijs, enz. Geschikt voor de meeste...
 • 🧁Premium kwaliteit: Premium kaartmateriaal, niet giftig. Dinosaurus Cupcake Wrappers Maat: diameter bovenkant ca. 3,12 inch, onderkant...
- 8,04 €11. Topverkoper
WEARXI winactie kinderverjaardagsfeestje, adventskalender 2022 kinderen...*
 • 🎁 [ Kleurrijk en creatief ] - Het pakket van 20 slangenkubussen is kleurrijk en creatief. WEARXI slangenkubus is ideaal voor...
 • 🎁 [Goede kwaliteit en verschillende maten] - Gemaakt van milieuvriendelijk, niet-toxisch en duurzaam materiaal. Elke maat vanaf min...
 • 🎁 [Geweldige doe-het-zelfcadeaus voor kinderen] - Je kinderen zullen hun creativiteit de vrije loop laten met het magische slangenspel. WEARXI slang dobbelstenen...
12. Topverkoper
Betzold 52120 Caleidoscoop Kinderverjaardagsset van 10...*
 • KALEIDOSCOOP SET ALS EEN KIT: De Caleidoscoop bevat veel materialen - 10 kartonnen buizen, oogstukken, kleine ruiten, 3 spiegels en ...
 • AMBACHTEN SET MET EENVOUDIGE MONTAGE: De eenvoudige montage maakt snel knutselsucces mogelijk. Kinderen leren met de set in de klas of...
 • ERVAAR DE WERELD VAN KLEUREN: Fascinerende kleureffecten kunnen worden ontdekt met het handwerkproject. Ideaal voor schoollessen in de...
13. Topverkoper
Anstore stoffen kindertassenset, 12-delige non-woven tas voor...
349 beoordelingen
Anstore stoffen kindertassenset, 12-delige non-woven tas voor ...*
 • Pakketset: 12-delige doe-het-zelf tassenset voor kinderen om te schilderen + 36 kleuren graffiti-pen. Kinderen kleuren volgens hun eigen...
 • Maat: tas lengte 24cm, touw lengte 12cm, breedte 22.5cm. Pen: 16.5 cm. Makkelijk mee te nemen en makkelijk schoon te maken.
 • Materiaal: gemaakt van hoogwaardig vliesstof, niet giftig en milieuvriendelijk. Een praktische totaaloplossing voor herbruikbare tassen!
14. Topverkoper
LISOPO 24-delige regenboogspiraalveren Magische regenboogpuzzel...*
 • Regenboog spiralen x24, afmeting: 3 x 3.5 cm. Gemaakt van hoogwaardig en solide edel plastic.
 • De kleurrijke regenboogspiralen zijn extreem licht
 • Giveaways / kinderverjaardagsfeestjes / feestjes. ideaal voor feest- en kerstsokvullers, geluksbrengers, loterijen, schoolprijzen en nog veel meer...
15. Topverkoper
- 3,00 €16. Topverkoper
12x gossip hand kids kleurrijke goo hand giveaway - giveaway -...*
 • Pak van 12 kindercadeaus roddels goo hand slijmerige souvenir weggevertjes roddel goo rekbaar / rubberen roddelhand / gunsten ...
 • Klappende hand-souvenirs, kinderverjaardagsfeestjes, pinata-vulling voor schoolkegels is rubberachtig en voelt als "glibber"
 • Klappende handgeschenken voor geschenken kunnen perfect worden gebruikt op ramen en gladde oppervlakken
17. Topverkoper
- 3,00 €18. Topverkoper
30 stuks antistressbal voor kinderen volwassenen smile face...*
 • Grappig ontwerp: de meerdere grappige antistressballen hebben schattige en schattige stijlen, met enige elasticiteit en heldere ...
 • Voor stressverlichting en tijdverdrijf: Of je nu een zware dag hebt gehad of gewoon een saaie dag thuis hebt,...
 • Mini-formaat en gemakkelijk mee te nemen: elke mini-stressbal met smile-gezicht heeft een diameter van ongeveer 4 cm, mini-formaat, draagbaar en licht, ...
19. Topverkoper
Verjaardagsdecoratie meisjes eenhoorndecoratie kinderen, kinderverjaardag...*
 • Perfect Party Decoration Girl: deze prachtige verjaardagsdecoratieset met wolk en regenboog eenhoorn voldoet aan je behoeften voor...
 • EENHOORN VERJAARDAGDECORATIES: Deze eenhoorn feestdecoratieset wordt geleverd met alles wat je nodig hebt. Met deze prachtige pasteltinten...
 • PRINCESS UNICORN BIRTHDAY PARTY: Deze prachtige ballonnen zorgen voor een geweldig feest voor elk meisje. Elk klein meisje zal...
- 2,50 €20. Topverkoper
WEARXI giveaway kinderverjaardagsfeestje, kleine cadeautjes voor kinderen...
3.625 beoordelingen
WEARXI giveaway kinderverjaardagsfeestje, kleine cadeautjes voor kinderen...*
 • 🌈 [ Kleurrijk en creatief ] - Het pakket van 24 blokken slangenkubussen is kleurrijk en creatief. WEARXI slangenkubus is geschikt...
 • 🎁 [Goede kwaliteit en verschillende maten] - Gemaakt van milieuvriendelijk, niet-toxisch en duurzaam materiaal. Elke maat vanaf min...
 • 🎁[Geweldig doe-het-zelfcadeau voor kinderen] - Je kinderen zullen hun creativiteit de vrije loop laten met het magische slangenspel. WEARXI slang dobbelstenen...

Leestips: meer Raadgever lesen | keuken Tips | Je houdt van testen van het product lezen?


* Productafbeeldingen en links | Bron: Amazon PA API | Laatste update op 30.03.2023-XNUMX-XNUMX | * = Aangesloten links | De prijzen op deze website zijn mogelijk gewijzigd. De werkelijke prijs van een product is te vinden op de website van de verkoper. Real-time updates zijn technisch niet mogelijk. Prijzen inclusief BTW plus verzendkosten


 

Laat een reactie achter

user review
 • behandeling
  Verzending
 • processing
  Verzending
 • product verwachting
  Verzending
 • Prijs-prestatie verhouding
  Verzending
 • aanbevelenswaardig
  Verzending

🕹️🎮 Koop Sony PlayStation®5-console 🕹️🎮
🔥PS5™-console🔥
kijk naar*