Vliegende mieren in huis

Foto door de auteur

Niko

Mieren - de geheime wereldmacht

ik heb vliegend mieren in het huis Ik ontmoette ze als kind op het erf van mijn ouders, dus we hadden soms deze kleine beestjes in huis. In tegenstelling tot wat vaak wordt aangenomen, zijn vliegende exemplaren dat wel mieren Er zijn geen soorten mieren in huis. Dit zijn geslachtsrijpe mannen en vrouwen op hun huwelijksvlucht.

Vanaf de maand mei tot midden in de zomer krijgen de dieren vleugels en gaan ze de lucht in om te paren om een ‚Äč‚Äčgeschikte partner te vinden. De zwarte mier is een van de meest voorkomende soorten op onze Europese breedtegraden. Maar ook andere soorten mieren worden tijdens de paartijd tijdelijk vliegen mieren.

LZQ vliegenhor raam insectenhor hor met aluminium frame, klamboe raam klamboe klamboe rooster zonder boren en schroeven (80 √ó 100 cm, wit)informatieTesa vliegenhor standaard/55672-21-01 1,3x1,5m antracietinformatietesa Insect Stop COMFORT vliegenhor voor ramen - insectenhor met klittenband, zelfklevend - vliegennet zonder boren - antraciet (transparant), 130 cm x 150 cminformatieWindhager raamraam insectenwering telescopisch horraam Flexi FIT, telescoopraam zonder zagen, zelfmontage kit 100 x 120 cm, antraciet, 04304informatieTESO insectenwerend gaas - muggenwerend - vliegengaas - UV-bestendig - met PVC-coating - per stuk verpakt (grijs, 100 x 200cm)informatieMierenaasblikje, mierenaas voor binnen (9 blikjes) - mierenvallen voor binnen en buiten, mierenaasblikjes, mierenaasblikjes - mierenval binnen, mierenaas buiten, mierenblikjes - PICinformatieREINEX mierenaas 4-packinformatieIndoor Ant Bait Can (6 blikjes) - Ant Trap, Ant Bait Can buiten en binnen, Indoor Ant Traps, Gemakkelijk te gebruiken - AeroxoninformatieSubstral Celaflor mierenmiddel, stofvrij aasgranulaat, zeer goede aantrekkingskracht en betrouwbaar nesteffect, 500ginformatiePlantura mierenremedie InsectoSec¬ģ, betrouwbare bestrijding van mieren & Co, geurloos poeder voor gebruik in huis, op paden en terrassen, 150 ginformatieARDAP mierenlokmiddel - mierenlokdoos en -spray - mieren bestrijden gemakkelijk gemaakt - mierenlokmiddel voor binnen en buiten - tegen mieren in huis - mierengifinformatieMr. Insect Free - 3X Moth Trap Food - Simpel, Veilig, Effectief - Anti Moth Middelen Tegen Food Moths Trap - Insecticide-Free Moth Repellent Gedroogd Fruit Moths Sticky Vallen Food Mothsinformatie
Kleur kozijn: wit, productmaat 80 √ó 100 cm, gewicht ca. 0,8 kg, materiaal: kozijn: aluminium, gaas: glasvezelweefsel (grijs), rubberen strip: nylonLaat frisse lucht binnen en houd vervelende insecten weg - betrouwbaar en ongecompliceerd met het tesa Insect Stop STANDARD insectengaas, ons effectieve muskietennetVentileer ruimtes met de tesa Insect Stop COMFORT klamboe en bescherm tegelijkertijd tegen vervelende insecten - de effectieve hor voor ramen tot 1,30 mx 1,50 mDOORLOPEND TELESCOOPBAAR - geschikt voor alle gangbare raamtypesūüē∑ HOGE KWALITEIT: Wij bij TESO hebben de focus gelegd op insectenwerend gaas, dat tot een hoge kwaliteit wordt verwerkt. Het was voor ons vooral belangrijk dat het gaas scheurvast is, zodat je niet ...ūüĖźūüŹľSTERK EFFECT: De mierenval trekt effectief mieren aan, het mierenaas wordt in het nest gedragen en aan de larven en koningin gevoerd, de mierenkolonie sterft in slechts een paar...Inhoud: 4 aasdozenūüĖźūüŹľSTERK EFFECT: De mierenval trekt mieren aan, het aas wordt in het nest gedragen en aan de larven en de koningin gevoerd - de mierenkolonie sterft binnen een paar dagen.Mieren als uitgietmiddel om vervelende mieren buiten te bestrijden op terrassen, paden en bij het huisOnze Plantura mierenafweermiddel is een betrouwbaar en effectief poeder voor het bestrijden van ongedierte zoals mieren, houtluizen en zilvervisjes.EENVOUDIG, VEILIG, EFFECTIEF - Kant-en-klare lijmval voor voedselmotten - voedselmotten in de bijkeuken, kelder, garages, tuinhuizen en nog veel meer.
„ÄźGeschikt voor alle ramen„ÄĎ De hor is luchtdoorlatend en semi-transparant, kan op maat worden gesneden en past op alle smalle en grote ramen (dakramen, metalen kelderramen). De installatie...De insectenbeschermende stof kan op de gewenste maat worden gesneden - Zelfklevende tesa klitteband voor eenvoudige installatie zonder te borenInsectenhor voor bevestiging zonder boren dankzij easy-on/easy-off-systeem met ge√Įntegreerde aandruk- en snijhulp - de klittenbandstrips kunnen worden verwijderd zonder resten achter te latenZAAGVRIJE & BOORVRIJE INSTALLATIE - eenvoudig aan te passen aan het raam en te bevestigen met behulp van de ophangverenūüē∑ BESCHERMING TEGEN INSECTEN: Zeg vaarwel tegen vervelende insecten. Dankzij ons insectenwerend gaas hebben vliegen en andere insecten geen kans meer om uw appartement/huis binnen te komen. Naar...ūüŹ† GEMAKKELIJK TE GEBRUIKEN: Het amasein-aas kan overal in huis worden gebruikt. Ook op het terras, het balkon en in de kelder. Bovendien kunnen de mierenaasjes, vanwege hun voornamelijk witte...ūüŹ† GEMAKKELIJK TE GEBRUIKEN: Het mierenaas kan overal in huis worden gebruikt. Ook op het terras, het balkon en in de kelder.Stofvrije korrels op basis van suiker met een zeer goede aantrekkelijkheid. Werkt zowel door voeding als door contact van het gietmiddelDe werkzame stof InsectoSec ‚Äč‚Äčbestaat uit 100% diatomee√ęnaarde, die ook wordt gebruikt als werkzame stof in bestrijdingsmiddelen voor de biologische landbouw.3 STERKE KLEEFVALLEN - voedselmottenval met extra grote kleefvlakken en speciaal getest - gedroogd fruit mottenval meelmottenval
‚ā¨17,99 ‚ā¨7,99 ‚ā¨12,45 ‚ā¨41,90 ‚ā¨14,90 ‚ā¨21,99 ‚ā¨3,99 ‚ā¨16,99 ‚ā¨12,92 ‚ā¨9,99 NB ‚ā¨9,99
Amazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon Prime
AmazoneAmazoneAmazoneAmazoneAmazoneAmazoneAmazoneAmazoneAmazoneAmazoneAmazoneAmazone
4 maart 2024 1:38 uur4 maart 2024 1:38 uur4 maart 2024 1:38 uur4 maart 2024 1:38 uur4 maart 2024 1:38 uur3 maart 2024 21:18 uur3 maart 2024 21:18 uur4 maart 2024 1:38 uur4 maart 2024 1:38 uur3 maart 2024 21:18 uur4 maart 2024 1:38 uur4 maart 2024 1:38 uur* Advertising

Ze hoeven vliegende mieren niet te bestrijden met gif

Na korte tijd zullen vliegende mieren in huis vanzelf verdwijnen. Het is echter verstandig om vliegende mieren weg te houden van huis, appartement en tuin. Open ramen en deuren bieden hier een ideale toegang, wanneer vliegende mieren geschikt voedsel vinden, sturen ze geuren naar het nest en volgen er meer mieren. Houd daarom deuren en ramen gesloten, vooral in het donker, want insecten worden bijzonder aangetrokken door het licht. Zit je op het balkon of terras, dan is het aan te raden geurkaarsen op te zetten.

Beveilig ramen, deuren en balkondeuren

Het bevestigen van horren aan ramen of balkondeuren heeft zichzelf bewezen, deze kun je goedkoop in de handel krijgen. Dergelijke horren zijn meestal voorzien van zelfklevende tapes. Hierdoor kan iedereen de roosters gemakkelijk zelf monteren. Trek eenvoudig de beschermfolie aan de uiteinden los en plak deze in de raamvouw. Zorg ervoor dat het plakband goed vastzit; reinig eventueel vooraf het raamkozijn om ervoor te zorgen dat het plakband goed vastzit. Voor de meeste ramen en balkondeuren zijn er op maat gemaakte horren. Het voordeel is dat je ze niet meer hoeft te knippen.

Je moet er vooral voor zorgen dat eten en drinken niet open blijven staan, dat zou de kleine plagen nog meer aantrekken. Als je kamerplanten hebt, zorg er dan voor dat ze niet worden aangevallen door bladluizen, omdat dit de mieren aantrekt om de bladluizen volgens hun natuurlijke instinct te melken.

Melken is eigenlijk het verkeerde woord, de mieren eten de bladluisuitscheiding die rijk is aan suiker. De zogenaamde honingdauw trekt de mieren aan, ze eten het van de bladeren of rechtstreeks van de rug van de bladluizen. Op deze manier beschermt de mier de bladluis ook tegen zijn natuurlijke roofdier, het lieveheersbeestje.


‚áí MEER OVER HET ONDERWERP


Als de mieren al in huis zijn

Met alle genomen voorzorgsmaatregelen kan het voorkomen dat de mieren een weg naar huis, appartement of tuin vinden. Zoek het nest en blokkeer alle ingangen, elimineer alle mogelijke voedselbronnen. Om de vliegende mieren af ‚Äč‚Äčte weren, kun je geurlampen met lavendelolie opzetten, ook hier hebben wierookstokjes zich bewezen. De insecten zijn erg gevoelig voor sommige geuren (citroen, knoflook) en blijven uit de buurt van de geur. Lavendelstruiken en rozemarijn in de tuin of op het terras dienen hetzelfde doel.

In het appartement kunt u alle scheuren afdichten met siliconen. De siliconen ruiken een beetje naar azijn, dit alleen al schrikt de mieren af. Let vooral op de randstroken in het vloeroppervlak. De looppaden van de mieren zijn daar vaak verborgen. Kieren naar de vloer kunnen eenvoudig worden gedicht met siliconen. De siliconen kunnen indien nodig later eenvoudig worden verwijderd.

Als dit echter allemaal niet werkt, moet je hardere middelen gebruiken om de insecten kwijt te raken voordat er grote schade optreedt. Ik gebruik dit al heel lang Neudorff Permanente ongediertespraySp, met groot succes. Hoe smerig het ook klinkt, het klaart absoluut de klus. Dieren en nesten kunnen eenvoudig worden ge√ęlimineerd.

Het verdrijft onaangename insecten in en om het huis. Door de bijgevoegde doseerbuis kan het middel tot in de meest afgelegen hoeken en kieren komen. Het werkt ook tegen andere kruipende en vliegende insecten. Ook geschikt voor het bestrijden van teken, mijten en vlooien in de kleindierhouderij, de lig- en slaapplaatsen van de dieren besproeien en klaar.

Ontdek de top 10 van de beste en best verkochte ongediertebestrijdingsproducten in 2024 op Ehrliche Tests. We tonen een selectie van de meest populaire items met geweldige klantrecensies en waar voor uw geld. Vind nu het perfecte ongediertebestrijdingsproduct voor uw behoeften!

Top10ūüĒ•AanbiedingenūüĒ• ūüÜēOnline
# Voorbeeld Product waardering prijs
1 ARDAP atomizer 500ml - Effectief insecticide tegen ... ARDAP atomizer 500ml - Effectief insecticide tegen ... * Momenteel geen beoordelingen ‚ā¨18,88 ‚ā¨16,95
2 ARDAP ongediertespray met onmiddellijk en langdurig effect 750ml -... ARDAP ongediertespray met onmiddellijk en langdurig effect 750ml -... * Momenteel geen beoordelingen ‚ā¨14,99 ‚ā¨10,85Amazon Prime
3 240336 ReinEX ongediertelokas 4 stuks, effectief tegen insecten &... 240336 ReinEX ongediertelokas 4 stuks, effectief tegen insecten &...* Momenteel geen beoordelingen ‚ā¨7,79Amazon Prime
4 ARDAP ongediertespray met onmiddellijk en langdurig effect 400ml -... ARDAP ongediertespray met onmiddellijk en langdurig effect 400ml -... * Momenteel geen beoordelingen ‚ā¨11,79
5 Envira Anti Mijt Spray 2 liter - middel tegen mijten,... Envira Anti Mijt Spray 2 liter - middel tegen mijten,...* Momenteel geen beoordelingen ‚ā¨27,90
6 Panteer SCH√ĄDLINGMEISTER¬ģ Kakkerlakbestrijdingsset - 2 x 10 g... Panteer SCH√ĄDLINGMEISTER¬ģ Kakkerlakbestrijdingsset - 2 x 10 g...* Momenteel geen beoordelingen ‚ā¨34,99Amazon Prime
7 ARDAP ongedierteconcentraat 500 ml - Voor de productie van maximaal... ARDAP ongedierteconcentraat 500 ml - Voor de productie van maximaal...* Momenteel geen beoordelingen ‚ā¨36,99 ‚ā¨35,90Amazon Prime
8 ARDAP Zilvervisjes Aasdoos 4 Blikjes - Effectief vechten met... ARDAP zilvervisaas blik 4 blikjes - effectief bestrijden met...* Momenteel geen beoordelingen ‚ā¨15,99Amazon Prime
9 com-four¬ģ 8X ongedierte-aasval, gebruiksklaar ... com-four¬ģ 8X ongedierte-aasval, gebruiksklaar ... * Momenteel geen beoordelingen ‚ā¨13,99 ‚ā¨12,99Amazon Prime
10 ARDAP Fogger 2 x 100ml - Effectieve vernevelaar voor ongedierte &... ARDAP Fogger 2 x 100ml - Effectieve vernevelaar voor ongedierte &...* Momenteel geen beoordelingen ‚ā¨14,99 ‚ā¨10,49Amazon Prime
- 1,93 ‚ā¨aanbod
ARDAP atomizer 500ml - Effectief insecticide tegen ...
ARDAP atomizer 500ml - Effectief insecticide tegen ... *
‚ā¨18,88 - ‚ā¨ 1,93 ‚ā¨16,95
- 4,14 ‚ā¨aanbod
- 1,09 ‚ā¨aanbod
ARDAP ongedierteconcentraat 500 ml - Voor de productie van maximaal...
ARDAP ongedierteconcentraat 500 ml - Voor de productie van maximaal...*
Geconcentreerde oplossing die met water moet worden verdund en op de aangetaste plekken moet worden aangebracht; Onmiddellijk en langdurig effect tot 6...
‚ā¨36,99 - ‚ā¨ 1,09 ‚ā¨35,90 Amazon Prime
- 1,00 ‚ā¨aanbod
com-four¬ģ 8X ongedierte-aasval, gebruiksklaar ...
com-four¬ģ 8X ongedierte-aasval, gebruiksklaar ... *
‚ā¨13,99 - ‚ā¨ 1,00 ‚ā¨12,99 Amazon Prime
- 4,50 ‚ā¨aanbod
- 5,62 ‚ā¨Nieuw!
ARDAP ongediertespray met onmiddellijk en langdurig effect 400ml -...
ARDAP ongediertespray met onmiddellijk en langdurig effect 400ml -... *
De volgende informatie is van toepassing op elke eenheid per verpakking
‚ā¨23,58 - ‚ā¨ 5,62 ‚ā¨17,96 Amazon Prime
- 2,15 ‚ā¨Nieuw!
Nieuw!
COMPO ongedierte lokaas, bestrijding van zilvervisjes, kakkerlakken...
COMPO lokaas voor ongedierte, bestrijding van zilvervisjes, kakkerlakken...*
De volgende informatie geldt voor elke eenheid per verpakking; Leveringsomvang: 1 x COMPO ongedierteaas, 2 aasblikjes,...
‚ā¨27,51 Amazon Prime

Leestips: coole DIY Projecten | Fitness | Je houdt van testen van het product lezen?


* Productafbeeldingen en links | Bron: Amazon PA API | Laatste update op 4.03.2024-XNUMX-XNUMX | * = Aangesloten links | De prijzen op deze website zijn mogelijk gewijzigd. De werkelijke prijs van een product is te vinden op de website van de verkoper. Real-time updates zijn technisch niet mogelijk. Prijzen inclusief BTW plus verzendkosten


 

Laat een bericht achter