Fiets hond aanhangwagen - reizen met hond.

Foto door de auteur

Maren

Fiets hondentrailer
Hondenfietskar - op reis met uw hond. 48 hondenfietskarren - op reis met uw hond.

Fiets - hondenaanhanger

Uiterlijk als je hond ouder wordt, reis je veel - en wil je de hond meenemen, dan rijst de vraag naar een geschikt vervoermiddel voor je geliefde viervoeter. Mogelijk kunt u kleinere honden dragen of in een hondenrugzak of hondendraagtas stoppen, maar voor grotere dieren of lange afstanden wordt dit een groot probleem. Daarom hebben we een handleiding geschreven voor hondenfietskarren.
Hier lees je wat je kunt verwachten van de bestseller van 2024: De beste en populairste in de top 10 vergelijking | Er moeten eerlijke tests worden uitgevoerd om te bepalen voor wie zo’n aanhanger geschikt is. Wat zijn de verschillen, de voor- en nadelen en waar liggen de wettelijke goedkeuringseisen? Daarnaast geven wij u veel aanvullende informatie. – Fietshondenkar – reizen met uw hond.

Aanbevolen lectuur: U vindt er veel handleidingen over verschillende onderwerpen in het adviesgedeelte !

Fiets - hondenaanhanger - in vergelijking

Blue Bird Dog Trailer Fietskar voor hondenKlarfit 2-in-1 fietskar & hondenbuggy, opvouwbaar,...Blue Bird hondenaanhanger Hondenaanhanger 20', veelkleurig, 82 x 80...Blue Bird Gehandicapt - Gebruik geen hondenkar Blue...DURAMAXX King Rex fietskar & hondenbuggy -...Karlie Doggy Liner Paris De Luxe Teflon® L: 148 cm B: 90 cm H:...HAPPYPET hondenfietskar met trekhaak - met...Hondenfietskar met kit om te joggen, reizen, hardlopenPAPILIOSHOP Argo hondenkar hondenkar fietskar voor...
Blue Bird hondenkar fietskar voor ... *Klarfit 2-in-1 fietskar & hondenbuggy,...*Blue Bird hondentrailer hondenkar 20 ", ... *Blue Bird gehandicapten - Gebruik geen hondenkar...*DURAMAXX King Rex fietskar & hondenbuggy -...*Karlie Doggy Liner Paris De Luxe Teflon® L: 148 ... *HAPPYPET hondenfietskar met...*Hondenfietskar met kit om te joggen, reizen, ... *PAPILIOSHOP Argo hondenkar hondenkar...*
KopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingen
Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!
Laatst bijgewerkt op [apn asin="B06XPJLLL8" typ="state" false="unknown"] Links rechtstreeks naar Amazon.de | Bron/foto: Amazon API
YouTube Video

Wat is een hondentrailer voor de fiets?

Dog fietskar Er is weinig verschil tussen deze en andere trailers - behalve dat ze speciaal voor honden zijn gemaakt.
Hoogwaardige trailers zijn stevig maar comfortabel gebouwd. Ze bieden voldoende ruimte voor uw huisdier en zijn veilig voor verkeer. Ze zijn afgestemd op uw huisdier, maar hebben een laag gewicht.

 • Vering
 • antislipdocumenten
 • verschillende openingen
 • reflectoren

zou daar moeten zijn. - Anders kunt u deze dingen ook achteraf inbouwen.
Waarop u extra moet letten, hieronder meer.
Er zijn al bedrijven die bieden, evenals Child trailer, Modellen, die ook als jogger kunnen worden gebruikt. Dan zal het van jou zijn fietskarren gewoon een soort kinderwagen voor honden. Als je een grote hond hebt die niet zo lang kan lopen, is dit een geweldige oplossing waarmee je huisdier je kan begeleiden.

Voor welke honden is zo'n mogelijkheid?

Er zijn trailers in verschillende maten en maximaal 60 kg kan het meeste dragen.

♥ puppy

♥ oude honden

♥ zieke dieren

♥ dit is ook overgewicht (trage training uiteraard inbegrepen)

profiteren van een trailer.
En als u uw hond niet bij u hebt, kunt u er ook een bierkrat bij dragen.
Sommige honden houden van de hele dag reizen, maar ze missen het uithoudingsvermogen en de kracht. Dan rijden ze!
Als je je hond wilt afslanken, kan hij een beetje rusten tussen de eenheden en later doorgaan.

Verschillen met andere volgers

Het basisprincipe is hetzelfde met de hele hangers. maar:

Children's fietskar Geschikt voor één tot twee kinderen en hebben een vijfpuntsgordelsysteem. Net als alle andere trailers zijn ze TÜV-gecertificeerd. Dit betekent dat ze in het beste geval niet kunnen kantelen en, zo ja, dat de aanhangwagen een kantelbeveiliging heeft. Uw kinderen zitten op een comfortabele bank en is nog steeds in de rug van meestal een kleine "boot" waarin u is geschikt voor dinosaurussen de noodzakelijke dingen zoals voedsel, deken belangrijke steen collectie en een horde.

De normale aanhangwagens van de lading , deze kunt u gebruiken voor de aanschaf of het transport van diverse apparatuur, is minder geschikt voor een levend wezen. Dat is niet het gewicht of de plaats. Je moet niet vergeten dat een hond geen doos bier is. Een kistje bier voelt meestal niets en kan eenvoudig worden vastgesjord.
Maar je zou een vrachtaanhangwagen kunnen herbouwen. Als je van plan bent, wil je je misschien ook oriënteren op deze gids. We hebben alles wat belangrijk is opgesomd.

⧉ Als je een oude kinderaanhanger hebt, kun je deze ook 'hondvriendelijk' maken. Neem de stoel naar buiten of monteer hem in een recht non-slip vliegtuig. Een badkuip kan meer grip geven. De harnassystemen voor kinderen zijn erg veilig. Je kunt er een sterke lijn op monteren. De kinderwagens zijn al uitgerust met een klamboe en een regendicht zeildoek. Deze variant is echter niet geschikt voor zware honden (let op maximale zulast!) En de netten zijn ook niet zo stabiel. Een oudere, lichte hond kan het toch goed regelen. ⧉

YouTube Video
Pawhut hondenfietskar grijs 130 x 73 x 90 cm
127 beoordelingen
Pawhut hondenfietskar grijs 130 x 73 x 90 cm *
 • Hondenfietskar: Stabiele stalen buisconstructie en aangenaam geveerde luchtbanden maken uw fietskar tot een praktische metgezel voor honden...
 • Gemakkelijke toegang: dankzij de ritsen kan uw huisdier op twee manieren gemakkelijk in en uit de hondenbuggy stappen
 • Veilig: de dikke Oxford-stof beschermt uw dieren tegen UV-straling en wind, en het vliegengaas beschermt u tegen ongewenste insecten. Twee reflectoren aan de voorzijde...

Het materiaal

De Chassi en al het andere dat belangrijk is voor een aanhangwagen voor honden, moet stabiel zijn zonder te veel eigen gewicht te hebben. Robuust maar eenvoudig.

Rahmen

Al bij het frame kunt u beslissen. Eerste van de structuur.

Compact

Een compacte trailer is vast. Dit zorgt voor veel stabiliteit en is daarom zeer geschikt voor grotere dieren. Hoe meer gewicht een aanhangwagen moet dragen, hoe meer het materiaal natuurlijk zal worden gebruikt. Dit geldt ook voor de ophanging en de gehele gezichtsuitdrukkingen van de assen en de wielen.

inklapbare

Vouw eenvoudigweg de aanhanger en plaats deze in de kelder om ruimte te besparen. Dit is geweldig met deze modellen. Als uw hond niet te zwaar en groot en je gaat niet permanent hobbelige wegen, het is een goede manier om uw huisdier te vervoeren.

Aluminium

Aluminium is licht, stevig en roest niet. Het is zeer aanpasbaar en daarom uw eerste keuze als u kiest voor een inklapbaar model.
Het nadeel: het is moeilijk of niet te repareren. Geklonken gebieden zijn verdwenen als ze breken. Aluminium en kunststoffen worden vaak samen geïnstalleerd. Let dus op de bestseller 2024: De beste en populairste in de top 10 vergelijking | Eerlijke tests voor zeer goede kwaliteit zodat uw aanhanger lang meegaat.

Staal

Staal heeft het doorslaggevende voordeel dat het zeer robuust is. Hiervoor brengt hij meer gewicht mee. Maar als staal gebroken is, kan het worden gerepareerd.
Een model waarin staal ook roestplaten heeft geïnstalleerd. Als u een dergelijke aanhangwagen kiest, repareert u de krassen zo snel mogelijk, anders zal de roest zich verspreiden.

Betekenisvolle apparatuur

Een geschikt frame heb je gevonden? Ok! Laten we eens kijken welke dingen nog steeds belangrijk zijn voor uw Wuffi!

Geïntegreerde riem

Honden verplaatsen dingen. Wat meer, anderen minder. Toch kun je in een situatie komen waardoor je hond vergeet waar hij is. Ergo: hij is feest. Om te voorkomen dat uw netten op uw pels worden gejaagd door de netten, hebt u een interne bevestiging nodig. Hondentrailers hebben een ingebouwde leiband. Dit is zeer goed beveiligd en u hoeft zelf niet met iets te komen.

Het is het beste om een ​​harnas te gebruiken voor transport. Dus je hond kan zichzelf niet per ongeluk wurgen. Elke hondeneigenaar weet dat Lumpi zichzelf soms met zijn riem in situaties plaatst, zodat je verbeelding niet eens opkomt.

Unterlagen

De pad moet antislip zijn. Voor dit doel zijn speciale antislipmatten of zelfs een tapijt geschikt. Het voordeel van de mat: u kunt hem heel gemakkelijk en snel reinigen. Het tapijt zit vol met haar en soms gaat er iets mis. Soms kunnen oudere honden of puppy's niet lang stand houden. Dan bent u aan de veilige kant met een pad of een antislip bad.

Als je in de winter nog veel reist, kun je een extra deken in de trailer leggen. Dit houdt je warm en is een traktatie speciaal voor oudere honden.

klamboe

Het vliegennet houdt niet alleen vliegen weg - het breekt ook een beetje de wind en uw hond wordt extra beschermd. Zorg ervoor dat het net stabiel is en indien nodig de klauwen van uw huisdier kan weerstaan. - Je kunt hier lezen hoe je de nagels van Hundi netjes kunt houden (RATGEBER KRALLENSCHERE) Lezen.

Regenhoes

Regen kan je niet alleen irriteren, maakt een hond ook niet per se een geurbeleving. Zelfs met sneeuw of sterke wind, als uw hond dit niet kan verdragen, is zo'n regenhoes geweldig. Het beschermt ook uw aanhangwagen tegen nat.
De ritsen moeten stabiel zijn voor een goede bescherming.

dak

Een dak heeft altijd uw auto, maar er zijn ook modellen waar u het dak kunt openen. Dit heeft twee voordelen: men kan steek je schat (niet ja, dit is een aangelijnd) die altijd wordt gewaardeerd, vooral in de zomer, aan de andere kant kun je (als je een puppy is zo geweldig) umleinen de hond en van boven kwam de trailer tegen. Dat maakt je leven een stuk eenvoudiger.

Aanbevolen lectuur: U vindt er veel handleidingen over verschillende onderwerpen in het adviesgedeelte !

Gewichtsklassen en maten

Met een enorme Duitse mastiff wordt het steeds moeilijker om een ​​fiets-hondenaanhanger te vinden. Gewoon vanwege de grootte. Maar dieren tot 60-kilo's zijn meestal geen probleem.
Let op de specificaties van de fabrikant: uw dier moet rechtop in de aanhangwagen kunnen zitten. Als je het niet zeker weet, neem dan een maat groter. Een volgeling die zijn limiet van redelijkheid bereikt, is minder zeker.
Uw huisdier moet veilig zelfstandig aan en uit kunnen gaan. Dit is ook mogelijk omdat de hanger ook een opening aan de achterkant heeft.

TÜV en verkeersveiligheid

Als je zeker wilt zijn, koop dan een hondenkar met TÜV-zegel.
Maar dat betekent niet dat hij ook rijklaar is. Je hebt zeker voor- en achterreflectoren en die in de spaken nodig. Maar u kunt indien nodig ook retrofitten.
En het doet geen pijn, vooral in de winter, om een ​​fiets achterlicht op de trailer te monteren. LED is daar heel goed voor!

Op het gebied van DHZ: u kunt zelf een aanhangwagen bouwen en deze ook normaal besturen, maar u moet zich houden aan de specificaties zoals reflectoren en mogelijk verlichting.

Voor welk wiel zijn de aanhangers geschikt

Beste bevestiging aan het stuur, want dat is de meest stabiele optie is het achterwiel litteken. Je kunt de hanger er prachtig aan vastmaken zonder dat hij een eigen leven ontwikkelt.

WhatsApp-afbeelding 2019 07 01 bij 19.29.16
Hondenfietskar - op reis met uw hond. 49 hondenfietskarren - op reis met uw hond.

E-bike

Hier komt het goede nieuws: je kunt ook een trailer op je e-bike monteren. E-bike, niet S-Pedelec. Het verschil wordt eenvoudig uitgelegd. U hebt geen verzekering tot 25 km / h nodig. Alles hierboven is onderhevig aan een verplichte verzekering. Als je er meer over wilt weten, kun je lid worden van onze Handleiding voor e-bike lees meer.

WhatsApp-afbeelding 2019 07 01 bij 19.29.15
Hondenfietskar - op reis met uw hond. 50 hondenfietskarren - op reis met uw hond.

Hond went aan de trailer

Nu staat ze daar, jouw goede idee en Lumpi die de vacht in de grond stopt. Langzame acclimatisatie is nu belangrijk, anders wordt het ingebeelde rijplezier zijn persoonlijke spooktrein.
Als je een heel bang hond hebt, verlaat dan de trailer een tijdje totdat je hond het "iets" als normaal heeft geaccepteerd. Dan kun je beginnen en hem een ​​positief getriggerde ervaring geven met de trailer: traktaties. Leg de traktatie gewoon in de auto en als hij het aandurft om daarheen te gaan, zul je heel blij zijn en hem prijzen. Dan kunt u langzaam beginnen te gaan zitten, slechts kort, dan iets langer, en als alles goed gaat, beginnen trage bewegingen van de trailer in een vertrouwde omgeving. Soms om de netten te doen en alles te doen, vast te maken ... altijd maar kort, dan langer.
Als alles goed gaat, kan de trailer achter het stuur en dan eerst duwen.
Je merkt hoe je hond reageert. Sommige ouderen, zoals ouderen, maken zich iets meer zorgen dan puppy's, die van nature heel nieuwsgierig zijn.

De trailer schoonmaken

Honden hebben een gevoelige neus en de eerste frisse geuren van de aanhangwagen gemaakt van plastic en plastic, uw hond kan zich zo storend voelen dat hij misschien niet eens in de eerste plaats komt.
Wat helpt als je de trailer wast met milde zeep en dan laat drogen om goed in de zon te drogen.

Na een tijdje hondentransport zal de trailer geuren oppikken die je niet lekker vindt.
Om de geur nu te krijgen, kunt u uw zeepwater verrijken met wat azijn. Azijn doodt elke geur. Ook hier royaal lucht en laat het drogen in de frisse lucht.

Waar je op moet letten in de bestseller 2024: de beste en populairste in de top 10 vergelijking | Je moet aandacht besteden aan eerlijke tests

Je weet nu alles wat je moet weten om een ​​geweldige fietskar te kopen voor je beste vriend. We hebben hier ook een checklist voor u gemaakt:

 • De trailer moet stabiel en van hoge kwaliteit zijn verwerkt. Hij zou geen uitstekende elementen moeten hebben - dit kan anders tot verwondingen leiden
 • Dak, stoffering en netten moeten stabiel en scheurbestendig zijn - dit geldt natuurlijk ook voor de
 • As, veren, gewrichten, banden en de bovenkant
 • hij moet voldoende ruimte hebben zodat uw hond niet hoeft te worden "gevuld" - hij moet in staat zijn om rechtop te zitten
 • Een slag- en kantelbeveiliging is veilig
 • verschillende uitgangsmogelijkheden en een dak dat kan worden geopend, is veilig en comfortabel voor jullie beiden
 • De hanger moet gemakkelijk te reinigen zijn
 • Een hoogwaardige ophanging beschermt uw huisdier en heeft een gedempt gevoel van de weg geeft uw huisdier meer veiligheid
 • Als je aanhangwagen in een jogger verandert, ben je flexibeler
 • een laag gewicht maakt het gemakkelijker
 • de bevestiging aan het achterwiel is veilig en gemakkelijk

Voor- en nadelen Hundefahrradanhänger

Of je uiteindelijk voor de trailer kiest, hangt ook af van je omstandigheden. Misschien kunnen de volgende voor- en nadelenlijst u helpen:

Voordelen

✔ Puppy's, oudere of zieke honden kunnen gemakkelijk worden opgenomen

✔ Uw hond kan altijd mee op lange reizen of fietstochten

✔ Je kunt ook een kratje bier meenemen met een hondenfietskar

✔ of herbouw het als een jogger

✔ Een trailer van hoge kwaliteit gaat lang mee

✔ inklapbaar is het zeer ruimtebesparend

Nadelen

✘ De initiële kosten zijn hoger voor modellen van hoge kwaliteit

✘ de vertrouwdheid kan bij oudere dieren veel liefde en tijd kosten

Conclusie

Een fietshondtrailer is een voordeel voor iedereen die graag doet. Zelfs op hoge leeftijd of als baby, komen de geliefden op elk moment met je mee en hoeven ze niet thuis te blijven. Zelfs als de acclimatisatie iets langer kan duren, is de aankoop erg winstgevend.
De trailers gaan lang mee - zodat de auto niet alleen kan worden geërfd, maar ook kan worden gebruikt voor andere, lichtere dingen. Waar een hond kan gaan, kan winkelen ook dat doen.
Je moet op een paar dingen letten, maar dan staat niets je nieuwe avontuur in de weg.
Hou je ervan om buiten te kamperen? Wat u hiervoor nodig heeft, hebben we u HIER ADVISEURS TONENDOORTIGE vermeld. Dan kunt u het meenemen en zelfs uw mobiele hondenhok meenemen!
We wensen je een fijne en actieve zomer!

Ontdek op eerlijke tests de top 10 van de beste en best verkochte fietshondenkarproducten 2024. We tonen een selectie van de meest populaire items met geweldige klantrecensies en waar voor uw geld. Vind nu het perfecte hondenfietskarproduct voor uw behoeften!

Top10🔥Aanbiedingen🔥 🆕Online
# Voorbeeld Product waardering prijs
1 KESSER® hondenkar Boxer 2-in-1 hondenbuggy fietskar... KESSER® hondenkar Boxer 2-in-1 hondenbuggy fietskar...* Momenteel geen beoordelingen €159,80 €134,80
2 DOGGYHUT® Premium XL hondenfietskar tot 45 kg... DOGGYHUT® Premium XL hondenfietskar tot 45 kg...* Momenteel geen beoordelingen
3 TRIXIE stabiele hondenbuggy 'fietsaanhanger, M: 63 × 68 ×... TRIXIE stabiele hondenbuggy "fietsaanhanger, M: 63 × 68 ×...* Momenteel geen beoordelingen €164,97Amazon Prime
4 DOGGYHUT® Premium XL 2 in 1 hondenfietskar & jogger 23-45... DOGGYHUT® Premium XL 2 in 1 hondenfietskar & jogger 23-45...* Momenteel geen beoordelingen
5 Tiggo VS Pets M Hondenkar Fietskar voor honden... Tiggo VS Pets M hondenkar fietskar voor honden...* Momenteel geen beoordelingen
6 KESSER® hondenaanhanger Boxer 3-in-1 hondenbuggy & jogger... KESSER® hondenaanhanger Boxer 3-in-1 hondenbuggy & jogger...* Momenteel geen beoordelingen €189,80 €149,80
7 DOGGYHUT® TOBI Grote hondenfietskar tot 35 kg... DOGGYHUT® TOBI Grote hondenfietskar tot 35 kg...* Momenteel geen beoordelingen €106,99
8 vidaXL Fietskar voor honden, hondenkar voor fiets,... vidaXL fietskar voor honden, hondenkar voor fiets,...* Momenteel geen beoordelingen
9 Klarfit 2-in-1 fietskar & hondenbuggy, opvouwbaar,... Klarfit 2-in-1 fietskar & hondenbuggy, opvouwbaar,...* Momenteel geen beoordelingen €138,99
10 PawHut 2-in-1 hondenkar voor huisdieren... PawHut 2-in-1 hondenaanhangerwagen voor huisdieren...* Momenteel geen beoordelingen €157,35 €104,90
- 25,00 €aanbod
- 40,00 €aanbod
- 52,45 €aanbod

Leestips: coole DIY Projecten | Fitness | Je houdt van testen van het product lezen?

Trixie 12819 trekhaak voor fietskar, 1 stuk

Auf Eerlijke tests je kunt enkele tests vinden (inclusief Zwembad, Fitness, Huis & Tuin) & Raadgever (met inbegrip van Smart Home, Beauty, ambacht) die je verder kan helpen.

- 25,00 €1e beste product

Tip: Een cadeau-idee of Verjaardag cadeaus mogen nooit goedkope producten zijn, geef niets weg wat je zelf niet zou gebruiken qua kwaliteit.

Veel positieve punten Beoordelingen van kopers zijn vaak een teken dat mensen blij zijn met het product voor de fietsaanhanger.

Aanbevolen lectuur: massage gun, fitness Bike, testen van het product

meer top 10 lijsten

Bronnen:
https://www.zweiradkraft.com/hundeanhaenger/test/


* Productafbeeldingen en links | Bron: Amazon PA API | Laatste update op 15.04.2024-XNUMX-XNUMX | * = Aangesloten links | De prijzen op deze website zijn mogelijk gewijzigd. De werkelijke prijs van een product is te vinden op de website van de verkoper. Real-time updates zijn technisch niet mogelijk. Prijzen inclusief BTW plus verzendkosten


 

Foto door de auteur

Maren

Ik ben een freelance auteur die onder andere twee boeken heeft gepubliceerd. Schrijf als een gepassioneerde ghostwriter, een toegewijde adviseur, een fervent e-booker en vooral gratis. Mijn motto: het leven komt niet achter je aan, maar het komt je twee keer zo snel tegemoet.

Laat een bericht achter