Test: eufy Security Cam 2C | Huis beveiliging

Foto door de auteur

Dirk Re.

eufy Security Cam 2C-bewaking

Om mijn tuinbezit in de gaten te houden, was ik op zoek naar een camera die absoluut betrouwbaar is en foto's toont in zeer goede HQ-kwaliteit. Tijdens mijn onderzoek kwam ik de eufy Security Cam 2C tegen omdat deze aan al mijn eisen voldoet. De set van twee bewakingscamera's en de zogenaamde thuisbasis zorgt voor een stabiele verbinding en is via de smartphone te bedienen.

 De inbedrijfstelling moet snel en eenvoudig zijn. Ik heb de bewakingscamera getest voor 239,99 euro en vertel je nu over de sterke en zwakke punten en wat je nog meer absoluut moet weten.

- 50,00 €
eufy Security eufyCam 2C, bewakingscamera voor buiten, 180 dagen...*
 • FULL HD-KWALITEIT: De resolutie van 1080p zorgt ervoor dat elke opname kristalhelder wordt opgenomen. De 135° groothoeklens garandeert...
 • 180 DAGEN BATTERIJLEVENSDUUR: uw buitenbewakingscamera gaat na één keer opladen een half jaar mee!
 • DAG EN NACHT: Onze geavanceerde nachtzichttechnologie garandeert dat uw huis overdag en vooral 's nachts volledig is beschermd.

Eerste indruk | installatie

Na het ontvangen van de Amazon-bestseller was ik benieuwd hoe constant en stabiel de verbinding is. Dat Set bestaat uit twee bewakingscamera's en de zogenaamde Thuisbasisdie o.a. dienst doet als geheugen voor opnames. Ik begon mijn thuisbasis met een 128 GB geheugenkaart omdat het mijn doel is dat ik bepaalde opnames bewaar. de geheugenkaart moet echter apart worden gekocht.

De eerste indruk is zeer positief. Als set heb je twee verrassend zware camera's (ca. 0,7 kg per camera) met de afmetingen van 81 x 48 x 57 mm in de hand. De cams werken echter op mij zeer hoge kwaliteit en professioneel verwerkt.

De thuisbasis kan aangedreven door elektriciteit of door batterij; zullen. In het geval dat het een permanente vaste locatie krijgt, kan het: Apparaat aangesloten op huiselektriciteit zullen. Als alternatief belooft de fabrikant er ook een lange batterijcapaciteit indien deze flexibel is ingericht.

Ik heb de twee bewakingscamera's in mijn producttest absoluut draadloos bediend. Allereerst heb ik ze allebei in rekening gebracht ongeveer 5 uur Heeft geduurd. Volgens de gebruiksaanwijzing is de De batterijcapaciteit zal nu rond de 180 dagen zijn. Dit hangt natuurlijk af van de intensiteit van het gebruik. Maar daarover later meer.

Een WLAN-verbinding is niet absoluut noodzakelijk voor de installatie, omdat de Camera's met het huisintern koppelen en dus base verbinden. Als u echter van buitenaf toegang wilt tot de opgeslagen gegevens, is een WLAN-verbinding vereist.

Over het algemeen maakt de camera in de set een nette en professionele indruk.

# Voorbeeld Product waardering prijs
1 eufy security eufyCam 2C, bewakingscamera voor buiten, 180 dagen... eufy security eufyCam 2C, bewakingscamera voor buiten, 180 dagen...* Momenteel geen beoordelingen €99,99 €69,99Amazon Prime
2 eufy Security eufyCam 2C, bewakingscamera voor buiten, 180 dagen... eufy Security eufyCam 2C, bewakingscamera voor buiten, 180 dagen...* Momenteel geen beoordelingen €199,99 €149,99Amazon Prime
3 eufy Security eufyCam 2C Pro, bewakingscamera voor buiten, 2K... eufy Beveiliging eufyCam 2C Pro, bewakingscamera voor buiten, 2K...* Momenteel geen beoordelingen €127,00 €89,99Amazon Prime
eufy Beveiligingscamera 2C

Opties en nuttige informatie eufy Security Cam 2C

De bewakingscamera's bieden verschillende mogelijkheden. Jij kan individueel en locatieonafhankelijk opgezet en bediend zullen. Het belangrijkste is dat het belangrijk is om te weten dat er geen kosten zijn verbonden aan het volledig gebruiken van deze camera's. Moet ook geen abonnement, zoals bij soortgelijke bewakingscamera's, afgesloten zullen. Dat maakte eerder indruk op mij.

In principe moet van tevoren worden gezegd dat de cams waterdicht zijn en geen dakbedekking nodig hebben. De opnames zijn gemaakt in 1080p (HD) resolutie gereproduceerd om elke beweging op de site optimaal te kunnen herkennen.

De volledige gegevensregistratie vindt plaats met de bewakingscamera eufy Security Cam 2C met veilige gegevenscodering en biedt absolute bescherming van de gegevens.

Om de camera's te kunnen gebruiken, moet een bijbehorend App die moet worden geïnstalleerd. hetzelfde moet een A zijn.ccount kan worden ingesteld, waarvoor echter slechts een kleine hoeveelheid gegevens nodig is. Via deze app is de bewakingscamera te bedienen en kunnen live beelden of opnames bekeken worden.

Als u de beeldoverdracht op een ander extern scherm wilt zien, kunt u ook klikken op Google Assistent of Amazon Echo Zend de show uit vergunning. Het enige wat u hoeft te doen is de spraakopdracht uit te spreken voor weergave na een succesvolle verbinding. Voorbeeld: "Alexa, laat me het uitzicht op de tuin zien".

eufy Security Cam 2C-inhoud

Functies van de eufy Security Cam 2C

De bewakingscamera's van eufy bieden een verscheidenheid aan verschillende en handige functies. Het belangrijkste aspect is dat de camera's een 135 ° groothoek en daarmee een groot deel van een te bewaken gebied bestrijken.

Verder is het belangrijk om te weten dat de camera's een diefstalbescherming. Bij sabotage klinkt een luide pieptoon om verwijdering te voorkomen. De bewakingscamera's hebben er een geïntegreerde persoonsherkenningIn verband hiermee detecteert de eufy Security Cam 2C vogels, honden en bladeren in de wind en reduceert valse alarmen met 95% zodat het alarm pas op het juiste moment afgaat.

s-l1600 (7) -e6f95cae

De camera's kunnen onafhankelijk van het tijdstip van de dag worden gebruikt. de gevorderden Nachtzichttechnologie garandeert dat de woning overdag en vooral 's nachts absoluut beschermd is en dat de beelden te allen tijde scherp en precies worden weergegeven.

Ik vind de functie van het intercomsysteem nog steeds interessant. Met deze set is het mogelijk met de Belsignalen communiceren. Ik vind dit een zeer nuttige gadget, vooral 's nachts. Spreken en luisteren vinden bijna in realtime plaats.

Voor mensen die veel reizen, heeft het bedrijf ook een naar mijn mening een geweldige oplossing bedacht. Als de HomeBase in het WLAN van het huis is geïntegreerd, kunnen opnamen via de geïnstalleerde APP op de smartphone overal worden bekeken. Hiervoor wordt echter ook een bestaande WLAN-verbinding aanbevolen, omdat de gegevens een enorme hoeveelheid gegevens vereisen.

Live beeld- en opnamekwaliteit van de eufy Security Cam 2C

Na het installeren en testen van beide bewakingscamera's kan ik nu mijn eerste resultaten geven met betrekking tot de kwaliteit van de camera's en de opnames.

In mijn geval gebeurt de beeldoverdracht naar de smartphone bijna in realtime en zijn de mensen absoluut gemakkelijk te herkennen. In mijn test had ik bijna uitsluitend een geweldige resolutie die op zijn minst in de buurt komt van of zelfs altijd 1080p bereikt. Mensen waren daardoor bijzonder gemakkelijk te herkennen.

Wat kan er eigenlijk nog verbeterd worden: Op dit moment wordt in mijn geval, zodra de camera een alarm geeft, een pushbericht naar de mobiele telefoon gestuurd, maar de app moet eerst worden getikt en vervolgens worden geladen. Dus in mijn geval gaan er ongeveer 5 seconden voorbij, wat bepalend kan zijn voor het een of het ander.

De opname op de geheugenkaart in de HomeBase daarentegen werkt feilloos en absoluut betrouwbaar. Zo kan een vakantie of een alternatieve dagelijkse afwezigheid worden uitgevoerd zonder bouwpijn.

Ik zou de batterijcapaciteit niet per se specificeren als 180 dagen. De camera is altijd actief en neemt op, zeker als er veel beweging is. Dat verbruikt meer batterij dan verwacht. Naar mijn mening komen de 180 dagen alleen in aanmerking als de camera's eigenlijk alleen worden gebruikt om panden of tuinen te bewaken en er weinig verkeer is.

Samengevat kan ik dat echter wel Kwaliteitt Noem de foto's en opnames absoluut van hoge kwaliteit, tot nu toe ben ik echt tevreden.

Vergelijking

eufy Security eufyCam 2C, bewakingscamera voor buiten, 180 dagen...Reolink WiFi IP Camera Buiten Draadloos 1080p...Reolink batterij bewakingscamera buiten, 1080p draadloze wifi...YESKAMO bewakingscameraset schijnwerper buiten WLAN, 3MP IP ...eufy Security eufyCam 2C Pro, bewakingscamera voor buiten, 2K...Blink Outdoor - draadloos, weerbestendig ...ieGeek 2K Solar Surveillance Camera Buitenbatterij, 355°/140° Pan...YESKAMO Buitenbewakingscamera met batterij 10400mAh IP-camera...Tonton buiten bewakingscamera met monitor, 4-kanaals...Tonton 1080P babyfoon met camera 5 inch babyfoon met...
eufy Beveiliging eufyCam 2C, bewakingscamera...*Reolink WiFi IP Camera Outdoor Draadloos 1080p...*Reolink batterij bewakingscamera buiten, 1080p ... *YESKAMO bewakingscamera set schijnwerper buiten... *eufy Beveiliging eufyCam 2C Pro, bewakingscamera...*Blink Outdoor - draadloos, weerbestendig ... *ieGeek 2K solar bewakingscamera buiten batterij,...*YESKAMO bewakingscamera buiten met AKKU... *Tonton buiten bewakingscamera met monitor,...*Tonton 1080P babyfoon met camera 5 inch baby...*
Amazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon Prime
KopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingen
Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!
Laatst bijgewerkt op [apn asin="B07W4MY7HL" typ="state" false="unknown"] Links rechtstreeks naar Amazon.de | Bron/foto: Amazon API

Voordelen van de eufy Security Cam 2C

 • eenvoudige installatie

 • Lange batterijcapaciteit

 • Draadloze bediening

 • HD-kwaliteit (1080p)

 • Livebeelden sluiten in realtime

 • Eenvoudige bediening via app

 • Intern netwerk wordt gegenereerd

 • Gratis te gebruiken

 • App en account vereist

 • Verhoogd prijssegment

 • Externe geheugenkaart aan te raden

Conclusie: eufy Security Cam 2C

Ik ben absoluut tevreden met de beslissing om deze bewakingscamera's van eufy 2C te kopen en te testen. Er is bijna volledig rekening gehouden met mijn prioriteiten bij het kopen (beeldkwaliteit, bediening en prijs) en over het algemeen ben ik zeer tevreden met deze camera's. Vooral de kwaliteit en resolutie van de foto's en echt het vermelden waard. De bediening, die voornamelijk via app werkt, is gelukkig eenvoudig en je hebt snel alle functies onder de knie. Ik heb zelfs een handleiding opzij kunnen leggen.

De prijs is te vinden in het hogere segment, maar rechtvaardigt absoluut de kwaliteit van de camera's. Deze waren altijd betrouwbaar in mijn eufy Security Cam 2C-test, de verbinding was altijd stabiel.

Dus wie op zoek is naar een veilige, betrouwbare en gebruiksvriendelijke bewakingscamera is met deze set helemaal op het goede spoor. Ik kan dit setje zeker aanraden.

Hier is er een om verder te lezen Gids voor beveiligingscamera's

Ontdek op eerlijke tests de top 10 van de beste en best verkochte eufy beveiligingscamproducten van 2024. We tonen een selectie van de meest populaire items met geweldige klantrecensies en waar voor uw geld. Vind nu het perfecte eufy Security Cam-product voor uw behoeften!

Top10🔥Aanbiedingen🔥 🆕Online
# Voorbeeld Product waardering prijs
1 eufy Security Indoor Cam 2K Pan & Tilt, 2K Bewakingscamera... eufy Security Indoor Cam 2K Pan & Tilt, 2K bewakingscamera...* Momenteel geen beoordelingen €49,99 €39,99Amazon Prime
2 eufy security eufyCam 2C, bewakingscamera voor buiten, 180 dagen... eufy security eufyCam 2C, bewakingscamera voor buiten, 180 dagen...* Momenteel geen beoordelingen €99,99 €69,99Amazon Prime
3 eufy Security eufyCam 2C, bewakingscamera voor buiten, 180 dagen... eufy Security eufyCam 2C, bewakingscamera voor buiten, 180 dagen...* Momenteel geen beoordelingen €199,99 €149,99Amazon Prime
4 eufy Security Indoor Cam C120, 2K plug-in bewakingscamera... eufy Security Indoor Cam C120, 2K plug-in bewakingscamera...* Momenteel geen beoordelingen €39,99 €31,99Amazon Prime
5 eufy Security Indoor Cam E220, 2K bewakingscamera,... eufy Security Indoor Cam E220, 2K bewakingscamera,...* Momenteel geen beoordelingen €41,99 €34,99Amazon Prime
6 eufy Security eufyCam 2C Pro, bewakingscamera voor buiten, 2K... eufy Beveiliging eufyCam 2C Pro, bewakingscamera voor buiten, 2K...* Momenteel geen beoordelingen €127,00 €89,99Amazon Prime
7 eufy Security SoloCam S340, bewakingscamera op zonne-energie voor buiten,... eufy Security SoloCam S340, bewakingscamera op zonne-energie voor buiten,...* Momenteel geen beoordelingen €199,99 €187,99Amazon Prime
8 eufy Security eufyCam 2C Pro, bewakingscamera voor buiten, 2K... eufy Beveiliging eufyCam 2C Pro, bewakingscamera voor buiten, 2K...* Momenteel geen beoordelingen €257,80 €179,99Amazon Prime
9 eufy Security SoloCam C210, bewakingscamera voor buiten, 2K... eufy Security SoloCam C210, bewakingscamera voor buiten, 2K...* 243 beoordelingen €79,00 €59,00Amazon Prime
10 eufy Security Indoor Cam S350, dubbele camera's, 4K UHD resolutie,... eufy Security Indoor Cam S350, dubbele camera's, 4K UHD resolutie,...* Momenteel geen beoordelingen €129,99 €108,00Amazon Prime
- 10,00 €aanbod
- 30,00 €aanbod
- 50,00 €aanbod
- 8,00 €aanbod
- 7,00 €aanbod
- 37,01 €aanbod
- 77,81 €aanbod
- 20,00 €aanbod
- 21,99 €aanbod

Leestips: coole DIY Projecten | Fitness | Je houdt van testen van het product lezen?


* Productafbeeldingen en links | Bron: Amazon PA API | Laatste update op 21.05.2024-XNUMX-XNUMX | * = Aangesloten links | De prijzen op deze website zijn mogelijk gewijzigd. De werkelijke prijs van een product is te vinden op de website van de verkoper. Real-time updates zijn technisch niet mogelijk. Prijzen inclusief BTW plus verzendkosten


 

Laat een bericht achter