Test: elektrische ijsbreker | Gastroback 41127 | Verpletterd ijs in 15 seconden!

Gastroback 41127 elektrische ijsbreker (100 Watt), verchroomd
Elektrische ijsbreker Gastroback Buy-3ae04ad2
- 10,00 €
Gastroback 41127 elektrische ijsbreker (100 Watt), verchroomd
Gastroback 41127 elektrische ijsbreker (100 watt), verchroomd *
ruimtebesparend; Produceert ideale ijschips voor de bereiding van drankjes en cocktails
€56,99 - € 10,00 €46,99

De reden voor mijn aankoop was dat ik niet meer tevreden was met mijn handmatige ijsbreker van ALDI. Het was te tijdrovend om een ​​slinger te gebruiken om het ijs te vermalen. 

Toen kwam ik deze breker tegen. Ik hield van het uiterlijk en de functie dat het ijs met een druk op de knop automatisch tot crushed ice wordt vermalen. Het afgewerkte ijs wordt vervolgens verzameld in een container en kan gemakkelijk worden gebruikt voor een drankje. 

Icecrusher in vergelijking

Princess Electric Ice Crusher/ Ice Crusher - verplettert 300g...Trebs RVS ijsbreker ideaal voor frisdranken, cocktails of...Arendo - Stainless Steel Icecrusher - Icecrusher met 3,5L container en ...Leopold Vienna Ice Crusher, RVS look, 176x161x266mmOneConcept Icebreaker - IJsbreker, ijsbreker, ijsbreker,...oneConcept Icebreaker - IJsbreker, ijsbreker, ijsbreker,...Gastroback 41127 elektrische ijsbreker (100 Watt), verchroomdHandleiding Ice Crusher Ice Cube Chopper Ice Crusher ...H.Koenig KB14 ijsblokjesmachine KB14-ca. 12 kg ijsblokjes per...KESSER® ijsblokjesmachine | IJsblokjesmachine RVS | Ijs...
Controleer prijsControleer prijsControleer prijs€45,49€79,99€74,99€54,99Controleer prijs€149,95€119,80
Princess elektrische ijsbreker / Eiscrusher -... *Trebs RVS ijsbreker ideaal voor frisdrank, ... *Arendo - roestvrijstalen ijsbreker - ijsbreker met ... *Leopold Vienna IJsbreker, RVS look,...*OneConcept Icebreaker - Ice Crusher, Eiscrusher, ... *oneConcept Icebreaker - Ice Crusher, Ice Crusher, ... *Gastroback 41127 Elektrische ijsbreker (100 ... *Handmatige ijsbreker ijsblokjeshakmolen ... *H.Koenig KB14 ijsblokjesmachine KB14-ca. 12 kg ... *KESSER® ijsblokjesmachine | Ijsmachine ... *
◼️ Nvt◼️ Crushed ice in korte tijd voor favoriete drankjes en ...◼️ Cold ice geeft frisdranken en cocktails net dat beetje extra ...◼️ 160x140x265mm◼️ GEMAKKELIJK TE GEBRUIKEN: Voorbij zijn de dagen dat crushed ice ...◼️ GEMAKKELIJK TE GEBRUIKEN: Voorbij zijn de dagen dat crushed ice ...◼️ Ruimte besparen◼️ Nvt◼️ AUTONOOM: dankzij de digitale ...️ ...
◼️ Nvt◼️ Het gespleten ijs is ideaal voor frisdranken, cocktails, koude ...◼️ De 80 W-drive wordt geleverd met een hoogwaardige ...◼️ verchroomd◼️ SNELLE VOORBEREIDING: Zelfs na een korte werktijd, ...◼️ SNELLE VOORBEREIDING: Zelfs na een korte werktijd, ...◼️ Produceert ideale ijschips voor de bereiding van drankjes ...◼️ Nvt◼️ IDEAAL VOOR THUIS: de KB14-ijsblokjesmachine heeft een ...️ ...
KopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingen
IJsbreker IJsbreker, Gastroback 41127, ijsbreker, elektrischIJsbreker IJsbreker, Gastroback 41127, ijsbreker, elektrischIJsbreker IJsbreker, Gastroback 41127, ijsbreker, elektrischIJsbreker IJsbreker, Gastroback 41127, ijsbreker, elektrischIJsbreker IJsbreker, Gastroback 41127, ijsbreker, elektrischIJsbreker IJsbreker, Gastroback 41127, ijsbreker, elektrischIJsbreker IJsbreker, Gastroback 41127, ijsbreker, elektrischIJsbreker IJsbreker, Gastroback 41127, ijsbreker, elektrischIJsbreker IJsbreker, Gastroback 41127, ijsbreker, elektrischIJsbreker IJsbreker, Gastroback 41127, ijsbreker, elektrisch
Controleer prijsControleer prijsControleer prijs€45,49€79,99€74,99€54,99Controleer prijs€149,95€119,80
naar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbod
Laatst bijgewerkt op 26 september 2022 16:43 AM Links naar Amazon.de | Bron/foto: Amazon API

Afbeeldingen | IJsbreker Gastroback 41127

Voorbereiding | Afhandeling

De ijsbreker is geweldig ruimte te besparen en past perfect in de keuken en andere kamers. Door de optiek is het toestel zelfs een blikvanger door de verchroomd Kunststof behuizing. Zodra de breker zijn plaats heeft gevonden, moet het apparaat alleen ingeschakeld zijn. 

In de instructiehandleiding leest u stap voor stap hoe u verder moet. Het doel is om met een druk op de knop normale ijsblokjes te hebben Veranderd in gemalen ijs gedurende 15 seconden zijn.

De eerste stap bestaat nu uit het plaatsen van de ijsemmer. Dit is supergemakkelijk en kan snel worden gedaan. De volgende stap is om het apparaat aan te zetten. Tot mijn verbazing was het veel stiller en aangenamer dan ik dacht. Met de bijgeleverde lepel kunnen nu gewone ijsblokjes of ijsblokjes door een opening boven de breker worden gestoken. Dit gebeurt met draaiende motor. Een deksel kan worden gebruikt om te voorkomen dat er ijs in het rond spat. Daar moet naar mijn mening echt rekening mee gehouden worden, anders wordt het ijs bij het malen uit de machine gegooid. 

Het vermalen van de ijsblokjes tot crushed ice is kortstondig luider, maar nog volledig binnen de perken. Het ijs moet in slechts 15 seconden worden getransformeerd en klaar om te eten zijn.

Ik vind de bediening erg goed, het toestel heeft er maar één Aanknop. Over het algemeen is de bediening heel eenvoudig en kan deze door iedereen worden bediend. 

- 10,00 €
Gastroback 41127 elektrische ijsbreker (100 Watt), verchroomd
Gastroback 41127 elektrische ijsbreker (100 watt), verchroomd *
ruimtebesparend; Produceert ideale ijschips voor de bereiding van drankjes en cocktails
€56,99 - € 10,00 €46,99

De eerste test - goed resultaat?

Voor mijn eerste test heb ik ijsblokjes met een conventioneel formaat (ong. 3 × 3 cm) gebruikt en vermalen tot gemalen ijs. In tegenstelling tot machines van Aldi en Lild ik voel dit apparaat is veel robuuster, stabieler en professioneler. 

Warum? Dat lees je hier:

De eerste stap is om de machine aan te zetten en vervolgens ijsblokjes in de eerder genoemde bovenste opening te doen. Ik raad absoluut aan om de lepel te gebruiken, omdat het ijs wordt vermalen door roestvrijstalen messen en het apparaat ermee 100 Watt motorvermogen kan bij onjuist gebruik niet onschadelijk zijn. 

Het ijs moet worden ingebracht zoals bij draaiende motor. Zodra er voldoende ijs in de Apparaat is gegeven, het wordt gesloten door middel van de klep en het mes begint direct het ijs te vermalen. 

In mijn test veranderde het ijsblokjes in gemalen ijs over 20 seconden duurden. Zodra het ijs volledig is fijngemaakt, wordt het apparaat weer uitgeschakeld en wordt de ijscontainer verwijderd. Nu kun je het gemalen ijs in een glas doen zijn.

Het apparaat voor het ijs zou naar mijn mening iets kunnen zijn langer zijnals het afgewerkte gemalen ijs maximum voor 3-4 glazen genoeg. Daarom moet het proces indien nodig vaker worden herhaald.

Ik vond het resultaat van het ei erg succesvol en de maat ideaal voor bijvoorbeeld een cocktail of longdrink. Het werd gelijkmatig geplet en ziet er geweldig uit in het glas. Het apparaat zelf had er een permanent stevige standaard en is antislip.

Aanbevolen lectuur: Geteste ijsblokjesmachine van König hier! Cocktailshaker set hier!

Video | IJsbreker

YouTube

Door de video te downloaden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Meer weten?

Laad video

 

- 10,00 €
Gastroback 41127 elektrische ijsbreker (100 Watt), verchroomd
Gastroback 41127 elektrische ijsbreker (100 watt), verchroomd *
ruimtebesparend; Produceert ideale ijschips voor de bereiding van drankjes en cocktails
€56,99 - € 10,00 €46,99

Handige tips over de ijsbreker Gastroback 41127

Voor het gebruik van de ijsbreker van Gastroback 41127 kan ik wat advies voor dagelijks gebruik om het maximale uit het apparaat te halen.

 • Gebruik altijd de lepel om de machine met ijs te vullen (risico op verwonding van uw vingers door het roestvrijstalen mes)
 • Na het vullen de klep weer sluiten om te voorkomen dat er ijs en water naar buiten spatten tijdens het hakken
 • De ijsblokjes mogen niet te groot zijn, anders kan de crusher ze niet fijnmaken
 • De kunststof behuizing is verchroomd, zodat je elke vingerafdruk kunt zien. Daarom raad ik aan het apparaat alleen van bovenaf te bedienen

Voor- en nadelen Gastroback 41127

Voordelen van de ijsbreker

 • Goed prijssegment
 • Eenvoudig in gebruik
 • Bijzonder snel vermalen tot gemalen ijs
 • Optimale grootte van het ei

Nadelen van de ijsbreker

 • Apparaat voor ijsblokjes een beetje klein
 • Gevaar voor letsel bij onjuist gebruik

Conclusie: Elektrische ijsbreker | Gastroback 41127

- 10,00 €
Gastroback 41127 elektrische ijsbreker (100 Watt), verchroomd
Gastroback 41127 elektrische ijsbreker (100 watt), verchroomd *
ruimtebesparend; Produceert ideale ijschips voor de bereiding van drankjes en cocktails
€56,99 - € 10,00 €46,99

Over het algemeen ben ik daarmee IJscrusher van Gastroback zeer tevreden. Naast de geweldige chromen look levert het toestel solide prestaties en verplettert het het ijs Crushed ice met de ideale maat voor verschillende glazen en drankvariaties.

de Ik vond de bediening erg prettig in de test en gemakkelijk. In principe kan er niets fout worden gedaan als u de instructies opvolgt. Het volume is absoluut prima, ik had zelfs verwacht dat het luider zou zijn.

Dus als je op zoek bent naar een crushed ice machine die zijn werk betrouwbaar en solide doet, zit je met de ijsbreker van Gastroback en voor eigen kosten niet fout kommen.

Ik vind de prijs van 44 euro marktconform en absoluut redelijk in vergelijking met producten van LIDL en ALDI.

Vind in de top 10 de beste & best verkochte ijsbrekerproducten 2022 op eerlijke tests

Hoogste Verkoper% besparing % Nieuwe uitgaven
- 0,63 €1. Topverkoper
MANBA Slushy Maker en Slush Ice Machine - Draagbare Premium Slush...*
 • Bevat: 1 x ijsbreker voor het vermalen van ijsblokjes tot schilferig, sneeuwachtig ijs, 1 x ijsblokjesvorm om 15...
 • 18/8 roestvrijstalen messen: de hoogwaardige messen in deze ijsbreker zullen nooit roesten en de scherpe messen zijn duurzaam voor ...
 • 3 messen: messen met een preciezere snede kunnen ijsblokjes veel sneller en efficiënter schrapen dan een normaal mes en kunnen ...
 • EENVOUDIG: gemakkelijk te gebruiken, gemakkelijk schoon te maken, gemakkelijk te dragen en gemakkelijk op te bergen. Het draagbare ontwerp met de handleiding...
2. Topverkoper
Arendo - IJsbreker RVS 1,1 L handmatig - ijsbreker...*
 • COLD ICE geeft frisdranken en cocktails de juiste kick. Met de mechanische Arendo ijsbreker maak je krokante koude...
 • ALLE METALEN LICHAAM met verchroomde zinklegering. Het hoge gewicht van 1,64 kg zorgt samen met de antislipvoetjes voor een...
 • DE AANDRIJVING IS ELEKTRICITEITVRIJ met een handslinger die een SUS 430 roestvrijstalen mes aandrijft. De ijsbreker is overal en altijd...
 • PRODUCTEIGENSCHAPPEN: solide volledig metalen behuizing | uittrekbare opvangbak met een inhoud van 1,1 liter voor veel ijs | Mes gemaakt van SUS...
3. Topverkoper
Leopold Vienna Ice Crusher, RVS look, 176x161x266mm
102 beoordelingen
Leopold Vienna IJsbreker, RVS look, 176x161x266mm*
 • 160x140x265mm
 • verchroomd
 • Leopold Wenen als specialist voor bar, cocktail, wijn & champagne
4. Topverkoper
BEPER P102GEL100 elektrische ijsbreker, ijsmachine, 30W,...*
 • MEER IJS: Dankzij de elektrische ijsbreker kunt u in enkele seconden slushies en cocktails bereiden, vis- en fruitgerechten ...
 • STAAL: De stalen messen garanderen een perfecte sterkte en duurzaamheid bij het crushen van ijs.
 • DESIGN: De stijl en de rode kleur maken het perfect voor het begeleiden van een feest door uw gasten verse drankjes of eten aan te bieden ...
 • VEILIG: Als het deksel er niet goed op zit, zal het veiligheidsslot ervoor zorgen dat het niet werkt. Je kunt het apparaat dus ook gebruiken in...
- 3,74 €5. Topverkoper
IBILI ijsbreker, RVS, zilver/zwart, 16 x 16 x...*
 • Materiaal: kunststof + roestvrij staal Perfect voor het bereiden van heerlijke en verfrissende cocktails. Handmatige ijsbreker, vereist geen...
6. Topverkoper
Arendo - Stainless Steel Icecrusher - Icecrusher met 3,5L container en ...
93 beoordelingen
Arendo - RVS IJsbreker - IJsbreker met 3,5L container en...*
 • Koud ijs geeft frisdranken en cocktails net dat beetje extra. IJsblokjes zijn echter voor veel toepassingen niet fijn genoeg gedoseerd. Met...
 • De 80 W aandrijving wordt verzorgd door een hoogwaardige gelijkstroommotor. Energiebesparend, slijtvast en stil
 • Grote opvangbak: het volume van de uittrekbare lade is 3,5 liter - meer dan genoeg voor elke gelegenheid. De motor...
 • Vier zuignappen aan de onderzijde zorgen voor een zeer veilige stand.Snipperijs is ideaal voor frisdranken en cocktails, maar ook voor...
7. Topverkoper
IJsbreker met roestvrijstalen molen en handslinger |...*
 • ❄️ICE CRUSHER - Perfect gemalen ijs voor cocktails
 • ❄️Zeer scherpe messen en sterke handgreep
 • ❄️Gemaakt van duurzaam plastic
 • ❄️Dankzij de krukasaandrijving kan deze ijsbreker overal zonder elektriciteit worden gebruikt
8. Topverkoper
Westmark kleine ijshoorntang / ijsblokjeshakmolen, ... *
 • Praktische ijsbrekertang in handig formaat voor het snel fijnmalen van kleine hoeveelheden ijsblokjes voor verfrissende ijsthee, cocktails of...
 • Crush ice in een handomdraai dankzij het notenkrakerprincipe: doe een paar ijsblokjes in de tang en druk stevig aan voor crushed ice zoals...
 • Comfortabele bediening dankzij afgeronde lange handgrepen, volledige opening van de tang mogelijk dankzij eenzijdig open scharnier
 • Made in Germany: gemakkelijk met de hand schoon te maken, praktisch: in twee delen uit elkaar te halen, vaatwasmachinebestendig
- 1,50 €9. Topverkoper
Mini ijsblokjes, siliconen ijsblokjesvorm voor 160 ijsblokjes...*
 • Afmetingen mal: ca. 24 x 12 x 1,1 cm Afmetingen ijs: 1 x 1 x 1 cm
 • Deze siliconen ijsblokjesvorm bereidt in een mum van tijd 160 ijsblokjes
 • Door de kleine kubusvorm bevriest het water zeer snel - de ijsblokjes kunnen snel worden gebruikt
 • Flexibele vorm, de ijsblokjes kunnen gemakkelijk uit de vorm worden verwijderd - ideaal voor alle dranken zoals longdrinks of cocktails
- 10,00 €10. Topverkoper
Gastroback 41127 elektrische ijsbreker (100 Watt), verchroomd
114 beoordelingen
Gastroback 41127 elektrische ijsbreker (100 watt), verchroomd *
 • Ruimtebesparend
 • Produceert ideale ijschips voor de bereiding van drankjes en cocktails
 • Snel - het crushed ice voor een cocktail is gemaakt in slechts 15 seconden
 • Aantal stukjes: 1.0
- 0,63 €aanbod
- 3,74 €aanbod

Leestips: coole DIY Projecten | Fitness | Je houdt van testen van het product lezen?


* Productafbeeldingen en links | Bron: Amazon PA API | Laatste update op 26.09.2022-XNUMX-XNUMX | * = Aangesloten links | De prijzen op deze website zijn mogelijk gewijzigd. De werkelijke prijs van een product is te vinden op de website van de verkoper. Real-time updates zijn technisch niet mogelijk. Prijzen inclusief BTW plus verzendkosten


 

Laat een bericht achter