Eierwekkers en timer

Eierwekkers en timer zijn praktische kleine hulpjes in de keuken. Je hoeft niet te wachten tot de eieren klaar zijn. Het maakt niet uit of je ze zacht of stevig wilt hebben. Je kleine helper, de eierwekker, doet dit werk voor je.

Het enige wat je hoeft te doen is de tijd instellen en dan laat hij het je weten. Daar kun je op vertrouwen en je in de tussentijd aan andere dingen wijden. Hoe handig! Je kunt ze natuurlijk ook voor elk ander kookproces of voor een ander doel gebruiken.

Xavax analoge korte termijn wekker (eierwekker met timerfunctie, ...VOCOO digitale kookwekker - magnetische countdown timer met 3...Kookwekker eierwekkers 60 minuten timing met 80dB alarmgeluid ...Yunbaoit Visuele Analoge Timer, 60 Min...Kookwekker, Yunbaoit LED digitale timer voor kinderen, eierwekker...opamoo cartoon kookwekker, eierwekker korte tijd wekker ...Kookwekker eierwekker roestvrij staal digitaal - keukenklok met LCD ...Digitale timer, Yunbaoit kookwekker met magnetische ...Technoline KZW analoge timer WitLeifheit timer ComfortLine-serie, praktisch ...
€12,60€14,44Controleer prijsControleer prijsControleer prijsControleer prijs€14,85Controleer prijs€4,99€5,99
Xavax analoge korte termijn wekker (eierwekker met ... *VOCOO digitale kookwekker - magnetisch...*Kookwekker eierwekkers 60 minuten timing met 80dB ... *Yunbaoit Visuele Analoge Timer, 60 Minuten ... *Kookwekker, Yunbaoit LED digitale timer voor ... *opamoo cartoon kookwekker, eierwekker ... *Kookwekker eierwekker RVS digitaal -... *Digitale timer, Yunbaoit kookwekker met ... *Technoline KZW analoge korte termijn wekker wit *Leifheit timer ComfortLine serie, ... *
◼️ Analoge eierwekker: eenvoudige, klassieke timer gemaakt van ...◼️ Gebruiksvriendelijke en stille werking: bediening met één knop, ...◼️ Nvt◼️ Nvt◼️ 【LED-display】 Het LED-display is groter en helderder dan ...◼️ Nvt◼️ Mis nooit meer het juiste moment! Van de...◼️ [Tijd & klok met twee modi] : Timing-modus: ...◼️ timer◼️ Materiaal - de kookwekker is gemaakt van hoge kwaliteit en ...
◼️ Eenvoudig te gebruiken: door het timerlichaam te draaien, ...◼️ Tijdbeheer en magnetisch: aftellen vanaf 99 minuten en 55 ...◼️ Nvt◼️ Nvt◼️ 【Snelinstellingsknop】 De ...◼️ Nvt◼️ De kookwekker plakt met zijn magneet aan de koelkast, ...◼️ [3-inch LED-display en knop gemaakt van zinklegering voor ...◼️ Uithardingstijd 60 min.◼️ Gemakkelijk af te lezen - de minutenschaal op de eierwekker bestaat uit ...
KopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingen
€12,60€14,44Controleer prijsControleer prijsControleer prijsControleer prijs€14,85Controleer prijs€4,99€5,99
AanbiedenAanbiedenAanbiedenAanbiedenAanbiedenAanbiedenAanbiedenAanbiedenAanbiedenAanbieden
Laatst bijgewerkt op 22 maart 2023 20:32 Links naar Amazon.de | Bron/foto: Amazon API

De eierwekker, wie is ermee begonnen?

De eierwekker is voortgekomen uit de zandloper, waarvan de wortels teruggaan tot de 14e eeuw. Een zandloper werd voor het eerst gebruikt in Italië. Het diende als een timer voor de geestelijkheid. Praktisch als ze was, verspreidde haar reputatie zich snel. Al snel zat ze in het vak, in de zeevaart, ook op toernooien en in de kerk.

Het bestaat uit twee glazen kolven, waarvan er één gevuld is met zand. Als je de zandloper omdraait, loopt het zand door een smalle adapter van de ene zuiger naar de andere. Als al het zand weer in de onderste kolf zit, is de tijd om.

Tot die tijd kwam het echter nooit bij iemand op om deze klok te gebruiken om te koken. Dat veranderde in de 19e eeuw, mensen gebruiken ze als keukenhulpjes. Praktischer kan het niet. Stel het gewoon in en wacht op de tijd. Met deze kleine, praktische korte-tijdmeter hoefde met niets anders rekening te worden gehouden. En zo werd de zandloper de eierwekker. Het werd voor het eerst genoemd in 1930 in het "Großer Brockhaus".

YouTube

Door de video te downloaden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Meer weten?

Laad video

Verdere ontwikkeling van de eierwekker en zijn functies

Eerst werd de zandloper de mechanische eierwekker. De eenvoudige modellen van de timer zijn mechanisch van aard, je hoeft ze alleen maar op te winden en nadat de tijd is verstreken hoor je de bijbehorende toon, die je eraan herinnert dat het ei klaar is.

De eierwekker is natuurlijk net zo geschikt voor het koken van groenten, pasta, rijst, vlees etc. Sommige eierwekkers zijn voorzien van een magneet aan de achterkant, zodat je de eierwekker bijvoorbeeld aan de koelkast of een ander metalen oppervlak kunt bevestigen.

De digitale eierwekker is gemaakt naarmate de technologie zich ontwikkelde

De digitale timers zijn nauwkeuriger. Het scala aan functies is uitgebreid. Hiermee stel je de gewenste tijd tot op de seconde nauwkeurig in. Soms is nauwkeurig werken belangrijk in de keuken. In dit geval kunt u voor honderd procent op uw kookwekker vertrouwen.

Er zijn ook zogenaamde dubbele timers. Met deze kopieën kunt u twee timers tegelijk laten draaien. Handig als je bijvoorbeeld meerdere steelpannen tegelijk moet verzorgen.

De eierwekker om mee te koken

Eierwekkers en nog niet zo lang op de markt timers om mee te koken. Je kunt ze gewoon samen met de eieren in de koelkast bewaren en er dan mee koken. Deze kleine korte-termijn wekker informeert je zodra het ei de gewenste consistentie heeft bereikt. Sommige van deze eierwekkers veranderen van kleur, andere spelen een liedje af of melden met een andere piep.

Ken je deze hectische drukte in de vroege ochtend? Moet dat altijd zo zijn? Nou, deze eierwekker kan de stress van het dagelijks leven niet echt wegnemen, maar 's ochtends tovert hij zeker een glimlach op je gezicht - en dat is ook iets. En natuurlijk kookt hij perfecte eieren.

De eierwekker om mee te koken is eigenlijk alleen geschikt voor eieren. Maar ze tonen zeker hun perfecte staat. Sommige van deze eierwekkers veranderen van kleur met de hardheid van de eieren. Je kunt dan precies zien of je ei zacht, medium of hard is.

Wat een luxe! Als het ei de gewenste staat heeft bereikt, haal het dan uit het water en ook uit de eierwekker. Was ze gewoon grondig af en leg ze terug bij de eieren die nog in de koelkast liggen. Een praktische en leuke manier om eieren veilig te koken tot de gewenste hardheid!

Natuurlijk is het ook geschikt voor alle smaken en gradaties van hardheid (rechtvaardigheidsbeginsel!). Met deze flexibiliteit (trefwoord: gemeenschapsgeschiktheid!) en de drie bijpassende melodieën brengt het de touch van de wilde jaren terug in de keukens van huisvrouwen die inmiddels midden in de samenleving zijn beland. Je kunt je in ieder geval echt vrij voelen als je in het weekend eieren kookt.

Eierwekkers zijn er in verschillende stijlen, kleuren en vormen

Er zit vast iets voor jou tussen. De klassieker is de eierwekker in de "eieroutfit". Dit is tegenwoordig nog steeds populair in veel keukens! Maar ook andere dierenmotieven zijn erg actueel. Misschien hou je van een hond, een kat, een kip, een uil, of wat dan ook beter. Er is veel keuze. Koop het en koop wat je leuk vindt!

Andere kleine keukenhulpjes zien er bijvoorbeeld uit als een ijscoupe, een steelpan, een peer of een appel. Kijk bijvoorbeeld eens rond op internet. Je vindt er verschillende grappige vormen en kleuren. U vindt zeker een model dat bij u en uw instelling past!

Let op: het hoeft niet altijd plastic te zijn! Andere varianten, zoals gemaakt van roestvrij staal, overtreffen plastic veruit in termen van duurzaamheid en hoge kwaliteit! Of het nu gaat om een ​​eenvoudige eierwekker of een digitale eierwekker. De keuze is enorm. Laat u overtuigen. Je wilt niet meer zonder, je grappige kleine keukenhulp! Persoonlijk hou ik meer van de metalen modellen. Bovendien moeten ze mechanisch zijn en van het milieu houden zonder batterij.

klassieke eierwekker

• Eivormige kookwekker - minitimer
• Instelbaar tot 60 minuten - handmatig
• Nadat de ingestelde tijd is verstreken, klinkt er een geluidssignaal
• Met behuizing van roestvrij staal / Afmetingen: 7,5 cm x 6,0 cm

Misschien vraagt ​​u zich nu af hoe de eierwekker werkt?

De mechanische eierwekker

De mechanische eierwekker bestaat uit een bovendeel en een onderdeel. U kunt de gewenste tijd instellen door het bovenste gedeelte in de tegenovergestelde richting van het onderste gedeelte te draaien. De tijdschaal en de pijl op de eierwekker geven de tijd aan waarvoor je de klok hebt geprogrammeerd. Je kunt tot 60 minuten meten met een mechanische eierwekker.

De digitale eierwekker

De digitale eierwekker heeft een display met de huidige tijd en timerfunctie. Dit wordt digitaal weergegeven. Digitale eierwekkers zijn iets moeilijker te gebruiken, maar hebben een beschrijving die je laat kennismaken met programmeren. U kunt de gewenste tijd tot op de seconde nauwkeurig instellen.

De eierwekker om mee te koken

De eierwekker om mee te koken is eigenlijk alleen geschikt voor eieren. Maar ze tonen zeker hun perfecte staat. Sommige van deze eierwekkers veranderen van kleur met de hardheid van de eieren. Je kunt dan precies zien of je ei zacht, medium of hard is.

Wat een luxe! Als het ei de gewenste staat heeft bereikt, haal het dan uit het water en ook uit de eierwekker. Was ze gewoon grondig af en leg ze terug bij de eieren die nog in de koelkast liggen. Een praktische en leuke manier om eieren veilig te koken tot de gewenste hardheid!

Hoe kom je nu aan je eierwekker?

Je kunt je eierwekker in een winkel kopen of, nog beter, online. Daar heb je een grote keuze in combinatie met lage prijzen. Tussen de vele verschillende modellen die worden aangeboden, vindt u zeker een mooie en betaalbare!

Wat kost een eierwekker?

Een eierwekker kost gemiddeld tussen de € 5 en € 25. Er zijn eenvoudige en complexe Eierwekkers. Bepaal gewoon naar uw smaak en hoeveel geld u wilt uitgeven.

Conclusie: eierwekker

Eieren zijn waardevol voedsel een eierwekker, tegenwoordig ook wel korte timer of kookwekker genoemd, is een praktisch hulpmiddel dat niet mag ontbreken in je keuken! Terwijl de timer kijkt, kunt u andere activiteiten ondernemen of gewoon de krant lezen of wat u maar wilt. Praktischer kan niet!

Als je nog geen eierwekker hebt, moet je er meteen een aanschaffen, of het nu digitaal, mechanisch of gewoon om mee te koken is. Een investering die de moeite waard is en niet echt duur. Je zult ze in een mum van tijd waarderen en je zult ze zeker niet meer willen missen!

Vind de beste en best verkochte eierwekkerproducten van 2022 in eerlijke tests

Geweldig🔟🔥Aanbiedingen🔥 🆕Online
1. Topverkoper
Roestvrijstalen eierwekker, mechanische kookwekker, ... *
 • Timingherinnering: mechanische rotatie, geen batterij nodig, zodat u elke minuut kunt vastleggen, mooi en duurzaam
 • Hoe te gebruiken: 1. Zet de timer tijdens gebruik terug in de 0-schaalpositie (niet tegen de klok in draaien). 2. Draai...
 • Mooi uiterlijk: schattig uiterlijk, modieuze stijl, levendig en schattig, verfraai een mooie keuken
- 0,84 €2. Topverkoper
TFA Dostmann 38.1039 OWL kookwekker, mechanisch, eierwekker ...
877 beoordelingen
TFA Dostmann 38.1039 OWL kookwekker, mechanisch, eierwekker ... *
 • Tijdmanagement: ideaal voor het meten van de tijd tijdens het koken (eierwekker, pasta, enz.), sporten, studeren en nog veel meer
 • Toepassing: Ideaal als kookwekker, sporttimer, eierwekker, huiswerktimer, tijdkubus; Timer voor debatten of als gametimer
 • Energievoorziening: De timer werkt volledig zonder batterij, wordt mechanisch bediend dankzij de lift
3. Topverkoper
TFA Dostmann analoge kookwekker, 38.1020, eierwekker, 0-60 min,...
53 beoordelingen
TFA Dostmann analoge kookwekker, 38.1020, eierwekker, 0-60 min,...*
 • Tijdbeheer: ideaal voor het meten van de tijd bij het koken (eierwekker, pasta, enz.), sporten, leren en nog veel meer
 • Toepassing: Ideaal als kookwekker, sporttimer, eierwekker, huiswerktimer, tijdkubus; Timer voor debatten of als gametimer
 • Energievoorziening: De timer werkt volledig zonder batterij, wordt mechanisch bediend dankzij de lift
- 1,42 €4. Topverkoper
TFA Dostmann kookwekker appel 38.1030.05 van RVS in rood
1.088 beoordelingen
TFA Dostmann kookwekker appel 38.1030.05 van RVS in rood*
 • Roestvrijstalen kookwekker
 • Appelvorm in rood
 • tot 60 min
- 0,50 €5. Topverkoper
Xavax 95303 analoge timer met timerfunctie, eierwekker,...*
 • Korte timer met timerfunctie om het koken bij te houden, door de timerbehuizing te draaien, kan de klok worden ingesteld tot 59 minuten...
 • Luide signaaltoon klinkt wanneer de tijd is verstreken, minuut-precies weergavegebied gemarkeerd door eenheidsstreepjes
 • Stabiele behuizing om direct op het werkblad in de keuken te plaatsen, kunststof behuizing met hoogwaardig RVS-oppervlak
6. Topverkoper
FanJu FJ231 Eierwekker Digitale kookwekker, kookwekker met grote...*
 • ★Eenvoudige bediening --- Deze digitale kookwekker is zeer eenvoudig te bedienen met 3 knoppen. min en sec knoppen worden gebruikt voor...
 • ★ Groot en duidelijk display --- Grote cijfers op het LCD-scherm, duidelijk en gemakkelijk te lezen, je kunt ze gemakkelijk vanuit de hele kamer zien
 • ★Loud alarm ---- Geluidsalarm is luid genoeg en duurt 60 seconden voordat je het sluit
- 1,00 €7. Topverkoper
NIAGUOJI kookwekker met groot LCD-display, digitale...*
 • Gemakkelijk en duidelijk af te lezen Met het grote LCD-scherm zijn de cijfers op de kookwekker heel gemakkelijk af te lezen. De cijfers zijn niet alleen...
 • Verschillende montagemethoden, waaronder magnetische achterkant, uitklapbare standaard en ophanghaak
 • Luid alarm Met een luide pieptoon is deze digitale kookwekker goed hoorbaar in een andere kamer of boven. Jij moet...
8. Topverkoper
Vabaso Digitale Kookwekker, Magnetische Kookwekker, Eierwekker,...*
 • [✅ Eenvoudige en snelle tijdinstelling] - 100% gebruiksvriendelijk! Draai eenvoudig om de tijd in te stellen. Verhoog de tijd in...
 • [🔊 Luid zoemeralarm] - Van stil tot maximaal 90 dB, u kunt uit 3 volumemodi kiezen. Het piepen duurt 1 minuut. Dit veroorzaakt...
 • [✅ Grote duidelijke cijfers] - Groot LCD-scherm maakt de cijfers duidelijk. Makkelijk te lezen. Nauwkeurigheid van het display komt op de tweede plaats. Wanneer...
9. Topverkoper
Kikkerland KT18 eierwekker*
 • In de vorm van een pinguïn
 • Super leuke 60 minuten pinguïn eierwekker met alarm
 • Kijk hoe de pinguïn draait terwijl de klok loopt
10. Topverkoper
Guidre Kanyka Mechanische kookwekker, handige timer...*
 • 【Mechanische kookwekker】 Gemaakt van hoogwaardig ABS-kunststof, stevig en duurzaam, opwindstijl, geen batterijen nodig, ...
 • 【Aftellen van 60 minuten】 De kookwekker kan intuïtief het belang van tijd voelen, helpt kinderen of volwassenen met zwakke ...
 • 【Luid alarm】 Met de ingebouwde wekker die u waarschuwt wanneer de tijd daar is, is het alarmgeluid laag ...
- 0,84 €aanbod
- 1,42 €aanbod
TFA Dostmann kookwekker appel 38.1030.05 van RVS in rood
TFA Dostmann kookwekker appel 38.1030.05 van RVS in rood*
roestvrijstalen kookwekker; appelvorm in rood; tot 60 min
€13,32 - € 1,42 €11,90
- 0,50 €aanbod
Xavax 95303 analoge timer met timerfunctie, eierwekker,...
Xavax 95303 analoge timer met timerfunctie, eierwekker,...*
Leveringsomvang: Xavax analoge timer eierwekker zilver
€7,49 - € 0,50 €6,99
Nieuw!
Great Finds KA023 Zandloper Timer 14cm Hoogte Chili Peper
Great Finds KA023 Zandloper Timer 14cm Hoogte Chili Peper*
KA023 Zandloper; Kleur: Spaanse peper; Materiaal: glas; Afmetingen (B x H x D): 6,3 x 14 x 6,3 cm
€25,72
Nieuw!
BOLORAMO metalen zandloper, 15 minuten zandloper timer, metalen zuil,...
BOLORAMO metalen zandloper, 15 minuten zandloper timer, metalen zuil,...*
1. Prachtige naadloze moer Sorry.; 2. Hoogwaardige metalen kolom.; 3.Het glas is gemaakt van dik glas en het zout is glad en glad.
€49,89

Leestips: coole DIY Projecten | Fitness | Je houdt van testen van het product lezen?


* Productafbeeldingen en links | Bron: Amazon PA API | Laatste update op 23.03.2023-XNUMX-XNUMX | * = Aangesloten links | De prijzen op deze website zijn mogelijk gewijzigd. De werkelijke prijs van een product is te vinden op de website van de verkoper. Real-time updates zijn technisch niet mogelijk. Prijzen inclusief BTW plus verzendkosten


 

Laat een reactie achter

user review
 • behandeling
  Verzending
 • processing
  Verzending
 • product verwachting
  Verzending
 • Prijs-prestatie verhouding
  Verzending
 • aanbevelenswaardig
  Verzending

[ajax_load_more loading_style="oneindige fading-blocks" container_type="table" post_type="post" post_format="standard" category="advies,testen" category__not_in="952" button_label="meer laden..." button_loading_label="zal geladen"]
🕹️🎮 Koop Sony PlayStation®5-console 🕹️🎮
🔥PS5™-console🔥
kijk naar*