Mobiel kantoor: Ecoflow Delta Max 2000 elektriciteitscentrale + Ecoflow 400W zonnepaneel opvouwbaar

Foto door de auteur

Patrick

1e beste product
EF ECOFLOW DELTA Max draagbare krachtcentrale 2016Wh,…*
 • 【Vermogen voor bijna alles】 - 2400 W uitgangsvermogen voor maximaal 13 apparaten tegelijk. Met de X-Boost-functie ingeschakeld kun je…
 • 【Kostenbesparende zonnegenerator】 - de stroomvoorziening is beschikbaar, wat er ook gebeurt. DELTA Max kan worden aangesloten op EcoFlow-zonnepanelen om...
 • 【Meerdere oplaadmethoden】 - Meer dan een eenvoudige zonnegenerator. Laad het apparaat op met netstroom, zonne-energie, in de auto of via…

Dit artikel gaat over een mobiel kantoor met Ecoflow Delta Max 2000 krachtcentrale + Ecoflow 400W zonnepaneel voor onderweg. De opties zijn zo gevarieerd voor elke behoefte die een persoon zou kunnen hebben. De kosten voor elektriciteit en vele andere dingen gaan momenteel omhoog, dus de vraag is op zonnepanelen, energieopslag en balkon energiecentrales heel hoog. Productfabrikanten kunnen momenteel nauwelijks aan de vraag voldoen. De gevolgen zijn lange levertijden of uitverkocht bij de retailer. Zonnepanelen, balkoncentrales en accu's zullen in de toekomst steeds belangrijker worden en de vraag zal toenemen.

Eerlijke tests en haar website moeten in de toekomst overal zelfstandig en mobiel te bedienen zijn en zo is het idee van het mobiele kantoor ontstaan. Een mobiel kantoor is niets meer dan een kantoor alleen niet uitsluitend in een gebouw. Het kan overal zijn. Of je nu reist, de wereld rondreist in een busje of met een auto langs een meer rijdt, waar je je kantoor hebt opgezet. Een andere stad of plaats over meerdere dagen, met een tent of caravan, uw kantoor is altijd bij u. Ga indien mogelijk het kantoorgebouw uit en de natuur in. Meer feelgoodfactor en meer creatieve ruimte voor het ontwikkelen van ideeën. Digitale nomaden doen het al heel lang en werken overal.

Wat heb ik nodig voor een mobiel kantoor?

Dat hangt af van wat je professioneel doet en wat je nodig hebt voor je werk. Hier zijn een paar voorbeelden die de werking van Ehrliche-tests.de onderweg onmisbaar maken.

Het beste van alles is dat u dit alles gemakkelijk in een auto, bestelwagen of caravan kunt stoppen. Flexibel of permanent geïnstalleerd.

Hoeveel stroom heeft een 230V mobiel kantoor nodig?

Hier is het erg handig om te weten wat elk van deze producten aan elektriciteit verbruikt. Er moet rekening worden gehouden met continue belasting en nuttige lading. Een koffiezetapparaat gebruikt bijvoorbeeld meer water om op te warmen, minder wanneer dit proces is voltooid. Afhankelijk van het apparaat is het verbruik verschillend, de lijst zou slechts een globaal overzicht moeten geven.

Lijst met producten en stroomverbruik voor een eventuele mobiele kantoorinventaris:

 • Smartphone (opladen) ca. 6 – 14 watt
 • Notebook – ca. 35 watt (opladen via USB-C, Lenovo Yoga 7 Pro)
 • Monitor - ongeveer 20-30 watt
 • Powerbank 28.000 - ca. 45 watt
 • Standaard printer ca. 10 - 30 watt
 • Klarstein koffiezetapparaat met molen - ca. 1000 watt (verwarmen) - ca. 100 watt (overig)
 • Magnetron Privileg ca. 1600 Watt (hoogste niveau)
 • Waterkoker ongeveer 2000 watt

Hier zijn meer apparaten:

 • TV met satelliet – 100 watt
 • TV met Fire TV Stick – 120 watt
 • Koelkast met TK - 150 watt
 • Vaatwasser – 2000 watt (opwarmen) – 80 watt (overig)

Tip: Er zijn veel toestellen die de camper nodig heeft als mini uitvoeringen met weinig verbruik.

Als professionele of hobbyfotograaf kunt u uw studioflitsers ook gebruiken voor uw buitenlocatie. Afhankelijk van de locatie heb je misschien niet altijd een vaste stroomaansluiting beschikbaar, maar dat is geen probleem met zo'n stroomopslag.

Belangrijk! Let niet alleen op de apparaten afzonderlijk, maar ook op uw gebruiksgedrag. Wat gebruik je tegelijkertijd of meer individueel? Hieruit bereken je de continue belasting en het wattage waar je rekening mee moet houden bij het kopen van je stroomopslag.

Veel kleine apparaten zoals smartphones, powerbanks, drones, gimbals of externe harde schijven die je tegelijk wilt gebruiken of opladen kunnen al snel oplopen, wil je vervolgens koffie of soep maken of een ventilator bedienen, dan krijg je een hoge continue belasting, die het energieopslagapparaat moet kunnen doen. Daarom is het altijd beter om iets groters te kopen, achteraf raak je geïrriteerd omdat je sommige dingen niet tegelijkertijd kunt bedienen en beter moet kijken naar wat ik gebruik, hoe en wanneer. Met de Ecoflow Delta Max 2000 Elektriciteitscentrale je bent al heel goed gepositioneerd. Natuurlijk moet u de prijs in de gaten houden voor uw doeleinden en voordelen.

Welke draagbare energieopslag?

In principe kan men zeggen dat hoe groter het geheugen, hoe duurder en zwaarder het batterijgeheugen wordt. Alles wat nog onder de 30 kg weegt, moet nog steeds mobiel, draagbaar en vervoerbaar zijn. Als u flexibel wilt zijn of vaak de locatie van uw elektriciteitsopslag wilt wijzigen, zoek dan naar een lichtere, maar let op de toelaatbare totale continue belasting van de opslag voor uw gebruik, of dit voldoende voor u is.

Draagbare apparaten voor energieopslag

Draagbare energieopslag: Ecoflow Delta Max 2000 Wh

Na onderzoek heb ik gekozen voor de Ecoflow Delta Max 2000 elektriciteitscentrale
Warum? De Ecoflow Delta Max 2000 is het 2e grootste model en weegt 22 kg Ecoflow DeltaPro met wielen weegt ruim 50 kg en is een stuk duurder. de Ecoflow Delta Max 2000 heeft een permanente belasting van 2400 Watt en kan omhoog 4600 Watt even onderscheppen. Voor mijn behoeften is de Ecoflow Delta Max 2000 groot genoeg met wat reserve. 4x 230V stopcontacten moeten ook minimaal zijn.

Kerngegevens voor

Gegevens over de Ecoflow Delta Max Powerstation

 • 2016 Wh lithium batterij
 • geladen tot 80% in 1 uur
 • tot 800w opladen met zonnepaneel (11-100 V; 10 A)
 • opladen met 12V vanuit de auto
 • 4 x 2400 W Stopcontacten (4600 W piekvermogen)
 • Gelijktijdig opladen en ontladen
 • 2x USB-C (100 watt)
 • 4x USB-A (2 normaal + 2 snel opladen)

Voor de teruglevering van zonne-energie is een zonnekabelaansluiting een voorwaarde. Gelijktijdig stroom verbruiken en de accu opladen met zonne-energie is super en noodzakelijk voor een mobiel kantoor. Ik wil de energieopslag van ecostroom alleen draaien op zonne-energie. Eerlijke tests en alles wat daarvoor nodig is, moet op een milieuvriendelijke manier met zonne-energie worden bedreven. de Ecoflow Delta Max 2000 heeft een ingebouwde omvormer met MPPT (Maximum Power Point Tracking). De zonne-verbinding kan up 800 Watt voer in Dus 2 zonnepanelen met 400 watt of minder zijn mogelijk.

elektriciteitscentrales van EcoFlow

Opvouwbaar zonnepaneel: Ecoflow 400W zonnepaneel met 22,4% rendement

Ecoflow Delta Max 2000 zonnepaneel 400W 47 1
Mobiel Kantoor: Ecoflow Delta Max 2000 Powerstation + Ecoflow 400W zonnepaneel opvouwbaar 53 Mobiel Kantoor: Ecoflow Delta Max 2000 Powerstation + Ecoflow 400W zonnepaneel opvouwbaar

Het opvouwbare zonnepaneel met 400 watt van Ecoflow is best duur, maar het is ook het enige opvouwbare zonnepaneel met 400 watt en aangezien we eerlijke testen doen ben ik meteen voor het maximale gegaan. De EcoFlow Delta Max 2000 elektriciteitscentrale met 22 kg + EcoFlow 400W zonnepaneel met 15 kg is een mooie combinatie die het mobiele kantoor zeer flexibel en draagbaar maakt. Opgevouwen neemt het 400W opvouwbare zonnepaneel weinig ruimte in beslag. Het is in een minuut ingesteld.

Bij een zonnig blauwe lucht zie je een overzicht hoe lang het duurt om de Ecoflow Delta Max 400 volledig op te laden met het 2000W zonnepaneel.

De Powerstation had een huidig ​​laadniveau van 13% Afhankelijk van de teruglevering van zonne-energie (wattage), berekent en toont de Delta Max 2016 de uren die nodig zijn om volledig op te laden.

Watt (met zonnepaneel)uur tot 100% capaciteit is bereikt
opladen begint bij 50ca. 60 uur
100ca. 24 uur
150ca. 15 uur
200ca. 9 uur
250ca. 8 uur
300ca. 7 uur
350ca. 6 uur
400ca. 5 uur
Opladen met zonne-energie tot 400 watt

In goede omstandigheden gebeurde het dat er ca. 450 watt aan de centrale werd toegevoerd. Het rendement tussen elektriciteitscentrale en zonnepaneel lijkt erg goed te zijn. Afhankelijk van de intensiteit van de zon kun je hier echt tussen de 350 en 400 watt verwachten. Toen de lucht erg bewolkt en bedekt was, had ik nog ongeveer 100 watt. In de ondergaande avondzon werd er ook nog eens een goede 100-150 watt gehaald.

Uiteraard variëren de waardes sterk afhankelijk van het weer, de zon, de bewolking en de plaatsing van het zonnepaneel. Ik ben zeer tevreden over de efficiëntie gezien de huidige situatie. Als je het zonnepaneel elk uur handmatig of automatisch weer op de zon afstelt, krijg je de best mogelijke zonnestroom.

Opvouwbare zonnepanelen

Welke accessoires voor het Ecoflow Delta Max 2000 + Ecoflow 400W zonnepaneel

Voor langere afstanden, afhankelijk van de plaats van gebruik, kocht ik een extra 5 m zonnekabel met MC-4 naar MC-4 aansluiting en 6 mm² doorsnede voor verlenging. Beide apparaten kunnen iets verder van elkaar worden opgesteld. Wilt u met uw auto, busje of camper in de schaduw staan, dan kunt u uw opvouwbare zonnepaneel verder weg in de zon plaatsen met een totale lengte van 8,50 meter of 10 meter.

- 1,50 €Voor mobiele zonne-energie
- 17,99 €Voor mobiele zonne-energie
Ecoflow MC4 naar XT60 zonnekabel 5m, cm, 0,25kg, 5008004043,...
Ecoflow MC4 naar XT60 zonnekabel 5m, cm, 0,25kg, 5008004043,...*
ECOFLOW MC4 naar XT60 zonnekabel 5m, / cm, 0,25kg, 5008004043, EFMC4-XT60CBL5M
€47,99 - € 17,99 €30,00 Amazon Prime

Opgelet! Hoe langer de zonnekabel, hoe meer verliezen er kunnen optreden en er komt minder watt bij de Ecoflow Delta Max 2000. Indien mogelijk moet de afstand en de kabel zo kort mogelijk zijn, zo heb je minder verliezen en kun je echt 400 watt en meer rendement halen met het Ecoflow 400W zonnepaneel. Als de zonnekabel wordt verlengd, heb je al een iets lagere opbrengst.

Achtergrondgeluid van de Ecoflow Delta Max

De centrale heeft veel voordelen, maar toch één nadeel dat je moet kennen, maar dat je zelf kunt regelen of minimaliseren, afhankelijk van het gebruik. Het achtergrondgeluid van de ingebouwde ventilatoren kan soms erg luid zijn.

Wanneer er een grote stroomafgifte en zijn warmteontwikkeling op de centrale is, starten meerdere ventilatoren. Waar warmte wordt gegenereerd, moet deze natuurlijk worden gekoeld. Bij het terugleveren van zonne-energie kunnen de ventilatoren ook starten en langer draaien als er hoge stromen vloeien. Iedereen moet dat van tevoren weten en plannen hoe je het apparaat wilt gebruiken.

 1. Tip: Juist voor rustig werken onder een bureau + terugleveren van zonne-energie, kan het geluid hinderlijk zijn. Als je dus zonne-energie voedt, kun je de Ecoflow Delta Max beter verder van de eigenlijke werkplek opstellen.
 2. Tip: Zorg dat je altijd een kabelhaspel bij je hebt. Hiermee ben je flexibel in het opzetten van de Ecoflow en kun je alle stroomafnemers van stroom voorzien zonder hinderlijk ventilatorgeluid.

Afhankelijk van het gebruik en het weer plaats je de krachtcentrale gewoon onder de bus, op de camper of naast de stacaravan. Wil je in alle rust buiten werken, zet dan de elektriciteitscentrale binnen. Bij teruglevering via zonne-energie draaien de ventilatoren langer of vaker. Als je alleen korte, hoge stroomafnemers hebt, zou het ventilatorgeluid minder een probleem moeten zijn of gewoon worden geminimaliseerd met de bovenstaande tips.

Als de EcoFlow DELTA Max-temperatuur hoger is dan 45 °C (lager dan -20 °C), worden alle invoer- en uitvoerfuncties gestopt. De batterij hervat automatisch de werking bij normale werktemperatuur. Daarom staat de centrale altijd op een schaduwrijke plek.

Als u te veel stroom vraagt, verschijnt er een overbelasting op het display en de overbelastingsschakelaar beveiligt de afzonderlijke stopcontacten op de elektriciteitscentrale.

Conclusie: Ecoflow Delta Max 2000 krachtcentrale + Ecoflow 400W zonnepaneel opvouwbaar

Met de setup die hier wordt gebruikt voor een mobiel kantoor, kan ik tot nu toe zeggen dat het best goed werkt! Afhankelijk van de maand en de zon kun je veel doen met zonne-energie. De zon is er niet altijd, maar in geval van nood kun je de EcoFlow Delta Max natuurlijk heel snel of batterijvriendelijk opladen met wisselstroom om onderweg mobiel te zijn.

De middelen voor het opladen van notebooks, powerbanks en smartphones zijn enorm. Kortstondig gebruik van koffiezetapparaten, magnetrons, kookplaten of waterkokers is geen probleem. Desalniettemin moet je een goede gelegenheid hebben om de Ecoflow Delta Max 2000 op te laden met het Ecoflow 400W zonnepaneel wanneer deze niet in gebruik is in het mobiele kantoor, zodat je snel weer een volle batterij hebt tegen de zon.

Heeft u een garage, carport, eigendom, tuin of stacaravan voor het plaatsen van een zonnepaneel, dan kunt u permanent zonnestroom opladen voor uw mobiele kantoor en snel weer mobiel zijn. Afhankelijk van de werkdruk en werkzaamheden in het mobiele kantoor kun je een paar dagen volhouden voordat de Ecoflow Delta Max 2000 moet worden opgeladen of continu moet worden opgeladen met een zonnepaneel.

Als je wilt, kun je ook een kijkje nemen bij de Bluetti-centrales, misschien is de een of de ander beter geschikt voor jouw doel. Ik heb voor mezelf vergeleken en kwam bij EcoFlow uit en tot nu toe ben ik zeer tevreden met de beslissing. Als je vragen hebt over de installatie of de producten, schrijf dan een opmerking of neem per e-mail contact met ons op.

Ontdek de top 10 beste en best verkochte EcoFlow Delta Max producten 2024 op eerlijke tests. We tonen een selectie van de meest populaire items met geweldige klantrecensies en waar voor uw geld. Vind nu het perfecte EcoFlow Delta Max-product voor uw behoeften!

Top10🔥Aanbiedingen🔥 🆕Online
- 500,00 €aanbod

Leestips: coole DIY Projecten | Fitness | Je houdt van testen van het product lezen?


* Productafbeeldingen en links | Bron: Amazon PA API | Laatste update op 21.05.2024-XNUMX-XNUMX | * = Aangesloten links | De prijzen op deze website zijn mogelijk gewijzigd. De werkelijke prijs van een product is te vinden op de website van de verkoper. Real-time updates zijn technisch niet mogelijk. Prijzen inclusief BTW plus verzendkosten


 

Foto door de auteur

Patrick

Voor mij speelt informatie een cruciale rol bij de aanschaf van nieuwe producten. Daarom wijd ik mij intensief aan het lezen en onderzoeken op internet. Op mijn website, Ehrliche-tests.de, deel ik artikelen over onderwerpen en producten die mijn interesse wekken, evenals mijn ervaringen met producten die ik heb gekocht en geprobeerd. Mijn producttests, tips en aanbevelingen kunnen handig zijn bij het doen van een aankoop of als je vragen hebt over een specifiek onderwerp. Als je vragen hebt over een van mijn berichten, producten of onderwerpen, aarzel dan niet om een ​​reactie achter te laten of mij een e-mail te sturen.

Laat een bericht achter