Test: Dyson V11 Animal Extra draadloze stofzuiger

- 155,10 €
Dyson V11 Animal Extra draadloze stofzuiger Dyson V11 Animal Extra draadloze stofzuiger
Test: Dyson V11 Animal Extra draadloze stofzuiger 54

De draadloze stofzuiger Dyson V11 Animal Extra is uitgegroeid tot een van de meest populaire merken in de stofzuigersector. De Dyson V11 biedt veel innovatieve functies. Vooral geschikt voor “tussendoor stofzuigen”.

Dyson draadloze stofzuiger in vergelijking

Dyson V11 Animal+ zakloze en draadloze handstofzuiger (incl.Dyson V11 Absolute, 760 milliliter, blauwDyson Cyclone V11 Absolute draadloze handstofzuiger blauwDyson Cyclone V10 Absolute LargeDyson Cyclone V10 Animal staande stofzuiger, violet / nikkelDyson V11 Animal draadloze stofzuiger, paarsDyson V11 Torque Drive Extra zakloos en draadloos...Tineco Smarter Draadloze Stofzuiger Pure ONE S12 PRO EX ...Dyson V8 Motorhead, 1, Bk, 0.54 liter, 82 decibelDyson V8 Fluffy + zak- & snoerloze stofzuiger incl ....
Controleer prijs€749,00€849,00€549,00€533,64Controleer prijs€773,99€599,00€299,00€479,00
Dyson V11 Animal + tas en snoerloos ... *Dyson V11 Absolute, 760 milliliter, blauw *Dyson Cyclone V11 Absolute draadloze handstofzuiger ... *Dyson Cyclone V10 Absoluut Groot *Dyson Cyclone V10 Animal staande stofzuiger, ... *Dyson V11 Animal draadloze stofzuiger, paars *Dyson V11 Torque Drive Extra tas en...*Tineco Smarter Snoerloze Stofzuiger Pure ONE S12 PRO EX ... *Dyson V8 Motorhead, 1, Bk, 0.54 liter, 82 decibel*Dyson V8 Fluffy + zak- & snoerloze stofzuiger ... *
◼️ Nvt◼️ Houd je huis brandschoon met de Dyson draadloze stofzuiger ...◼️ Snoerloze staande stofzuiger, ca. 60 minuten bedrijfstijd, 3 ...◼️ Reiniger voor de kop van de koppelaandrijving verwijdert 25% meer ...◼️ Vloertype: parket / laminaat, harde vloer, tapijt◼️ Aantal pakketten: 1◼️ Dyson V11 Torque Drive Extra zakloos en draadloos...◼️ De innovatieve en slimme iLoop-sensortechnologie herkent...◼️ Radiale cyclonen met 2 niveaus voor een zeer sterke luchtstroom naar de ...◼️ Nvt
◼️ Nvt◼️ Met een 40% grotere opvangbak dan de ...◼️ Nvt◼️ Zuigt grote hoeveelheden vuil en fijnstof op van harde vloeren◼️ Zakdetail: Zonder zak◼️ Kleur: paars◼️ incl. combinatie, extra zacht, extra hard + mini elektrische borstel◼️ De stille motor is ontworpen om geluid te verminderen...◼️ Nvt◼️ Nvt
KopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingen
Dyson V11 Animal Extra draadloze stofzuiger Dyson V11 Animal Extra draadloze stofzuigerDyson V11 Animal Extra draadloze stofzuiger Dyson V11 Animal Extra draadloze stofzuigerDyson V11 Animal Extra draadloze stofzuiger Dyson V11 Animal Extra draadloze stofzuigerDyson V11 Animal Extra draadloze stofzuiger Dyson V11 Animal Extra draadloze stofzuigerDyson V11 Animal Extra draadloze stofzuiger Dyson V11 Animal Extra draadloze stofzuigerDyson V11 Animal Extra draadloze stofzuiger Dyson V11 Animal Extra draadloze stofzuigerDyson V11 Animal Extra draadloze stofzuiger Dyson V11 Animal Extra draadloze stofzuigerDyson V11 Animal Extra draadloze stofzuiger Dyson V11 Animal Extra draadloze stofzuigerDyson V11 Animal Extra draadloze stofzuiger Dyson V11 Animal Extra draadloze stofzuigerDyson V11 Animal Extra draadloze stofzuiger Dyson V11 Animal Extra draadloze stofzuiger
Controleer prijs€749,00€849,00€549,00€533,64Controleer prijs€773,99€599,00€299,00€479,00
naar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbod
Laatst bijgewerkt op 10 augustus 2022 20:39 Links leiden naar Amazon.de | Bron / Foto: Amazon API

levering

De Dyson V11 stofzuiger wordt veilig verpakt geleverd. Alle onderdelen die je nodig hebt zijn inbegrepen en na een kort oplaadproces kun je de stofzuiger ook direct starten. Afhankelijk van welke set je kiest, worden de bijbehorende accessoires meegeleverd, daarom ga ik niet in op de accessoires in het bijzonder.

Behandeling en verwerking

Dyson V11 Animal Extra draadloze stofzuiger Dyson V11 Animal Extra draadloze stofzuiger

de Dyson V11 is in het typische Dyson-ontwerp. Grijs met lavendelcontrast, groot filter en knoppen waarmee de aanzuigslang, bevestiging enzovoort gemakkelijk kan worden aangesloten en losgekoppeld. De Vakmanschap is erg goed, geen defecten of andere defecten. Alle onderdelen zijn robuust en van hoge kwaliteit​ Ik vind het heel erg leuk.

Maar verder is het gebruik van de stofzuiger kinderspel. Je haalt de stofzuiger uit het laadstation en als je klaar bent met stofzuigen komt de stofzuiger weer in het laadstation. Afgewerkt. Zeker als je snel wilt stofzuigen voordat je op bezoek komt, werkt dat heel goed.

Het handvat is erg comfortabel en voelt erg ergonomisch aan. Er bestaat 3 stadia door de stofzuiger. Eco, Mid en Boost​ Op het gemakkelijkste niveau "Eco" de zuigkracht is erg laag, dit is voor het eenvoudig reinigen van oa tegels, PVC, design bekledingen etc. Dus alles wat een relatief glad oppervlak heeft zonder grote vervuiling.

Het podium "Midden" is eigenlijk een bijna universeel toepasbaar niveau. Het vloermondstuk detecteert automatisch het oppervlak en het soort vervuiling, dat vervolgens de zuigkracht aanpast om energie te besparen. Dit gebeurt zeer betrouwbaar. De "Boost"-Step is ideaal voor het reinigen van tapijten. Op het podium "Eco" houdt de batterij vast ongeveer 70 minuten, op het podium "Midden" bevat de ongeveer 40 minuten en op het sterkste niveau "Boost" Dat. 15 Minuten.

De vermogensniveaus kunnen worden gewijzigd door op de kleine knop onder het display te drukken. De stofbak kan ook gemakkelijk worden verwijderd. De klep gaat open met een druk op de knop en je laat het stof zonder een grote stofwolk in de vuilnisbak druppelen.

Wanneer de accu leeg is, hang je hem eenvoudig op in het meegeleverde laadstation. Het laadstation is een muurbeugel. Dus je hebt de lading van de stofzuiger die ongeveer 4,5 uur van 0 tot 100% neemt, gecombineerd met opslag. De stofzuiger is veilig en goed opgeborgen.

- 155,10 €

Zuigkracht | Dyson V11 Animal Extra draadloze stofzuiger

Op harde vloeren brengt de Dyson V11 Animal Extra snoerloze stofzuiger moeiteloos een perfect resultaat. Alle vervuiling kan volledig worden verwijderd en de intelligente aanpassing van het vermogen past de zuigkracht automatisch aan de verschillende soorten vervuiling aan. De Dyson V11 kan ook goed overweg met het tapijt en verwijdert kruimels, stof en dierenharen er volledig uit.

Gewicht en capaciteit

De stofzuiger weegt ca. 3 kg​ Dit is heel gemakkelijk vergeleken met normale stofzuigers met kabels, maar aangezien je de stofzuiger met één hand moet vasthouden en bedienen, voel je het gewicht heel snel. De stofbak heeft een inhoud van ca. 760 ml en is dus meer dan voldoende.

Filteren

Het filter is erg krachtig. Door het 14 cyclonen In het filter ontstaat een bijzonder hoge zuigkracht. De afvoerlucht van de Dyson V11 Animal Extra snoerloze stofzuiger is hygiënisch zuiver en schoon.

- 155,10 €

borstel

Een elektrische universele borstel is inbegrepen. Deze detecteert automatisch het oppervlak en voorziet de stofzuiger van informatie waarmee het vermogen individueel kan worden aangepast, zodat de zuigkracht altijd overeenkomt met de mate van vervuiling en energie wordt bespaard. Aan de bovenkant van het handvat bevindt zich een LCD-display met alle belangrijke gegevens. Dit laat zien op welk niveau de stofzuiger momenteel stofzuigt, evenals de levensduur van de batterij.

Op het display wordt ook weergegeven wanneer het filter moet worden vervangen. Bijzonder praktisch is dat er een kleine videogids op het display wordt getoond die laat zien hoe het filter moet worden vervangen. Daarnaast wordt aangegeven of het filter te los zit en op de Dyson V11 Animal Extra snoerloze stofzuiger wordt op het display een video-instructie getoond hoe je hem stevig aandraait. Dus je kunt er niet echt fout mee gaan.

Video's | Dyson V11

YouTube

Door de video te downloaden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Meer weten?

Laad video

- 155,10 €

Voor- en nadelen van de draadloze stofzuiger Dyson V11 Animal Extra

Voordelen

 • LCD display aan de bovenzijde met alle belangrijke en relevante gegevens
 • gebruiksgemak
 • De individuele vermogensniveaus kunnen eenvoudig worden aangepast met een druk op de knop
 • Met een simpele druk op de knop kunt u eenvoudig leidingen en aansluitingen aansluiten en loskoppelen
 • hygiënisch zuivere en schone afvoerlucht uit het filter
 • Goede batterijduur
 • De levensduur van de batterij wordt tot op de seconde weergegeven op het LCD-scherm
 • Mooie resultaten op alle ondergronden
 • Ook bij hoogpolige tapijten en dierenhaar geen probleem
 • automatische detectie van de vloer op het "midden" niveau in combinatie met het meegeleverde vloermondstuk
 • robuust en hoogwaardig vakmanschap van de onderdelen
 • eenvoudige container legen
 • praktische opslag in het laadstation
 • draadloos
 • ergonomische en comfortabele handgreep

Nadelen

 • het gewicht is oké, maar na een tijdje voel je het erg in je armen

Conclusie: Dyson V11 Animal Extra draadloze stofzuiger

de Dyson V11 Animal Extra draadloze stofzuiger is een zeer goede snoerloze premium stofzuiger die is voorzien van robuuste en hoogwaardige componenten en een grote zuigkracht heeft. De eenvoudige bediening en het eenvoudig aan- en afkoppelen van leidingen en andere aansluitingen is overtuigend. De individuele vermogensniveaus kunnen eenvoudig worden aangepast.

In het vermogensniveau "Mid" herkent het vloermondstuk automatisch het oppervlak en de mate van vervuiling en past automatisch de zuigkracht aan, waardoor batterijvermogen wordt bespaard. De stofzuiger reinigt ook perfect op lastige oppervlakken zoals hoogpolig tapijt of dierenhaar. Fijn dat de stofzuiger “maar één keer” gebruikt kan worden. Je hoeft de kabel niet ergens in te steken en los te koppelen voor één kamer, maar je loopt zo door alle kamers.

Na het reinigingsproces hang je de stofzuiger eenvoudig weer terug in het laadstation. Een ander voordeel is het LCD-display, dat belangrijke details toont over het huidige afzuigproces. Het toont het huidige vermogensniveau, dat met een druk op de knop (onder het display) kan worden aangepast. Het geeft ook aan wanneer de stofzuiger moet worden schoongemaakt of de stofbak te los zit.

Instructies voor het reinigen van de stofzuiger worden ook weergegeven. Het enige nadeel is dat het een heel zwaar gewicht is voor een arm, dat ga je na verloop van tijd wel voelen. Anders is de Dyson V11 een zeer goede stofzuiger die een duidelijke aanbeveling krijgt.

Aanbevolen lectuur: Draadloze stofzuigergeleider hier!

Vind in de top 10 de best & best verkochte Dyson V11 producten 2022 op Honest Tests

Hoogste Verkoper% besparing % Nieuwe uitgaven
1. Topverkoper
Dyson V11 Motorhead, stofzuiger, blauw, 0.76 liter*
 • Twee keer zoveel zuigkracht als andere draadloze stofzuigers op het vloermondstuk
 • Stofzuiger
 • V11 motorkop
 • Dyson
- 35,44 €2. Topverkoper
- 8,93 €3. Topverkoper
- 155,10 €4. Topverkoper
Dyson V11 Animal+ zakloze en draadloze handstofzuiger (incl.
253 beoordelingen
- 24,14 €5. Topverkoper
Dyson V11 Absolute, 760 milliliter, blauw *
 • Houd je huis vlekkeloos met de Dyson V11 draadloze stofzuiger.
 • Met een 40% grotere bak dan eerdere modellen, hoef je je geen zorgen meer te maken over het constant legen van de bak.
 • Wil je weten hoeveel speeltijd er nog over is? Wil je weten welke energiemodus je gebruikt? Het praktische LCD-display biedt...
 • Het hele huis schoonmaken is eenvoudig met een lange looptijd van 60 minuten en een diepere reiniging met indrukwekkende...
- 46,79 €6. Topverkoper
Dyson V11 Torque Drive draadloze stofzuiger, blauw*
 • De slimste krachtige en draadloze stofzuiger van Dyson. Overtuigende zuigkracht.
 • Dyson-technologie helpt bij het creëren van een schoner, gezonder huis. Het is wetenschappelijk bewezen dat onze stofzuigers...
 • Ontworpen voor een grondige reiniging door het hele huis. De zuigkracht, gebruiksduur en accessoires zijn ontworpen om je hele...
 • Optimaliseert automatisch de zuigkracht en looptijd op alle grondsoorten. De juiste balans tussen kracht en looptijd wanneer u die nodig heeft.
7. Topverkoper
Dyson Cyclone V11 Absolute draadloze handstofzuiger blauw *
 • Snoerloze staande stofzuiger, ca. 60 minuten bedrijfstijd, 3 vermogensniveaus, geschikt voor mensen met allergieën,
- 53,04 €8. Topverkoper
Dyson V11 Animal draadloze stofzuiger, paars*
 • De slimste krachtige en draadloze stofzuiger van Dyson. Overtuigende zuigkracht.
 • Dyson-technologie helpt bij het creëren van een schoner, gezonder huis. Het is wetenschappelijk bewezen dat onze stofzuigers...
 • Ontworpen voor een grondige reiniging door het hele huis. De zuigkracht, gebruiksduur en accessoires zijn ontworpen om je hele...
 • Optimaliseert automatisch de zuigkracht en looptijd op alle grondsoorten. De juiste balans tussen kracht en looptijd wanneer u die nodig heeft.
9. Topverkoper
Dyson 386472-01 V11 Extra grote stofzuiger *
 • Torque Drive XL vloerzuigmond en elektrische borstel met zachte roller
 • Dyson
 • STOFZUIGER
 • 386472-01
- 31,19 €10. Topverkoper
Dyson V11 Floor Dok Onderdeelnummer 969944-04 Zilver Matching*
 • Speciaal ontworpen voor uw apparaat. Dyson V11 Floor Dok onderdeelnummer: 969944-04 is ontworpen om in uw stofzuiger te passen, zodat u niet...
 • Vrijstaand: met deze handige vrijstaande functie kun je je V11 Dyson-stofzuiger veilig opbergen zonder lelijke ...
 • Opbergen van gereedschap: Bewaar al uw stofzuigeraccessoires in dezelfde ruimte als uw Dyson-stofzuiger. Houd je huis schoon...
 • Pak het gewoon en laten we gaan! Nooit meer zoeken naar uw Dyson-stofzuiger of worstelen met het dock. Deze...
- 35,44 €aanbod
Dyson v11 Absolute Extra, handstofzuiger, (Nichel/Blu), 115 W,...
Dyson v11 Absolute Extra, handstofzuiger, (Nichel/Blu), 115 W,...*
Number_Of_Pieces: 1
€844,44 - € 35,44 €809,00
- 8,93 €aanbod
- 155,10 €aanbod
- 24,14 €aanbod
Dyson V11 Absolute, 760 milliliter, blauw
Dyson V11 Absolute, 760 milliliter, blauw *
Houd je huis vlekkeloos met de Dyson V11 draadloze stofzuiger.
€854,14 - € 24,14 €830,00
Nieuw!
ALVALYND veegrobot Dyson-compatibele gemotoriseerde veegrobot...
ALVALYND Veegrobot Dyson compatibel gemotoriseerd...*
Materialen: ABS; Eenvoudig te installeren en te verwijderen; Het is een mooie vervanging voor je oude kapotte niet-werkende vloerkop
€86,80
Nieuw!
ALVALYND veegrobot compatibel met Dyson V7 V8 V10 V11...
ALVALYND veegrobot compatibel met Dyson V7 V8 V10 V11...*
Droge stofzuiger, gewoon stof, kruimels kunnen gemakkelijk worden opgenomen.
€130,16
Nieuw!
Veegrobot Compatibel met Dyson elektrische nat...
Veegrobot Dyson compatibel met elektrische nat...*
Compatibel met Dyson V7 V8 V10 V11.; Gemaakt van hoogwaardig materiaal, duurzaam en praktisch in gebruik.
€108,54
Nieuw!
NIGHTKIST V11 filter voor Dyson Sv16, stofzuigerfilter...
NIGHTKIST V11 filter voor Dyson Sv16, stofzuigerfilter...*
Het V11-filter voor Dyson SV16 is van hoge kwaliteit; Dit stofzuigerfilter is gemakkelijk schoon te maken en te drogen
€14,89

Leestips: coole DIY Projecten | GESCHIKTHEID | Je houdt van testen van het product lezen?


* Productafbeeldingen en links | Bron: Amazon PA API | Laatste update op 10.08.2022-XNUMX-XNUMX | * = Aangesloten links | De prijzen op deze website zijn mogelijk gewijzigd. De werkelijke prijs van een product is te vinden op de website van de verkoper. Real-time updates zijn technisch niet mogelijk. Prijzen inclusief BTW plus verzendkosten


 

Laat een bericht achter