Drinkbuis voor PET-flessen - altijd water bij de hand

Patrick

Geen reacties

Drinkslang voor PET-flessen

Drinkslang voor PET-flessen

Vverander je bidon in een drinksysteem.

Met deze drinkbuis voor PET-flesadapters kunt u zowat elke fles veranderen in een volwaardig drinksysteem. 4 verschillende adapters zijn inbegrepen. Past ook voor ZIGG, Nalgene, PET, EVIAN en nog veel meer. Hier is mijn ervaring en test met het drinksysteem

Drinkslang voor PET-flessen - in vergelijking

Bron Convertube, Blauw, 94 cm, 2031160200Bergcamp drinkzak + reinigingsset - waterdichte blaas voor...Semptec Urban Survival Technology drinkrugzak: drinkzak met...Source ConverTube Military Storm Valve slang met toebehoren,...Salomon Soft Reservoir Tube, unisex en compatibel met onderarm...Terra Hiker Sport drinkzak 2 liter, BPA-vrije waterzak, ...Luamex® drinkzak 2L - waterzak - BPA vrij - drinksysteem...SmarTube drinksysteem voor gebruik met PET-flessen (hals Ø...Lily koud water drinkbuis 10 mmSource Helix Tube Kit, transparant / blauw, one size
€19,95€22,90€9,44€35,99€18,00Controleer prijsControleer prijs€20,39€12,90€14,95
Source Convertube, blauw, 94 cm, 2031160200 *Bergcamp drinkzak + reinigingsset - waterdicht ... *Semptec Urban Survival Technology Drinkrugzak:...*Bron ConvertTube militaire stormklepslang...*Salomon Soft Reservoir Tube, unisex en compatibel...*Terra Hiker Sport drinkzak 2 liter, BPA-vrij ... *Luamex® drinkzak 2L - waterzak - BPA vrij ... *SmarTube drinksysteem voor gebruik met PET ... *Lily koudwater drinkslang 10 mm *Source Helix Tube Kit, transparant / blauw, één maat *
◼️ Convertube-bron◼️ ✅ VEILIG MATERIAAL: Onze waterzak van 2 liter bestaat uit ...◼️ Voor koude en warme dranken • Geur en ...◼️ Bron ConvertTube Militaire stormventielslang met accessoires,...◼️ Vervangingsslang 90cm, met aansluiting en ventiel◼️ GOEDGEKEURD DOOR VOEDSELAUTORITEIT: gemaakt van hoge kwaliteit ...◼️ Nvt◼️ Drinksysteem voor gebruik met PET-flessen◼️ Montage onderdelen◼️ blauw
◼️ blauw, drinkbuis lengte: 94cm, bijtventiel◼️ ✅ FUNCTIONEEL ONTWERP: Met een afmeting van 36 x 17 cm en ...◼️ Ultralichte drinkblaas met slang • Geur en ...◼️ Nvt◼️ Compatibel met onderarm of standaard reservoirrouting◼️ GROTE OPENING MET SCHUIFGRENDEL: gebruiksvriendelijker ...◼️ Nvt◼️Gemaakt in Israël◼️ Eenvoudige montage◼️ Buizenset
Amazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon Prime
KopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingen
prijsgeschiedenisprijsgeschiedenisprijsgeschiedenisprijsgeschiedenisprijsgeschiedenisprijsgeschiedenisprijsgeschiedenisprijsgeschiedenisprijsgeschiedenisprijsgeschiedenis
€19,95€22,90€9,44€35,99€18,00Controleer prijsControleer prijs€20,39€12,90€14,95
AmazoneAmazoneAmazoneAmazoneAmazoneAmazoneAmazoneAmazoneAmazoneAmazone
Laatst bijgewerkt op 8 december 2023 18:48 Links naar Amazon.de | Bron/foto: Amazon API

De drinkslang is BPA-vrij.

Video - Drinkslang voor PET-flessen

YouTube

Door de video te downloaden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Meer weten?

Laad video

# Voorbeeld Product waardering prijs
1 Bron Convertube, Blauw, 94 cm, 2031160200 Source Convertube, blauw, 94 cm, 2031160200 * Momenteel geen beoordelingen €19,80Amazon Prime
2 Shiwaki bidon drinkslang slang drinkzak... Shiwaki bidon drinkslang slang hydratatieblaas...* Momenteel geen beoordelingen €15,99Amazon Prime
Drinkslang voor PET-flessen met drinkslang van rugzak tot petfles
Drinkslang met adapter voor petfles

Diameter adapter:

1x 26 mm buitendraad,
1x 26 mm binnendraad,
1x 63 mm buitendraad
1x 30 mm buitendraad.

De lange drinkslang met druipwaterdicht mondstuk en vuilkap is ca. 90cm lang. het is ook gemakkelijk schoon te maken. Het mondstuk is volledig demonteerbaar voor een grondige reiniging.

Smaakvrij systeem Co-geëxtrudeerde PE-film omsluit de vloeistof, zonder een plastic smaak om haar te geven. Daarnaast is BPA vrij. Alle mondstukken zijn bij aflevering en vrij van bacteriën voorzien van een Kunsstofffolie.

Waarom heb ik een drinkslangensysteem nodig?

Of het nu gaat om sporten op ons gemak of op het werk, we moeten vocht opnemen. Maar we weten allemaal, we drinken vaak te weinig. Tijdens de sport moet je even pauzeren, stoppen en in de rugzak zoeken naar een fles. Ren altijd naar zijn fles op het werk of haal hem uit de rugzak, draai hem los en leg hem weer weg.

Genoeg drinken is ongelooflijk belangrijk, zowel in je vrije tijd als op het werk, want je kunt alleen productief blijven als je genoeg water in je lichaam hebt. Met de Drinkslang voor PET-flessen het wordt mogelijk om de vloeistof comfortabeler te kunnen opnemen. Iedereen die niet alleen water maar ook sappen drinkt, voorziet het lichaam ook van energie in de vorm van suiker.

Een drinksysteem maakt drinken onderweg veel gemakkelijker en heeft veel voordelen ten opzichte van drinkflessen. Iedereen die ooit een lange fietstocht heeft gemaakt en voor elke slok water zijn rugzak moet neerleggen of tijdens de reis met de bidon moet spelen, weet dit.

Welke voordelen biedt deze drinkbuisadapter voor PET-flessen mij?

Dat hoeft niet ganzes hydratatie kopen met hydratatieblaasomdat je elke PET-fles kunt gebruiken met deze drinkbuisadapter. Het maakt niet uit of 0,5 liter 1,0 liter of 2,0 literflessen zijn. een hydratatie je zou vaak moeten poetsen, een PET-fles ruilt gewoon. Het echte voordeel is simpelweg in staat zijn om tijd te sparen en veel vloeistof te spenderen.

voorbeeld: Neem tijdens een fietstocht gewoon een fles met drinkslang in je rugzak en je kunt op elk moment vloeistoffen drinken, zonder pauze, zonder rond de fles te snuffelen en zonder op en neer te draaien.

Mijn gebruik van de adapter voor de drinkbuis op het werk en de voordelen ervan.

Ik reis veel met de auto en heb vaak te maken met tijdsdruk. Op het werk vergeet je het normale drankje of je wilt de moeite besparen in je zak of Rugzak om naar een fles te snuffelen of om hem tijdens het rijden te schroeven.

Dit gaat vaak mis doordat het deksel uit de hand valt en gezocht moet worden (is al talloze keren gebeurd), en de verkeersveiligheid gaat snel verloren. De drinkslang voor PET-flessen helpt hierbij.

Drinkslang voor PET-flessen - klep open
Drinkbuis voor PET-flessen - klep gesloten
Mondstuk voor drinkslang

Het mondstuk heeft 3 standen - vergrendeld - half open - volledig open.

Drinkslang voor het testen van PET-flessen - de oplossing

Gebruik een drinkbuisadapter met een PET-fles, die altijd op de plaats blijft waar hij zou moeten zijn, zoals in mijn rugzak of in de autostoel en die het mondstuk van de drinkbuis heeft altijd bij de hand, zelfs tijdens het rijden met de auto.

Het scheelt me ​​tijd omdat ik geen pauze hoef te nemen om te drinken en ik zou de fles uit mijn rugzak moeten rommelen, erop moeten schroeven, vastschroeven en weer inpakken.

Als je dan regelmatig drinkt, zoals ik de hele dag elke 15-30 minuten doe, kost dat veel tijd en moeite. Dus ik pak gewoon een drinkslang en heb wat ik nodig heb zonder tijd en moeite te verspillen, ik kan het echt aanbevelen, veel vloeistoffen zijn goed voor het lichaam en de prestaties.

Tip: Gebruik geen koolzuurhoudende vloeistoffen, anders schiet de vloeistof je in je maag als je het mondstuk opent, omdat de fles constant onder druk staat.

Source Convertube, blauw, 94 cm, 2031160200 *
 • Convertube-bron
 • blauw, lengte drinkbuis: 94cm, bijtventiel
 • drinkslang

Drinkslang voor PET-flessen - verander uw waterfles in een drinksysteem.

Een persoon moet minstens twee liter drinken. Elke dag. Bij atleten neemt de hoeveelheid vochtinname van nature toe. Zowel bij zieke mensen als bij ouderen en degenen die bijvoorbeeld een detox doen. De toepassingsgebieden zijn dus afhankelijk van de omstandigheden. Zo'n drinkslang maakt het drinken zelf gemakkelijker. Geen overdracht, geen kanteling, de kostbare vloeistof is altijd bij de hand.

Of naar de mond. En dat zonder te morsen, zonder te lekken. In deze gids komen we tot op de bodem van de drinkopties. Voor wie zo'n drinkslang geschikt is, voor welke PET-systemen hij geschikt is, hoe je hem het beste reinigt en waar je op moet letten bij het kopen. Proost!

Drinkslang voor PET-flessen | atleet

Fietsers kunnen de bidon op de beugel op hun fiets gebruiken, maar die zijn vaak snel leeg omdat ze te klein zijn. Als ze drinken, zijn de motorrijders meer met de fles dan met de fiets bezig. Hoe snel heb je iets over het hoofd gezien en kom je in een gevaarlijke situatie terecht. Of je kunt de fles niet verwisselen omdat de volle fles in je rugzak zit.

Een PET-systeem kan helpen. Als je twee liter in je rugzak stopt en deze aansluit op het systeem heb je voorlopig rust. Onderweg een nieuwe fles kopen is geen probleem. Zelfs het vervelende overgaan in een luchtbel hoeft niet zo te zijn. Het slangsysteem heeft verschillende adapters voor de verschillende openingsmaten. De slang is aanpasbaar zodat je hem in grotere flessen kunt stoppen.


Geschikt voor bijna elke sport:

 • Radfahren
 • Rudern
 • Werken
 • Jet Ski
 • Wandelen
 • Vissen (je hoeft niet onnodig te bewegen)
 • ...

Drinkslang voor PET-flessen | Onderweg

Wat van toepassing is op fietsen, is ook onderweg. Lange autoritten zijn vermoeiend, grote flessen vaak een belemmering en het deksel vliegt weg. De oplossing is ook hier een systeem dat zich aan u aanpast. Niet andersom. Zodat je de hele reis veilig kunt drinken. De concentratie zal je bedanken!

Probeer het drinksysteem terwijl u aan het werk bent. Je zult versteld staan ​​hoeveel je erbij drinkt, je lichaam goed doet en veel minder last hebt van mentale uitputting. Misschien doe je een detox? Uitstekend! U zult de 3 liter vloeistof die u consumeert niet eens opmerken. Ontgiften is dubbel zo leuk omdat je er nauwelijks iets van merkt.

Voor zieke mensen

Soms zijn we ziek en hebben we moeite met bewegen. Mokken zijn vaak nodig voor oudere mensen omdat ze de beker of het glas niet langer fysiek stevig kunnen vasthouden. Ook hier kan een drinkslang handig zijn. Geen morsen, geen gevaar, je hoeft de drank niet bij te vullen en de zieken kunnen de hydratatie altijd zelf verzorgen. Het is vaak zo dat "zuigen" op oudere leeftijd nog heel goed werkt. Een feit dat heel positief kan worden gebruikt.

Wat zijn de voordelen van deze drinkslang voor PET-flesadapter?

De voordelen zijn duidelijk:

 • geen klodder
 • geen decanteren
 • geen omstandigheden
 •  
 • altijd toegang tot de vloeistof
 • geschikt voor alle gangbare flessen of hun openingen
 • flexibel in sport, privé en zelfs in uitzonderlijke situaties
 • goed schoon te maken
 • niet duur
 • lange levensduur

Je kunt niet fout gaan als je zo'n systeem krijgt. Het zal niet breken als het een tijdje niet wordt gebruikt. Maar u moet het goed en grondig reinigen en ook opdrogen. Tips voor het reinigen, hieronder.

Mijn gebruik: drinkslang voor PET-flessen op het werk en de voordelen

Ik rijd veel voor mijn werk en sta vaak onder tijdsdruk. Op je werk vergeet je gewoon regelmatig te drinken of wil je jezelf het gedoe besparen van het rondsnuffelen in je tas of rugzak naar de fles of losschroeven tijdens het rijden. Dit gaat vaak mis doordat het deksel uit de hand valt en gezocht moet worden (is al tienduizenden keren gebeurd) en de verkeersveiligheid gaat snel verloren.

Tip: Gebruik geen koolzuurhoudende vloeistoffen, anders schiet de vloeistof je in je maag als je het mondstuk opent, omdat de fles constant onder druk staat.

Waar u op moet letten bij het kopen van een drinkslang voor PET-flessen

Een hoge kwaliteit is ook hier merkbaar. Niemand gebruikt adapters die niet fit zijn, die niet strak sluiten of buizen die niet van hoge kwaliteit zijn. Bij plastic is er altijd het gevaar dat gifstoffen kunnen afscheiden. Dit moet absoluut worden vermeden.

Als u op internet wilt kopen, is het de moeite waard om naar de vele opmerkingen van gebruikers te kijken. Deze testen de producten meestal goed. Alleen de beste fabrikanten snijden dienovereenkomstig.
Zorg ervoor dat de systemen goed worden schoongemaakt, zodat ze in de eerste plaats kunnen worden gedemonteerd. Je moet ook goed kunnen drogen, schimmels kunnen je gezondheid ernstig in gevaar brengen.

 • let op hoge kwaliteit en goede kwaliteit
 • Kijk dat het systeem gemakkelijk te reinigen is
 • overweeg schoonmaaksets indien nodig
 • Plan voor voldoende adapters
# Voorbeeld Product waardering prijs
1 Bron Convertube, Blauw, 94 cm, 2031160200 Source Convertube, blauw, 94 cm, 2031160200 * Momenteel geen beoordelingen €19,80Amazon Prime
2 Source ConverTube Military Storm Valve slang met toebehoren,... Source ConverTube Military Storm Valve slang met toebehoren,...* Momenteel geen beoordelingen €35,99Amazon Prime
3 Mountain Warehouse Smart Drinking Tube voor waterflessen... Mountain Warehouse Smart Drinking Tube voor waterflessen...* 22 beoordelingen €21,50Amazon Prime

Reiniging van de drinkslang

Reiniging is belangrijk, zelfs als u alleen water uit de slang drinkt. Er zitten altijd bacteriën in de buis en deze zitten op het mondstuk. Na gebruik is het essentieel om zoveel mogelijk te demonteren en grondig te spoelen met een maximum van 60 ° C warm water - en te drogen te hangen. De slang moet zo worden uitgerekt dat de lucht kan circuleren en het resterende vocht kan ontsnappen.

Als u af en toe sap mengt, kunt u het systeem doorspoelen met een beetje afwasmiddel en het daarna grondig afspoelen. Als de restjes (van bijvoorbeeld bruistabletten) wat hardnekkiger zijn, kunnen Corega tapps ook helpen. Ja, precies degene die u gebruikt om uw derde tanden te reinigen. Als dat nog niet genoeg is, zijn er reinigingsmiddelen die speciaal door fabrikanten worden geleverd. Een reinigingsset wordt ook aanbevolen. Dit is niet duur, rond de 10 euro en is inclusief diverse borstels, deze pakken de aanslag zeer goed aan.

Conclusie: drinkslang voor PET-flessen

Een drinkslang biedt aanzienlijke voordelen bij de sport, privé, op het werk en ook voor zieke mensen, in het kader van gezonde hydratatie. Koolzuurhoudende dranken zijn minder geschikt. Zuiver water is het beste, omdat er weinig of geen afzettingen kunnen zijn. Na elk gebruik moet het systeem grondig worden afgespoeld en gedroogd om elk gezondheidsrisico uit te sluiten. Reinigingssets vullen het systeem uitstekend aan. Absoluut "go" voor het drinkbuissysteem, dat tegen goede prijzen kan worden gekocht.

Vind in de top🔟 de beste & best verkochte drinkslang voor flessenproducten 2023 op Honest Tests

Geweldig🔟🔥Aanbiedingen🔥 🆕Online
1. Topverkoper
Source Convertube, blauw, 94 cm, 2031160200 *
 • Convertube-bron
 • blauw, lengte drinkbuis: 94cm, bijtventiel
 • drinkslang
2. Topverkoper
Source ConverTube Military Storm Valve slang met toebehoren,...*
 • Source ConverTube Military Storm Valve slang met toebehoren, koyote, Zwart
3. Topverkoper
Mountain Warehouse Smart Drinking Tube voor waterflessen...
22 beoordelingen
4. Topverkoper
Shiwaki bidon drinkslang slang hydratatieblaas...*
 • 1. 【Handig in gebruik】 Compatibel met ons sanitair-conversieapparaat.?Je kunt water drinken zonder de fles uit je rugzak te halen...
 • 2. 【Eenvoudig te installeren】 Verwijder eenvoudig de dop van uw waterfles en schroef deze op de fles.?U ...
 • 3. 【Food grade】 Food grade TPU polyether wordt gebruikt in de drinkwaterleiding en food grade PE in de binnenpijp ...
5. Topverkoper
Drinkzak drinkrugzak 2L, drinkzak waterzak voor...*
 • 【Opgewaardeerd ontwerp】 De GIEMIT-drinkzak is gemaakt van hoogwaardig PEVA-materiaal van voedingskwaliteit. FDA goedgekeurd, 100% BPA en...
 • 【Brede opening】 Ons drinkrugzak wordt geleverd met een schroefdop met een opening van 3,93 inch (10 cm), wat een van de ...
 • 【Innovatieve bijtklep】 De drinkzak heeft een zacht bijtmondstuk met een 45 ° afsluitklep die is gebaseerd op ergonomische principes ...
- 2,72 €6. Topverkoper
Youduo outdoor klimfles, bidon drinkbuis...*
 • Compatibel met de buisconversie-eenheid, u kunt water drinken zonder de fles uit de rugzak te halen.
 • De drinkwaterleiding maakt gebruik van TPU-polyether van voedingskwaliteit en de binnenbuis maakt gebruik van PE-materiaal van voedingskwaliteit.
 • Een ergonomische kraan die 90 graden trekt om water op te nemen.
7. Topverkoper
The Hydrant drinkfles met slang 1 liter
821 beoordelingen
The Hydrant drinkfles met slang 1 liter*
 • Hangt aan bed, stoel of rolstoel
 • zuigleiding meten
 • Bijtventiel opent onder druk en sluit bij loslaten Geen lekkage. Let op: De kleur van de tube kan afwijken van de foto...
- 0,90 €8. Topverkoper
Source Helix Tube Kit, transparant / blauw, one size
230 beoordelingen
9. Topverkoper
SASMO® drinkzak 2l met GEÏSOLEERDE ZAK...
332 beoordelingen
SASMO® drinkzak 2l met GEÏSOLEERDE ZAK |...*
 • & 𝗥𝗘𝗜𝗦𝗦𝗙 - Onze...
 • ✔️ 𝗘𝗜𝗡𝗙𝗔𝗖𝗛𝗘 𝗕𝗘𝗙Ü𝗟𝗟𝗨𝗡𝗚 & 𝗥𝗘𝗜𝗡𝗜𝗚𝗨𝗡𝗚 - Het SASMO Sports drinksysteem...
 • ✔️𝟰𝗫 𝗟Ä𝗡𝗚𝗘𝗥 𝗞Ü𝗛𝗟 - De meegeleverde isolerende zak (met aluminium binnenlaag) houdt je drankje tot 4x ...
- 0,50 €10. Topverkoper
2m siliconen drinkslang voor water, dranken, 6mm Ø binnen;...*
 • 2 (twee) meter drinkbuis gemaakt van food-grade siliconen.
 • Deze slang is ideaal als drinkslang, de slang is namelijk geur- en smaakloos, voedselveilig en maximaal...
 • Binnendiameter: 6mm, buitendiameter: 9mm.
Nieuw!
GRALARA drinkbuis voor waterflessen Voor raften, wandelen,...
GRALARA drinkbuis voor bidons Voor raften, wandelen,...*
DESIGN: Eenrichtingsventiel flesmondadapter, lekvrij ontwerp.; Materiaal: + TPU + TPE
€18,29
Nieuw!
chiwanji waterfles drinkbuis buizenset vervangende buis ...
chiwanji waterfles drinkslang slangenset vervangende slang...*
Materiaal: + TPU + TPE; ONTWERP: Eenrichtingsklepflesmondadapter, lekvrij ontwerp.
Nieuw!
FAJIA bidon drinkslang met dubbele adapter drinksysteem...
FAJIA bidon drinkslang met dubbele adapter drinksysteem...*
Kan eenvoudig worden bevestigd aan de meeste waterflessen met een schroefdraad van 28 mm/30 mm.; Transformeert eenvoudig een fles met schroefdraadopening...
€13,99
Nieuw!
Benkeg drinkbuis voor...
Benkeg drinkbuis voor...*
Verandert eenvoudig een fles met schroefdraadopening in een handig drinkreservoir.; Gemakkelijk te bevestigen aan de meeste...
€14,99

Leestips: coole DIY Projecten | Fitness | Je houdt van testen van het product lezen?

Bronnen:
Eigen ervaringen
https://www.bergzeit.de/magazin/trinkblase-reinigen-und-trocknen-anleitung/


* Productafbeeldingen en links | Bron: Amazon PA API | Laatste update op 9.12.2023-XNUMX-XNUMX | * = Aangesloten links | De prijzen op deze website zijn mogelijk gewijzigd. De werkelijke prijs van een product is te vinden op de website van de verkoper. Real-time updates zijn technisch niet mogelijk. Prijzen inclusief BTW plus verzendkosten


 

Laat een reactie achter

user review
 • behandeling
  Verzending
 • processing
  Verzending
 • product verwachting
  Verzending
 • Prijs-prestatie verhouding
  Verzending
 • aanbevelenswaardig
  Verzending