Creatieve DIY-cadeau-ideeën voor een bijzondere kerst

Foto door de auteur

Jule

cadeau 1

DIY cadeau-idee - fles met kurk lichte ketting en kabouter om zelf te maken

Dit jaar wilde ik zelf de kerstcadeautjes maken. Zo kwam ik op het idee van een kerstcadeau. Dit cadeau-idee is voor moeder, oma of beste vriendin. Je kunt dit cadeau-idee gebruiken als decoratie of individueel gebruiken. Voor het cadeau-idee kunt u andere decoratieve items gebruiken zoals u wilt. Je kunt daar heel creatief zijn. U moet 30 minuten plannen voor dit decoratie-idee. Ik heb hieronder een video voor je, veel plezier met je Jule - DIY cadeau-idee.

cadeau compleet

Je hebt deze decoratieve items nodig DIY-cadeau-idee voor Kerstmis

Koop producten

U kunt op de foto's klikken en u wordt naar het betreffende product in de winkel geleid. Voor meer keuze klikt u op de tekstlink “…..kopen”.

[apn typ=”infobox”] [apn asin=”B071DG1RY2″ typ=”link” true=”$IMAGEMEDIUM” false=false]

Koop snoep

[apn typ=”infobox”] [apn asin=”B07M8VXT2R” typ=”link” true=”$IMAGEMEDIUM” false=false]

Koop kerstcadeaukaartjes

[apn typ=”infobox”] [apn asin=”B07Z531X67″ typ=”link” true=”$IMAGEMEDIUM” false=false]
[apn typ=”infobox”] [apn asin=”B07HRSJ99P” typ=”link” true=”$IMAGEMEDIUM” false=false]

Koop plakstrips

[apn typ=”infobox”] [apn asin=”B000M93L5K” typ=”link” true=”$IMAGEMEDIUM” false=false]


Koop kerstdenneappels

[apn typ=”infobox”] [apn asin=”B01IWPH926″ typ=”link” true=”$IMAGEMEDIUM” false=false]
[apn typ=”infobox”] [apn asin=”B08H8MJ49N” typ=”link” true=”$IMAGEMEDIUM” false=false]

Koop cadeauverpakking

[apn typ=”infobox”] [apn asin=”B0817DKYZW” typ=”link” true=”$IMAGEMEDIUM” false=false]

Koop een decoratieve wijnfles

[apn typ=”infobox”] [apn asin=”B072BY94VP” typ=”link” true=”$IMAGEMEDIUM” false=false]

Instructies voor het maken DIY geschenkideeën

DIY cadeau-idee | Fles met LED-lichtketting | Doe-het-zelf | Kerst of andere dagen


Het is het beste om te beginnen met de boomschijf (18cm - 20cm). Je kunt de boomschijf vooraf glazuren. Als de boomschijf uit het bos komt, moet je dat doen, anders scheurt deze. Neem vervolgens een decoratieve fles (0,75 l) of een lege wijnfles. Als u een wijnfles gebruikt, moet u deze uitspoelen en het etiket verwijderen. Plaats deze fles op de boomschijf en vul de fles met de led-kurk-lichtketting (20xLED, 2 meter). Nu kunt u de kerstelf en de Naschi naar wens op de boomschijf leggen. Nu kunt u de kerstdecoratie inpakken met de geschenkfolie. Plaats de dennenappels en cadeaulabels bovenaan de fles. Neem 30 minuten de tijd voor deze kerstcadeau-ideeën.

** Tip: Schakel de kurklichtjes in als je ze in de fles doet. Zodat u de lichtaccenten beter in de fles kunt plaatsen.

** Tip: Plaats de verzamelde lege flessen in heet water. Laat de flessen daar ongeveer 1 uur in. Dus je haalt dat fleslabel gemakkelijk af.

** Tip: Zorg ervoor dat de boomschijf niet zo veel gegolfd is. In het ideale geval zou er geen hars meer zijn als u een natuurlijke boomschijf neemt voor de kerstcadeautips. Je zou dit moeten glazuren. Het kan gebeuren dat de natuurlijke boomschijf blijft drogen en scheuren.

Klaar DIY cadeau-idee voor Kerstmis

geschenk2
cadeau-idee compleet2

Conclusie - DIY cadeau-idee


Dit is echt een heel eenvoudig idee voor een kerstcadeau of op andere dagen om zelf te maken. Wat ik leuk vind aan dit geschenkidee is dat je het individueel kunt ontwerpen en gebruiken. De boomschijf kan worden gebruikt als een bloemmat of de wijn / decoratieve fles past ook overal. Je kunt je creativiteit de vrije loop laten met dit geschenkidee. Ik wens je veel plezier om het zelf te doen en weg te geven :)

andere decoratieve artikelen


* Productafbeeldingen en links | Bron: Amazon PA API | Laatste update op 18.06.2024-XNUMX-XNUMX | * = Aangesloten links | De prijzen op deze website zijn mogelijk gewijzigd. De werkelijke prijs van een product is te vinden op de website van de verkoper. Real-time updates zijn technisch niet mogelijk. Prijzen inclusief BTW plus verzendkosten


 

Foto door de auteur

Jule

Als gepassioneerd liefhebber van vintage stijl noem ik mezelf graag een decoratiekoningin. Als vrouw heb ik een bijzondere interesse in beauty- en modeproducten - niet verrassend, toch? ;) Op dit platform wil ik graag mijn plezier in verschillende producten met jullie delen en tegelijkertijd mijn eigen ervaringen op het gebied van bloggen verzamelen.

Laat een bericht achter