DEERC 300E & 302E RC Offroad Drift 4WD Auto 1:18 +60 km/u kopen & testen | getuigenis

Hert 300E 4WD

Het is tijd voor actie! Na een lange tijd geleden mijn zoon den Carrera RC - Turnator Glow in the Dark gekregen, hij is nu 10 jaar oud en Kerstmis stond voor de deur. Hier in de post kun je al het andere lezen over DEERC 300E & 302E RC Offroad Drift 4WD Car in deel 1. Veel plezier!

Welke op afstand bestuurbare auto voor een 10-jarige?

Kijk eerst op Amazon om te zien wat er beschikbaar is. Het zou al overwegend één moeten zijn RC terreinwagen voor buiten en breng wat snelheid mee. De RC-auto moet sprongen doorstaan, evenals enkele valpartijen en botsingen. Van de Er zijn snelheden van 20 km/u tot meer dan 100 km/u.

Hier heb ik gekozen tot 60 km/u + wat meer. Veel radiografisch bestuurbare auto's hebben er een traploze beperking op de radiografische afstandsbediening naar de maximale snelheid reductie. Speciaal voor beginners of kinderen Dit is een goede manier om de RC-auto te leren kennen en vertrouwd te raken met de bediening. DEERC heeft nog steeds RC auto's met +40 km/u of lager.

Daarom nam ik liever een iets sneller RC-voertuig dat op maximale snelheid kan worden afgesteld. Met minder was er een risico voor mij dat mensen later zouden zeggen "Kan nog sneller" . Het gebied tot 60 km/u en ruimte voor verbetering voor een tienjarige jongen waarvan ik dacht dat het oké was.

Mijn keuze viel op Amazon Deerc 300E: RC Off-Road Drift 4WD Auto 1:18 +60km/u hier twee batterijen geleverd en een brushless (brushless) motor voor een langere levensduur in de auto. de DEERC 300E is geschikt vanaf 14 jaar Volgens de verpakking, maar oefen vroeg 😉 . Ik heb gelezen dat zelfs 8-jarigen er goed mee kunnen rijden. Zodat de kleine niet alleen hoeft te rijden, was er eentje voor papa DEERC 302E gelijk aan. Dus we kunnen beide hier vergelijken.

Specificaties & Details: DEERC 300E & D302E RC Off-Road Drift 4WD Car

Hier zijn enkele details over het RC Kraft 4WD off-road voertuig 2.4 GHz radiosysteem zoals in de handleiding staat:

 • 1x voertuig 26 x 19 x 10 cm (L, B, D)
 • 4WD 4 × 4 borstelloze motor 4300KV
 • 2.4 GHz draadloze controller 80 m - 100 m
 • 2x 2S Li-Po batterijen 7.4V 1200 mAh
 • Metalen differentieel
 • 2x PVC carrosserie/schaal/chassis
 • 1x USB-oplaadkabel
 • Gebruikershandleiding in het Duits
 • Accessoires + vervanging
 • rijdt meer dan 60 km/u

Elk wiel is individueel volledig geveerd en het differentieel is van metaal. 2 bodykits voor het verschonen zijn geweldig, omdat krassen en beschadigingen snel kunnen optreden. Bij de 302E is een bodykit transparant en heeft een borstel om schoon te maken. de 300E en 302E zijn ongeveer identiek van constructie en hebben identieke andere accessoires. De gebruiksaanwijzing is voor beide hetzelfde als voor de 300E en 302E.

Hert 300E 1:18 302E
300E en 302E - Identiek van constructie met kleine verschillen - Technisch identiek

De schokbrekers van de DEERC 300E en 302E zijn gevuld met een smeerpasta, maar kunnen zelf met olie gevuld worden. De body en componenten zijn gemaakt van een stevige kunststof die er op het eerste gezicht robuust uitziet. We zullen zien wat er als eerste kapot gaat. Vervangende onderdelen zijn beschikbaar voor nabestelling.

Opmerking: De borstelloze motor is voor: 2S & 3S LiPo-batterijen geschikt!

Er zijn andere RC-auto's die qua structuur identiek of vergelijkbaar kunnen zijn, maar een andere naam kunnen hebben. Er zijn genoeg Chinese producten op de markt. Het hoeft niet direct te zijn DEERC zijn, maar DE SET Over het algemeen vinden we het als beginner erg goed. DEERC is erg goed in de presentatie voor de Duitse markt, duimen omhoog .

Ervaar en test op DEERC 300E & 302E RC Off-Road Drift 4WD Car

Die Auto's beide rijden erg goed en verdroeg de ene of de andere botsing. De bediening voor langzamer en sneller rijden werkt prima met de draaiknop. Vooral in het begin of voor indoorritten kun je hier gemakkelijk de maximale snelheid verlagen. De motor met de 7.4V 1200mAh batterij laat de RC auto echt snel accelereren en snel zaaien. De actie komt echt op asfalt of off-road met sprongen en drifts. Vader en zoon vonden het geweldig hoe leuk de kleine 1:18 RC-auto is.

Na verloop van tijd ontwikkel je een gevoel voor de kracht en snelheid van de auto. De gevoeligheid van de gashendel wordt steeds beter en die heb je ook nodig om niet constant 360 graden bochten te maken met vol gas. Dit is natuurlijk een voordeel voor tricks als donuts en wheelies . de Banden zijn zacht met goed profiel en veel plezier Grip op asfalt en offroad, op nat asfalt of sportoppervlakken hij komt Plezier met een driftfactor bijzonder prominent aanwezig.

Bandenprofiel Deerc 300E 1:18
wiel profiel

De rijtijd met de twee accu's kan echt zijn makkelijk 40 minuten leugen. Afhankelijk van rij-intensiteit, terrein en Snelheid. Het radiobereik is voldoende tot 100 meter of iets meer. We hebben nooit uitval gehad in de radioverbinding. De rijstrook, mocht de auto meer naar rechts of links trekken bij rechtdoor rijden, kan eenvoudig worden aangepast met de trimbediening op de 2,4 GHz afstandsbediening.

Er zijn van DEERC elk TWEE 2x PVC carrosserie/schaal/chassis voor de 300E & 302E. Hier kunt u niet alleen het ontwerp veranderen, maar ook een voordeel hebben. Botsingen, vallen, ongevallen en omrollen kunnen krassen, scheuren of breuk veroorzaken. De schaal is veerkrachtig, maar niet voor altijd. Hier is het goed om een ​​extra carrosserie/schaal/chassis te vervangen. Maar we hebben ze ook allebei tegelijkertijd aan de RC Offroad Drift 4WD-auto bevestigd. Hierdoor heb je een stabielere beschermhoes tegen scheuren en andere beschadigingen.

de DEERC 300E of DEERC 302E is geen RC-crawler, om kleine smalle koers mee te vertragen hellingen en smalle obstakels rijden. De minimumsnelheid is gewoon te hoog, zodat je met een snelle tik op het gaspedaal langzaam op een boomstam zou kunnen navigeren. Hiervoor zijn echte RC-crawlers beter geschikt. Deze zijn meer voor Ssnelheid en actie ontworpen. Toch kunnen ze veel hellingen aan.

Testritten met RC-auto's

In de video zie je geen topsnelheden met 2s of 3S batterij! Deze vind je in 3e deel van de serie artikelen(Bezig).

Hier zijn nog een paar dingen die ons opvielen. Het PVC van de twee carrosserie/schaal/chassis en de accessoires had iets dikker mogen zijn, vooral aan de randen kan het sneller doorslijpen en kunnen er gaten ontstaan. Maar een idee hebben we al, daarover lees je hier 🙂 RC auto's wiel schijven bij, die je op de velgen kunt schroeven zoals je wilt, deze moeten het wiel stabieler en tegen vervorming en beter beschermen tegen schade. Bij elk zit een setje 4 wiel schijven en schroeven Bij. EEN inbussleutel de set bevat voor bevestiging.

Het probleem: De schroeven kunnen met de meegeleverde inbussleutel niet echt worden ingedraaid, omdat ofwel de schroef ofwel de inbussleutel halverwege verslijt (materiaal te zacht) en de schroef niet meer goed vast te pakken is (grofweg verward). eigen inbussleutel nemen, aangezien geen van mijn maten past en de bijgevoegde Imbus een Chinese maat heeft.

Dus met veel moeite heb ik met een klein tangetje de schroeven erin gedraaid die er niet half uit konden worden gedraaid. Ik heb geen idee waarom het inbusschroeven moesten zijn en geen kruiskopschroeven. Het probleem was met beide auto's en uiteindelijk heb ik de wielschijven maar aan één bevestigd. ZONDER wielschijven hebben wij geen schade of dergelijke kunnen vaststellen. Bespaar jezelf misschien de moeite, 😉 misschien kan de fabrikant in China iets verbeteren! -WM gokspel codewoord: Offroad

Conclusie over de DEERC 300E & DEERC 302E

Een RC off-road drift 4WD auto complete set van DEERC is echt geweldig voor beginners en beginners. Veel plezier en actie op elk terrein. Zorg dat je altijd opgeladen batterijen bij de hand hebt en de kinderen zullen zich vermaken, waar je ook bent buiten of als je een goed plekje hebt gevonden. Een geweldige hobby voor vaders en zonen, misschien voor moeders en dochters . Qua prijs voor starters geven we het een duim omhoog.

Als je meer wilt weten over wat we nog meer met onze RC-auto's hebben gedaan, kun je hier in deel 2 lezen over onze eerlijke tests met RC-autotuning, verbeteringen, reparaties, accessoires, maximale snelheden, Li-Po-batterijen.

Vind in de Top🔟 de beste en best verkochte Deerc RC-producten 2022 op Honest Tests

Geweldig🔟🔥Aanbiedingen🔥 🆕Online
1. Topverkoper
DEERC 9206E RC afstandsbediening auto met 48 km/u hoge snelheid, 4WD...*
 • 48 km / h Hoge snelheden: de high-speed raceauto is uitgerust met vierwielaandrijving en duurzame componenten en bereikt een ...
 • 2 oplaadbare batterijen:De auto is uitgerust met twee hoogwaardige, zeer duurzame 7.4V / 1700mAh-batterijen, de batterijen zijn beter ...
 • Enkele nieuwe verbeterde componenten werden geïnstalleerd: stutten met metalen oliedrukschokdempers, metalen differentieel,...
- 23,50 €2. Topverkoper
DEERC 9300 afstandsbediening auto voor kinderen, 1/18 RC auto 4WD met...*
 • 40 km/u hoge snelheid:De krachtige motor en de hoogwaardige materialen garanderen een hoge snelheid.De snelheid ...
 • 40 min. Lachtijd: Met 2 oplaadbare batterijen kan de maximale looptijd meer dan 40+ minuten zijn. Dankzij de lange rijtijd kun je ...
 • Schokbestendige prestaties: de vier wielen zijn uitgerust met metalen veren, die de auto met afstandsbediening beschermen, zelfs als deze per ongeluk valt ...
3. Topverkoper
DEERC Afstandsbediening Auto 1:10 met Verlichting RC Auto 48km/h 4WD...*
 • 【1:10 high-speed RC auto】DEERC 9201E 1/10 schaal afstandsbediening auto is uitgerust met een krachtige 540 motor, versterkte ...
 • 【Stuurservo met hoog koppel】 De servo van 2.2 kg biedt hogere nauwkeurigheid en betere solide prestaties, snelle respons, soepeler en sneller ...
 • 【2 BATTERIJEN & 40 min + speelduur】 Door de lange rijtijd kun je twee keer zoveel plezier beleven! Met 2 oplaadbare batterijen is de...
4. Topverkoper
DEERC afstandsbediening auto 1:14, 4WD RC auto 40 km/u met LED...*
 • 1:14 schaal DEERC afstandsbediening auto Uitgerust met een krachtige motor, topsnelheid tot 40 km / h, brengt ...
 • Met een 2.4 GHz afstandsbedieningssysteem kunnen maximaal 12 voertuigen tegelijkertijd rijden en een bereik van maximaal 80 meter bedienen....
 • TWEE 1500 mAh lithiumbatterijen met hoge vergroting van deze RC-racewagen zorgen voor ongeveer 40 minuten ononderbroken besturingsplezier
5. Topverkoper
DEERC 302E Afstandsbediening Auto met Borstelloze Motor, 60KM/H...*
 • Borstelloze motor & 60 KM / H-flitser: Uitgerust met een krachtige borstelloze elektromotor, waarmee u een maximale snelheid tot ...
 • 2 batterijen & extra doe-het-zelfhoes: de batterijen kunnen zonder problemen 20 minuten per keer (totaal 40 minuten) buiten in het park meegaan. Of je...
 • Stabiliteit en sterkere prestaties: ondersteund met 4 WD en 4 onafhankelijke ophangingen, kan de RC-monstertruck sterke prestaties en ...
6. Topverkoper
DEERC Auto met afstandsbediening, 1:10 Offroad-auto 4WD 48 km/h...*
 • 1:10 hogesnelheidsauto met afstandsbediening: vierwielaangedreven RC-truck in schaal 1:10 (afmetingen: 30 x 36x 15cm) uitgerust met een ...
 • Verlengde speelduur: deze op afstand bestuurbare auto is uitgerust met TWEE 7,4V / 1700mAh hoogwaardige oplaadbare batterijen, zodat ...
 • Deze RC-auto kan proportioneel worden bestuurd met gas en snelheid. De professionele zender van de afstandsbediening auto brengt u...
- 0,85 €7. Topverkoper
DEERC DE45 RC auto met afstandsbediening voor kinderen 1:14 RC auto uit...*
 • 1:14 4WD Rock Crawler: De 4WD RC Car is uitgerust met een hoogwaardige metalen schaal en de zeer sterke banden, trappen, drempels, enz...
 • 2-batterijen voor 90 minuten looptijd: twee hoogwaardige oplaadbare 3,7 V / 1200 mAh-batterijen, geniet van langer RC-plezier (45 minuten ...
 • 2,4 GHz afstandsbedieningssysteem: het biedt een stabiel signaal en heeft een anti-interferentiefunctie. Het kan signaalinterferentie voorkomen, ...
8. Topverkoper
DEERC 1:16 RC auto met sproeinevel, dubbele motoren...*
 • 【Verbluffende miststreaming】DE44 rijdt snel en laat een turbo-effect van de miststroom achter op het terrein. Voeg een paar...
 • 【2 batterijen en 70 minuten speeltijd】Deze RC-monstertruck wordt geleverd met 2 oplaadbare batterijen van 1200 mAh. Geniet van de...
 • 【 Dubbele motoren 】 Dubbele krachtige motoren bieden een goede balans tussen koppel en snelheid om u door de zwaarste ...
9. Topverkoper
DEERC 200E RC auto met borstelloze motor, 4WD 1:10...*
 • 2845 borstelloze motor & 45 km/u hoge snelheid: borstelloze motoren verminderen energieverlies en bieden sterkere prestaties dan ...
 • Lange looptijd en extra schaal: één batterij gaat bijna 20 minuten mee, afhankelijk van de snelheid en het terrein. Twee batterijen houden...
 • Intelligente beveiligingsfunctie: de 45A elektronische snelheidsregelaar-ontvanger heeft een verscheidenheid aan intelligente beveiligingsfuncties, ...
10. Topverkoper
DEERC 9200E RC auto, schaal 1:10, groot...*
 • 4x4 1:10 grote high-speed RC-auto: deze 1:10 4-wiel aangedreven high-speed raceauto is uitgerust met hoogwaardige en ...
 • 2 oplaadbare batterijen, verlengde looptijd: uitgerust met twee hoogwaardige oplaadbare batterijen van 7,4 V / 1700 mAh, kunt u ...
 • Proportioneel gas geven en sturen: Uitgerust met een 2,4 GHz grootschalig synchroon afstandsbedieningssysteem dat uitstekende ...

Leestips: coole DIY Projecten | Fitness | Je houdt van testen van het product lezen?


* Productafbeeldingen en links | Bron: Amazon PA API | Laatste update op 4.06.2023-XNUMX-XNUMX | * = Aangesloten links | De prijzen op deze website zijn mogelijk gewijzigd. De werkelijke prijs van een product is te vinden op de website van de verkoper. Real-time updates zijn technisch niet mogelijk. Prijzen inclusief BTW plus verzendkosten


 

Laat een reactie achter

user review
 • behandeling
  Verzending
 • processing
  Verzending
 • product verwachting
  Verzending
 • Prijs-prestatie verhouding
  Verzending
 • aanbevelenswaardig
  Verzending

🕹️🎮 Koop Sony PlayStation®5-console 🕹️🎮
🔥PS5™-console🔥
kijk naar*