DEERC 300E & 302E RC Off-Road Drift 4WD autotest: snelle actie in detail

Foto door de auteur

Patrick

Het is tijd voor actie! Na een lange tijd geleden mijn zoon den Carrera RC - Turnator Glow in the Dark gekregen, hij is nu 10 jaar oud en Kerstmis stond voor de deur. Hier in de post kun je al het andere lezen over DEERC 300E & 302E RC Offroad Drift 4WD Car in deel 1. Veel plezier!

Welke op afstand bestuurbare auto voor een 10-jarige?

Kijk eerst op Amazon om te zien wat er beschikbaar is. Het zou al overwegend één moeten zijn RC terreinwagen voor buiten en breng wat snelheid mee. De RC-auto moet sprongen doorstaan, evenals enkele valpartijen en botsingen. Van de Er zijn snelheden van 20 km/u tot meer dan 100 km/u.

Hier heb ik gekozen tot 60 km/u + wat meer. Veel radiografisch bestuurbare auto's hebben er een traploze beperking op de radiografische afstandsbediening naar de maximale snelheid reductie. Speciaal voor beginners of kinderen Dit is een goede manier om de RC-auto te leren kennen en vertrouwd te raken met de bediening. DEERC heeft nog steeds RC auto's met +40 km/u of lager.

Daarom nam ik liever een iets sneller RC-voertuig dat op maximale snelheid kan worden afgesteld. Met minder was er een risico voor mij dat mensen later zouden zeggen "Kan nog sneller" . Het gebied tot 60 km/u en ruimte voor verbetering voor een tienjarige jongen waarvan ik dacht dat het oké was.

Mijn keuze viel op Amazon Deerc 300E: RC Off-Road Drift 4WD Auto 1:18 +60km/u hier twee batterijen geleverd en een brushless (brushless) motor voor een langere levensduur in de auto. de DEERC 300E is geschikt vanaf 14 jaar Volgens de verpakking, maar oefen vroeg 😉 . Ik heb gelezen dat zelfs 8-jarigen er goed mee kunnen rijden. Zodat de kleine niet alleen hoeft te rijden, was er eentje voor papa DEERC 302E gelijk aan. Dus we kunnen beide hier vergelijken.

Specificaties & Details: DEERC 300E & D302E RC Off-Road Drift 4WD Car

Hier zijn enkele details over het RC Kraft 4WD off-road voertuig 2.4 GHz radiosysteem zoals in de handleiding staat:

 • 1x voertuig 26 x 19 x 10 cm (L, B, D)
 • 4WD 4 × 4 borstelloze motor 4300KV
 • 2.4 GHz draadloze controller 80 m - 100 m
 • 2x 2S Li-Po batterijen 7.4V 1200 mAh
 • Metalen differentieel
 • 2x PVC carrosserie/schaal/chassis
 • 1x USB-oplaadkabel
 • Gebruikershandleiding in het Duits
 • Accessoires + vervanging
 • rijdt meer dan 60 km/u

Elk wiel is individueel volledig geveerd en het differentieel is van metaal. 2 bodykits voor het verschonen zijn geweldig, omdat krassen en beschadigingen snel kunnen optreden. Bij de 302E is een bodykit transparant en heeft een borstel om schoon te maken. de 300E en 302E zijn ongeveer identiek van constructie en hebben identieke andere accessoires. De gebruiksaanwijzing is voor beide hetzelfde als voor de 300E en 302E.

Hert 300E 1:18 302E
300E en 302E - Identiek van constructie met kleine verschillen - Technisch identiek

De schokbrekers van de DEERC 300E en 302E zijn gevuld met een smeerpasta, maar kunnen zelf met olie gevuld worden. De body en componenten zijn gemaakt van een stevige kunststof die er op het eerste gezicht robuust uitziet. We zullen zien wat er als eerste kapot gaat. Vervangende onderdelen zijn beschikbaar voor nabestelling.

Opmerking: De borstelloze motor is voor: 2S & 3S LiPo-batterijen geschikt!

Er zijn andere RC-auto's die qua structuur identiek of vergelijkbaar kunnen zijn, maar een andere naam kunnen hebben. Er zijn genoeg Chinese producten op de markt. Het hoeft niet direct te zijn DEERC zijn, maar DE SET Over het algemeen vinden we het als beginner erg goed. DEERC is erg goed in de presentatie voor de Duitse markt, duimen omhoog .

Ervaar en test op DEERC 300E & 302E RC Off-Road Drift 4WD Car

Die Auto's beide rijden erg goed en verdroeg de ene of de andere botsing. De bediening voor langzamer en sneller rijden werkt prima met de draaiknop. Vooral in het begin of voor indoorritten kun je hier gemakkelijk de maximale snelheid verlagen. De motor met de 7.4V 1200mAh batterij laat de RC auto echt snel accelereren en snel zaaien. De actie komt echt op asfalt of off-road met sprongen en drifts. Vader en zoon vonden het geweldig hoe leuk de kleine 1:18 RC-auto is.

Na verloop van tijd ontwikkel je een gevoel voor de kracht en snelheid van de auto. De gevoeligheid van de gashendel wordt steeds beter en die heb je ook nodig om niet constant 360 graden bochten te maken met vol gas. Dit is natuurlijk een voordeel voor tricks als donuts en wheelies . de Banden zijn zacht met goed profiel en veel plezier Grip op asfalt en offroad, op nat asfalt of sportoppervlakken hij komt Plezier met een driftfactor bijzonder prominent aanwezig.

Bandenprofiel Deerc 300E 1:18
wiel profiel

De rijtijd met de twee accu's kan echt zijn makkelijk 40 minuten leugen. Afhankelijk van rij-intensiteit, terrein en Snelheid. Het radiobereik is voldoende tot 100 meter of iets meer. We hebben nooit uitval gehad in de radioverbinding. De rijstrook, mocht de auto meer naar rechts of links trekken bij rechtdoor rijden, kan eenvoudig worden aangepast met de trimbediening op de 2,4 GHz afstandsbediening.

Er zijn van DEERC elk TWEE 2x PVC carrosserie/schaal/chassis voor de 300E & 302E. Hier kunt u niet alleen het ontwerp veranderen, maar ook een voordeel hebben. Botsingen, vallen, ongevallen en omrollen kunnen krassen, scheuren of breuk veroorzaken. De schaal is veerkrachtig, maar niet voor altijd. Hier is het goed om een ​​extra carrosserie/schaal/chassis te vervangen. Maar we hebben ze ook allebei tegelijkertijd aan de RC Offroad Drift 4WD-auto bevestigd. Hierdoor heb je een stabielere beschermhoes tegen scheuren en andere beschadigingen.

De DEERC 300E of DEERC 302E is geen RC-crawler, om kleine smalle koers mee te vertragen hellingen en smalle obstakels rijden. De minimumsnelheid is gewoon te hoog, zodat je met een snelle tik op het gaspedaal langzaam op een boomstam zou kunnen navigeren. Hiervoor zijn echte RC-crawlers beter geschikt. Deze zijn meer voor Ssnelheid en actie ontworpen. Toch kunnen ze veel hellingen aan.

Testritten met RC-auto's

In de video zie je geen topsnelheden met 2s of 3S batterij! Deze vind je in 3e deel van de serie artikelen(Bezig).

Hier zijn nog een paar dingen die ons opvielen. Het PVC van de twee carrosserie/schaal/chassis en de accessoires had iets dikker mogen zijn, vooral aan de randen kan het sneller doorslijpen en kunnen er gaten ontstaan. Maar een idee hebben we al, daarover lees je hier 🙂 RC auto's wiel schijven bij, die je op de velgen kunt schroeven zoals je wilt, deze moeten het wiel stabieler en tegen vervorming en beter beschermen tegen schade. Bij elk zit een setje 4 wiel schijven en schroeven Bij. EEN inbussleutel de set bevat voor bevestiging.

Het probleem: De schroeven kunnen met de meegeleverde inbussleutel niet echt worden ingedraaid, omdat ofwel de schroef ofwel de inbussleutel halverwege verslijt (materiaal te zacht) en de schroef niet meer goed vast te pakken is (grofweg verward). eigen inbussleutel nemen, aangezien geen van mijn maten past en de bijgevoegde Imbus een Chinese maat heeft.

Dus met veel moeite heb ik met een klein tangetje de schroeven erin gedraaid die er niet half uit konden worden gedraaid. Ik heb geen idee waarom het inbusschroeven moesten zijn en geen kruiskopschroeven. Het probleem was met beide auto's en uiteindelijk heb ik de wielschijven maar aan één bevestigd. ZONDER wielschijven hebben wij geen schade of dergelijke kunnen vaststellen. Bespaar jezelf misschien de moeite, 😉 misschien kan de fabrikant in China iets verbeteren! -WM gokspel codewoord: Offroad

Conclusie over de DEERC 300E & DEERC 302E

Een RC off-road drift 4WD auto complete set van DEERC is echt geweldig voor beginners en beginners. Veel plezier en actie op elk terrein. Zorg dat je altijd opgeladen batterijen bij de hand hebt en de kinderen zullen zich vermaken, waar je ook bent buiten of als je een goed plekje hebt gevonden. Een geweldige hobby voor vaders en zonen, misschien voor moeders en dochters . Qua prijs voor starters geven we het een duim omhoog.

Als je meer wilt weten over wat we nog meer met onze RC-auto's hebben gedaan, kun je hier in deel 2 lezen over onze eerlijke tests met RC-autotuning, verbeteringen, reparaties, accessoires, maximale snelheden, Li-Po-batterijen.

Ontdek de top 10 beste en best verkochte Deerc RC-producten 2024 op eerlijke tests. We tonen een selectie van de meest populaire items met geweldige klantrecensies en waar voor uw geld. Vind nu het perfecte Deerc RC-product voor uw behoeften!

Top10🔥Aanbiedingen🔥 🆕Online
- 8,00 €aanbod
- 19,60 €aanbod
- 14,00 €aanbod

Leestips: coole DIY Projecten | Fitness | Je houdt van testen van het product lezen?


* Productafbeeldingen en links | Bron: Amazon PA API | Laatste update op 15.04.2024-XNUMX-XNUMX | * = Aangesloten links | De prijzen op deze website zijn mogelijk gewijzigd. De werkelijke prijs van een product is te vinden op de website van de verkoper. Real-time updates zijn technisch niet mogelijk. Prijzen inclusief BTW plus verzendkosten


 

Foto door de auteur

Patrick

Voor mij speelt informatie een cruciale rol bij de aanschaf van nieuwe producten. Daarom wijd ik mij intensief aan het lezen en onderzoeken op internet. Op mijn website, Ehrliche-tests.de, deel ik artikelen over onderwerpen en producten die mijn interesse wekken, evenals mijn ervaringen met producten die ik heb gekocht en geprobeerd. Mijn producttests, tips en aanbevelingen kunnen handig zijn bij het doen van een aankoop of als je vragen hebt over een specifiek onderwerp. Als je vragen hebt over een van mijn berichten, producten of onderwerpen, aarzel dan niet om een ​​reactie achter te laten of mij een e-mail te sturen.

2 gedachten over "DEERC 300E & 302E RC Off-Road Drift 4WD autotest: snelle actie in detail"

 1. Goede dag,
  De aandrijving linksachter van mijn Deerc 300e is niet 100% in orde.
  Alsof er iets versleten is, en maakt ook iets andere geluiden.
  Wat kan ik doen? Zijn er reparatie-instructies of een exploded diagram?
  HG uit Osterwald
  U. Diecke

  antwoorden
  • Het enige wat helpt is zelf kijken wat er defect is. Er moet een explosiediagram worden opgenomen in de instructies voor de Deerc? Anders kun je het zeker op internet vinden. LG

   antwoorden

Laat een bericht achter