Contactformulier

Opmerking: Productgegevens

Wij zijn een aangesloten partner van Amazon.de en verkrijgen automatisch de gegevens van de producten via API van de verkopers / winkels die deze producten, inclusief productbeschrijving en productfoto's, beschikbaar maken op Amazon.de en die we kunnen gebruiken op ehrliche-tests.de. We linken alleen deze gegevens!

Verkopers / winkels zijn verplicht om te voldoen aan de copyrightrechten van Amazon.de. Wij zijn niet aansprakelijk voor schendingen door de verkoper / winkels, neem contact op met de verkoper / winkels die deze gegevens verstrekken of rechtstreeks aan AMAZON.DE. Schending van het auteursrecht van productfoto's of gegevens die we ontvangen, leggen we voor aan de betreffende juridische afdeling op Amazon.de

OPMERKING: Vragen over testproducten!

We wijzen erop dat we GEEN testproducten testen met of zonder restitutie via Paypal NIET zal kopen. We schrijven geen positieve recensies op Amazon.de tegen productsponsoring of vergoeding​ Amazon-recensies worden alleen geschreven voor producten die u zelf heeft gekocht. U bent van harte welkom om ons producten toe te sturen die we vervolgens in het dagelijks leven gebruiken, nader bekijken en testen. Onze tests, indrukken en ervaringen met het product worden gepubliceerd in de vorm van een artikel (eventueel met links naar websites, producten, winkels etc.). We zullen geen interesse tonen in het verwerken van PayPal-terugbetalingen na ALLEEN positieve recensies op AMAZON.de!

Bedankt voor het vertrouwen van de samenwerkingspartners tot nu toe!

Heeft u een verzoek, een vraag of een offerte?

Stuur bericht naar:

info + [et] + ehrliche-tests.de