Opstrijkpatches om op te strijken of te repareren

Foto door de auteur

Niko

Opstrijkpleisters om op te strijken of te repareren. Tafel-, bed- en keukenlinnen, slotenmakerspakken, jassen, schorten, jurken, pakken, werkbroeken en jeans zijn sneller te repareren dan met naald en draad met opstrijkpatronen. Deze kleine helpers zijn verkrijgbaar voor een paar euro en in de winkels. Er zijn verschillende gekleurde stofsneden beschikbaar. Deze Opstrijkpatronen zijn aan één kant gecoat. De coating zorgt ervoor dat de patches blijven plakken bij het opstrijken.

Naler 25-delige opstrijkpatronen in 5 kleuren katoenen opstrijkpatronen opstrijkpatronen opstrijkpatronen opstrijkpatronen jeansreparatieset set opstrijkpatronen (5 maten)informatieOpstrijkbare patches (20 stuks), 10.16 cm * 7.62 cm opstrijkbare patches met naaisetje voor denimreparatie en ontwerpinformatieGloBal Mai Cotton Demin strijkapplicaties op jeans, jassen, tassen met ovaal en vierkant patroon BlauwinformatieGloBal Mai opstrijkpatronen, opstrijkpatronen, opstrijkpatronen, zelfklevend strijken op jeans, jassen en tassen, lapjes, lapjes, lapjes voor kinderen en volwassenen (veelkleurig 26)informatieOpstrijkpatches Opstrijkpatches 18 stuks 3 kleuren denim katoenen patches ijzerreparatieset, opstrijkpatches, opstrijkpatches, decoratie voor jeanskledinginformatieOpstrijkbare patches Opstrijkbare denim patch reparatieset voor kleding, jeans, jassen, groot formaat, 4,9 inch, denimstof (vierkant, 15 stuks)informatieOpstrijkpatronen, opstrijkpatronen 18 stuks 3 kleuren denim katoenen lapjes, strijkijzer reparatieset opstrijkpatronen opstrijkpatronen, decoratie voor jeanskledinginformatie
Materiaal: spijkerstof; Aantal: 25 stuks; In totaal 5 verschillende vormen en maten, u kunt deze patches afzonderlijk knippen!【20 STUKS IRON PATCHES】: Ons product bestaat uit 20 STKS 10,16 cm * 7,62 cm opstrijkbare patches , Inclusief 5 * Lichtblauw, 5 * Medium Blauw, 5 * Marineblauw, 5 * Zwart, Breng ...✥5 maten: 12,5 * 12,5 cm, 12,5 * 9,5 cm, 13,5 * 11 cm, 7,5 * 7,5 cm, 7,5 * 5 cm; 5 kleuren: zwart, donkerblauw, blauw, lichtblauw, hemelsblauw.❤Patches strijkijzers kunnen worden gebruikt om kleine gaatjes en vlekken op kleding te bedekken. Ze kunnen ook naar eigen idee gemaakt worden zoals tassen, jurken, gordijnen, enz...Materiaal en maat: deze ijzeren patches zijn gemaakt van denimstof, ze zijn duurzaam, zwaar om te dragen en veilig in gebruik; elke patch meet ongeveer 12,5 x 9,5 cm
Afmetingen: Rechthoekige patches - 7,5 x 5,0 cm / 7,5 x 7,5 cm / 12,5 x 9,5 cm / 12,5 x 12,5 cm; ovale lappen - 13,5 x 11,0 cm【GEMAKKELIJK TE GEBRUIKEN】: deze opstrijkpatronen kunnen worden afgewerkt met een strijkijzer of naald. Met de ideale maat kunt u uw favoriete patronen uitknippen。Als u ...Opstrijkbare denim patches: 25 stuks ijzeren patch, patch sticker voor elk kledingstuk met verschillende maten en vormen. Je kunt ook het gewenste patroon uitknippen....❤veelkleurige opstrijkpatch: 26 stuks om op te strijken, 26 kleuren, gekleurde patchstickers voor elke kleurrijke kleding om de overeenkomstige kleur te krijgen. U kunt ook kiezen voor de...Opstrijkaccessoires: u ontvangt 15 opstrijkpatronen op de patches in de kleuren zwart, donkerblauw, koningsblauw, hemelsblauw en lichtblauw, in voldoende hoeveelheid om aan uw naaibehoeften te voldoen...
€6,89 €5,99 €6,59 NB NB €8,39 NB
Amazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon Prime
AmazoneAmazoneAmazoneAmazoneAmazoneAmazoneAmazone
3 maart 2024 23:26 uur3 maart 2024 23:26 uur3 maart 2024 23:26 uur3 maart 2024 23:26 uur3 maart 2024 23:26 uur3 maart 2024 23:26 uur3 maart 2024 23:26 uur* Advertising

Instructies voor het opstrijken van patches

Het te repareren wasgoed of kledingstuk heeft een harde ondergrond nodig. Zo garanderen ze de juiste grip op de stof. Oefen tijdens het strijken iets meer druk uit op het oppervlak. Een opstrijkpleister wordt vervolgens op het beschadigde gebied geplaatst met de gecoate kant naar beneden. Nu laat je het strijkijzer, dat is voorverwarmd tot linnentemperatuur, zo stevig mogelijk over de patch lopen. De temperatuurinstelling voor het strijkijzer kan van geval tot geval enigszins verschillen. Ik raad aan om de strijktijd te verlengen, vooral aan de randen van de lappen.

Pas na twaalf uur wassen

Het wasgoed kan direct weer gebruikt worden. Het gerepareerde kledingstuk kan na twaalf uur voor de eerste keer worden gewassen. Sommige pleisters kunnen zelfs tegen een wastemperatuur van zestig graden. Gebruik voor beschadigde plekken in werkpakken de patch van links, dit heeft als voordeel dat de patches langer meegaan bij textiel dat aan dergelijke belasting onderhevig is.

Naaien is niet nodig

Het is niet nodig om de patches na het strijken op te naaien. De hoogwaardige opstrijkfolie aan de achterkant is permanent aan het oppervlak gehecht. Omdat dit echter intensief gebruikte gebieden zijn, zoals de knie, kan extra naaien geen kwaad. In de meeste gevallen is het echter volledig voldoende als de vlek nog even wordt gestreken als deze wat losser is geworden.

De applicaties, die gemaakt zijn van hoogwaardig katoen, zijn extra verstevigd en oersterk. Tegelijkertijd is het materiaal dun genoeg en flexibel zodat het niet als hinderlijk voor de broek wordt ervaren.

Opstrijkpatronen voor kinderen

Deze coole helpers zijn ook verkrijgbaar met kindvriendelijke motieven. Of het nu in een piratenlook, eenhoorn, ster, bloem, olifant of als zomerse sticker voor het t-shirt of broek is. De variaties van deze stickers voor kinderen zijn bijna oneindig en erg populair. Meestal zijn dergelijke motieven verkrijgbaar in sterke kleuren.

Deze patches zijn ook geschikt voor handwerk. Ze garanderen een gemakkelijke en snelle toepassing van de Motieven om te strijken of record, de meeste worden geleverd met verzorgings- en strijkinstructies. De applicaties zijn meestal gemaakt van viscose of viscosegaren. Creëer je eigen look voor je kinderen, dit is een absolute hit op kleding en ook ideaal voor decoratie doeleinden. Eenvoudig op de gewenste maat knippen en opstrijken, klaar! Houd er rekening mee dat deze pleisters slechts gedeeltelijk geschikt zijn voor toepassing in het kniegebied.

Zelf opstrijkpatronen maken

Om zelf opstrijklapjes te maken heb je een dubbelzijdig opstrijkvlies nodig. Daarnaast heb je natuurlijk ook een strijkijzer, schaar en een stevige ondergrond nodig. Met deze gebruiksvoorwerpen kun je je creativiteit de vrije loop laten en zelf accessoires of opstrijkpatronen maken. U vindt stapsgewijze instructies op missmommypenny. Op deze pagina vind je ook andere leuke ideeën over dit onderwerp.

Opstrijkmotief mooier dan patches

De opstrijkpatronen zijn veel leuker om naar te kijken dan de normale opstrijkpatronen. Opstrijkapplicaties zijn er in verschillende vormen en kleuren. De verwerkingsmethode is bijna altijd vergelijkbaar, afhankelijk van de fabrikant. Plaats eerst het motief op de daarvoor bestemde plaats. Bedek het opstrijkpatroon vervolgens met een dunne katoenen doek. Nu wordt het strijkijzer 20-60 seconden gebruikt. Strijk met druk, de temperatuur is katoen.

Strijk de opstrijkpatch ook vanaf de achterkant. Laat nu alles afkoelen en het prieel is klaar. Hoe lang het motief gestreken moet worden staat meestal op de achterkant van de verpakking. Bij sommige fabrikanten is dit slechts vijf tot tien seconden. Ik heb een kleine fotogalerij gemaakt van de motieven die ik van Amazon heb gekregen. Voor sommigen deed ik zelfs het strijkproces zonder een beschermende doek.

Er gebeurde niets, integendeel, de pleisters zijn veel gemakkelijker te repareren dan met een doek. Maar wees voorzichtig met warmtegevoelige stoffen, ik accepteer geen enkele garantie. Mijn opstrijkstickers herinneren me aan mijn jeugd. Misschien kent iemand het molletje of Maya de bij nog.


De kleine mol en het smileygezicht met zonnebril waren vrij eenvoudig op te strijken. Met Maya de Bij had ik wat moeite vanwege de dunne voelsprieten, maar met een beetje tact lukte het. Tijdens deze actie merkte ik dat de enige beslissende factor de constante druk op het strijkijzer is.

Als je niet lang genoeg drukt en het strijkijzer tussendoor heen en weer beweegt, werkt het niet, de randen komen weer omhoog. Het zijn allemaal ingewikkeld geweven opstrijkpatronen. Ze glanzen mooi en hebben sterke kleuren in het licht. Zo kan een kledingstuk een favoriet worden. Overigens zijn de baseballcaps ook van Amazon.

Ontdek de top 10 van de beste en best verkochte coole opstrijkmotiefproducten van 2024 op Ehrliche Tests. We tonen een selectie van de meest populaire items met geweldige klantrecensies en waar voor uw geld. Vind nu het perfecte coole opstrijkmotiefproduct voor jouw behoeften!

Top10🔥Aanbiedingen🔥 🆕Online
Nieuw!
Opstrijkfoto schoolkind ASTRONAUT JAAR 2024 Opstrijkfoto...
Opstrijkfoto schoolkind ASTRONAUT JAAR 2024 Opstrijkfoto kinderen...*
Stick & Style: Opstrijkafbeelding ASTRONAUT JAAR 2024 inclusief try-me-patch voor proefstrijken; Afmetingen van de opstrijktransfer: A3 (29,7 cm x 42...
€9,00
Nieuw!
Opstrijkfoto schoolkind FABULOUS BOS HERTEN opstrijkfoto kinderen...
Opstrijkfoto schoolkind FABULOUS BOS HERTEN opstrijkfoto kinderen...*
Stick & Style: FABULOUS FOREST DEER opstrijkpatch inclusief try-me-patch voor teststrijken; Afmetingen van de opstrijktransfer: A3 (29,7 cm x 42...
€9,90
Nieuw!
Opstrijkafbeelding schoolkind FEENLAND opstrijkafbeelding kindertextiel (A4)
Opstrijkafbeelding schoolkind FEENLAND opstrijkafbeelding kindertextiel (A4)*
Stick & Style: FEENLAND opstrijkpatch inclusief try-me-patch voor proefstrijken; Afmetingen van de opstrijktransfer: A3 (29,7 cm x 42 cm), A4 (21...
€12,90
Nieuw!
Opstrijkafbeelding schoolkind EENHOORN VRIEND opstrijkafbeelding kinderen...
Opstrijkafbeelding schoolkind UNICORN FRIEND opstrijkafbeelding kinderen...*
Stick & Style: Opstrijkpatch UNICORN FRIEND inclusief Try-Me-patch voor teststrijken; Afmetingen van de opstrijktransfer: A3 (29,7 cm x 42 cm),...
€9,90

Leestips: coole DIY Projecten | Fitness | Je houdt van testen van het product lezen?


* Productafbeeldingen en links | Bron: Amazon PA API | Laatste update op 4.03.2024-XNUMX-XNUMX | * = Aangesloten links | De prijzen op deze website zijn mogelijk gewijzigd. De werkelijke prijs van een product is te vinden op de website van de verkoper. Real-time updates zijn technisch niet mogelijk. Prijzen inclusief BTW plus verzendkosten


 

Laat een bericht achter