Aankoopadvies: vacuümboormachine | Boorstofzuiger

Patrick

Geen reacties

Een zuignap die boort of een boor die zuigt? Nee, in de volgende gids vind je alles wat je moet weten over de praktische vacuümboormachine die tijdens het boren gewoon je fijnstof opvangt of opzuigt. Ideaal in gemeubileerde appartementen.

Starmix 11370 Bohrfixx Gepatenteerd boorstofmondstuk voor stofvrij boren op alle oppervlakken

Waar moet je op letten bij het kopen van je zuignap?

Voordat u uw vacuümboormachine koopt, moet u nadenken over het gebruik ervan. Als u het vaak en veel nodig heeft, moet u zeker niet besparen op kwaliteit en dus op prijs. Goed betekent niet automatisch goedkoop. Het is beter om voor een product van hogere kwaliteit te gaan.

Dit zijn de belangrijkste criteria waarmee u rekening moet houden bij het kopen

 • Huidige prijzen

In de online handel kunt u de prijzen van uw toekomstige zuignap vergelijken en de recensies lezen.

 • Sonderangebote

Er zijn zomer- en winterverkopen in de ijzerhandel. Hierdoor heeft u altijd de mogelijkheid om sterk gereduceerde merken zuignapadapters tegen gunstige voorwaarden aan te schaffen.

 • producteigenschappen

Uiteraard zijn ook de producteigenschappen erg belangrijk en bepalend voor de aankoopbeslissing. Een metaalboorstofzuiger is robuuster dan een kunststof model.

 • Prijs-prestatie verhouding

Gebruik altijd de productbeschrijving als richtlijn. Welke functies biedt uw stofzuiger en tegen welke prijs.

Waar heb je eigenlijk een vacuümboormachine voor nodig?

Als je je huis aan het renoveren bent en veel gaten moet boren, speelt het fijne stof uit de gaten waarschijnlijk niet zo'n grote rol. Als u net een bedrijf hebt geopend en veel boort in onroerend goed en bouwplaatsen, waar stof zo laag mogelijk moet worden gehouden, is het raadzaam om een ​​vacuümboormachine van zeer hoge kwaliteit aan te schaffen. Dit is een praktische adapter die op de stofzuigerslang wordt aangesloten. Het zuigt gewoon het stof op.

Goedkope boorstofzuigers dankzij adapter

Deze kleine en intelligente stofafscheiders zijn aangepast aan de zuigslang van de stofzuiger en direct op het boorgat geplaatst. Ze vangen het boorstof op en stofzuigen het eenvoudig weg. Dit is vooral belangrijk voor mensen met allergieën die erg allergisch zijn voor fijn stof. U kunt uw behang, tapijten en meubels ook schoon en stofvrij houden. Als je in metaal moet boren, beschermt een zuignap tegen spaanders. Draag bij dergelijke werkzaamheden echter altijd beschermende kleding en een veiligheidsbril.

Hoe werkt een zuignap eigenlijk?

De stofzuiger zorgt voor een onderdruk. Zo plakt de zuignap direct aan de muur of het plafond. Als je beide handen nodig hebt bij het werken boven je hoofd, bijvoorbeeld om de boormachine te bedienen, is dit natuurlijk een enorm voordeel. U plaatst de zuignapadapter over het midden van het gemarkeerde boorgat. De adapter heeft een vrij boorkanaal waarin je de boor steekt en zoals gebruikelijk het boorgat maakt. De Bohrs-Bohrstaubsaugersauger zuigt direct gips, stof en kleine onderdelen aan die anders tijdens het boren uit het gat in de vloer zouden vallen. Een praktisch ding.

Waar kan je een vacuümboormachine kopen?

Enerzijds kun je goedkope tot dure zuignappen kopen in speciaalzaken. Het voordeel hiervan is dat u een diepgaand aankoopadvies krijgt. U kunt ter plaatse de individuele boorafzuigadapters bekijken en beslissen welk model u uiteindelijk kiest.

Aan de andere kant is er online handel. U kunt natuurlijk ook online bestellen. Het aankoopadvies en het persoonlijk gesprek met een gespecialiseerde verkoper zijn helaas helemaal niet beschikbaar. U moet vertrouwen op de beoordelingen en klantenbeoordelingen. U heeft echter het voordeel dat u gemakkelijk thuis kunt winkelen zonder uw huis te verlaten.

Wij bieden u drie modellen zuignappen uit drie prijssegmenten amazon.de vóór:

Wolfcraft 1 stofafscheider voor boren, diameter 4-8 mm, 2900000

Dit is een plastic adapter met een diameter van 4-8 mm voor boren van Wolfcraft. De prijs is een beheersbare 3,15 euro. Als je Amazon Prime hebt, is de bezorging gratis.

- 1,40 €
wolfcraft stofvanger voor boormachines I 2900000 I Voor stofvrij...*
 • Stofvanger voor boormachines in hoogwaardige kunststof uitvoering voor een lange levensduur
 • Boorbus geschikt voor boren Ø 4-8 mm
 • Voor stofvrij boren zonder stofzuiger

Bosch Professional stofafzuiging GDE 68 (compatibel met alle boorapparaten met max. 68 mm boordiameter)

Bosch Professional stofafzuiging GDE 68 (compatibel met alle...*
 • Praktische, veelzijdige stofafzuiging voor grote boordiameters
 • Voor een schone, opgeruimde werking en minder schoonmaakwerk achteraf
 • Gebruiksvriendelijk: gewoon aansluiten op een stofafscheider

Marke: Bosch Professional
Aandrijving: Wired
afmetingen: 100 100 x x 100 cm
gewicht: 325 gram

Het is een zeer praktische en veelzijdige vacuümboormachine​ Het is geschikt voor grote boordiameters. Met deze boorstofzuiger heb je altijd een schone bouwplaats en perfect stofvrije woninginrichting. Door zijn bijzondere gebruiksvriendelijkheid is hij ideaal voor Binnen en buiten te gebruiken geschikt.

Je steekt hem gewoon in een stofzuiger. Een GDE 68 is bij de levering inbegrepen, met 42,12 euro zitten we al in het middensegment. Als je Amazon Prime hebt, is thuisbezorging gratis.

YouTube

Door de video te downloaden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Meer weten?

Laad video

Bosch Professional 18V systeem accu stofafzuiging GDE 18V-16

(compatibel met alle GBH 18v-26 SDS plus-versies, in een doos)

- 55,82 €
Bosch Professional 18V System accu stofafzuiging GDE 18V-16 ... *
 • Accu-stofafzuiging GDE 18V-16 Professional - stofvrij boren met GBH 18V-26 en GBH 18V-26 F
 • Draadloze stofzuiger met motor
 • Het HEPA-filter verwijdert 99% van alle deeltjes groter dan 97 micrometer

Dit model overtuigt met maar liefst 187 5 sterbeoordelingen en zijn extra functies. Dit is geen adapter, maar een volwaardige vacuümboormachine met accu-aandrijving.

Marke: Bosch Professional
Volt: 18 volt
afmetingen: 39,7 25,8 x x 10,4 cm
gewicht: 1,7 kilo

Dit apparaat stelt je in staat Stofvrij boren met GBH 18V-26 en GBH 18V-26F​ Het is een gemotoriseerde Akku-Staubsauger De geïntegreerde HEPA-filters verwijderen 99,97 procent van alle fijne stofdeeltjes die groter zijn dan 0,3 micrometer. Voor schoon boren. Vooral geschikt voor mensen met allergieën. De prijs is trots maar gerechtvaardigd. Met 115,37 euro ben je er.

YouTube

Door de video te downloaden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Meer weten?

Laad video

Veelgestelde vragen over zuignappen

Kan ik een vacuümboormachine vertrouwen tijdens het boren?

Ja absoluut. Je past de vacuümboormachine eenvoudig aan je stofzuiger aan en activeert de stofzuiger tijdens het boren. De zuigbooradapter zuigt al het stof op en laat een nette “bouwplaats” achter.

Heb ik een erg dure vacuümboormachine nodig als ik af en toe een deuvel wil boren?

Nee, als u slechts sporadisch werk wilt doen, is een goedkoper model voldoende, zoals in de eerste plaats gepresenteerd in onze koopgids. Deze adapter vangt het stof op en vangt het op in zijn houder. Maak het van tijd tot tijd leeg.

Heb ik een vacuümboormachine nodig als ik metalen platen wil boren?

Ja, wij raden u ten zeerste aan om een ​​vacuümboormachine te gebruiken wanneer u met metaal werkt. Gloeiende chips zullen zeker rondvliegen en u kunnen verwonden. Werk echter altijd met beschermende kleding en een veiligheidsbril.

Onze conclusie: Zuignap | Boorstofzuiger

Een zuigbooradapter is essentieel voor een schoon en opgeruimd gat. Het beschermt je ook tegen gloeiende spanen bij het werken met metaal. Wil je gaten in het plafond boren, dan voorkomt de vacuümboormachine dat gips en stof en mortel in je ogen en mond komt. Al met al is de vacuümboormachine een zeer praktische uitvinding die een meerwaarde biedt voor iedere vakman.

Vind in de Top🔟 de beste & best verkochte stofzuigerproducten 2023 op Honest Tests

Geweldig🔟🔥Aanbiedingen🔥 🆕Online
1. Topverkoper
Starmix 11370 Bohrfixx Gepatenteerd boorstofmondstuk Voor ... *
 • Stofzuigerhulpstuk voor het rechtstreeks bij het boorgat afzuigen van boorstof
 • Gepatenteerd 2-kamersysteem, absoluut stofvrij werken, geen boorstofresten aan de muur, betrouwbare bevestiging aan muur en plafond
 • Schuimrubberen pad zorgt voor een "bomvaste" grip - zelfs op oneffen oppervlakken (gips, houtsnippers)
- 1,60 €2. Topverkoper
Festool CT-W* vacuümspanmondstuk
 • Voor moeiteloos, nauwkeurig en veilig werken
 • Klein, compact en daardoor altijd bij je
 • Bespaart vaak de tweede man
- 7,38 €3. Topverkoper
Nilfisk 107402478 boorstofadapter nat/droog stofzuiger accessoire,...*
 • Bevestiging voor het afzuigen van boorstof direct bij de boring
 • Het kunststof materiaal hecht zich stevig aan de muur - voor veilig en stofvrij boren
 • Zorgt voor schoon boren zonder hulp van buitenaf
4. Topverkoper
GOLRISEN 2 stuks boor stofkap boor stofafscheider...*
 • ➽【Effectieve stofbescherming】De stofafscheider wordt op de klopboormachine / boormachine geïnstalleerd. Als de boor in de muur...
 • ➽ 【Hoge elasticiteit en taaiheid】 De boorstofbescherming is gemaakt van zacht en hoogwaardig rubbermateriaal, dat een lange levensduur heeft en ...
 • ➽ 【Opvouwbaar ontwerp】 De stofafscheider voor boren is flexibel en opvouwbaar, compact en gemakkelijk mee te nemen en een praktisch accessoire voor ...
5. Topverkoper
Boorstofbescherming, stofafscheider voor boorstof Schaalbaar rubber...*
 • ✅Dubbel stofdicht- De verbeterde perforatiestofafscheider heeft een dubbellaags stofdicht ontwerp. Het kan zijn...
 • ✅Kwaliteitsmaterialen - hoogwaardig siliconenmateriaal, hoge elasticiteit, vrij rekbaar, veilig en geurloos, geschikt voor boren met een ...
 • ✅Compatibel met meerdere modellen - snelle en eenvoudige installatie, compatibel met de meeste elektrische boormachines zoals handboormachines, ...
6. Topverkoper
4 in 1 nagelstofafscheider, elektrische nagelboor,...*
 • 4 IN 1 NAIL DUST COLLECTOR: Een ideale gereedschapsset voor nageldecoratie! Deze machine kan gebruikt worden voor snel polijsten, bureauverlichting,...
 • EXTRACTABLE FINE FILTER: De uitneembare fijne filtermat rolt niet van het stof af en verspreidt het stof niet. Kan door op de...
 • VERSTELBARE ZUIGING: U kunt de zuigkracht eenvoudig aanpassen met de ronde knop om te voorkomen dat acrylpoederstof zich verspreidt ...
7. Topverkoper
FENGCHUANG Elektrische handsfree stofafscheider, stofafscheider...*
 • 1. Handsfree gebruik: de basis van het gereedschap is gemaakt van een zacht flexibel siliconenrubber waarmee de ...
 • 2. Eenvoudig te gebruiken: plak het gewoon op de muur en zet het aan, het zal de vacuümstroom slim omleiden en de ...
 • 3. Werkt met alle soorten boren: handsfree stofafscheider werkt effectief met spadebits, high-speed stalen bits, tegelboren, ...
8. Topverkoper
M9912 Elektrische boor stofafscheider boorstofzuiger met...*
 • HOGE EFFICINTIE: de boorvacuümcollector heeft een muurbevestiging, het stofafscheidergereedschap hoeft alleen op een plat oppervlak te worden geplaatst, ...
 • HOGE NAUWKEURIGHEID: de boorstofafscheider maakt gebruik van een rode laser van 650 nm en een horizontale werkafstand van 2 m, waardoor de voering ...
 • PRAKTISCH: de boorstofafscheider zorgt ervoor dat het tijdens het boren afgevoerde vuil automatisch in de stofopvangbak terechtkomt, die ...
9. Topverkoper
Elektrische boorstofzuiger, handsfree stofzuiger,...*
 • Eenvoudig in gebruik: deze houten vuilvanger is voor alle stofzuigers met slangaansluiting, bevestig het apparaat eenvoudig op uw apparaat ...
 • Krachtig zuigontwerp: dankzij het unieke interieurontwerp en de flexibele afdichting kan het gereedschap bijna 8 pond aan ...
 • Praktisch accessoire: vangt vuil zeer effectief op. Bovendien minimaliseert het schadelijke deeltjes in de lucht en creëert het een...
10. Topverkoper
Boorstofbescherming - boorstofzuiger stofzuiger gipsplaten...*
 • 【Perfecte werkpartner】 Met ons boorhulssysteem kunt u stof en vuil tegenhouden om een ​​schone werkruimte te creëren ...
 • 【Stofzuiger】 Probeer dit multifunctionele boorhulpstuk om te voorkomen dat vuil de vloer of meubels bedekt ...
 • 【Op grote schaal compatibel】De verstelbare boorhuls kan worden gebruikt voor verschillende huishoudelijke projecten die moeten worden geboord. De...
- 1,60 €aanbod
Festool CT-W vacuümspanmondstuk
Festool CT-W* vacuümspanmondstuk
Voor moeiteloos, nauwkeurig en veilig werken; Klein, compact en daardoor altijd bij je; Bespaart vaak de tweede man
€41,66 - € 1,60 €40,06
- 7,38 €aanbod
Nilfisk 107402478 Boorstofadapter Nat/Droog Stofzuiger Accessoire,...
Nilfisk 107402478 boorstofadapter nat/droog stofzuiger accessoire,...*
Opzetstuk voor het afzuigen van boorstof direct bij het gat; Het kunststof materiaal hecht zich aan de muur - voor een veilige...
€17,37 - € 7,38 €9,99

Leestips: coole DIY Projecten | Fitness | Je houdt van testen van het product lezen?


* Productafbeeldingen en links | Bron: Amazon PA API | Laatste update op 9.12.2023-XNUMX-XNUMX | * = Aangesloten links | De prijzen op deze website zijn mogelijk gewijzigd. De werkelijke prijs van een product is te vinden op de website van de verkoper. Real-time updates zijn technisch niet mogelijk. Prijzen inclusief BTW plus verzendkosten


 

Laat een reactie achter

user review
 • behandeling
  Verzending
 • processing
  Verzending
 • product verwachting
  Verzending
 • Prijs-prestatie verhouding
  Verzending
 • aanbevelenswaardig
  Verzending