Bakken - braden - frituren

Bosch MUM5 CreationLine_Kitchen_machine_buy-af12da4d

Bosch MUM 5 keukenmachine - de veelzijdigheid in de keuken

Dirk Re.

De Bosch keukenmachine heeft een veelvoud aan opties en wordt geleverd met een groot aantal accessoires voor een flexibele bereiding. Ik rapporteer hoe het presteert in het dagelijks leven.

Tefal friteuse

Test: Tefal friteuse Super Uno Access FR3100 | Makkelijk frituren

Dirk Re.

Frituren moet snel en gemakkelijk zijn. Welke meerwaarde heb ik nu echt met de friteuse van 74,99 euro? Ik heb het model van Tefal getest, lees nu hier mijn testrapport.

Koolmonoxidemelder

Niko

Koolmonoxidemelders waarschuwen bewoners tijdig als er koolmonoxide ontsnapt uit verwarmingsinstallaties of gasboilers. Slimme koolmonoxidemelders detecteren storingen in netwerkgebieden in een vroeg stadium, wat ze hier kunnen doen.

Instructies voor het bakken van cake

Niko

Taarten en andere zoete lekkernijen bakken is niet alleen een populaire hobby. Maar het wordt ook gezien als een kunst op zich. Want hier hebben creatievelingen de mogelijkheid om hun leven uit te leven en mooie delicatessen te creëren voor speciale gelegenheden.

Makkelijke kop keuken

Niko

e easy cup kitchen voor de bakprofessionals van morgen. Ieder kind wil het graag zelf bakken om papa of oma een taart te geven voor hun verjaardag.