Test: StyleCare Prestige | Automatische krultang

StyleCare Prestige automatische krultang van Philips

Snelle glamoureuze krullen gemakkelijk gemaakt met de StyleCare Prestige van Philips!

Heb je problemen om zelf krullen te maken met de krultang? Duurt het te lang voordat je elke haarlok rond de staf draait en wacht tot de krul klaar is? Je vindt een conventionele krultang onhandelbaar? Dan ben je daarmee Stijlverzorging Prestige (Automatische krultang) van Philips is op de goede weg naar jouw perfecte krullen. - StyleCare Prestige van Philips

1. StyleCare Prestige automatische krultang

- 40,00 €
Philips StyleCare Prestige automatische krultang met...*
 • Spanning - Universele V Kabellengte - 2 m

De Philips-set omvat:

 • Een Philips StyleCare Prestige
 • Een schoonmaak tool
 • Een haartrimmerverdeler
 • Gebruiksaanwijzing in verschillende talen (inclusief Duits)
 • Een korte handleiding met afbeeldingen en tekst om te gebruiken
 • De internationale garantiekaart

2. Toepassing | StyleCare Prestige

YouTube

Door de video te downloaden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Meer weten?

Laad video

de Philips StyleCare Prestige is de nieuwe editie van de Philips StyleCare Auto Curler. Het heeft de vorm van een tulp en wordt verticaal op het hoofd geplaatst. Dit is om de armspieren te beschermen, omdat een automatische krultang met een halve kilo niet bepaald gemakkelijk is. We kennen allemaal het probleem wanneer de arm na 3 strengen zo'n pijn doet dat we een pauze willen nemen, maar daarmee Philips StyleCare Prestige we hebben dit probleem niet langer.

Vanwege het open ontwerp en de lange krultang moet twee keer zoveel haar tegelijk worden gekruld (vergeleken met de Philips Auto Curler). Voor ons betekent dit: sneller vormgegeven voor het feest, evenement etc.

Er is geen algemene vereiste hoe lang het haar moet zijn om de "StyleCare Prestige" van Philips te kunnen gebruiken. Over het algemeen moet het haar niet te kort zijn voor krulspelden. Het apparaat heeft een haarlengte van ongeveer 15 cm nodig om het haar te "grijpen" en te krullen. Het haar moet minstens de lengte van de kin hebben om mooie krullen te stylen. Volgens Philips is de Stijlverzorging Prestige geschikt voor alle haartypes.

Iedereen met een krultang kent het probleem: Geknepen haar! Maar dankzij het open ontwerp, de gladde krultang en een intelligente sensor, kun je gemakkelijk krullen maken zonder je zorgen te maken over geknepen haar. De intelligente sensor stopt het apparaat wanneer het te veel haar detecteert of niet goed is ingebracht. Door het open en rechtopstaande ontwerp kunt u het haar onmiddellijk verwijderen.

Welke instellingsopties heeft de StyleCare Prestige van Philips?

Volgens Philips zijn met de Stijlverzorging Prestige 27 verschillende looks mogelijk.

3 tijdsinstellingen (8 sec., 10 sec., 12 sec.),
3 Temperatuurinstellingen (170 ° C, 190 ° C, 210 ° C) en
3 krulrichtingen (links, rechts, automaat)

Deze kunnen naar wens gecombineerd worden. Strikt genomen zijn de tijdinstellingen slechts een hulpmiddel van het apparaat in de vorm van een akoestisch signaal. Het haar wordt altijd handmatig losgemaakt door de krullen uit het apparaat te trekken.

Temperatuur en tijd instelling:

de Stijlverzorging Prestige van Philips heeft drie temperatuurniveaus. Bij 170 ° C is er een zeer laag niveau, dat zeer zacht is voor het haar. Als gebruiker kunt u beslissen welke temperatuur u wilt gebruiken. Andere krulspelden hebben deze opties niet, zoals bijvoorbeeld Babyliss.

Volgens de bedieningsinstructies moeten de tijd- en temperatuurinstelling worden geselecteerd op basis van het stylingverzoek:

styling verzoekTemperatuurtijd
Wellen170 ° C8 sec.
Zachte krullen190 ° C10 sec.
Stevige krullen210 ° C12 sec.

Je moet echter ook rekening houden met je haartype:
Bij dik haar zorgt een hoge temperatuur in combinatie met een hoge tijdsinstelling voor gedefinieerde krullen. Bij dun of beschadigd haar dient u een lage temperatuur en tijdinstelling te kiezen om het haar te beschermen. Je kunt ook geweldige stijlen creëren bij lage temperaturen.

- 40,00 €
Philips StyleCare Prestige automatische krultang met...
Philips StyleCare Prestige automatische krultang met...*
Spanning - Universele V Kabellengte - 2 m
€129,99 - € 40,00 €89,99

Krullen richting:

De richting van krullen kan ook worden geselecteerd.
Als u een uniform uiterlijk wilt, selecteert u "links" op de schuifregelaar aan de linkerkant van het hoofd en "rechts" aan de rechterkant. Voor een natuurlijke uitstraling wordt de instelling in het midden aanbevolen, waarna de krullingsrichting automatisch wordt gewijzigd.

3. Reiniging | StyleCare Prestige

Er is een apart reinigingsaccessoire met een viltbekleding voor het reinigen van de krultang. Hierdoor kunnen resten van stylingproducten op de krultang worden verwijderd. Het apparaat moet voor gebruik worden uitgeschakeld en afgekoeld. De reinigingsaccessoires worden in de krulkamer op de krultang geplaatst en meerdere keren op en neer bewogen. De reinigingsaccessoires kunnen onder stromend water worden gewassen. Het moet volledig drogen voor het volgende gebruik. De behuizing van de krultang zelf kan worden schoongemaakt met een vochtige doek. 

4. Technische Daten

Automatische rotatieJa
Roterende richtingJa
Coating van verwarmingszonesKeramiek met keratine
Automatische uitschakelingna 60 minuten
kabellasJa
opknoping lusJa
Styling temperatuur170 ° C - 190 ° C - 210 ° C
3 krulrichtingenRechts - Afwisselend - Links
timerinstellingen8 seconden - 10 seconden - 12 seconden
verwarmingstijd30 sec.
VoltageUniversal V
kabellengte 2 m
- 40,00 €
Philips StyleCare Prestige automatische krultang met...
Philips StyleCare Prestige automatische krultang met...*
Spanning - Universele V Kabellengte - 2 m
€129,99 - € 40,00 €89,99

Voordelen

✔ Eenvoudige bediening dankzij de verticale handgreep
✔ Geweldig ontwerp
✔ Beschermende keramische coating met keratineafwerking
✔ 27 stylingopties
✔ Geen verbranding

Nadelen

✗ Geen opbergdoos
✗ Indien nodig enige oefening vereist
✗ Hoger dood gewicht dan een conventionele krultang

5. Conclusie - StyleCare Prestige van Philips

In het begin was de bediening van de Philips "StyleCare Prestige" een beetje vreemd. Je moet eerst een idee krijgen hoe je de haarlok in de krulkamer steekt. Na aanvankelijk vallen en opstaan, zult u echter heel goed overweg kunnen met de technologie. In vergelijking met een conventionele krultang zijn de krullen aan de achterkant van het hoofd veel gemakkelijker zelf te krullen.

De stylingtijd wordt bepaald door de lengte van het haar en het gewenste stylingresultaat. De fabrikant raadt aan om te beginnen met een haarlok van 4 cm. Dit is meer dan bij krulkrulspelden van andere fabrikanten die een breedte van ongeveer 2-3 cm aanbevelen. Om de hoeveelheid haar gemakkelijker te kunnen bepalen, is als accessoire een strengenverdeler verkrijgbaar. Na korte tijd, zelfs zonder, heb je een goed gevoel hoeveel haar de Philips-krultang aankan.

Je moet toegeven dat de beloofde 27 stylingopties iets te veel van het goede zijn. De krullen of golven verschillen weinig van elkaar als u alleen de temperatuur of alleen de tijdinstelling wijzigt. Je kunt prachtige golven, lichte krullen en echte krullen maken, maar het is onwaarschijnlijk dat 27 verschillende stijlen worden gemaakt.

Als u gedefinieerde strakke krullen met lang, dik haar wilt, moet de haarstreng overeenkomstig dunner worden gekozen en moet de tijdsinstelling 12 seconden zijn. De stylingtijd is dan navenant langer (ongeveer 30 minuten). Voor lang, dik haar en een beetje oefening, duren golven ongeveer 10-15 minuten.

De "StyleCare Prestige" is ook redelijk geprijsd. Met ongeveer 140 € heb je heel goed in deze krultang geïnvesteerd. Er zijn andere modellen van verschillende fabrikanten die onder, maar ook boven de prijs van de "StyleCare Prestige" zijn.

Ten slotte kan worden gezegd dat de "StyleCare Prestige" van Philips zijn prijs zeker waard is. Een geweldig uiterlijk kan worden gecreëerd als een professional, de arm doet minder pijn, de krullen houden goed vast en het is geschikt voor alle haartypes. Jong of oud, iedereen zal hier tevreden zijn. Ook een leuk idee als cadeau voor een verjaardag of kerst.

Update: de nieuwste versie van de StyleCare Prestige is de Stijlverzorging Prestige MoistureProtect Auto-Curler! Iets duurder, dezelfde functies + beschermt het natuurlijke vocht van het haar dankzij de MoistureProtect-technologie!

Meer automatische krultangen

- 40,00 €
Philips StyleCare Prestige automatische krultang met...*
 • Spanning - Universele V Kabellengte - 2 m
- 41,05 €
Philips StyleCare Prestige automatische krultang met...*
 • Innovatief krulsysteem: glamoureuze, langdurige krullen met één druk op de knop
 • Langere krultang: stijl twee keer zoveel haar in één keer*
 • MoistureProtect-technologie: temperatuurregeling voor natuurlijk vocht
SevenPanda automatische krultang Automatische krultang,...*
 • Geen beperking van het snoer, de draadloze opwinder met ingebouwde accu's past gemakkelijk in uw perfect formaat zak of rugzak (slechts...
 • LANGDURIG - Met dit apparaat, dat bochten direct in krullen verandert en 3D-verwarming biedt, wordt je kapsel onmiddellijk gefixeerd, zodat ...
 • Eenvoudig te gebruiken: het haar wordt automatisch en voorzichtig in de toermalijnkeramiek gelokt, waar het vanuit alle richtingen wordt vastgehouden, getimed...
Automatische krultang, LESCOLTON krultang Grote krullen,...*
 • Krultang: de automatische krultang kan je tijd besparen en thuis je eigen kapsel maken. Deze krultang is geschikt voor alle...
 • 4 temperatuurinstellingen en tijdherinnering: de automatische krultang biedt 4 verschillende temperatuurinstellingen, van 170 ℃ - 230 ℃ tot ...
 • 2,5 m roterend netsnoer en beschermend ontwerp: deze verbeterde automatische krultang heeft een Het 2,5 m lange netsnoer is voldoende voor de meeste ...
Automatische krultang, draadloze krultang met LCD-display,...*
 • Automatische krultang: geen vaardigheid vereist, plaats gewoon je haar in de krultang, druk op de knop en wacht een ...
 • 6 verwarmingsniveaus, 2 krulrichtingen: onze automatische krultang heeft 2 curverichtingen: links en rechts, en 6 temperatuurinstellingen 150 °C, ...
 • Keramische technologie, veilig en brandvrij ontwerp: de automatisch roterende keramische krultang heeft een unieke ...
Automatische krultang, Grote krultang, Automatische...*
 • [Automatische rotatie en eenvoudige bediening] Onze automatische krultang kan automatisch in beide richtingen worden gedraaid. Je moet gewoon...
 • [One Key Start Curls & Save Time] 1,5 seconden om in te schakelen, 15 seconden om snel op te warmen. De innovatieve automatische krultang...
 • [Negatieve ionentechnologie en 4 temperatuurniveaus] Automatische krultang met een negatieve ionengenerator om je haar te hydrateren ...

Leestips: meer Raadgever lesen | keuken Tips | Je houdt van testen van het product lezen?

Heeft u een product te koop gevonden, informatie over een product of onderwerp?

Klik op de sterren om te beoordelen!

Omdat je dit bericht nuttig vond...

Volg ons op sociale netwerken!


* Productafbeeldingen en links | Bron: Amazon PA API | Laatste update op 29.12.2022-XNUMX-XNUMX | * = Aangesloten links | De prijzen op deze website zijn mogelijk gewijzigd. De werkelijke prijs van een product is te vinden op de website van de verkoper. Real-time updates zijn technisch niet mogelijk. Prijzen inclusief BTW plus verzendkosten


 

2 reacties

 1. Antje 11 juni 2020

Laat een reactie achter

user review
 • behandeling
  Verzending
 • processing
  Verzending
 • product verwachting
  Verzending
 • Prijs-prestatie verhouding
  Verzending
 • aanbevelenswaardig
  Verzending

🕹️🎮 Koop Sony PlayStation®5-console 🕹️🎮
🔥PS5™-console🔥
kijk naar*