Amazon.de Portret | Amazon Services in één oogopslag

Foto door de auteur

eTests

Amazon Portrait Services

Wat doet Amazon.de - Das Portrait

De grote wijde wereld van Amazon - is niet voor iedereen zo doorzichtig als je zou willen. Wat zijn de diensten van de online gigant in een notendop? In dit portret hebben we de belangrijkste dingen samengebracht. Je kunt alles wat je kunt doen op Amazon zelf vinden in de subitems. Je kunt verkopen, kopen, geld verdienen. U kunt twee keer per jaar koopjes krijgen waar u geld kunt besparen. Wie zijn Amazon? Wat bieden ze jou? Van complete oplossingen voor verkopers en Amazon Prime - het Amazon-portret - vanaf 20.12.2019 december XNUMX

Amazon - het begin

We schrijven het jaar 1994. Jeff Bezos is de naam van de man die dit jaar Amazon heeft opgericht. Oorspronkelijk verkocht Amazon alleen boeken. Het eerste boek dat online handel verliet was "Fluid Concepts and Creative Analogies: Computer Models of the Fundamental Mechanisms of Though" van Douglas R. Hofstadters. De poort was open gegaan - Amazon liep niet te stoppen met wapperende vlaggen. Reeds in de tweede maand werd 20000 dollar omzet geschreven. 2018 het was 232.887 miljoen dollar. Amazon groeit en dit is niet alleen te zien aan het aantal werknemers (647.500 in het jaar 2018), maar ook aan de aangeboden service, die zichzelf voortdurend opnieuw uitvindt.

Amazon biedt | Services

Bij Amazon kun je kopen, verkopen en je hebt een enorme Amazonewereld aan je voeten. Welke diensten de reus precies te bieden heeft, in onze lijst vindt u meer. Dit is behoorlijk geschikt voor dagelijks gebruik. Of?

Amazon Prime

Amazon Prime is een contract, daar kun je voor gaan 69 € per jaar of 7.99 € per maand een abonnement voltooien. De goederen komen de volgende dag bij u in huis vrij. Je kunt onbeperkt films, liedjes of series streamen. Een cloud voor het opslaan van foto's is gratis beschikbaar. Ook familieleden kunnen worden uitgenodigd als 'gasten' en profiteren. Het abonnement wordt maandelijks in mindering gebracht, maar dat is het wel elke maand opzegbaar.

** Voor studenten is Prime zelfs helemaal gratis - tenminste voor een jaar. **

Er zijn drie divisies ontstaan ​​die ervoor zorgen dat u zich als klant nooit bijzonder snel en betrouwbaar verveelt:

Prime films en video

Snel en gemakkelijk 24 uur per dag streamen? Goes. Amazon maakt net als Netflix 130000-films en tv-programma's beschikbaar. U kunt uw eigen bibliotheek maken en sorteren op basis van uw interesses, op de hoogte van nieuwe producten.

Prime audioboek

Net als bij de prime-filmservice, heb je ook de rijke keuze aan audioboeken: gewoon een audioboek snel streamen voor een lange reis? Geen probleem Zonder veel zoeken kun je dat doen en er zijn eindeloze audioboeken beschikbaar voor elk deel van je leven.

Prime e-boek

Amazon werkt samen met Kindl en er zijn ongeveer 50000 e-books. Het aantal groeit elke dag. U kunt ook uw eigen e-boek op de markt brengen bij Amazon. Snel en gemakkelijk op uw kind geladen, bespaart u niet alleen veel geld door de jaren heen, maar ook veel ruimte.

Prime videokanalen

Prime Video Channels is een streamingdienst waarmee Prime-leden tegen een kleine maandelijkse vergoeding extra kanalen kunnen boeken. De kanalen kunnen afzonderlijk worden geselecteerd en hoeven niet als pakket te worden geboekt. Bovendien kunnen de meeste kanalen maandelijks worden geannuleerd. Daarom betalen klanten alleen voor het kanaal dat ze echt willen zien.

Amazon Prime-leden kunnen kanalen zoals E gebruiken! Boek Entertainment, Starz, GEO, Cirkus, BBC, MUBI, MGM, BBC Player en Terra X via de Prime Video-app. De app is beschikbaar voor veel apparaten zoals Smart TV's, Blu-ray-spelers, smartphones, tablets, Fire TV, Fire TV Stick en Fire tablets. De kanalen kunnen in de browser worden opgeroepen via de URL amazon.de/amazonvideo. Prime-leden kunnen de kanalen rechtstreeks boeken - zonder te hoeven wachten op extra apparaten en hun activering of installatie.

Amazon Music Unlimited

over 50 miljoen nummers inclusief nieuwe releases - Spannende hoorspelen voor kinderen en volwassenen - Alle wedstrijden van de Bundesliga en 2. Bundesliga live - Vrij van reclame - Geniet van muziek zonder reclameblokken - Intuïtieve Alexa-stembesturing in de Amazon Music-app - Offline-modus - Download muziek en sla datavolume op - Beschikbaar op iOS en Android Apparaten, pc, Mac, Echo en Alexa-apparaten zoals FireTV

volgende lidmaatschappen

Prime Leden: 7,99 EUR / maand of 79 EUR / jaar
Niet-prime leden: 9,99 EUR / maand
studenten: 4,99 EUR / maand
Gezinnen tot 6 personen: 14,99 EUR / maand of 149 EUR / jaar
Beperkt tot een Echo-apparaat: 3,99 EUR / maand

Met Amazon Music Unlimited en Alexa kunnen onze leden muziek herontdekken via spraakbesturing. De Alexa-spraakopdrachten worden voortdurend uitgebreid om het luisteren naar muziek nog aangenamer te maken. Hier zijn enkele voorbeelden:


era: "Alexa, speel muziek uit de jaren negentig."
Eigen afspeellijst: "Alexa, voeg het nummer toe aan mijn afspeellijst."
Genre: "Alexa, speel kindermuziek."
tolk: "Alexa, speel het nieuwe album van Mark Forster af."
Song: "Alexa, speel Perfect van Ed Sheeran."
lyrics: "Alexa, speel het nummer met de tekst Ey, er zou overal muziek moeten zijn."
mood: "Alexa, speel muziek om te ontspannen."
suggesties: "Alexa, speel muziek die lijkt op Rea Garvey."
Wekker: "Alexa, maak me morgenochtend wakker met muziek van Mark Forster."

Hoorbare audioboeken

Met meer dan 200.000 audioboeken en hoorspelen in het programma, is Audible de grootste aanbieder ter wereld. Bestsellers, thrillers, romans en klassiekers - iedereen vindt bij Audible een geschikt genre. Download als klant uw audioboek rechtstreeks naar uw computer of de Audible-app en dompel uzelf altijd en overal onder in de verhalen. U kunt uw audioboeken ook afspelen op Alexa, Fire-tablets, Fire TV of e-readers.

Het Audible-proefabonnement

Een nieuwe klant ontvangt het 1-audioboek van zijn keuze gratis in de proefmaand. (Als het een prime member is, zijn het zelfs 2 audioboeken in de proefmaand.) Na 30 dagen begint het reguliere audioboekabonnement automatisch. de Het Audible-abonnement kan op elk moment worden opgezegd zijn. Na annulering houdt de klant natuurlijk het gratis audioboek en alle andere gekochte titels bij.

Flexi INSCHRIJVING

Alleen voor 9,95 Euro per maand een abonnee kiest een gratis audioboek.
Elk extra audioboek kost maximaal 9,95 Euro, ongeacht hoe hoog de normale prijs is.
Het abonnement heeft geen minimale looptijd en kan op elk moment worden geannuleerd. Alle titels die als onderdeel van het abonnement zijn verkregen, blijven ook na beëindiging in de bibliotheek van de gebruiker. Dankzij de loyaliteitsgarantie kunnen abonnees een audioboek uitwisselen dat ze niet leuk vonden.

FreeTime onbeperkt

De service is ingeschakeld Kindvriendelijk entertainment en leerplezier toegewijd. Een hele wereld met content die kinderen kunnen ontdekken in een veilige omgeving
Met behulp van leer-apps en honderden eBooks wordt het plezier van lezen en verschillende schoolvakken bevorderd. Met een eersteklas ouderlijk toezicht kunt u inhoud voor uw kind selecteren en leerdoelen en tijdslimieten voor specifieke activiteiten instellen.
Elk kind kan zijn eigen avontuur creëren door verschillende profielen te maken en kinderen te laten beslissen wat ze willen zien op de Fire-tablets, de Fire Kids Edition-tablet of de Android-apparaten met de FreeTime-app.

Ideaal voor kinderen van 3-12 jaar

Voor het gebruik van FreeTime Unlimited Prime-leden betalen alleen na het verlopen van het gratis proeflidmaatschap 2,99 € per maand (4.99 € zonder Prime Membership), Amazon FreeTime Unlimited kan op elk moment worden beëindigd.

Kindle Unlimited

Kindle Unlimited is een service waarmee klanten zoveel kunnen lezen als ze willen.

In Kindle Unlimited kunnen ze voorbij zijn 1 Million Kindle eBooks en meer dan 2.000 audioboeken Kiezen. Klanten ontdekken nieuwe auteurs, boeken en categorieën. Je bladert door thrillers, romantische romans, fantasy & science fiction, kinderboeken, kookboeken en nog veel meer. Klanten kunnen Kindle Unlimited gebruiken op alle Kindle-lezers en in onze gratis leesapps. je betaalt 9,99 EUR per maand en kan de service op elk moment annuleren, De Kindle Unlimited Probemonat is een geweldige manier voor klanten om te genieten van de brede selectie van eBoeken en audioboeken uit het Kindle Unlimited-abonnement Gratis voor 30 dagen en onbeperkt testen op alle apparaten.

De voordelen van Kindle Unlimited

- Onbeperkte toegang tot meer dan 1 miljoen eBoeken
- Een wisselende selectie van e-magazines
- Onbeperkt luisterplezier met duizenden luisterboeken
- Altijd en overal lezen met de gratis Kindle-leesapp

Leden betalen alleen om Kindle Unlimited te gebruiken aan het einde van het gratis 30-daagse proeflidmaatschap 9,99 EUR per maand en kan de Annuleer de service op elk moment.

Prime Student

Er is een speciale aanbieding voor studenten
Alle voordelen van Prime:

 • Onbeperkte GRATIS premium verzending voor miljoenen items
 • Onbeperkte streaming van films en series-afleveringen
 • Premium-toegang tot verkooppromoties op Amazon
 • Onbeperkte opslag voor foto's via Amazon Cloud Drive
 • In het betaalde gereduceerde lidmaatschap: toegang tot Prime Music met meer dan 2 miljoen nummers

Prime Student-leden ontvangen 12 maandelijkse proeflidmaatschappen, snelle gratis leveringen en Prime Video. Na het verstrijken van de 12-maanden komt het lidmaatschap in aanmerking voor een verlaagd Prime-lidmaatschap 34 EUR / jaar meer (50% korting op Prime), Onlangs is er ook het Prime Student-lidmaatschap flexibel voor 3,99 EUR / maand, Het verminderde lidmaatschap is mogelijk voor maximaal vier jaar.

Prime voor verkopers

Door Amazon Prime als verkoper aan te bieden, kunt u Prime-klanten met een Prime-filter sneller, gemakkelijker te selecteren producten aanbieden. Of anders. U zult sneller vinden en sneller leveren aan uw klanten. Het Prime-logo is doelgericht. Zodat uw klanten in één oogopslag weten dat ze de goederen de volgende dag al in de mailbox hebben. Bovendien kan zijn Genereer flashaanbiedingen, Dit gaat snel en gemakkelijk en uw klanten worden daar naartoe geleid. Prime for sellers is daarom precies gericht om nog sneller, preciezer en nog meer op uw klanten te kunnen reageren. De klant van vandaag wil niet lang wachten. Hij wil zo snel online worden bediend als alleen retail kan.

Amazon Business

Een niveau hoger kom je met Amazon Business. Dit gaat over de zakelijke klanten die elkaar sneller kunnen vinden en informatie kunnen uitwisselen. Samen maakt sterk - dacht ook Amazon. Verdere voordelen:

 • Geautomatiseerde facturering
 • Weergave van nettoprijzen
 • Speciale aanbiedingen
 • Exclusieve aanbiedingen
 • Meer zichtbaarheid
 • Bestsellers 2024: de beste en populairste in de top 10 vergelijking | Eerlijke tests op rekening

Amazon neemt bijna al het kantoorwerk over!

Amazon App Store

Bij Amazon kun je verschillende apps krijgen. Hiervoor moet u de App Store op uw telefoon installeren. Vervolgens kunt u beginnen met winkelen en een aantal games, handige apps of gadgets downloaden. Zorg ervoor dat uw telefoon compatibel is. IOS en Android zijn geen probleem, oudere modellen van Blackberry kunnen problemen veroorzaken.

Amazon Drive

Amazon heeft een cloudservice genaamd Amazon Drive. Net als Google Drive, Dropbox en andere cloudproviders kunt u hier uw documenten, afbeeldingen en bestanden opslaan, delen of delen.

Amazon-foto's

Amazon Photos is eigendom van Amazon Drive en is de fotowolk waar u al uw foto's kunt uploaden. Bovendien hebben zelfs uw gezinsleden niet alleen toegang tot de cloud, maar kunnen ze ook afbeeldingen uploaden. De opslagruimte is onbeperkt voor vijf leden!

Amazon Fresh

Prime-leden in Berlijn, Hamburg, München en Potsdam kunnen hun volledige wekelijkse boodschappen gemakkelijk doen op Amazon.de. Breed scala aan 1000-producten, waaronder verse producten, dagelijkse benodigdheden en een brede selectie non-foodartikelen, zoals keuken- en sportartikelen en schrijfwaren. Van verse groenten en fruit tot vlees, vis en zuivel en gekoelde producten, tot vers gebakken producten, AmazonFresh heeft ook tal van biologische producten, een brede selectie glutenvrije, lactosevrije of veganistische producten, een uitgebreid assortiment baby-, gezondheids- en voedingsproducten Cosmetische artikelen en benodigdheden voor huisdieren.

Flexibele bezorgopties: Aan 22 Klok bestelling en levering de volgende dag 6 Klok in een gekozen 2 urenvenster ontvangen, Klanten kunnen hun leveringen ook op een beveiligde locatie laten deponeren zonder ze persoonlijk te moeten ontvangen.
Klanten kunnen dat Service 30 dagenlang gratis - nadat het proeflidmaatschap is AmazonFresh voor Prime-leden voor 7,99 EUR maandelijks Beschikbaar - met onbeperkte gratis verzending op een specifieke bestelwaarde.

Controleer nu of je Amazon Fresh kunt gebruiken!

Amazon bruiloft lijst

De Amazon-trouwlijst geeft koppels toegang tot meer dan 250 miljoenen producten waarmee ze hun lijst volledig kunnen personaliseren. Aanbevelingen uit de top trouwlijstproducten. Met een simpele klik kan de lijst worden gedeeld met de bruiloftsgasten via sociale media of e-mail. Eenvoudig te downloaden bedanklijst om de geschenken te volgen. Gratis levering voor Prime-klanten

Amazon Visa-kaart

In aanmerking komende Prime-leden ontvangen tot 3% op alle aankopen terug op Amazon.de (3 bonuspunten voor elke volledige omzet in euro); tot 2% zonder Prime-lidmaatschap
Alle klanten ontvangen tot 0,5% op aankopen buiten Amazon.de.
Bonuspunten verzilverbaar voor miljoenen Amazon.com-producten waarmee klanten kunnen besparen op hun volgende aankoop. 0 € jaarlijkse ticketprijs voor in aanmerking komende Prime-leden en slechts 19,99 € per jaar van de 2. Kaartjaar voor klanten zonder Prime-lidmaatschap.
Klanten ontvangen een aantrekkelijk startkrediet voor hun eerste aanvraag. Tijdens promotieperiodes is er een hoger starttegoed. Gratis partnerkaart voor Prime.co.uk-houders van Amazon.co.uk, anders 9,99 € / jaar. Handige gedeeltelijke betaling mogelijk. Klantenservice 24 uur per dag beschikbaar.

De voorwaarde voor het aanvragen van een Amazon.de VISA-kaart is een minimumleeftijd van 18 jaar, een woonplaats in Duitsland en een bankrekening van de Euro Payments Area (SEPA). Om de Amazon.de VISA-kaart aan te vragen, hoeft u geen extra account te openen bij Landesbank Berlin AG. Een aanvraag uit Oostenrijk of Zwitserland is helaas niet mogelijk. De voorwaarden van de Amazon.de Prime VISA-kaart zijn exclusief voor in aanmerking komende Prime-leden. Hiervan uitgesloten zijn personen die door andere Prime-leden zijn uitgenodigd om alleen te profiteren van hun belangrijkste voordelen (trefwoord: "Share the Prime-lidmaatschap") en Prime Business-klanten. Per Amazon.de-klantaccount kan slechts één Amazon.de Prime VISA-kaart worden aangevraagd. Als meer dan één Amazon.de VISA-kaart wordt aangevraagd bij een Amazon.de-klantaccount met Prime-lidmaatschap, ontvangt slechts één Amazon.de VISA-kaart de Prime-voordelen (tot 3% terug voor elke volledige euro, geen jaarlijkse ticketprijs).

Bestsellers 2024: de beste en populairste in de top 10 vergelijking | Eerlijke tests op Amazon

Natuurlijk werkt het goede oude online bankieren. Wat nieuw is, is dat je Amazon Alexa kunt gebruiken om je aankopen te doen met één spraakbesturing. Als verkoper kunt u uw klanten ook op een filiaal laten lopen en niet hoeven aan te dringen dat ze een Amazon-klantaccount hebben.

Verkoop op Amazon

Wil je iets verkopen op Amazon? Hiervoor heeft u een winkel nodig en deze moet gecertificeerd zijn. Dat is goed. Voor uw klanten. Eigen divisies zoals

 • Amazon handgemaakt
 • Amazon vernieuwd
 • Afdrukken op aanvraag

maakt het mogelijk dat u alles wat u zelf produceert, goed, snel en veilig kunt schrijven.
Bovendien biedt Amazon u een magazijn (indien nodig). Amazon doet dan de rest: de bestelling komt binnen, Amazon verzamelt het geld en stuurt het vervolgens naar uw bankrekening.

Koopjes bij Amazon

Meerdere keren per jaar trekt Amazon aan met speciale tijden, waar je koopjes kunt doen. Op veel producten zitten maar liefst percentages. Maar vergelijk het goed, want een prijsverlaging is niet altijd tegelijkertijd een koopje.

Prime Day

De Amazon Prime Day duurt twee dagen en wordt elk jaar gemaakt. Op deze dag kunt u koopjes kopen of als u verkoper bent, uw schappen leegmaken. De prijzen op tijd zijn dwaas - maar dat hoeft niet. Je bent niet gedwongen om iets te doen. De laatste Prime Day was op 15.7.2019, wat voor het jaar 2020 nog niet is vastgesteld (vanaf november 2019).

Black Friday

Met de zwarte vrijdag kun je weer een goede maaltijd hebben. Elke vrijdag na de Amerikaanse Thanksgiving kunt u extreme kortingen verwachten, maar dat hoeft niet. Niet alles is sterk verminderd! De Black Friday van dit jaar is op 8.-12.11.2019 Bekijk het, misschien heb je geluk en vind je het juiste koopje!

Cyber ​​Monday

Cybermaandag is na het weekend waar Black Friday plaatsvindt - op 2 december 2019. Daarnaast zijn er de hele week veel aanbiedingen - Cybermaandagweek.

Verdien geld met Amazon

Kun je ook geld verdienen met Amazon, hoewel je niets verkoopt? Breng jezelf naar het product! Hier zijn twee manieren om geld te verdienen met Amazon - of beter nog, Amazon. Meteen. Dat is ook werk!

affiliate Links

Naast het feit dat je kunt verkopen, geeft Amazon je de kans om geld te verdienen door gelieerde links in te stellen. Dit betekent dat u producten kunt promoten nadat u zich bij Amazon hebt aangemeld. Als uw lezer op de link klikt die u plaatst en als het gaat om een ​​aankoop, krijgt u een beloning als een percentage van de betaalde winst, de zonder lezer / koper heeft geen nadeel.

Word een producttester

Als je producttester wilt worden bij Amazon, moet je beginnen met het schrijven van zoveel mogelijk beoordelingen. Maar: deze beoordelingen moeten goed geschreven en zo neutraal mogelijk zijn. Je verdient geen bonuspunten door met de honingpot van product naar product te gaan. Dat is belangrijk en het is ook goed. Als uw beoordelingen als 'nuttig' worden beoordeeld, is dat al een teken dat u interesse genereert.

Vine-programma

Nog nooit gehoord? Dit is een soort lidmaatschap waarbij je producten krijgt die je uitgebreid kunt testen. Dit kan van alles zijn. Van een houten lepel tot een tv. Waar moet je heen? Nergens. Je wordt op de hoogte gebracht van de beoordelingen en de Amazon MIB's zullen je vinden - of niet, omdat niemand precies weet hoe Amazon ze een uitnodiging zal sturen.

Amazon review

De kritiek hoort thuis in een portret. Wat heeft Amazon in de modder gereden? Het is niet altijd mogelijk om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt in zo'n groot bedrijf. Dat doet hij niet in de kleine bakkerij om de hoek. Alleen dit jaar (2019) wordt de Amazon-reus ervan beschuldigd dat het niet goed gaat met de werknemers. Onderbetaald en herzien. Alexa luistert - dit had privé door Amazon moeten worden geëvalueerd. Bedorven voedsel is verzonden, illegale kopieën van verzonden boeken en reclame voor kerstartikelen zullen naar verwachting 2 miljoen dollar kosten. Dit is slechts het topje van de ijsberg: te veel afval, rechtszaken tegen Audible, de dochteronderneming van Amazon, slechte omstandigheden in het magazijn, clunkers en stakingen van werknemers. Samengevat: te veel afval, slecht betalen en de veiligheidsrisico's van Alexa.

Conclusie - Amazon Portrait

Amazon is een reus, iemand die af en toe struikelt, maar duidelijk niet valt. Het wordt gedragen door duizenden mensen die samenwerken aan een van de grootste online portals ter wereld. Verkoop, koop, verdien geld - de digitale wereld breidt zich uit, de postorderbedrijven worden sneller en sneller, ook al betaalt hij er nog steeds voor met Prime. Koopjes die je altijd bij Amazon kunt doen. Niet alleen op de koopjes. Als je een grote winkel wilt bouwen, helpt Amazon je, dat veel daarvan zelfvoorzienend is.

2 gedachten over “Amazon.de Portrait | Amazon Services in één oogopslag "

 1. Gisteren, terwijl ik aan het werk was, stal mijn zus mijn iphone en testte om te zien of hij veertig voet kon overleven
  laten vallen, zodat ze een youtube-sensatie kan zijn. Mijn Apple iPad is nu
  kapot en ze heeft 83 views. Ik weet dat dit helemaal niet aan de orde is, maar ik moest het delen
  het met iemand!

  antwoorden

Laat een bericht achter