Adventskalender met kruiden

Adventskalender met kruiden

Adventskalender met kruiden

Vandaag laat ik je kennismaken met de adventskalender met 24 verschillende kruidenmengsels van Magic of Spices. Als je op zoek bent naar een adventskalender of deze weg wilt geven, schiet dan op, 1 december is binnenkort. Een adventskalender met kruiden is een geweldig idee. Omdat veel mensen dol zijn op koken en specerijen er altijd bij horen. Geweldig om weg te geven en om mee te koken. - Adventskalender met kruiden

Magie van specerijen - adventskalender

De adventskalender met 24 verschillende kruidenmengsels wordt geleverd in een vierkant formaat (27 cm x 26 cm x 16 cm). Er zijn 24 pakjes met een nummer en een patrijspoort, die elk een fijne specerij bevatten. Er is zeker voor elk wat wils. De adventskalender met kruiden is een uniek cadeau.

U kunt de kruiden op elk moment in het dagelijks leven gebruiken. Voor amateurkoks of keukenprofessionals zijn er kruiden van heet tot exotisch. Het chique hoekige ontwerp van de kruiden adventskalender is in doosformaat, ziet er elegant en chic uit.

Specerijen adventskalender bevat:

Als je jezelf wilt verrassen, lees dan nu niet verder -

Aziatische wokkruid, organische ceylon kaneel, organische kurkuma, bloemmix, bloemzout, gebakken appelkruid, kerrie fruitig-mild, geroosterde amandelenkruid, gin botanicals, gomasio, guacamolekruid, kipkruid, kala namak zout, maldon zeezout, olijvenkruid, oranje peper, Patatas Bravas-kruiden, saladekruiden, shakshuka-kruidenmengsel, tajine-kruidenmengsel, tonkabonen, kerstpeper, winterkruidenkruid, citroenrozemarijnzout.

Uitgepakt en bekeken

De adventskalender met 24 kruidenmengsels heeft een simpele witte verpakking. Als je de adventskalender wilt weggeven en meteen naar vrienden wilt sturen, zullen ze niet meteen zien wat het zou moeten zijn. De strik is snel klaar en als je het deksel opent ruik je een vleugje kruiden - heerlijk -. Aan de doos is een brochure gehecht, waarin u recepten en informatie over de betreffende specerij kunt vinden.

YouTube

Door de video te downloaden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Meer weten?

Laad video

** Tip: Je kunt alle blikjes mooi op elkaar stapelen. Je kunt de doos met de kleine pakjes en de nummers erop hergebruiken voor je eigen ideeën of weggeven. Kleine papiertjes met spreuken, snoepjes of sieraden kunnen er gemakkelijk in worden opgeborgen.** WK-weddenschap codewoord: kruiden

Conclusie - adventskalender met kruiden

Het is een geweldig cadeau-idee. Een groot proefpakket met 24 kruiden - als adventskalender. Je kunt nooit genoeg kruiden hebben! De aanbieder - Magic of Spices - biedt veel andere specerijen afzonderlijk aan.

Magische kruiden - individueel

Andere spice-kalenderproviders


* Productafbeeldingen en links | Bron: Amazon PA API | Laatste update op 4.06.2023-XNUMX-XNUMX | * = Aangesloten links | De prijzen op deze website zijn mogelijk gewijzigd. De werkelijke prijs van een product is te vinden op de website van de verkoper. Real-time updates zijn technisch niet mogelijk. Prijzen inclusief BTW plus verzendkosten


 

One Response

 1. Heike 10. November 2020

Laat een reactie achter

user review
 • behandeling
  Verzending
 • processing
  Verzending
 • product verwachting
  Verzending
 • Prijs-prestatie verhouding
  Verzending
 • aanbevelenswaardig
  Verzending

🕹️🎮 Koop Sony PlayStation®5-console 🕹️🎮
🔥PS5™-console🔥
kijk naar*