Abox Laminator OL381: Een uitgebreid overzicht van de 5-in-1 lamineerset

Foto door de auteur

Dirk Re.

Abox_Laminator_Test_buy

De 5 in 1 Abox lamineermachine OL381, heeft verschillende ingebouwde functies. Het apparaat doet tevens dienst als papiersnijder, liniaal, hoekopwinder en heeft bij aankoop al 16 lamineerfolies in de set. Na slechts 3 tot 5 minuten voorverwarmen moet het lamineren 30 minuten per keer mogelijk zijn. Vanwege de flexibele toepassingsmogelijkheden en het snelle lamineren moet het lamineerapparaat bij uitstek geschikt zijn voor gebruik op school en op kantoor.

Laminator in vergelijking

Crenova A3 lamineermachine, met 30 lamineerhoezen,...Leitz A3 lamineermachine, Voor 80 tot 125 mic lamineerhoezen,...Leitz A4 lamineermachine, Voor 80 tot 125 mic lamineerhoezen,...Leitz A3 laminator Touch 2, volautomatische hoge snelheid...OLYMPIA - A 3048 laminator - filmapparaat - warm en...Fellowes Calibre A3 laminator voor 80-125 micron films, alleen...Peach lamineermachine A4 - incl. 20 gratis lamineerhoezen -...Laminator A4 A5 A6 Lamineermachines 220MM/Min Laminator...OLYMPIA - A 396 Plus lamineermachine A3-set Folie-apparaat Heet...
Crenova A3 lamineermachine, met 30 lamineerhoezen,...*Leitz A3 lamineermachine, Voor 80 tot 125 mic...*Leitz A4 lamineermachine, Voor 80 tot 125 mic...*Leitz A3 laminator Touch 2, volautomatisch...*OLYMPIA - A 3048 laminator - filmapparaat -...*Fellowes Calibre A3 Laminator voor 80-125...*Peach lamineermachine A4 - incl. 20 gratis...*Laminator A4 A5 A6 Laminatoren...*OLYMPIA - A 396 Plus lamineermachine A3-set...*
Amazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon Prime
KopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingen
Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!
Laatst bijgewerkt op [apn asin="B07DM21P51" typ="state" false="unknown"] Links rechtstreeks naar Amazon.de | Bron/foto: Amazon API

Eerste indruk | Afhandeling

Abox_Laminator_Test_kaufen_AMAzon_Test-ccb4894c

De eerste indruk is erg handig​ De interface lijkt duidelijk en beperkt tot het minimum dat nodig is. Met de afmetingen van ca. 43 x 15 x 8 cm is dit een comfortabele maat om hem in de kast te kunnen opbergen. Wat in het begin meteen opvalt, is dat de lamineermachine erg is veelzijdig is.

Zo zijn er een papiersnijder en liniaal geïntegreerd waarmee de folies of het papier direct op maat gesneden kunnen worden. Ik deed dit proces achteraf met een schaar. De OL381 doet daarom wat werk voor mij.

Maar wat mij allereerst interesseert is wat het toestel beter doet dan voor € 54,99 andere, goedkopere modellen.

Volgens de bedieningsinstructies heeft het apparaat een systeem met 2 rollen, wat geweldig is Laminatiesnelheid van 250 mm per minuut en een kwalitatief goed lamineringsresultaats gegarandeerd.

Om op te starten, wordt het apparaat eerst ingeschakeld. Attentie: Dit wordt heel snel erg heet, de behuizing kan ook erg warm worden. U kunt nu selecteren welke modus u wilt gebruiken. Er kan een beslissing worden genomen tussen de Koude en warme modus​ In mijn geval is het eerste waar ik in geïnteresseerd ben de hot-modus. Om dit te doen, moet u 3-4 minuten wachten totdat het apparaat warm is. Dit wordt gedaan door middel van LED

weergegeven. Nu kan de folie langs de rand worden ingeschoven, het intrekken werkt dan automatisch. Zodra het document volledig is gelamineerd, kan het nu worden uitgetrokken en indien gewenst worden gesneden.

De De lamineer temperatuur is maximaal 135 graden.

toepassingen

De lamineermachine kan in principe worden gebruikt voor koud en warm lamineren. Met warme laminering duurt het ongeveer 3 minuten tot het apparaat klaar is voor gebruik is.

Met een maximale lamineerbreedte van 330 mm, maakt de ABOX OL381 lamineermachine het mogelijk om andere documenten van andere formaten te bedekken, zoals briefkaarten, visitekaartjes, foto's en posters. De Abox lamineermachine OL381 kan daarom verschillende formaten lamineren. Deze omvatten de volgende maten: A3, A4, A5 en A7.

Zoals hierboven al vermeld, heeft de lamineermachine ook een Snijfunctie​ Hiermee kunnen de folies direct op de gewenste maat worden gesneden. De zogenaamde is ook geïntegreerd Hoekronder, waarmee de deels scherpe hoeken van de afgewerkte gelamineerde folies worden afgerond. Dit minimaliseert de kans op letsel, vooral bij kinderen, als de films ook op scholen worden gebruikt.

Wat heel goed heeft gewerkt, is de veilige Gebruik zonder papierstoring​ De geïntegreerde snijder met vergrendelbaar ontwerp voorkomt dat kinderen zich verwonden en maakt het mogelijk 8 A3-vellen tegelijk te snijden. Het enige dat u hoeft te doen, is op de ABS-knop drukken als het papier niet correct is geplaatst of is vastgelopen om de documenten met één druk op de knop uit te werpen en te beschermen.

Het eerste gebruik | Kwaliteitsbeoordeling

Voor mijn eerste test lamineerde ik een klassiek document in A4-formaat. Zoals eerder vermeld was het apparaat na een korte opwarmfase klaar voor gebruik. Tijdens het lamineren was ik erg blij met hoe snel het lamineren ging. Het systeem met 2 rollen garandeert een verbluffende lamineersnelheid van 250 mm per minuut.

Ik voelde ook dat de eerste laminering was heel eenvoudig​ Het apparaat is absoluut spreekt voor zichzelfals je al voorkennis hebt. Als alternatief kunnen de instructies als hulpmiddel worden gebruikt.

Dat is zeker het vermelden waard Verwarmingssysteem voor het verwijderen van bellen​ De warmtegeleidende buis van zuiver aluminium zorgt ervoor dat de lamineermaterialen gelijkmatig worden verwarmd en voorkomt effectief de vorming van luchtbellen en rimpels.

Over het algemeen heeft de Abox-lamineermachine OL381 me absoluut overtuigd, zelfs als dat zo was Prijs een beetje hoog bevindt zich. Het lamineren gebeurt op een rustige manier, wat indruk op mij maakte.

Video | Abox lamineermachine OL381

ABOX-lamineermachine, 13 inch thermische lamineermachine OL381

Voordelen en nadelen Abox lamineermachine OL381

Voordelen

  • Veelzijdige toepassing
  • Snelle laminering
  • Zeer stil
  • Bescherming tegen verwondingen
  • Geen bellen

Nadelen

  • Hoog prijssegment

Conclusie: Abox lamineermachine OL381

Mijn conclusie over de test van de Abox lamineermachine OL381 is beslist positief. Hanteren en lamineren is gemakkelijk en stil. Eerst glimlachte ik naar de geïntegreerde gereedschappen, zoals papiersnijders en hoekopbollers, maar ik gebruik ze vrij regelmatig. Het lamineren is erg snel en de opwarmfase duurt gemiddeld, net als andere modellen (Lidl, Real).

De prijs is met € 54,99 aan de hoge kant, ook al is het algehele resultaat erg goed verwerkt. De koffer is hittebestendig en er is ook aan bescherming tegen verwondingen gedacht.

Bent u dus op zoek naar een betrouwbare en goed werkende lamineermachine, dan doet u met dit model alles goed.

Aanbevolen lectuur: E-scootergids hier!

Ontdek op eerlijke tests de top 10 van de beste en best verkochte lamineerproducten van 2024. We tonen een selectie van de meest populaire items met geweldige klantrecensies en waar voor uw geld. Vind nu het perfecte lamineerproduct voor uw behoeften!

Top10🔥Aanbiedingen🔥 🆕Online
- 2,00 €aanbod
- 11,96 €aanbod
Olympia A 230 4-in-1 lamineerset, A4-vellen - zwart, 4...
Olympia A 230 4-in-1 lamineerset, A4-vellen – zwart, 4...*
Gebruiksvriendelijk model dat gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden is; Compact formaat voor eenvoudig opbergen
€39,95 - € 11,96 €27,99
Nieuw!
GBC Creative 22,9" lamineermachine
GBC Creatieve lamineermachine, 22,9"*
Nekomtrek: 22,9"; Gebruikt zakken van 3 en 5 mm; gereed-indicator; Slank, compact ontwerp
€193,33
Nieuw!
Hanchen Laminator 365 mm / 14,4 Inch Laminator 550...
Hanchen lamineermachine 365 mm / 14,4 inch lamineermachine 550...*
【Eenvoudige bediening】 Met LCD-display en aanraakknoppen, eenvoudig te gebruiken.; 【Multifunctioneel】 Zaklamineerder en ...
€416,10

Leestips: coole DIY Projecten | Fitness | Je houdt van testen van het product lezen?


* Productafbeeldingen en links | Bron: Amazon PA API | Laatste update op 26.05.2024-XNUMX-XNUMX | * = Aangesloten links | De prijzen op deze website zijn mogelijk gewijzigd. De werkelijke prijs van een product is te vinden op de website van de verkoper. Real-time updates zijn technisch niet mogelijk. Prijzen inclusief BTW plus verzendkosten


 

Laat een bericht achter