3D-printer | Waar u op moet letten bij het kopen van een 3D-printer

Maren

Geen reacties

3D-printer | Waar u op moet letten bij het kopen van een 3D-printer
3D-printer

Koopgids 3D-printer

Geen schroef? Geen sieraden die bij je outfit passen? Ontbreekt er een onderdeel? Is de kast zijn knop kwijt? Wilt u een nieuwe gsm-houder? Met de 3D-printer ( Stereolithografie ) kun je bijna alles zelf doen. Hoogwaardige printer voor thuisgebruik: hoe werkt een 3D-printer? Wat heb je daarvoor nodig? Waar haalt de printer zijn informatie vandaan? En hoe duur is het stuk van het merk Eigenprint uiteindelijk? Moet je nog steeds opvolgen? Spannend, zo'n 3D-printer! Laten we eens kijken naar uw nieuwe hobby. Eerlijke tests: koopgids voor 3D-printers

Aanbevolen lectuur: U vindt er veel handleidingen over verschillende onderwerpen in het adviesgedeelte !

3D-printers - in vergelijking

Anycubic Kobra 3D-printer, 3D-printer met nauwkeurige automatische...ANYCUBIC 3D-printer, automatische nivellering en Ultrabase Heatbed ...ANYCUBIC Photon S 3D-printer, UV LCD-hars / hars 3D-printer ...ANYCUBIC Wash & Cure Machine 2.0 voor LCD/DLP/SLA hars 3D...ANYCUBIC I3 Mega S 3D-printer, FDM 3D-printer met dubbele Z-as...Geeetech Upgrade PLA Filament 1,75 mm, 3D Printer PLA Filament, 1...ANYCUBIC 3D-printer MEGA X, FDM 3D-printer met herdruk en...GIANTARM Geeetech A10 Pro 3D-printer met grote bouwruimte: 220 *...ANYCUBIC Photon Mono X 6K 3D-printer, hars 3D-printer met 9,25...GIANTARM Nieuwe Geeetech A20 3D. Grote printkamer printer:...
€319,00Controleer prijsControleer prijs€129,00€379,00€24,99Controleer prijs€489,00€239,00Controleer prijs
Anycubic Kobra 3D-printer, 3D-printer met...*ANYCUBIC 3D-printer, automatische nivellering en ultrabase ... *ANYCUBIC Photon S 3D-printer, UV LCD-hars / hars 3D ... *ANYCUBIC Wash & Cure Machine 2.0 voor LCD / DLP / SLA ... *ANYCUBIC I3 Mega S 3D-printer, FDM 3D-printer met ... *Geeetech Upgrade PLA-filament 1,75 mm, 3D-printer...*ANYCUBIC 3D-printer MEGA X, FDM 3D-printer met ... *GIANTARM Geeetech A10 Pro 3D-printer met geweldige ... *ANYCUBIC Photon Mono X 6K 3D-printer, hars 3D...*GIANTARM Nieuwe Geeetech A20 3D. Printer met ... *
◼️ 【Snel afdrukken, minder betalen】: de verbeterde...◼️ Nvt◼️ Nvt◼️ 𝐕𝐞𝐫𝐛𝐞𝐬𝐬𝐞𝐫𝐭𝐞𝐬...◼️ 【500 mm/s hoge snelheid】Vergeleken met ...◼️ 1.1 kg spoel van 1.75 mm filament PLA in vacuümverpakking◼️ Snelle montage: 3 stappen om de printer te monteren met 12 schroeven...◼️ 【Supersnel 3D-printen en groot printvolume】...◼️ 【Nauwkeurig 4K+ scherm】 De hars 3D-printer met een...◼️ 1, stabiel onderframe: de elektronische onderdelen bevinden zich in de ...
◼️ 【Nieuw direct extrusie- en koelsysteem】: De...◼️ Nvt◼️ Nvt◼️ 𝟏𝟎 𝐋𝐚𝐦𝐩𝐞𝐧𝐤𝐮𝐠𝐞𝐥𝐧,...◼️ 【Krachtige berekeningen】 Uitgerust met de ...◼️ 2.Gemakkelijk te gebruiken: geen klitten, geen verstopping, ...◼️ Großes Bauvolumen: Der große 3D-Drucker von ANYCUBIC...◼️ 【X/Y-as met gesloten lus】Zowel de X-as...◼️ 【Vergrote afdrukruimte】 De hars 3D-printer Photon ...◼️ 2, Snelle montage: je hebt slechts ongeveer 10 minuten nodig voor ...
Amazon PrimeAmazon PrimeAmazon Prime
KopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingen
prijsgeschiedenisprijsgeschiedenisprijsgeschiedenisprijsgeschiedenisprijsgeschiedenisprijsgeschiedenisprijsgeschiedenisprijsgeschiedenisprijsgeschiedenisprijsgeschiedenis
€319,00Controleer prijsControleer prijs€129,00€379,00€24,99Controleer prijs€489,00€239,00Controleer prijs
AmazoneAmazoneAmazoneAmazoneAmazoneAmazoneAmazoneAmazoneAmazoneAmazone
Laatst bijgewerkt op 8 december 2023 18:01 Links naar Amazon.de | Bron/foto: Amazon API
YouTube

Door de video te downloaden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Meer weten?

Laad video

Hoe werkt een 3D-printer?

3d-printer

Laag voor laag: 3D-printers kunnen driedimensionale objecten afdrukken. Tegelijkertijd verstevigt het de lagen zodat ze niet meer herkend kunnen worden. De informatie die de 3D-printer hiervoor nodig heeft, wordt uit een bijbehorend bestand gehaald. U kunt deze software ook op uw computer krijgen en deze gebruiken om uw eigen ideeën af te drukken. De objecten hebben materialen nodig die de 3D-printer kan verwerken.

Deze filamenten, zoals ze worden genoemd, worden verkocht in verschillende kleuren en sterktes. Er zijn nog verschillen, omdat niet elke 3D-printer elk filament kan verwerken en je voor speelgoed een ander filament nodig hebt dan voor een schroef. Als de geprinte klaar is, moet je deze misschien verwijderen en opnieuw bewerken. Er zijn weer verschillende mogelijkheden voor u beschikbaar, die we hieronder in de tekst nader zullen toelichten.

Waar heb je een 3D-printer voor nodig?

De toepassingsgebieden van de printer zijn niet alleen praktisch. Je kunt ze voor veel projecten en hobby's gebruiken. We hebben hier een paar gebieden voorgesteld:

3D-printeronderdeel
Print zelf componenten
 • Sieraden maken (als geheel of kleine elementen
 • Speelstukken (soldaten van het leger, schaakstukken, speelstukken, decoratieve dieren en nog veel meer)
 • Deur knoppen
 • Beugels voor de mobiele telefoon
 • Reparatie - stukken voor grotere onderdelen
 • Kunst
 • fotolijstjes
 • Schroeven / technische dingen
 • Ontbrekende stenen voor bouwstenen
 • Speciaal gemaakt keukengerei (Koekjesvormen of voor gevulde pasta

Je maakt zelf snel en gemakkelijk heerlijke pasta Pasta maker doe het zelf!
De verbeelding kent geen grenzen. Wat te groot is, kan in twee of meer stukken worden afgedrukt en aan het einde in elkaar worden gezet. In theorie zou je ook zelf grote projecten zoals planken kunnen printen - maar dat kost tijd en de vraag is ook hoe duur het uiteindelijk gaat worden.

3D-printerformaten

3D-printer

Kleine desktopprinters zijn er voor relatief weinig geld. Ze zijn zeer geschikt voor huishoudelijk gebruik, maar kunnen niet elk materiaal verwerken. In de middenklasse zijn er 3D-printers die 10 cm plus in breedte, lengte en hoogte kunnen printen. Dat is voldoende voor bijvoorbeeld kleinere projecten zoals knoppen, gsm-houders of speelgoedfiguren. Hoe groter en geavanceerder de printers zijn, hoe meer ze het verschil maken: 70 cm breedte is bijvoorbeeld geen probleem meer.

De keuze van een printer voor privégebruik is wellicht meer gebaseerd op de kosten of op de taken die onder de knie moeten worden. Als u uw eigen schroeven of gereedschappen wilt printen, heeft u een printer nodig die de juiste materialen kan verwerken.

3D-printer en scanner

Wie niet kan of hoeft terug te vallen op de gebruikelijke sjablonen, moet scannen wat hij zelf nodig heeft of wil maken. Sommige 3D-printers kunnen ook scannen. Mocht je er geen gebruik van willen maken, dan heb je de mogelijkheid om de scan zelf te verzorgen met gratis apps en passende software. Deze gegevens kunnen dan in de regel relatief eenvoudig als bestand aan de 3D-printer worden doorgegeven.

Natuurlijk zijn er ook ‘juiste’ scanners op de markt. Je plaatst het gewenste object op het oppervlak en de scanner maakt er vervolgens een bestand van, dat je vervolgens softwarematig kunt configureren.

3D-printersoftware

Vrijwel alle 3D-printers hebben een duidelijk touchscreen waarop u uw instellingen kunt maken. Ze hebben ook een USB-aansluiting, hier kun je het bestand invoeren dat de printer moet afdrukken (zoals een fotoprinter). Maar soms is dat niet genoeg en wil je het zelf beantwoorden. Geen probleem. Het enige dat u nodig hebt, is afdruksoftware, die printerdealers vaak gratis verstrekken. Deze werken heel gemakkelijk via Android, Microsoft of Apple. U heeft dus alleen een computer of tablet nodig.

3D-printergloeidraad

Filament is het materiaal dat de printer nodig heeft om in 3D te printen. Er zijn verschillen in zowel textuur als kleur. Hier is een overzicht:

 • ABS : Speelgoed, figuren / 220 - 260 ° C
 • ASA : Uitwendige componenten / 230 - 260 ° C
 • Groen-Tec : Modellen / 170-230 ° C
 • Nylon : Gereedschap, functionele modellen / 230 - 270 ° C
 • HIPS : ABS - alternatief / 220 - 230 ° C
 • TPU/TPE : Huisvesting, speelgoed / 190 - 245 ° C
 •  PVA : Ondersteunend materiaal / 180 - 210 ° C
 • PLA : Modellen, beginners / 190-210 ° C
 • PP : Huishoudelijke apparaten / 220 - 240 ° C
 • PET-extensie : Mechanica / 190-230 ° C
 • PMMA : Acrylglas, speelgoed / 230 - 260 ° C
 • PC : Mechanische componenten / 250-310 ° C

Zoals je hier kunt zien, heb je verschillende filamenten nodig, afhankelijk van wat je wilt printen. Voor beginners is het de moeite waard om met goedkope filamenten te beginnen, waarna u op uw gemak vertrouwd kunt raken met de 3D-printer. PLA, Green-TEc of PETG zou bijvoorbeeld worden aanbevolen om mee te beginnen. Vaak zijn er de verschillende filamenten, zoals bij "echte" printercartridges die je in een set kunt kopen. Deze zijn dan meestal goedkoper.

3D-printer verschillende mogelijkheden

Heb je nog steeds geen idee wat je met je 3D-printer moet doen? U kunt het gebruiken voor privégebruik of juist als bedrijf. Misschien kun je er wat bij verdienen, want de printer print zelf. Het enige dat u hoeft te doen, is hem de juiste informatie geven. Mensen die graag iets nieuws leren, zullen snel gefascineerd zijn door de eindeloze mogelijkheden.

3D-printen in de privésector

3D-printen heeft een groot aantal toepassingen in de particuliere sector. U kunt uw eigen sieraden maken en er ook kleine souvenirs in verwerken. Broches of hangers met bijvoorbeeld je favoriete steen van het strand. Of een aandenken van je grootouders. Wie weet dat niet, een bordspel mist een stuk, een bal, een steen. U kunt dat zelf doen en hoeft het niet opnieuw te kopen. Kleine reparaties aan deuren, kasten of huishoudelijke apparaten? Geen probleem. Stiften voor planten of mooie decoraties voor bloempotten? Zelfs in de badkamer maak je snel en persoonlijk je eigen handdoekhaken of tandenborstelhouders.

3D-printen in de commerciële sector

Een klein bedrijf heeft zich snel aangemeld. Om te beginnen is dit waarschijnlijk meer dan genoeg voor u, mocht u een andere baan hebben. Een ander klein bedrijf naar een hoofd- of bijbedrijf is ook mogelijk. Maar u moet uw inkomen in de gaten houden!

Sieraden kunnen prachtig door uzelf worden gemaakt en verschillende materialen kunnen artistiek worden gebruikt. Je zou het kunnen gebruiken om naar de markt te gaan of om een ​​lucratieve online winkel op te zetten.

Hetzelfde kan worden gedaan voor kleine artistieke beeldjes of geluksbrengers. Beschermengelen of gelukskevers worden altijd bij verschillende gelegenheden weggegeven.

reclame : Met een 3D-printer kun je speciaal reclamemateriaal maken voor andere bedrijven. Misschien als de mascotte van het bedrijf, of het logo als sleutelhanger of een winkelwagenchip. Zelfs kleine cijfers met de namen van de medewerkers als plaatskaartjes zijn mogelijk.

Aanbevolen lectuur: U vindt er veel handleidingen over verschillende onderwerpen in het adviesgedeelte !

Accessoires voor 3D-printers

Er zijn enkele belangrijke accessoires die mogelijk niet bij uw model zijn geleverd. Dit bevat:

Verwarmde drukplaat

Deze bouwplaat heb je nodig als je niet wilt dat het filament zo snel droogt en afkoelt. Op deze manier voorkom je uitstulpingen en vervormingen die je niet eens wilt hebben. Als je met ABS- of PETG-filament werkt, kom je zelden om het verwarmde drukbord heen.

Tool om op te lossen

Nadat uw afgedrukte exemplaar gereed is, moet u deze uit de printer verwijderen. De fabrikant biedt hier meestal geschikt gereedschap aan. Anders kunt u ze later gewoon kopen.

Reiniger voor 3D-printers

Af en toe moet je je 3D-printer schoonmaken en ook de spuitmonden. Bekijk de aanbevelingen van de fabrikant. De voorgestelde reinigingsmiddelen zijn precies op de printer afgestemd. Soms is het ook nodig om te kijken of de stofzuiger het laatst gebruikte filament kan losmaken.

Nabewerkingstool

Vijlen, lijm, verf: je hebt onderdelen nodig of wil je nabewerken. Hiervoor heb je speciale kleuren en lijm nodig die het verwerkte filament niet aantasten. Wat het beste is voor wat hier te ver zou gaan - kijk eens op forums, veel hobbyisten onthullen daar hun geheimen.

3D-printers in de toekomst

Deze voorbeelden van de door ons genoemde mogelijkheden zijn goed in te passen in de samenleving. Het is anders met het afdrukken van vlees of menselijke cellen. Over een paar jaar zou kunstvlees, gedrukt vanuit een printer, op basis van levende cellen (die van tevoren gekweekt werden) al in de koelbalies van retailers moeten liggen. Ook de geneeskunde ziet zijn kans. In plaats van een koe zou je ook mensen in 3D kunnen printen en dit drukwerk vervolgens gebruiken om mensenlevens te redden. Of om een ​​nieuwe huid te creëren na een brandwond. Of, of ... Veel mensen moeten hier hun best doen, waar begint ethiek?

Waar u op moet letten bij het kopen van een 3D-printer

Om voor jou jouw perfecte 3D-printer te kunnen kiezen, zijn deze punten voor jou doorslaggevend:

 • Welke materialen moet de printer kunnen verwerken?
 • Heeft u software nodig?
 • Met hoeveel accessoires wordt de printer geleverd?
 • Een scanner?
 • Hoe groot moet het oppervlak van de printer zijn?
 • Hoe snel moet het afdrukken?
 • Hoe duur kan het filament zijn?
 • Hoe vaak heb je de printer nodig?
 • Wat mag de printer kosten?
 • Wat zeggen gebruikers over het apparaat?

Als u eenmaal weet wat uw werkgebied is, en misschien zelfs overweegt om de printer commercieel te gebruiken, moet u hoogwaardige apparatuur aanschaffen waarmee u meer kunt doen.

Waar u op moet letten bij het kopen van filament

Er zijn de belangrijkste punten waar u op moet letten:

 • Het materiaal
 • Kleur
 • Durchmesser

Uw printer moet het materiaal kunnen verwerken, de kleur moet bij uw project passen en de diameter moet kloppen - dat is alles! Uw fabrikant zal u de juiste informatie geven over de materialen en de diameter.

3D-printer voor- en nadelen

Wat zijn de voor- en nadelen van zo'n 3D-printer?

3D-printer voordelen

✔ U kunt uw eigen designerstukken afdrukken
✔ U kunt er ook commercieel geld mee verdienen
✔ U kunt reserveonderdelen en gereedschappen afdrukken
✔ Er zijn filamenten voor elk gebied
✔ Er zijn geen grenzen meer aan uw verbeeldingskracht en creativiteit

Nadelen van de 3D-printer

✘ De aanschafkosten kunnen erg hoog zijn, afhankelijk van de grootte en kwaliteit
✘ Het filament kan navenant duur zijn
✘ Je zou enthousiast moeten kunnen worden over je eigen programmering

Conclusie: koop een 3D-printer

Druk snel een schroefje af of verras de kinderen met een nieuw stel soldaten of beren. Dit alles is niet langer een probleem met een 3D-printer. Sieraden of commerciële items - items zijn snel gemaakt - en met een beetje oefening kun je je eigen dingen afdrukken. Je hebt een beetje specialistische kennis nodig over de verschillende filamenten, hun toepassing en distributie, je hebt de juiste software en het apparaat ervoor nodig. En anders? Plezier ermee, de wil om iets nieuws te leren en uiteindelijk een flinke portie creativiteit.

Vind in de Top🔟 de beste en best verkochte 3D-printerproducten 2023 op Honest Tests

Geweldig🔟🔥Aanbiedingen🔥 🆕Online
1. Topverkoper
Anycubic Kobra 3D-printer, 3D-printer met nauwkeurige automatische...*
 • 【Inductieve sensor, automatische 25-punts nivellering】 De zelf ontwikkelde Anycubic LeviQ-functie compenseert automatisch de oneffenheden van de ...
 • 【Snel 3D-printen】 ANYCUBIC KOBRA 3D-printers hebben een maximale printsnelheid van 180 mm / s (80 mm / s gemiddeld, 167% sneller ...
 • 【Geïntegreerde extruder met directe aandrijving】 ANYCUBIC KOBRA heeft een geïntegreerde extruder met directe aandrijving die een hoger koppel heeft ...
2. Topverkoper
- 10,00 €3. Topverkoper
Creality Ender 3 Max Neo 3D-printer Ender 3 Max geüpgraded met...*
 • 🏆 【300 x 300 x 320 mm bouwvolume】 Met het bouwvolume van 300 x 300 x 320 mm en een open drukkamer kunt u ...
 • 🏆 【Automatische CR Touch-nivellering】 Uitgerust met CR Touch kan de 16-punts automatische nivellering snel worden voltooid, ...
 • 🏆 【Hoge precisie dubbele Z-as】 Met een Z-as dubbele schroef en Z-as dubbele motor werkt de Ender-3 Max Neo soepeler ...
4. Topverkoper
Officiële Creality Ender-3 3D-printer, met hoogwaardige...*
 • Afdrukken hervatten: Ender 3 kan doorgaan met afdrukken, zelfs na een stroomstoring of stroomuitval.
 • Eenvoudige en snelle montage: het wordt geleverd met meerdere gemonteerde onderdelen, geniet van doe-het-zelf.
 • Hoogwaardig V-profiel: V-sleuf met POM-wiel zorgt voor een stille, soepele en duurzame beweging.
5. Topverkoper
Bresser 3D-printer Raptor WLAN-printer in een zeer compact ontwerp...
34 beoordelingen
Bresser 3D-printer Raptor WLAN-printer in een zeer compact ontwerp...*
 • 3D-printer in een zeer compact ontwerp voor PLA- en TPU-filamenten
 • De printer wordt volledig gemonteerd geleverd en kan in een mum van tijd zonder problemen worden gebruikt. De maximale afdrukgrootte is...
 • Aansluitingsinterface: WiFi, USB, Micro SD-kaart. Afdruksnelheid: 40 mm/s. Laagdikte 0,1-0,4 mm. Nivelleren: automatisch...
6. Topverkoper
Avanquest 3D-printontwerpstudio-software *
 • Inclusief 3D-printtools om uw ontwerpen optimaal voor te bereiden en te valideren om ze 3D-printklaar te maken
 • Eenvoudig, begrijpelijk en intuïtief in gebruik: nauwkeurig 3D-ontwerp voor optimale resultaten
 • Perfecte start met een Duitse handleiding en Engelstalige video-tutorial
7. Topverkoper
8. Topverkoper
9. Topverkoper
QIDI TECH i Fast FDM 3D-printer, structuur van industriële kwaliteit,...
15 beoordelingen
QIDI TECH i Fast FDM 3D-printer, industriële structuur,...*
 • Sneller afdrukken. Volledig industriële structuur met behulp van de Qidi dubbele Z-as-structuur van de tweede generatie die...
 • Vrijheid om filament te kiezen: Qidi iFast kan bijna alle soorten filament printen die geschikt zijn voor FDM 3D-printers op de markt,...
 • Vrijheid om de complexe onderdelen te vervaardigen. Qidi iFast is uitgerust met een automatische dubbele extruder die de linker en rechter...
10. Topverkoper
3D-printen stap voor stap - de praktische gids voor beginners...
3 beoordelingen
Stap voor stap 3D-printen - de praktische gids voor beginners...*
 • Amazon Prime Video (video-on-demand)
 • --- (regisseur) - Johannes Wild (producent)
- 10,00 €aanbod

Leestips: coole DIY Projecten | Fitness | Je houdt van testen van het product lezen?

ANYCUBIC Pla Filament 1.75mm 3D Printer Filament Pla Zwart, 1kg Spoel, Filament 3D Printen Materialen

We hebben een koopgids met handige tips voor je gemaakt. Hij kan u adviseren en beschermen tegen een aantal slechte aankopen in 2023. Hij geeft je aankoopadviezen, toont je handige links of brengt je dichter bij een 3D-printertest.

Krijg ervaringen en aanbevelingen van klanten, kopers, vrienden, sociale media, blogs of vakbladen. voor jou een 3D-printer Als je een product wilt kopen, wees dan slim en je bent goed voorbereid.

Auf Eerlijke tests je kunt enkele tests vinden (inclusief Zwembad, Fitness, Huis & Tuin) & Raadgever (met inbegrip van Smart Home, Beauty, ambacht) die je verder kan helpen.

Hoe u eenvoudig het beste 3D-printerproduct voor u kunt vinden!

Omslag FotoET
Handige tips voor uw volgende productaankoop met de "Honest Tests Buying Guide"!

Wat verwacht ik precies van de aankoop van het 3D-printerproduct?

Koopgids voor eerlijke tests

Veel producten hebben een primair doel waarvoor ze nodig zijn. Wat u echter ook zoekt of wilt gebruiken met het 3D-printerproduct, schrijf precies op wat u van het product verwacht, hoe en waar u het wilt gebruiken. Onderzoek en vergelijk uw gevonden 3D-printerproducten. U zult merken dat veel producten precies doen wat u zoekt, maar veel meer functies, verschillende eigenschappen of bediening hebben die u niet kende. De verscheidenheid aan producten en leveringsomvang kan heel verschillend zijn.

Welke fabrikanten of merken produceren 3D-printers?

Merken en fabrikanten Eerlijke tests Koopgidsen

Als u op zoek bent naar een "3D-printer" product en u wilt een specifiek merk of fabrikant, dan heeft u uw zoekopdracht al beperkt met MERK of fabrikant. Als dit niet het geval is, moet u eerst krijg een overzichtwelke fabrikanten en merken het product produceren en aanbieden dat u zoekt. Profiteer hier bekende merken en fabrikanten met hun producten. Toch is het de moeite waard minder bekende merken of fabrikanten onderzoeken. Deze kunnen nieuw op de markt zijn of gewoon minder bekend in het betreffende land.

Je kunt vaak een betere vinden Prijs prestatie verhouding vanwege productiekosten of filosofie. Bewezen merken en fabrikanten vertrouwen op bekendheid en vertrouwen door de jaren heen die ze hebben opgebouwd. kwaliteitsservice hebben overtuigd, maar kunnen na verloop van tijd vervagen. Alles wordt weerspiegeld in de prijs. Let dus op minder bekende producten, die hoeven niet slechter te zijn. Deze kunnen ook een goede service, goede kwaliteit hebben of met meer leveringsomvang komen. Ervaringen van andere kopers zijn erg belangrijk.

Welke functies, apparatuur & kenmerken heb ik nodig voor 3D-printers en welke niet?

Cheklist Koopgids Eerlijke tests Productaankoop

Hoe u het beste 3D-printerproduct kiest

U weet nu precies wat u van uw nieuwe product verwacht en hoe u het wilt gebruiken. U heeft een overzicht gekregen van de beschikbare producten. U hebt nu meer informatie gekregen over 3D-printerproducten, evenals hun functies, eigenschappen, bediening en leveringsomvang. Wat u aanvankelijk van het product verwachtte, moet u nu nieuwe punten toevoegen en afwegen wat ik absoluut nodig heb en wat niet. Denk ook op lange termijn na over comfort, verbruik, voordelen en leveringsomvang.

3D-printerrecensies, tests en sterbeoordelingen vereenvoudigen uw aankoopbeslissing!

Koopgids Eerlijke tests

Je hebt nu een paar 3D-printerproducten op je lijst staan ​​die aan je wensen voldoen. Nu moet je uitzoeken en meer in detail gaan over de producten. Zoek op internet naar een product voor kopersbeoordelingen, aanbevelingen, recensies en tests. Je leest positief en negatief en je merkt tot welk product je aangetrokken wordt. Hier zijn een paar punten om in gedachten te houden:

👉 Hoe betrouwbaar is de website of winkel en de kopersbeoordelingen, aanbevelingen, recensies en tests?
👉 Beoordelingen van kopers kunnen worden gekocht of nep zijn, kijk naar het aantal beoordelingen en spelling.
👉 Gebruik andere nuttige websites om neprecensies te evalueren!
👉 Waar gaan negatieve recensies precies over?

Hoe ga ik om met negatieve 3D printer reviews en ervaringen?

Koopgids Eerlijke tests productaankoop

Negatieve beoordelingen worden vaak geschreven wanneer een product defect aankomt, wat te wijten kan zijn aan de bezorgroute of rechtstreeks aan de fabrikant. Het kan gebeuren, maar het is niet de norm en zou je niet moeten afschrikken. Er zijn veel negatieve beoordelingen van klanten die het verkeerde 3D-printerproduct voor zichzelf hebben gekocht of die niet de juiste informatie hebben gekregen en nu teleurgesteld zijn. Onjuist of onjuist gebruik kan ook leiden tot een negatieve beoordeling.

Producten moeten vaak in elkaar worden gezet, voor sommigen is dit te ingewikkeld, tijdrovend of gewoon niet voor hen. Vaak bevatten deze zogenaamde negatieve beoordelingen gewoon frustratie die de koper had. Desalniettemin zijn er zeker legitieme negatieve recensies, dus ik raad je altijd aan om ze te lezen Lees beoordelingen aandachtig en draait om gebruik, duurzaamheid & kwaliteit. Welke problemen had je? Hoe reageerde de dealer of fabrikant op problemen?

Verdere punten:

👉 Weinig beoordelingen betekent niet altijd dat het door u gekozen product per se slecht is. Misschien is het gewoon niet lang genoeg op de markt en is het daardoor niet genoeg gewaardeerd.
👉 Stel bij problemen indien mogelijk uw open vragen aan de koper of verkoper.
👉 sommige verkopers bevechten elkaar met negatieve/positieve beoordelingen om de verkooprangen en positionering te verbeteren of te verslechteren.

Welke problemen, oplossingen of tips kan ik vinden over het 3D-printerproduct?

Koopgids Eerlijke tests productaankoop

Het is vaak nuttig om problemen, oplossingen of tips over het product te onderzoeken voordat u een aankoop doet. Hier kunt u profiteren van de kennis van kopers die het 3D-printerproduct mogelijk al langer hebben, wat ze ermee doen of hebben meegemaakt. Dit kan zowel negatief als positief zijn. Misschien geeft het u meer inzicht in de kwaliteit, duurzaamheid, zorg, behandeling en gebruik van uw aanstaande 3D-printeraankoop.

Waar vind ik oplossingen en tips voor problemen met 3D-printers?

Vraag mensen om je heen over 3D-printers of producten voor ervaringen en tips.
De top 10 van Honest Tests neemt je mee naar de beste en meest populaire 3D-printerproducten met links naar beoordelingen en recensies, waar je veel meningen en aanbevelingen kunt vinden.
Veel verkoopplatforms bieden hun kopers een beoordeling aan, die u meestal onder het product kunt vinden.
Er zijn vraag & antwoord portalen met de vragen & antwoorden die je zoekt, of post ze direct zelf. Voorbeeld: Gutefrage.net
Voor elk product of onderwerp zijn er forums op internet waar gebruikers, kopers of gelijkgestemden van gedachten kunnen wisselen.
Facebook-groepen of Facebook-pagina's fungeren als forums met veel vragen en antwoorden.
Bekijk gedetailleerd Toprecensies op Amazone * an. Er zijn er veel voor zeer goede kwaliteit en tevreden kopers 4 of 5 sterbeoordelingen. Hoe meer klantbeoordelingen een product heeft, hoe veiliger de meningen en informatie erover.

Waar vind ik een 3D-printertest op internet?

avator

💻 Kijk maar in de omgeving "Testen" van Eerlijke tests over of gebruik hier met 3D-printertest de zoektocht, misschien hebben we al iets voor je! 🙂
💻Op Google kun je hier invoeren 3D-printertest Vinden! Je kunt elke zoekmachine gebruiken die er is. Gebruik ook een jaar voor bijvoorbeeld actuele toetsen 3D-printertest 2022.
💻 Voor productaanbevelingen en producttests met testresultaten 2022, kunt u zoeken naar een bestaande bij Stiftung Warentest 3D-printertest rekening.
💻 Check bij Ökotest of een bestaande 3D-printertest vindbaar is.
💻 Youtube is dé keuze voor reviews en testvideo's. Je kunt hierheen gaan 3D-printertest rekening.

3D-printers kopen! 🛒

Koopgids Eerlijke tests productaankoop

U kunt elk product online of in een plaatselijke winkel kopen. Online vind je altijd een veel groter aanbod. Je vindt populaire buurtwinkels zoals een bouwmarkt, drogisterij, winkelcentrum of speciaalzaak ter plaatse en krijgt direct een idee van de producten.

🏬 Populaire dealers voor 3D-printerproducten kunnen zijn: Aldi, Penny, Kaufland, Norma, Lidl, Netto, Roller, Rossmann, DM, Rewe, Real, Bauhaus, Toom, Obi, Hornbach, Mediamarkt, Saturn, Medimax en vele anderen. Alle aanbieders verkopen ook geselecteerde producten in hun eigen webshop. 🛍

Online vind je naast de hierboven genoemde nog vele andere online shops of prijsvergelijkers.

💻Populaire portals voor 3D-printers zijn: Amazon, eBay, Otto, Conrad, Pearl, Billiger, Idealo, Geizhals, Check24 en nog veel meer. Overal vind je testwinnaars, prijswinnaars of vergelijkingswinnaars, misschien zit daar precies het product dat je zoekt!

Hoe kan ik geld besparen bij het kopen van een 3D-printer?

Bespaar op productaankoop eerlijke tests

1. Bewaartip❗ Zoek naar aangewezen personen kortingen, aanbiedingen, prijsverlagingen of voordelige aanbiedingen, maar met Voorzichtig en vergelijk.

⚠Om een ​​aanbieding te checken, kun je specifiek voor Amazon "Houd een" of "KameelKameelKameel" gebruiken. Hier worden de prijzen bijgehouden, zodat je kunt zien of een aanbieding ook echt een aanbieding is. Veel retailers verlagen de prijzen bij speciale gelegenheden zoals Black Friday, Kerstmis, Pasen of andere actiedagen. Met "Keepa" kun je maanden van tevoren zien hoe de prijs is geweest en je zult merken dat de prijs meer en meer is verhoogd naar de actiedag, weken of 1-2 maanden voor de actie om een ​​aanbieding te vertegenwoordigen op het actietijdstip , hoewel het de prijs is die vaak of lange tijd is gebruikt. ⚠

Dealers gebruiken graag de tactiek om een ​​product aan te passen van de normale prijs naar een zeer dure prijs, om het later tegen die normale prijs (nu veel goedkoper) te verkopen. Met deze tactiek activeert de retailer een prijsdaling, die een aanbieding voor veel online winkels, websites, dealsites, prijsportalen signaleert en dienovereenkomstig positioneert of opvalt. Gebruik deze tactieken in uw voordeel en vang de periodes voor en na deze prijsaanpassingen. Dit zal zeker wat tijd, planning en geduld vergen voor uw aankoop.Hier bij Honest Tests hebben we er een "Keepa" prijsgeschiedenisweergave ingebouwd in de tabellen en hun bijdragen van "Tests" & "Guides". Daar kun je zien hoe de prijs van een product in het verleden was.

2. Bewaartip💶❗ Vergelijk altijd de leveringsomvang met de prijs. Een lage prijs voor een enkel product kan duurder worden als je meteen of later iets als optie moet kopen. Een productset met veel leveringsomvang kan dan ineens goedkoper uit, al lijkt de prijs in eerste instantie hoog.

3. spaartip💶❗ Koop geen leveringsomvang/apparatuur of meer functies als je al kunt afwegen dat je ze niet nodig hebt of weinig gebruikt.

4. Bewaartip💶❗ Gebruik prijswaarschuwingen! Op sommige websites, vergelijkingssites of portals kun je prijsalerts instellen. U kunt uw 3D-printerproduct voorzien van een prijswaarschuwing. U ontvangt dan een e-mailmelding wanneer u uw gewenste prijs heeft bereikt, die gedurende een bepaalde periode is gevolgd.

5. Bewaartip💶❗ Gebruik misschien couponpagina's of couponcodes voor uw productaankoop voor uw 3D-printerproduct. Er zijn browserextensies waarmee u een eventuele vouchercode rechtstreeks in de online winkel kunt kopen. Veel retailers willen hun kopers behouden na een aankoop en voegen vouchercodes bij zich. Voucherwebsites tonen u actuele vouchers voor alles. Je hoeft alleen maar te kijken of er op dit moment een mogelijk is voor jou.

6. Bewaartip💶❗ Moet uw product nieuw zijn? Bij gebruikte producten, B-voorraad of Refurbished producten waar u flink op kunt besparen! Amazon en Ebay bieden gebruikt, B-stock of opgeknapt artikel Aan. Afhankelijk van de gebruikte staat en wetende dat iemand anders het heeft gebruikt, kun je veel besparen, maar het is misschien niet voor iedereen. B-Ware artikelen hebben vaak transport- of cosmetische gebreken, maar zijn volledig functioneel. Refurbished goederen zijn gebruikte, defecte en geretourneerde goederen die verkoopklaar zijn gemaakt en een garantie hebben. Amazon biedt deze producten aan als: Warehouse Deals .

1. Topverkoper

Tip: Een cadeau-idee of Verjaardag cadeaus mogen nooit goedkope producten zijn, geef niets weg wat je zelf niet zou gebruiken qua kwaliteit.

Veel positieve punten Kopersbeoordelingen zijn vaak een teken dat mensen blij zijn met het 3D-printerproduct.

Amazon.de * biedt veel verschillende manieren om een ​​product goed te analyseren. Met de koopgids vind je zeker een 3D-printerTests of 3D-printervergelijkingen.

U wilt altijd het meest populaire topproduct tegen de scherpst mogelijke prijs en zonder extra kosten. Velen willen dat. Maar kwaliteit heeft zijn prijs. Als je goedkoop koopt, koop je vaak twee of drie keer opnieuw. Besteed wat meer geld en geniet op de lange termijn van de kwaliteit, op de lange termijn zul je er meer van genieten dan van goedkope koopjes. Het is niet altijd gemakkelijk om een ​​kwaliteitsproduct tegen een redelijke prijs te kopen. Als u zich aan enkele aankoopcriteria, klantbeoordelingen en de koopgids houdt, vindt u zeker het juiste product voor u. Veel plezier!

Aanbevolen lectuur: massage gun, fitness Bike, testen van het product

Auf honest-tests.de kun je goed doen? Bestel 3D-printerproducten online tegen goede prijzen – Koop 3D-printers online. Bestel eenvoudig 3D-printers online, vind 3D-printerproducten en Koop 3D-printerproducten. Let altijd op kwaliteit en beoordeling van de producten, ongeacht of u offline wilt kopen of 3D-printerproducten op internet wilt bestellen. Koop een 3D-printer: Bestel goede producten zoals 3D-printers online - voor een goede prijs! 3D-printer zoeken – 3D-printer vinden – 3D-printer online bestellen!
De Honest Tests-website - biedt u de mogelijkheid om veel producten zoals 3D-printers tegen goede prijzen op internet te vergelijken en om 3D-printerproducten rechtstreeks bij u thuis te bestellen.
Als u 3D-printers online wilt bestellen: zoek op Ehrliche-tests.de, zoek uw product en wij verwijzen u naar een online winkel zoals Amazon om te bestellen. Het kopen van 3D-printerproducten is zo eenvoudig! - Super eenvoudig online 3D-printerproducten bestellen.
Ontdek het nu eerlijke tests! Heb je alles tot hier gelezen? WAUW! Dan ben je óf heel precies óf een zoekmachine, want deze tekst is voor hen geschreven

meer top 10 lijsten

Bronnen:
https://www.reichelt.de/magazin/ratgeber/3d-druck-fuer-den-privatgebrauch/
https://3druck.com/diy/3d-scannen-anleitung-1884156/


* Productafbeeldingen en links | Bron: Amazon PA API | Laatste update op 9.12.2023-XNUMX-XNUMX | * = Aangesloten links | De prijzen op deze website zijn mogelijk gewijzigd. De werkelijke prijs van een product is te vinden op de website van de verkoper. Real-time updates zijn technisch niet mogelijk. Prijzen inclusief BTW plus verzendkosten


 

Laat een reactie achter

user review
 • behandeling
  Verzending
 • processing
  Verzending
 • product verwachting
  Verzending
 • Prijs-prestatie verhouding
  Verzending
 • aanbevelenswaardig
  Verzending