12in1 USB-C-hub | Aukey-dockingstation

12in1 naaf

Notebooks verliezen steeds meer verbindingen of oude worden het slachtoffer van vooruitgang. Multi-hubs zijn het alternatief voor het beschikbaar maken van verloren of meer verbindingen met een notebook of andere apparaten. Van de Aukey 12in1 USB-C hub dekt vele aansluitingen af ​​en is direct klaar voor gebruik met een USB-C plug-in. Hier is mijn ervaring en indrukken van het Aukey-dockingstation.

Specificaties: Aukey 12in1 USB-C hub

Laten we eens kijken naar de uitrusting en details van de 12in1-hub van Aukey.

Model: Aukey CB-C78 12-in-1 USB-C HUB

De verbindingen:

  • 2x USB 3.0 (tot 5 Gbps)
  • 2x USB 2.0 (tot 480 Mbps)
  • 1x USB-C datapoort
  • 1x USB-PD 2.0 / 3.0 oplaadpoort (tot 20V, 5A, gelijkstroom tot 100W)
  • 2x HDMI (tot 4K bij 30 Hz)
  • 1x VGA (tot 1080 bij 60 Hz)
  • 1x Gigabit Ethernet Lan (10/100/1000 Mbps)
  • 1x SD-kaart
  • 1x microSD-kaart
  • 1x USB-C kabel 20 cm (stekkeraansluiting voor aansluiting)

Afmetingen en materiaal:

De 12in1-hub van Aukey heeft de afmetingen 12,7 0,62 cm x cm x cm 0,17. Het materiaal is van aluminium en voelt zeer hoogwaardig aan, mooi zilver design past bij veel notebooks in zilver. Het heeft 2 rubberen strips die aan de onderkant zijn bevestigd, zodat het dockingstation een veilige en antislip positie heeft. De 12in1 USB-C-hub weegt 123g. De USB-C-verbindingskabel is ook visueel en qua bediening stabiel gemaakt.

Details van Aukey over de gebruikte 12in1 USB-C-hub

Ultra HD 4K-uitvoer en drievoudig scherm:
Spiegel of breid uw USB-C laptopscherm uit met 4K UHD of Full HD 1080P video via HDMI of VGA aansluiting.
Drievoudige weergave: een weergave van de HDMI-uitgang, een weergave van HDMI of VGA, een scherm van de laptop.Gevaar! ALLEEN Windows-systemen worden ondersteund!

Handig opladen: De USB-C stroomaansluiting ondersteunt een stroomvoorziening tot 100W, zodat je MacBook Pro of andere compatibele notebook (met de originele stroomadapter van het apparaat) volledig opgeladen kan worden terwijl je alle andere functies van de hub kunt gebruiken. Laad uw 15 "MacBook Pro met USB-C PD-stroomaansluiting in ongeveer 2 uur volledig op.

Afbeeldingen 12in1 USB-C Hub van Aukey

- 15,96 €
Dockteck USB C Hub 4K 60Hz, 6 in 1 USB C Adapter met 100W PD...
Dockteck USB C Hub 4K 60Hz, 6 in 1 USB C Adapter met 100W PD...*
USB-C Hub Power Delivery: Een PD-poort levert ongeveer 92 W laadvermogen voor uw laptop
€45,99 - € 15,96 €30,03

Ervaring en gebruik | 12in1 USB-C-hub

De 2 HDMI-poorten zijn erg handig. Als u vanuit huis werkt en over het algemeen meerdere monitoren nodig heeft of bezit, kunt u hier extra monitoren gebruiken HDMI aansluiten. Als je nog een oude monitor zoals ik hebt en een paar beeldschermen wilt uitbesteden, dan kan dat met de VGA-poort Doen. Geweldige mogelijkheid om multi-monitoring te bedienen met de 12in1 USB-C hub. De hub is gemakkelijk te vervoeren omdat hij niet veel ruimte in beslag neemt. Idealiter altijd bij je op reis. Tijdens gebruik en afhankelijk van de gebruikte aangesloten apparaten, kon ik geen echte oververhitting of te heet worden waarnemen. Ik kon de 12in1 USB-C-hub gebruiken met mijn Lenovo-notebook.

Een draadloos toetsenbord of Maus maak verbinding met de 12in1 USB-C-hub gemakkelijk naar de notebook. Meerdere apparaten opladen zoals smartphones, tablets, Bluetooth-headset of bluetooth speeldozen zijn geen probleem. Als ik mijn smartphone gebruik Huawei P30 Pro aangesloten op de verbindingskabel van de 12in1 USB-C-hub, kon ik de smartphone bedienen met de muiscursor met de muis erop aangesloten (klikken en scrollen) schrijven met een toetsenbord is hetzelfde. Een cool alternatief voor beter schrijven en hanteren in sommige online applicaties onderweg zonder een notebook en monitor.

Toetsenbord + muis + smartphone + HUB en u kunt werken zoals op een pc of notebook. Denk met een tablet, het zou op dezelfde manier moeten werken.

Conclusie: 12in1 USB-C-hub van Aukey

Ik heb veel positieve dingen gelezen over deze hub van Aukey. De datasnelheden zijn vanaf veel apparaten goed, net als de functies van de apparaten die plug-and-play gebruiken. Ik kan het alleen maar zelf aanbevelen! Handig voor veel verschillende toepassingsbehoeften. Geweldig apparaat!

meer producten van Aukey


* Productafbeeldingen en links | Bron: Amazon PA API | Laatste update op 11.08.2022-XNUMX-XNUMX | * = Aangesloten links | De prijzen op deze website zijn mogelijk gewijzigd. De werkelijke prijs van een product is te vinden op de website van de verkoper. Real-time updates zijn technisch niet mogelijk. Prijzen inclusief BTW plus verzendkosten


 

Laat een bericht achter